البته این رو در نظر بگیرید دقایقی که ماتا بازی کرده با دقایق بازی هازارد. واقعا خوشحالم فن خال متوجه شد جای بازیکنی مثل ماتا روی نیمکت نیست.
این هم از رکورد جرارد در بازی مفابل یونایتد ..
البته این رو در نظر بگیرید دقایقی که ماتا بازی کرده با دقایق بازی هازارد. واقعا خوشحالم فن خال متوجه شد جای بازیکنی مثل ماتا روی نیمکت نیست.
این هم از رکورد جرارد در بازی مفابل یونایتد ..
خبر خوب از بازی های تدارکاتی ملی دیشب این بود که فالکائو 2 گل زد که می تونه تویه روحیش بسیار تاثیر گذار باشه؛ گرچه باید فالکائو رو از منچستر جا شده دونست مگر اینکه اتفاق خاصی بیافته. از همین الان هم تیم های بزرگی به دنبالش هستن و طبق اظهار نظر خودش و علاقه به بازی در لیگ جزیره، بعید نیست در آینده ای بسیار نزدیک یکی از مهاجمان رقیبان اصلی ما باشه.
همچنین آخرین اخبار از جدایی دی ماریا در تابستان حکایت داره ! به نظر من دی ماریا می تونه به روزهای خوبش در منچستر برگرده ولی مشکل اصلی تفکرات فن خال هست که بالطبع باعث جدایی دی ماریا خواهد شد. امیدوارم حداقل از دی ماریا برای یه خرید خیلی خوب استفاده کنن.
فالکائو بازیکن دوست داشتنی ای هست.اما منچستر الان به یک مهاجم طراز اول و آماده نیاز داره که بتونه گلزن اول تیم باشه و کاملا مطمئن در نوک خط حمله.یه نگاهی به آمار کاستا در چلسی و اگوئرو در من سیتی بندازید کاملا خلا چنین مهاجمی در تیم حس میشه.با توجه به انتقال قرضی،احتمال رفتنش بیشتره البته باید تا پایان فصل منتظر باشیم.
اما در مورد دی ماریا من فکر میکنم بیشتر جنجال رسانه ای باشه تا واقعیت.اصلا حرفه ای هم نیست نه برای منچستر و نه برای خود دی ماریا که بعد از یک فصل اونهم با عملکرد قابل قبول از تیم بره.
این آمار رو سایت گل گذاشته:
خب اولا تعداد بازیها در این آمار 2/3 بازیهای فصل پیش هست و ثانیا در مادرید مهاجمان آماده تر و تیم هجومی تری نسبت به منچستر حال حاضر بوده است.ضمنا در عملکرد بازیکنان امسال،دی ماریا یکی از بهترینها بوده است اون هم در اولین فصل حضورش.امیدوارم این قضیه در حد رسانه ها باقی بمونه.
اسکولز از گرت بیل و اشمایکل از ابراهیموویچ به عنوان خریدهای خوب برای یونایتد نام برده اند.با قراردادهای تبلیغاتی رئال و سیاستهای این باشگاه بعیده بیل به همین راحتی از تیم جدا بشه اونهم در حالیکه خود بیل اصلا ناراضی از حضور در رئال نیست و مطمئنا انگیزه و پتانسیل این رو داره که بعد از رفتن کریس از رئال حتی در چند سال دیگه،به ستاره اول تیم تبدیل بشه.
این هم آمار خوشحال کننده ای که سایت رسمی باشگاه از بازیهای رودرروی 5 تیم برتر جزیره گذاشته:
![]()
مت هوملس برای پیوستن به منچستر چراغ سبز نشون داده. تویه مصاحبه های قبلیش جدایی از دورتمند رو کلا رد کرده بود ولی الان به طور واضح می خواد جدا بشه و مقصدش می تونه منچستر یا بارسلونا باشه. خبر زیر هم گرچه در حد شایعه ولی جالبه :
هوملس: تنها به یک شرط دورتموند را ترک میکنم
متس هوملس که تا سال 2017 با دورتموند قرارداد دارد، يکي از گزينه هاي اصلي دو باشگاه بارسلونا و منچستريونايتد براي خريد در منطقه دفاعي به حساب مي آيد.
