تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 70 اولاول ... 74753545556575859606167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 699

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | فصل 94-1393

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

نظرتون مثبتتون درباره رفتن قلعه نوعی چیه

2. 3 کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض خیلی زود 6 امتیازی که از استقلال قرض گرفتم پس می دهم / تمام تلاشم را میکنم تا استقلال آسیایی شود

انگار شرایط جدول به سمتی می رود که در دو هفته پایانی استقلال باید تلاش کند تا برای رسیدن به سهمیه آسیایی ، نفت را به صدر جدول ببرد و در مقابل هم نفت برای قهرمانی خودش باید تلاش کند تا استقلال آسیایی شود.
    منصوریان در این باره می گوید:«راستش با همه احترامی که برای تیم های بالای جدولی قائلم اما یک استقلالی هستم و این را همه مردم خوب مان می دانند. اگرچه واقعا تیم خوب تراکتورسازی و مردم خوب تبریز واقعا در لیگ امسال برای قهرمانی تلاش زیادی کردند اما ما هم محکومیم برای جنگیدن و قهرمان شدن. باید از هواداران تیم محبوبم باری دیگر عذر بخواهم که به رسم حرفه ای فوتبال ناچار شدم برابر تیمی که یک عمر برایش بازی کردم ، در دو بازی 6 امتیاز قرض بگیرم.
    من این امتیازات را از آنها قرض گرفتم و تمام آرزویم این است که خیلی سریع این بدهی را جبران کنم. شرایط جدول پیچیده شده و یکی از آرزوهایم این است که انشالله استقلال امسال سهمیه آسیایی بگیرد. من تمام تلاشم را می کنم تا با تیمم در مسیر موفقییت ، بتوانم کمک کنم تا استقلال سهمیه آسیایی بگیرد. یا مستقیم از لیگ برتر و یا از مسیر جام حذفی. امیدوارم تیم محبوبم در دو بازی پیش رو هم پیروز باشد و انشالله به سهمیه آسیایی برسد.»

خبرآنلاین
    Last edited by XENON24; 02-05-2015 at 12:46.

4. 5 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمیخوام از قلعه نوعی دفاع بکنم ! ولی کوبیدنش هم درست نیست !
    مشکلات این دو سال استقلال رو هم خودش درست کرده ، بیشترش هم بخاطر مشکلاتی که با رسانه ها داشته درست شده ! قلعه نوعی همیشه معروف به این بوده که حاشیه هارو جمع میکنه ولی دوسال اخیر خودش بیشتر حاشیه ساز شد و همین یکی از دلایل خوب نتیجه نگرفتن استقلال بوده .
    امیدوارم به دربی من ، بلیطش رو هم خریدم .
    ایشالله میبریم .

6. 3 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از اول فصل خودمونو کشتیم که اقای امیرخان قلعه نوعی وقتی ابزار 4-2-3-1 را نداری تغییر سیستم بده از 4-2-3-1 بکش بیرون
    حالا نمیدونم چه اتفاقی افتاده که مقابل صبا 4-4-2 دیاموند بازی کردیم و جوابشو هم گرفتیم
    سجاد و عنایتی نوک بودند شهباززاده به دروازه نزدیک بودو گلشم زد برای اولین بار این بنده خدا هدر نرفت با پست غیر تخصصی

یه نکته دیگه که باعث شد استقلال خوب بازی کنه وجود پدیده ای به نام محسن کریمی بود که اینم نمیدونم چرا زودتر بازیش نداد؟کل فصل ما خودمونو کشتیم برهانیو سجاد وینگر نیستند بعد شما همچین بازیکنیو روی نیمکت نشونده بودی؟
    برزای هم همینطوره ولی ازش استفاده نمیکنه...بهنام برزای هر تیمی میرفت الان فیکس بود

یه نکته خیلی مهم از بازی مقابل صبا فاصله مناسب دفاع با هافبکا و هافبکا با حمله بود که همین باعث میشد خیلی روان تر بازی کنیم
    توپ به خوبی و به سرعت از دفاع به هافبکا میرسید و به همین صورت از هافبک به حمله

