با سلام
دوستان بین دو شرکت داده پردازی فن آوا و شرکت پیشگامان کدوم رو برای منطقه 15 و مخابرات مشهدی مهدی پیشنهاد میدن
یا بطور کلی کدوم بهتره روی سرویس 16 مگ که همون 2 مگ واقعی میشه
با سپاس
![]()
با سلام
دوستان بین دو شرکت داده پردازی فن آوا و شرکت پیشگامان کدوم رو برای منطقه 15 و مخابرات مشهدی مهدی پیشنهاد میدن
یا بطور کلی کدوم بهتره روی سرویس 16 مگ که همون 2 مگ واقعی میشه
با سپاس
![]()
Last edited by mInI_ClockEr; 23-02-2018 at 03:25.
دوستان العان ارزون ترین سرویس دهنده کدوم شرکت هست؟اسیاتک هستم میخوام نقل مکان کنم
اینترنت پیشگامان از نظر وضعیت پینگ چطوریه ؟ دنبال شرکتی هستم که پینگش خیلی کم باشه
اینترنت موبایل یک ساله بگیرد ارزون تر از همه جا در میاد ایرانسل یا همراه اول
دنبال ارزونی نباش که یک شرکتی نصیبت میشه که اعصاب برات نذاره و همیشه در حال پیگیری مشکل باشی البته با تعرفه های جدید قیمت تمامی isp ها یکسان هست و فقط حجم فرق میکنه.
پینگ پیشگامان داغون هست بین پارس انلاین و شاتل که سرویس گیم هم دارن یک isp انتخاب کن. پیشنهاد من شاتل هست
اسیاتک هستم خیلی اذیت میکنه هر ماه قیمت رو بالا میبره العان زیر 512 نمیفروشه
الان دیگه از بهمن ماه قیمت سرویس های تمام isp ها یکسان شده و سرعت زیر 512 هم هیچ شرکتی نداره و فقط حجم سرویس توی isp های مختلف با هم فرق داره که البته بیشتر توی سرعت های 8 مگابیت و 16 مگابیت خودشو نشون میده!
به نظر من اگر شما از کیفیت اسیاتک راضی هستی تغییر نده و همونجا بمون ولی اگر از کیفیت سرویس ناراضی هستی و کم مصرف هستی من سرویس max شرکت شاتل پیشنهاد میدم که 4 گیگ اینترنت بین الملل داره و اینترنت داخلی هم نامحدود رایگان هست که میتونی غیر از 500 سایت داخلی از شاتل لند هم رایگان استفاده کنی و دانلود فیلم و سریال و... انتقال بدی به شاتلند و رایگان دانلود کنی!
قیمت هم ماهیانه 10 هزار توان هست و سرعت هم محدود نیست و تا 16 مگابیت باز هست!
ادرس سایتشون رو لطف میکنین
ممنون از راهنماییتون
شما خبر نداری این جشنواره تا کی هست؟shatel.ir
حذف شود ..........
Last edited by rahman0158; 05-03-2018 at 16:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)