به گزارش "ورزش سه"، هوملس که در فصل جاری، دو مقطع با مصدومیت روبرو شده، در حال حاضر به روزهای خوب خود بازگشته و وضعیت دفاعی دورتموند را سرو سامان داده است. موندودپورتیوو امروز در گزارشی ادعا کرده است که هوملس، در جمعی خصوصی عنوان داشته که تنها به یک شرط دورتموند را ترک خواهد کرد و آن هم رسیدن پیشنهادی جدی از باشگاه منچستریونایتد است.
پدر هوملس رایطه دوستانه ای با لوئیس فان خال سرمربی فعلی منچستریونایتد دارد. فان خال از زمانی که در بایرن مونیخ مربیگری می کرد، رابطه نزدیکی با هوملس و پدرش دارد. (هوملس پیش از پیوستن به دورتموند، در عضویت بایرن قرار داشت.) این در حالی است که واتسکه، مدیر ورزشی دورتموند، در آخرین مصاحبه خود گفته بود که هیچ پیشنهادی برای هوملس به باشگاه نرسیده است.
فالکائو هم در دو بازی ملی 3 گل زد تا با روحیه ای بهتر برگرده؛ تا این حد که :
فالکائو: میخواهم در یونایتد خودم را ثابت کنم
رادامل فالکائو، مهاجم منچستریونایتد عنوان کرد که قصد دارد در این تیم بماند و خودش را اثبات کند.
به گزارش "ورزش سه"، فالکائو در تابستان به صورت قرضی از موناکو به یونایتد پیوست ولی نتوانست عملکرد خوبی از خود به نمایش بگذارد. با این حال، او در بازیهای ملی عملکرد درخشانی داشته و 3 گل در دو بازی اخیر به ثمر رسانده است. او گفت که میخواهد در منچستر بماند و خودش را اثبات کند.
او گفت:" فکر میکنم گلزنی برایم خیلی مهم است زیرا اعتماد به نفسم بالا میرود. قبلا هم گفته بودم که نیاز دارم به من فرصت داده شود. باید پشت سر هم بازی کنم و در تیم ملی ، این فرصت برایم به وجود آمده است. من تمام تلاشم را انجام میدهم و گل میزنم و با اعتماد به نفس به منچستریونایتد باز میگردم. تمام تلاشم را خواهم کرد که در 8 بازی باقی مانده، بیشترین دقایق ممکن را بازی کنم."
از بازی با استون ویلا 3 امتیاز می خواستیم که خوشبختانه 3 امتیاز رو با 3 گل گرفتیم !
ستاره تیم امروز هررا بود و در روزی که دخیا یه گل بد خورد، عملکرد تیم اینقدر خوب بود که به مشکل نخوریم.
نکته ای که هست اینه که در مقابل تیم هایی که هدف اولشون گل نخوردن هست معمولا به مشکل می خوریم و اگه از تک موقعیت هامون استفاده نکنیم نمی تونیم امتیاز کامل رو بگیریم. بعد از گلی که خوردیم تیم خیلی روان تر بازی کرد چون استون ویلا امیدوارم به زدن گل دوم شده بود و دیگه اونطور بسته بازی نمی کرد؛ بعلاوه اینکه اومدن دی ماریا و فالکائو ما رو در فاز تهاجمی تقویت کرده بود.
4 تیم بالای جدول خودشون رو از بقیه جدا کردن و حالا با خیالی آسوده تر می تونیم به فکر 2 بازی سخت پیش رو (سیتی و چلسی) باشیم. شرایط تیم برای برگزاری این دو دیدار کاملا ایده آل هست؛ مصدوم خاصی نداریم، روحیه تیم هم خوبه. بازی بعدی ما یکشنبه هفته آینده با سیتی و شنبه بعدش با چلسی هست.
سلام
منم برد رو تبریک میگم.
صحبت های کامل رو. محمد عزیز گفت.
فقط امیدوارم فن پرسی برسه به بازی سیتی تا دست فن خال برای تعویض های هجومی باز تر باشه و البته اسمالینگ هم برسه. دیروز کمی احساس کردم روخو نامطمئنه!
(تو پرانتز بگم، هیچ وقت فکر نمیکردم یه روزی از اسمالینگ اینجوری تعریف کنم!)
+
جانم!! یه سوپر گل دیگه از وین!![]()
من که خیلی امید دارم سیتی فردا امتیاز از دست بده و سوم بمونیم، و اما بازی دیروز، چقدر هررا خوب بود واقعا عالی بازی میکنه مفید و در خدمت تیم و بهترین بازیکن زمین هم انتخاب شد، عاشق این تیکه صحبت های بعد بازی فن خالم : "هررا تکنیک خوبی در شوت زدن دارد . من قبلا به او گفته بودم که قبل شوت زدن باید توپ را کنترل کند . در تمرین دیروز هم این نکته را به وی گفتم و برای همین در بین دو نیمه بخاطر گلی که زده بود به گونه هایش بوسه زدم . فکر کنم اولین باری بود که قبل شوت زدن توپ را کنترل کرد البته در پایان بازی و بعد گل دومش پیش من آمد و گفت بدون کنترل کردن هم می تواند گل بزند . او پیشرفت کرده است و این موضوع را خیلی دوست دارم . تا به اینجا 7 گل زده که اصلا بد نیست . از او خیلی راضی هستم . "
سوپر گل کاپیتان هم که حرف نداشت. دیماریا هم به نظرم از وقتی اومد تو زمین خوب کار کرد و اگه باورتون میشه بین بهترین پاسورهای لیگ تو این فصل بعد از فابرگاس قرار داره.
فن پرسی فکر نمیکنم به بازی با سیتی برسه طبق صحبتهای فن خال تو مصاحبه قبل بازی با استون ویلا، هنوز حتی به تمریناتم برنگشته ولی اسمالینگ شاید تا اون بازی وضعیتش اوکی بشه.فقط امیدوارم فن پرسی برسه به بازی سیتی تا دست فن خال برای تعویض های هجومی باز تر باشه و البته اسمالینگ هم برسه. دیروز کمی احساس کردم روخو نامطمئنه!
خوشبختانه تا حدود زیادی کسب سهمیه قطعیست.الان اهدافهمون کشب رتبه دوم و سوم برای سهمیه مستقیم و بعد نایب قهرمانی خواهد بود.به اوج حساسیت بازیها رسیدیم.مخصوصا دربی که خیلی میتونه موثر باشه
حالا فکر کنید اگه چلسی این اخلاف رو نداشت،الان جنگ قهرمانی هم بین چهار تیم وجود داشتباز برخی برن پشت سر لیگ برتر بد بگن
![]()
سفر تفریحی دی ماریا و روخو به لیسبون با جت شخصی:
![]()
فکر کنم دعات داره برآورده میشه، تا دقیقه 70 سیتی با 2 گل عقبه
===
در نهایت سیتی هم 2-1 باخت و به رتبه سوم رسیدیم
حالا می تونیم با یه برد خوب مقابل سیتی برای چلسی هم خط و نشون بکشیم و فاصلمون با سیتی رو هم به 4 امتیاز برسونیم !![]()
Last edited by Mohammad; 07-04-2015 at 00:30.
واقعا امیدوار بودم، چون سیتی این روزا حالش خوش نیستفکر کنم دعات داره برآورده میشه، تا دقیقه 70 سیتی با 2 گل عقبه![]()
همین طور که فن خال خانفرموده بودن انگار واقعا سیتی از ما ترسیده چون هنوز به بازی با ما نرسیده جایگاه شون رو تقدیم کردن
(آخه فن خال تو یه مصاحبه گفته منچستر سیتی از ما ترسیده است.)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)