که اینم به خاطر بازیسازی خوب مگویان از دفاع و بیشتر از اون امادگیه خسرو حیدری در نیمه اول بود که در نیمه دوم با افت حیدری این نظم کمتر شد
    در خط میانی هم کرار و کریمی عالی کار کردند و بدون کار اضافه موقعیت گل برای مهاجمامون فراهم میکردند

همه چی داشت خوب پیش میرفت تا اینکه این ابر مرد تعویض این شوالیه تعویضهای طلایی تعویضهای عالی خودشو انجام دادو کلا بازیو داد به صبا
    تورو هرکی میپرستی شما تعویض نکن......یه بچه 5 ساله هم دیگه میدونه شما نوریو خرسندنیا و برهانیو میاری توی زمین

فقط از امیرقلعه نوعی مدل 93-94 برمیاد که یعقوب کریمی رو نیمکت باشه و هاشم بزرگوار 90 دقیقه فیکس باشه......

از حفره عظیم تیم نمیشه گذشت...اقای محسن فروزان.....ضعیف ترین گلر تاریخ استقلال تهران....اقای قلعه نوعی چرا به طالبلوی اماده بازی نمیدی؟اصلا گیریم طالبلو اماده نیست....اخه دیگه از این که بیشتر گل نمیخوره....حرف انالیزورهای خودتم قبول نداری؟امیرخان به گفته انالیزور خودت فروزان روی 90درصد گلهایی که تا الان خوردیم مقصر بوده.....مگه این حرف انالیزورت به گوش فروزان نرسید که فروزان هرچی از دهنش درومد به انالیزورت گفت؟پس چرا دوباره فیکس بازی کرد؟
    تو وحیدو اوردی که فقط برای لجبازی با رحمتی جلوی پیکان بازیش بدی؟

اقای قلعه نوعی بهتره واقع بین باشیم.....با این تعویضات با این گلر خیلی هنر کنیم از دو بازی اینده فقط 1 امتیاز میتونیم بگیریم خودمونو که دیگه نمیتونیم گول بزنیم
    اگه میخوایم امیدی به کسب 6 امتیاز از این 2 بازی داشته باشیم بهترین ترکیب اینه

...................................... طالبلو .......................................

کریمی .................. حنیف ............ صادقی ................. حیدری

.................................... ابراهیمی ...................................

م.کریمی .................................................. ............. فخرالدینی

...................................... کرار ..........................................

........................ برزای .................... شهباززاده ......................

وجود فروزان در دروازه یعنی باخت 100% در دربی محسن فروزان خوراکش گل خوردن از بازیکنایی مثل عالیشاه و صادقیانو نوریو کلا خوب از بازیکنایه فانتزی و تکنیکی گل میخوره مینویسمو امضا میکنم محسن فروزان اگه گلر باشه دربیو باختیم

من همیشه علاقه خاصی به گلرا داشتم چه گلر تیم حریف باشه چه خودمون واسم فرقی نداره کلا علاقه زیادی به گلرا دارم ولی اصلا این فروزانو گلر نمیدونم متنفرم ازش ننگ جامعه گلریه اگه بوفون از وجود همچین گلری با خبر بشه حتما این بازی جلوی رئال مهاجم نوک بازی میکنه

8. 8 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض همه احتمالات براي آسيايي شدن آبي‌هاي پايتخت

شرايط جدول رده‌بندي به گونه‌اي است كه استقلال تحت هيچ شرايطي به تيم‌هاي تراكتورسازي تبريز و نفت تهران نمي‌رسد و در واقع دو سهميه ليگ قهرمانان را از دست داده است. از يك و نيم سهميه باقي‌ مانده هم يكي در جام‌ حذفي مشخص مي‌شود و نيم سهميه ديگر به تيم سوم ليگ تعلق مي‌گيرد.

براي استقلال شانس‌هاي زيادي براي رسيدن به ليگ قهرمانان آسيا وجود ندارد و علاوه بر اينكه خودش بايد 6 امتياز كامل باقي‌ مانده برابر تراكتورسازي و پرسپوليس را كسب كند، بايد منتظر دو باخت پياپي سپاهان برابر نفت مسجدسليمان و سايپاي البرز باشد البته آبي‌ها بايد به فكر عقب بودن 5 گل از سپاهان هم باشند. اگر اين اتفاق هم رخ دهد و آبي‌ها هر 6 امتياز را بگيرند و سپاهان هم هر 6 امتياز را از دست بدهد، آنها بايد تازه منتظر بازي‌هاي دو تيم ذوب‌آهن اصفهان و فولاد خوزستان باشند.
    ذوب‌آهن در دو بازي آتي‌‌اش برابر ملوان و پديده قرار مي‌گيرد و اگر در اين دو بازي پيروز باشد، كسب مقام چهارمي و گرفتن سهميه آسيايي‌‌اش قطعي مي‌شود و اگر اين مهم هم رخ ندهد اين تيم فرصت دارد از جام‌ حذفي به ليگ قهرمانان آسيا راه يابد.

استقلال در شرايطي مي‌تواند از ذوب‌آهن پيشي بگيرد كه اين تيم از دو بازي باقي مانده‌‌اش بيشتر از 4 امتياز نگيرد و در فينال جام‌ حذفي هم مغلوب نفت تهران شود. حالا تصور كنيد اين اتفاق هم رقم بخورد، آنگاه آبي‌ها بايد نتايج فولاد را هم پيگيري كنند و ببينند اين تيم در دو بازي باقي مانده‌‌اش برابر پديده و صبا چه نتيجه‌اي رقم مي‌زند. خوزستاني‌ها هم نبايد بيشتر از 4 امتياز بگيرند تا شانس استقلال براي آسيايي شدن زنده بماند.
    در واقع استقلال تنها در صورتي كه هر دو بازي خود را ببرد و سپاهان هر دو بازي خود را ببازد و ذوب‌آهن و فولاد از دو بازي خود بيشتر از 4 امتياز نگيرند، مي‌تواند سهميه آسيايي شدن را به‌ دست ‌آورد تا همچون سال گذشته ناكام مطلق فوتبال ايران نباشد‌؛ امري كه سخت ولي امكان‌پذير است!

خبراسپورت

10. 2 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

اصلا من کاری به خیلی از بحثای فنی ندارم که به قلعه نویی وارد بود امسال ! دوستان حالا به چند تاییش اشاره کردن به چندتا هم نکردن اصلا همه ی همشو نادیده میگیریم , یه سوال هر کی که میتونه جواب بده شاید مغز من اینقدر کوچیکه که جواب این سوال رو هرچی فکر میکنم پیدا نمیکنم :

فرهاد مجیدی , محبوب ترین بازیکن استقلال , با غیرت ترین و آماده ترین بازیکن استقلال , کسی که فقط به خاطر اسمش همیشه 5 6 هزار نفر بیشتر تو استادیوم بودن توی بازیهای وسط هفته و معمولی , کسی که تمام تیم ازش حرف شنوی داشتن و با حضورش جوی به ورزشگاه میداد که مسی به نیوکمپ نمیداد ! با اون آمادگیه بالا و قدرت بدنی , توی هر بازی بیشتر از 15 دقیقه بهش وقت بازی نمیداد ! یا نیمه اول میاورد نیمه دوم تعویضش میکرد تو 2 تا بازیم کلا روی نیمکت بود کل 90 دقیقه رو !!! بعد میگفت فرهاد توی 10 دقیقه کارشو میکنه و نمیخوایم خسته شه و ...

در صورتی که فرهاد خستگی ناپذیر بود و بازی با سپاهان که به استثنا 70 دقیقه بازی کرد کلیپشم توی همه اینترنت پخش شده دقیقه 70 همچین استارتی از حمله به دفاع میزنه انگار دارن عزیزشو جلوش دار میزنن !! اون وقت این ستاره ی محبوب باید اونجوری باهاش رفتار میشد ...

حالا عنایتی , یه بازیکنی که از وقتی خریدش فیکس 90 دقیقه کامل داره بازی میکنه , نه خاصیت تدافعی داره نه پاسوری نه تکنیکی نه سرعتی ! در صورتی که فرهاد تمام این فاکتور ها رو داشت !! کلا توی بازی 3 4 بار بیشتر پاش به توپ نمیخوره و حالا شاید اون جلو وایساد یه گل زد ! بر خلاف فرهاد که وقتی توی بازی بود هر 2 ثانیه اسمش میومد !! به خاطر این آقا الان یکی از سرعتیای تیم مثل آرش روی نیمکته و سجاد داره یه قدم عقب تر بازی میکنه !! کلا چه خوب چه بد همیشه هم فیکسه دیگه , حالا من موندم این بزرگوار به فکر سلامتی و خستگیه آقای عنایتی نیست ؟ یعنی فرهادو اینقدر دوست داشت که دلش نمیومد 90 دقیقه فیکس بذاره بعد عنایتی رو چون زیاد بهش علاقه نداره از قصد 90 دقیقه میذاره خستش کنه ؟؟؟

واقعا این مسئله ذهن منو درگیر کرده کسی جوابشو میدونه بیاد توضیح بده .

12. 4 کاربر از Esteghlal_Paydar44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض پنج بازیکن استقلال در آستانه محرومیت از شهرآورد 80

امید ابراهیمی، امیرحسین صادقی، خسرو حیدری، غلامرضا عنایتی و جاسم کرار بازیکنان دو کارته استقلال هستند که اگر در دیدار با تراکتورسازی از داور کارت زرد دریافت کنند، شهرآورد هشتادم را که قرار است روز 25 اردیبهشت ماه برگزار شود، از دست می دهند.

این در حالی است که استقلالی ها برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا باید در هر دو بازی پیش روی خود با پیروزی میدان را ترک کنند.

irna

14. این کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

قلعه نویی به روح مادرت قسمت میدیم! فقط برو!!! آبرو برامون نذاشتی!

16. 4 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا خدایی قلعه نوعی مربیه؟اسم مربی گذاشتن روش توهین بزرگیه به جامعه مربیگری مربیان گرامی لطفا برید اعتراض کنید اسمتونو روی این نذارن
    چرا برزای و کریمیو کشیدی بیرون؟خیانت یا نفهمیدن؟مساله این است
    نیمه اول فقط به خاطر اون 2تا خوب بودیم اونارم کشیدی بیرون؟

جمع کن با فروزان لایی خورت و هاشم قالپاق برید جون مادرتون

اصلا من خنگ من کور من عقب افتاده منه کورو عقب افتاده گفتم اینارو بکشی بیرون تیم نابود شده تو نفهمیدی؟من کور فهمیدم هاشم اتوبانه و احمدزاده سمت راست هاشم قالپاقو لوله کرده و اصلا اون سمت خالیه تو نفهمیدی
    اخه فروزان مگه چقدر از قراردادشو بهت داده؟اون پولی که ازش گرفتی ارزش این همه نفرینو داره؟

از استقلال نه لطفا از میادین فوتبال خداحافظی کن لمپن مازراتی سوار

18. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول:قلعه نویی با تمام وجود ازت متنفرم !
    دوم:فروزان برو به جنهم! یه خورده مصاحبه کن و اینستاگرام بازی کن به جای تمرین!
    سوم:فقط قلعه نویی میتونه برزای رو اون موقع از بازی بکشه بیرون و نابودش کنه!
    چهارم:فقط دوست دارم بازی با پرسپولیس زودنتر انجام بشه و این فصل کابوس وار تموم بشه بزرگوار زودتر گورش گم کنه + امثال فروزان و صادقی و عنایتی و بیگ زاده و برهانی حالم از همشون بهم میخوره
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 10-05-2015 at 19:21. دليل: ادبیات خیلی تند

20. 3 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •