دوستان نظر بدندلیل شما برای تعویض چیه؟کمبود انرژی یا رو فرم نبودن؟
اصلاً شده که احساس کنید قسمتی از زمین ضعیف هستید و با تعویض این ضعف برطرف بشه؟
دوستان نظر بدندلیل شما برای تعویض چیه؟کمبود انرژی یا رو فرم نبودن؟
اصلاً شده که احساس کنید قسمتی از زمین ضعیف هستید و با تعویض این ضعف برطرف بشه؟
من خودم به شخصه ضعیف بودن بیشتر برام تو اولویته و خستگی و کمبود انرژی رو فقط وقت هایی در نطر میگیرم که توی اون پست نیمکت خوب نداشته باشم و بازیکن ثابتم رو تعویض میکنم تا مصدوم نشه و معمولا توی این شرایط به یکی از جوون هام بازی میدم یا یکی از باتجربه ها و ممکنه تغییر تاکتیک هم بدم یا برعکس یه نیمکت خوب دارم و بازیکن ثابتم رو بدون نگرانی تعویض میکنم.
در مورد ضعیف بودن هم واکنشم خیلی سریعه و معمولا بلافاصله تعویض میکنم مخصوصا اگر بازیکن روی اعصابم هم باشه.
در مورد سوال دوم هم بعضی وقتها برام پیش میاد ولی معمولا با تعویض کردن فقط افتضاح بودن اون قسمت از بین میره و نشده که تاثیر خیلی زیادی روی بازی تیم بذاره به جز موارد انگشت شمار.
Last edited by onlyroma; 04-04-2015 at 08:54.
من هم همین کار رو میکنم ، الان هم یک بازیکن دارم که دفاع چپ بازی میکنه هر وقت بهش بازی میدم بین دو نیمه باید تعویضش کنم از بس گند بازی میکنه ، حتی شده دقیقه 25 بازی تعویضش کردم ، حتی تهدیدش کردم که میگذارمت در لیست فروش
داداش اگه تونستی رم رو قهرمان سری آ کنی واقعا ایول داری. من که چند فصل بازی کردم و نتونستم به یووه برسم به هیچ وجه. حتی یه فصل نایب قهرمان لیگ قهرمانان شدم ولی تو لیگ به یووه نرسیدم!!
الآنم که از وقتی ویندوزم رو عوض کردم از بازی کرش میکنه و نمیتونم بازی کنم
درسته به نظر خودم هم خیلی سخت میشه قهرمان شد ، چون نیم فصل دوم میزبان یووه بودیم 2 بر صفر باختم ولی در جام حذفی در ضربات پنالتی یووه رو بردیم و رسیدیم فینال ، نکته جالب اینجاست همه تیم ها رو هم با 4 یا 5 گل شکست میده ، البته با این هئیت مدیره باشگاهی که من دارم احتمال قهرمانی زیاد هم نیست ، کلی انتظار کشیدم نیم فصل با فروش یکی دو تا بازیکن و بودجه ترانسفر ، یک دفاع راست عالی بخرم هیئت مدیره بوجه ترانسفر رو از 5.7 میلیون پوند به 0.5 میلیون پوند کاهش داد و از فروش بازیکنان هم فقط 25 درصد مبلغ ترانسفر رو به بودجه ترانسفر اختصاص داد ( قبل از فروش میبایست قسمت فایننس رو میخوندم )
داداش وقتی ویندوزت رو عوض کردی همه آپدیت های گرافیک و برنامه های جانبی و net framework و آپدیت های ویندوز و خلاصه هر چی که میتونی آپدیت کن احتمال داره بازی دوباره بیاره. هیچ نوع آپدیتی رو دست کم نگیر که همین آپدیت های ریز مانع اجرای بازی میشه.
سلام دوستان
من بازی رو از همین p30world دانلود کردم و بلاخره بعد از کلی تلاش موفق شدم که بازی رو اجرا کنم. البته با کمک پست های شما.
الان میخوام بازیکن ادیت کنم. تو این نسخه از بازی که دانلود کردم ادیتور هستش؟ اگه هست کجا بازش کنم و اگر نیست از کجا و چطور میتونم نصبش کنم که با این نسخه هم کار کنه.
نسخه ای که دارم 3DM Football.Manager.2015.v15.1.3
ممنون میشم راهنمای کنید .
سلام داداش.
من خودم خیلی گشتم ولی ادیتور اصلی بازی رو پیدا نکردم و حتی ادیتورهای دیگه رو هم که پیدا کردم همشون مشکل داشتن. حالا خودتم یه سرچ کن ممکنه پیدا کنی.
میتونی فایلهای آپدیت ترانسفر و تغییرات توی بازی رو از سایت های fmscout.com و fm-base.co.uk دانلود کنی.
دمت گرم داداش
بفرما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم استفاده می کنم خیلی هم عالیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)