تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 177 اولاول ... 74753545556575859606167107157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 1769

نام تاپيک: همه چیز درباره مودمها در گنو/لینوکس

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان من چند روزه که در تلاشم که مودمم رو نص کنم و تو این مدت چیزهای جدید یاد گرفتم ولی باز هم با اینحال هنوز نتونستم که نصبش کنم.نمی دونم که درست می گم یا نه ولی سیستم من از خانواده i686 است که با دستور uname -m گیرش آوردم و درایور مخصوصش رو دانلود کردم.با دستور rpm -iv نصبش کردم که نسبت به قبل که با i586 نسبش میکردم بیشتر طول کشید و اطلاعات دیگه ای نمایش داد اما باز هم طبق لینک آموزشی که دوستان داده بودند اصلا code یا id به من نمی ده که جایی بزنم.در ضمن دستور hsfconfig رو هم که اجرا می کنم اصلا طبق چیزی که در آموزش گفته پیش نمی ره و مثلا آدرس ایمیل نمی خواد.با دستور hsfconfig --info هم چیزی به عنوان کد نمی ده که بعدا استفاده کنم.
    (مودمم hsf/hsfi است و hsfmodem-7.68.00.04full_k2.6.23.1_42.fc8-1fdr.i686.rpm رو دانلود کردم).
    به نظر شما دیگه چه اشکالی دارم؟
    چطور می تو نم که مطمئن بشم که الان مودم نصب شده و درست هم نصب شده و کار می کنه؟

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چطور می تو نم که مطمئن بشم که الان مودم نصب شده و درست هم نصب شده و کار می کنه؟
    این دستورات رو اجرا کن بهت می گه:
    su
    wvdialconf /etc/wvdial.conf

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آقا این مودم عجیب و غریب من هم نصب شد.
    حالا مونده کانکشن برای dial up
    دوستانی که مودمشون رو نصب کردند برای ساخت کانکشن و وصل شدن به اینترنت از طریق Dialup یا Adsl از برنامه KNet استفاده کنند :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من این لینک رو خوندم ولی نفهمیدم که این اوبونتو و کوبونتو دیگه چیه؟من فدورا 8 دارم و نمی دونم چه فرقی با قبلی ها داره.اگه خود فدورا برنامه ای داره که بشه ازش استفاده کرد لطفا اسم برنامه رو بگید.
    من فایل سورسش رو دانلود کردم.میشه اونرو توی فدورا نصب کرد.اگه می شه درباره این دستور make install یه کمی توضیح بدید که من باید چی بزنم که از روی بسته سورسش نصب بشه.اسم فایل knet-0.6beta1.tar.tar است که 2 تا tar در انتها داره اگه باید یکیش رو پاک کرد بگید که دوباره مشکل پیش نیاد.
    ببخشید که این سوال اینجا مطرح شد. من دنبال کانکشن ساختن هستم و از وقتی مودمم نصب شده خیلی اشتیاقم بالا رفته که زودتر از زیر استعمار ویندوز فرار کنم.
    Last edited by ali zi zeperto; 21-01-2008 at 16:20.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در محیط دستکتاپ kde کار می کنی یا gnome?
    یه برنامه خیلی خوب و متنی هست به نام pppconfig که همه جوره بدون مشکل کار می کنه
    اگر توی محیط kde کار می کنید ۲ تا برنامه خیلی خوب داره به نامهای knet و kppp
    البته برنامه های دیگه ای هم هست ولی اینها بهترینها بود
    آموزشها و راهنماهای هر کدوم هم به صورت جدا گانه در انجمن هست (معرفی نرم افزار)
    بگردید راحت پیدا می کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

doostan baa tashakor az hamatoon bel akhare connect shodam
    mi bakhshid ke farsi naneveshtam vali az shogham avalin siti ke oomadam inja bood
    oomadam az hamegi tashakkor konam
    movaffagh baashid

حـــــرفـه ای Javad_Ed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

دوستانی که مودمشون رو نصب کردند برای ساخت کانکشن و وصل شدن به اینترنت از طریق Dialup یا Adsl از برنامه KNet استفاده کنند :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام وممنون
    من وقتی اون پست رو دادم چون دیدم کسی جواب نداده رفته بودم اوبونتو نصب کرده بودم در هر صورت ممنون

آیا ریجستر کردن مودم کانکست میتونه باعث آسیب زدن بهش بشه ؟؟؟
    آخه من الان چند روزه که درست نمیتونم کانکت بشم باید 50 بار دایل کنم تا یک بار بگیره قاطی کرده یعنی ممکنه کاره این باشه؟؟؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام وممنون
    من وقتی اون پست رو دادم چون دیدم کسی جواب نداده رفته بودم اوبونتو نصب کرده بودم در هر صورت ممنون

آیا ریجستر کردن مودم کانکست میتونه باعث آسیب زدن بهش بشه ؟؟؟
    آخه من الان چند روزه که درست نمیتونم کانکت بشم باید 50 بار دایل کنم تا یک بار بگیره قاطی کرده یعنی ممکنه کاره این باشه؟؟؟

ممنون
    نمی دونم والا
    ولی بعید به نظر می رسه
    اولین باره

اگه نباشه جاش خالی می مونه khatat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    ببخشید دیگه اگه صفحات قبل رو نخوندم
    من می خوام یه مودم برای لینوکس بگیرم که رو تمام نسخه ها کار کنه (آبونت ، فدورا و...) فهمیدم باید یه اکسترنال بگیرم حالا می خوام یه مدل خوب و قابل شناسایی بر روی تمامی نسخه ها معرفی کنید قیمتش هم مهم نیست (البته دیگه از 20 تومن بیشتر نشه)
    ممنون

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

سلام دوستان
    ببخشید دیگه اگه صفحات قبل رو نخوندم
    من می خوام یه مودم برای لینوکس بگیرم که رو تمام نسخه ها کار کنه (آبونت ، فدورا و...) فهمیدم باید یه اکسترنال بگیرم حالا می خوام یه مدل خوب و قابل شناسایی بر روی تمامی نسخه ها معرفی کنید قیمتش هم مهم نیست (البته دیگه از 20 تومن بیشتر نشه)
    ممنون

تمام مودم های اکسترنال با پورت سریال ( serial port ) به راحتی در لینوکس شناخته می شوند !!

دقت کنید مودم با پورت usb نگیرید !!

پروفشنال Ceramic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

من یه مودم اکسترنال قدیمی دارم ( D-link DFM 560E ) که پنج شش سالی میشه ازش استفاده می کنم . ( به پورت سریال وصل میشه )

آیا برای راه اندازی اش در پارسیکس باید درایور خاصی رو پیدا کنم ؟

از چه سایتی ؟ توی دو سه تا سایت گشتم یا موقع دانلود به سایت اصلی مشکل داشت ؛ یا فایل رو پیدا نمی کرد ؛ یکی شون هم پولی بود .

چه باید کرد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •