کسی نمی دونه؟
کسی نمی دونه؟
ایول مال منم همین ارور رو میده
در حالی که هر دو رو ساین کردم
همه انواع نصب رو هم امتحان کردم چه با pc suite چه با فایل منجر
همین پیغام رو میده
unable to install.component is builtin
البته فایل اصلی این پیغام رو میده نه فایل کرک
اون یکی نصب میشه.
کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک
n73 منو فارسی دارم داریم؟؟؟
گویا من imei گوشی رو اشتباه وارد کرده بودم.درستش کردم و از اول ساین کردم.الان فایل اصلی (همون update) نصب شد ولی وقتی می خوای فایلی باز کنی یه چیز توی این مایه ها می آد که شما اجازه این کار رو ندارید و باید این برنامه رو بخرید.چون من نتونستم فایل crack رو نصب کنم.همون اروری رو می ده که در پست 559 گفته شده است.یعنی در واقع من هنوز این رو کرک نکردم.
با عرض شرمندگی بسیار b-z جان اگه می شه دوباره من رو راهنمایی کن.فعلا یه فایلش نصب شده پس یه قدم جلو افتادم.
یه برنامه برای جدا کردن فایل های عکس و کلیپ ها و چیزای دیگه میخوام.
یه برنامه برای مخفی کردن بعضی از فایل هاو ...
چند تا بازی گرافیک بالا و توپ
یه فارسی ساز خوب
و چراغ قوه
برای ان 73
لطفآ کرک و رجیستر شده باشن.
ضمن اینکه برنامه ها و بازی هایی که از آرشیو سیمبین9.1 سری 60 دانلود کردم رو, گوشیم ساپورت نکرد!
سلام
آیا برنامه ای برای چراغ قوه است که نور آن بیشتر باشه از لحاظ سخت افزاری امکان داره ؟
یه برنامه هم برای کنترل از راه دور اگه دوستان دارن بزارن . برای گوشی N73 me
آهان راستی یه سوال: این برنامه چراغ قوه که b-z معرفی کرده بود رو من نصب کردم و به درستی کار کرد ولی یه سوال دارم این روشن ماندن فلش باعث نمی شه که فلش خراب بشه.منظوره من اینه که خوب فلش باید یه لحظه روشن خاموش بشه این روشن بودنش باعث نمی شه که بسوزه یا خراب بشه.
نه!
تنها یه سری هس که دارای Keypad عربی هستند که با اونها میتونید بصورت عربی تایپ کنید!
سلام به همه دوستان گلم!
اولاً عید همگیتون مبارک!
ثانیاً شرمنده که یه مدتی نبودم،
- فعلا که برنامه ای برای جدا کردن عکس و فیلم از هم نیومده! اما توسط برنامه Resco photo Viewer میتونی تنها عکسهای گوشی رو طبق دسته بندی ای که در Ram هس مشاهده کنی! (توی همین تاپیک معرفی شده!)
- برنامه برای قفل عکسها و کلاً فیلها هم قبلاً معرفی شده! Best Crypto (توی همین تاپیک معرفی شده!)
- بازی هایی با گرافیک بالا هم در انجمن بازی هس که میتونی اونها رو روی گوشیت نصب کنی!
- گوشی های سری N و کلاً اونایی که دارای Symbian Platform هستند اصلاً فارسی نمیشند و دنبالش هم نباش!
- 2 تا برنامه چراغ قوه معرفی شده: Ntorch و SpotOn (توی همین تاپیک معرفی شده!)
- تمام برنامه هایی که گفتم Full Reg هستند!
اگه برنامه های 9.1 روی گوشیت جواب نمیده مربوط به 2 چیز میتونه باشه:
1- تاریخ گوشی: اونو به 2007/3/1 برگردون
2- Setting هایApp manager!
شاد باشید!
از لحاظ نرم افزاری که امکان نداره!
سخت افزاری هم که مگر به جای فلاش گوشیت فلاش N70 رو بذاری که نورش فوق العاده هس! (که امکان پذیر نیس)
برنامه برای Remote هم هنوز ندیدم!
اگه پیدا کرم که ای به چشم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)