Salam
2,3 mored ra hey jabeja krdm
ama natije i hasel nashod... Taghire khasi ham k nadade budam fqt jayedvd ro ba hard avaz krde budam
Salam
2,3 mored ra hey jabeja krdm
ama natije i hasel nashod... Taghire khasi ham k nadade budam fqt jayedvd ro ba hard avaz krde budam
Dige mikham brm windows avaz konam![]()
سلام دوستان ...
از قسمت troubleshooting ویندوز رو ری ست کردم ... بیشتر از یک ساعت طول کشید ... دو گزینه هم داشت یکی فرمت کل هاردو اون یکی تنها حذف برنامه ها که مجبور شدم اینو بزنم و برنامه هام حذف شد و دوباره نصبیدم ... اما با اینکه حذف شده بود گمان میکنم از حجم درایو c کم نشده بود ... اما بهر حال ظاهرا بخیر گذشت ...
دوستان امکانش هست تقویم شمسی و میلادی رو بصورت همزمان داشته باشیم؟
چون تقویم شمسی به تنهایی خیلی مسائل ایجاد میکنه و در بسیاری برنامه ها مثل Avira به درستی نشون داده نمیشه.
دوستان چجوری میشه کیبرد رو مثل ویندوز 7 تنظیم کرد که وقتی زبانش رو فارسی میکنیم فقط داخل همون نرم افزار فارسی بمونه . مثلا من الان دوندوز رو فارسی میکنم و تایپ میکنمم وقتی وارد یه برنامه دیگه میشم کیبرد فارسی میمونه و این خیلی بد و گیچ کنندس ، ویندوز 7 وقتی نرم افزار عوض میشد کیبردش هم برمیکگشت
ممنونم
هرچند ساعت مخصوصا وقتی بیشتر از 20 بار کارت شبکه رو فعال/غیرفعال میکنم ، این ارور رو میده driver irql not less or equal windows 10 ارور برای چیه ؟
سلام چطوری میشه پسورد ادمین ویندوز 10 که با یوز آنلاین کار میکنه رو برداشت ؟؟
سلام دوستان
نمیدانم چرا چطور شده که فایلی را که میخواهم پاک کنم اون اخطار قبل از پاک شدن را دیگه نمیده و مستقیم میره سطل اشغال
ایا ویندوز 10 شما هم همین طوریه؟
لطفا بگید چطور میشه به حالت معمولی بر گردان که اخطار قبل از پاک شدن را بده.
بله ویندوز 10 و 8.1 و احتمالا 8 بطور پیش فرض همین گونه فایلها حذف میشوند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)