تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 116 اولاول ... 74753545556575859606167107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 1155

نام تاپيک: ||| راهنمایی و مشاوره خرید مناسبترین سرویس دهنده اینترنت |||

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

با سلام
    دوستان بین دو شرکت داده پردازی فن آوا و شرکت پیشگامان کدوم رو برای منطقه 15 و مخابرات مشهدی مهدی پیشنهاد میدن
    یا بطور کلی کدوم بهتره روی سرویس 16 مگ که همون 2 مگ واقعی میشه
    با سپاس

Last edited by mInI_ClockEr; 23-02-2018 at 03:25.

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان العان ارزون ترین سرویس دهنده کدوم شرکت هست؟اسیاتک هستم میخوام نقل مکان کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

اینترنت پیشگامان از نظر وضعیت پینگ چطوریه ؟ دنبال شرکتی هستم که پینگش خیلی کم باشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان العان ارزون ترین سرویس دهنده کدوم شرکت هست؟اسیاتک هستم میخوام نقل مکان کنم
    اینترنت موبایل یک ساله بگیرد ارزون تر از همه جا در میاد ایرانسل یا همراه اول

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman2919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    (زندان)

پيش فرض

دنبال ارزونی نباش که یک شرکتی نصیبت میشه که اعصاب برات نذاره و همیشه در حال پیگیری مشکل باشی البته با تعرفه های جدید قیمت تمامی isp ها یکسان هست و فقط حجم فرق میکنه.

اینترنت پیشگامان از نظر وضعیت پینگ چطوریه ؟ دنبال شرکتی هستم که پینگش خیلی کم باشه
    پینگ پیشگامان داغون هست بین پارس انلاین و شاتل که سرویس گیم هم دارن یک isp انتخاب کن. پیشنهاد من شاتل هست

6. این کاربر از iman2919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دنبال ارزونی نباش که یک شرکتی نصیبت میشه که اعصاب برات نذاره و همیشه در حال پیگیری مشکل باشی البته با تعرفه های جدید قیمت تمامی isp ها یکسان هست و فقط حجم فرق میکنه.

پینگ پیشگامان داغون هست بین پارس انلاین و شاتل که سرویس گیم هم دارن یک isp انتخاب کن. پیشنهاد من شاتل هست

اسیاتک هستم خیلی اذیت میکنه هر ماه قیمت رو بالا میبره العان زیر 512 نمیفروشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman2919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    (زندان)

پيش فرض

اسیاتک هستم خیلی اذیت میکنه هر ماه قیمت رو بالا میبره العان زیر 512 نمیفروشه
    الان دیگه از بهمن ماه قیمت سرویس های تمام isp ها یکسان شده و سرعت زیر 512 هم هیچ شرکتی نداره و فقط حجم سرویس توی isp های مختلف با هم فرق داره که البته بیشتر توی سرعت های 8 مگابیت و 16 مگابیت خودشو نشون میده!
    به نظر من اگر شما از کیفیت اسیاتک راضی هستی تغییر نده و همونجا بمون ولی اگر از کیفیت سرویس ناراضی هستی و کم مصرف هستی من سرویس max شرکت شاتل پیشنهاد میدم که 4 گیگ اینترنت بین الملل داره و اینترنت داخلی هم نامحدود رایگان هست که میتونی غیر از 500 سایت داخلی از شاتل لند هم رایگان استفاده کنی و دانلود فیلم و سریال و... انتقال بدی به شاتلند و رایگان دانلود کنی!
    قیمت هم ماهیانه 10 هزار توان هست و سرعت هم محدود نیست و تا 16 مگابیت باز هست!

9. 2 کاربر از iman2919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

الان دیگه از بهمن ماه قیمت سرویس های تمام isp ها یکسان شده و سرعت زیر 512 هم هیچ شرکتی نداره و فقط حجم سرویس توی isp های مختلف با هم فرق داره که البته بیشتر توی سرعت های 8 مگابیت و 16 مگابیت خودشو نشون میده!
    به نظر من اگر شما از کیفیت اسیاتک راضی هستی تغییر نده و همونجا بمون ولی اگر از کیفیت سرویس ناراضی هستی و کم مصرف هستی من سرویس max شرکت شاتل پیشنهاد میدم که 4 گیگ اینترنت بین الملل داره و اینترنت داخلی هم نامحدود رایگان هست که میتونی غیر از 500 سایت داخلی از شاتل لند هم رایگان استفاده کنی و دانلود فیلم و سریال و... انتقال بدی به شاتلند و رایگان دانلود کنی!
    ادرس سایتشون رو لطف میکنین
    ممنون از راهنماییتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه kraiof3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

شما خبر نداری این جشنواره تا کی هست؟
    ادرس سایتشون رو لطف میکنین
    ممنون از راهنماییتون
    shatel.ir

اگه نباشه جاش خالی می مونه rahman0158's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

حذف شود ..........
    Last edited by rahman0158; 05-03-2018 at 16:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •