ای ول !!!
آقا میتونیم بزنیم !!!
جان من اینقدر فاز منفی نباشید !!!
میتونیم !!![]()
ای ول !!!
آقا میتونیم بزنیم !!!
جان من اینقدر فاز منفی نباشید !!!
میتونیم !!![]()
دمشون گرم خداییش من یکی امیدی نداشتم ست سوم رو بگیریم . حتی کواچ وسطای ست مشخص بود ناامید شده بود . خدایی دمتون گرم .
هرجور شد بلاخره ست رو بردیم، حالا شاید روحیه اشون بهتر شه بلکم ست بعدی رو هم ببریم.
تازه دارن بچه ها به خودشون میان.
سرويس زنشون اينقدر سرويس ريسكي زد كه تركيد! اميدوارم ديگه نتونه بازي كنه. انتظار برد نداريم ولي حداقل يكبار ديگه ببرن بعد ببازن واقعا شرايط سخته ياد بازي فوتبال ايران استراليا افتادم...
خدا کنه فشارش برنگرده وینیارسکی....لهستان همینکه یه ذره بترسه خلاصه.... امیدوارم الان ترسیده باشه دیگه
اقا یه صلواته محمدی بفرست ختم به خیر شد
لهستانی هاخسته وبی روحیه وناامید ولهستان شکسته
دوستان ایا ایران 2امتیاز بگیره حذف میشه؟
بازم ببازیم 1ست رواز دست اون نامرداگرفتیم نذاشتین حق ایرانی پایمال شه![]()
خداییش ست سوم رو مدیون عبادی پوریم. اون توپی که روی امتیاز 25 آخر زمین جم کرد که تبدیل به امتیاز شد. و هم اینکه میرزا جانپور بدجور داشت خراب می کرد .
تیم ما قهرمان میشه خدا میدونه حقشه...... عالی بودیم با کمترین اشتباه ، سرویس فلان دریافت بصار و.... !!!
این پست تقدیم به عزیزانی که پست های ما براشون سوء تعبیر شده!!
-
والا فرانسه و امریکا هم تا چهار تا سرویس کوبیدن ( وقتی میگم کوبیدن یعنی کوبیدنا!! ) تیم با اقتدار مطلق اون ست(ها) رو باخت، بد هم باخت!
خب این مشکل بزرگ تیم ماست باید در آینده بر طرف بشه نه این دوره!
فاز منفی کجا بود؟؟ داریم همزمان و در حین بازی و در حالی که آنچه عیان است! بحث فنی و سازنده میکنیم..
غیره اینه، دوستان؟؟
دو دورو دو دو دو ایران!!!
تویه زمین خودشون بازی می کنن فکر کردن چه خبره؟ شاخ و شونه می کشن ! اون داور که مثل هویج اون بالا وایساده نگاه می کنه !
این تیم لهستان پاش به ایرن برسه فکر نمی کنم با این کارشون سالم برگردن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)