تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 175 اولاول ... 74753545556575859606167107157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 1744

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

پل اسکولز: بارسا تنها شبحی از تیم سابق می باشد و مسی خسته است

طرفداری- پل اسکولز، بازیکن سابق باشگاه منچستر یونایتد معتقد است که بارسلونا تنها 'شبحی' از تیم سابق خود می باشد، و مدعی شده است که لیونل مسی و هم تیمی هایش از 'خستگی' رنج می برند.

کاتالان ها سه لالیگای متوالی، دو کوپا دل ری، دو چمپیونزلیگ و دو جام باشگاه های جهان را در طول دوره درخشان چهار ساله خود بین سال های 2008 تا 2012 و زیر نظر پپ گواردیولا فتح کردند.

بارسا فصل گذشته موفق به کسب هیچ جامی نشد، و حالا زیر نظر مربی جدید خود لوئیز انریکه سعی در محکم کردن جا پای خود دارند. اکنون بازیکن سابق تیم ملی انگلستان در The Independent نوشته است:

"در اکثر بازی ها من احساس کرده ام که آنها فقط شبحی از تیمی که زمانی بودند، هستند. آنها هنوز هم به طور خستگی ناپذیری توپ را پاس می دهند، اما حتی نزدیک سرعت و کوبندگی سابق هم نیستند. سرعت نفس گیر و نفوذ ها دیگر رفته است...

هنگامی که سعی می کنم راهی برای خلاصه کردن نگرش تیم و برخی نفرات دیگر پیدا کنم، تنها به کلمه 'خسته' می رسم. این به معنی گستاخی نیست، اما به نظر می رسد که دقیق ترین روش برای توصیف چگونه به نظر آمدن این تیم و درمان سبکی از فوتبال که زمانی آنها را به بهترین تیم دنیا تبدیل کرده بود، همین باشد...

همانطور برای مسی، که دستاورد هایش او را در دسته بندی متفاوتی نسبت به همه ما که در این بازی حضور داشته ایم، قرار داده است. اما با اینحال، در او هم به اندازه سایرین، نشانه هایی از خستگی را تشخصی می دهم. او هرگز بازیکنی نبوده که هنگام از دست رفتن توپ توسط تیمش، مدافعان کناری را تعقیب کند اما حالا، بیش از هر زمان دیگری، جنب و جوش و حرکات خود را در حداقل مطلق نگه می دارد."

اسکولز در ادامه از شانس انریکه برای بازگرداندن این بازیکنان به شرایط سابق صحبت کرد و گفت: "برای یک مربی جوان مثل او، عوض کردن نحوه بازی مسی و سایر ستارگان حاضر در این تیم، سخت خواهد بود. آنها همه چیز را به دست آورده اند. آنها جهان را فتح کرده اند. حالا انریکه باید در شرایط خود، راهی برای متقاعد کردن آنها به منظور تکرار دوباره آن موفقیت ها پیدا کند. شما می توانید ببینید که وی در کنار زمین تلاش می کند، و تا حد زیادی در مسیر بازگرداندن احساس نیاز شدید به تیم، شکست می خورد."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Scholes: Bored Barcelona and Messi are a ghost of their former selves

اضافه کنم که اسکولز به همراه فیل نِویل به دعوت پیتر لیم، مالک جدید والنسیا (پیرو قرارداد همکاری که با هم در باشگاه سالفورد دارن) در بازی والنسیا و بارسا در مستایا حضور داشتن و مشاهداتی که اسکولز داشته (مثل "مسی بیش از هر زمان دیگری، جنب و جوش و حرکات خود را در حداقل مطلق نگه می دارد" یا "شما می توانید ببینید که انریکه در کنار زمین تلاش می کند، و تا حد زیادی در مسیر بازگرداندن احساس نیاز شدید به تیم، شکست می خورد.") به خاطر اشراف کاملی هست که شخصی که با استادیوم میره نسبت به دوندگی و حرکات همه بازیکنان داره، دیدی که بیننده تلویزیونی به خاطر دنبال کردن توپ و دوربین تا اون حد پیدا نمی کنه و از این نظر میشه گفت بعضی از حاشیه هایی که پیرامون تیم هست (به خصوص راجع به انریکه و شبهه هایی که نسبت به اینکه گزینه ایده آل برای کنترل ستاره های بارسا باشه، وجود داره) بدون دلیل نیست. مقاله کامل رو می تونید از ستون هفتگی اسکولز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دنبال کنید.

2. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

مصاحبه مارک بارترا:

* من در هر پستی که مربی از من بخواهد بازی میکنم.
    * درین فصل پشرفت خوبی داشته ام و دقایق بیشتری برای بازی کردن به من میرسد و هر بازیکن همین چیز ها را میخواهد.
    * من وضعیت مونتویا را درک میکنم میدانم که او در شرایط سختی قرار دارد و من نیز از او حمایت مینمایم.
    * دوگلاس باید تمام توانش را در تمرینات به خرج دهد، تمام تیم برای کمک کردن به او آماده است و از هیچ همکاری دریغ نخواهد کرد.
    * ازینکه انریکه به من اعتماد دارد خیلی خوشحالم و این به من کمک منماید تا در هر بازی بهتر از قبل بازی نمایم.
    * من با تیم جوانان مقابل اسپانیول بارها بازی انجام داده ام و برای این تیم احترام زیادی دارم.
    * ما مقابل والنسیا بازی خوبی به نمایش گذاشتیم و نتیجه زحمات مان در آن بازی را گرفتیم.

ویکتور والدس در تمرینات منچستر یونیتد

کنفرانس مطبوعاتی لوییز انریکه قبل از دربی کاتالونیا

*مونتویا؟من از او به خاطر تلاشی که میکنه تشکر میکنم.او در شرایط سختی قرار داره ولی شرایط قابل تغییره.او باید سخت تلاش کنه.
    *رفتن مونتویا؟این چیزی نیست که من تو رسانه ها درباره اش حرف بزنم.من با مونتویا و زوبی زارتا صحبت خواهم کرد و منتظر تصمیم دادگاه عالی ورزش هم خواهیم بود.
    *دربی ها همیشه بازی های جذابی هستند و ما میخوایم در اونها پیروز باشیم به خصوص اگه مقابل اسپانیول باشه.
    *بارترا در سمت راست؟او در بارسای ب در این پست بازی کرده و توانایی بازی در این پست را داره ولی بهترین پست براس این نیست.اگه لازم باشه بارترا در پست دفاع راست بازی خواهد کرد.
    *پیکه بازیکن بسیار مهم و کاملیه.او در نبردهای هوایی و بازیسازی از عقب و کارهای تاکتیکی چیزهای زیادی به تیم اضافه میکنه.من از داشتنش خوشحالم.
    *منیر؟فصل سختی برای اونه.چون توقع نداشته در تیم اصلی باشه.او باید تلاش کنه و منتظر فرصت برای بازی بمونه.
    *انتقادات از داگلاس بهد بازی هوئسکا؟او در سطح بقیه هم بازیهاش بازی کرد.درک نمیکنم انتقادات برای چیه
    *بازی باید شنبه برگزار میشد تا فرصت بیشتری برای استراحت قبل از بازی در لیگ قهرمانان داشته باشیم؟در این مورد نمیتونیم کاری انجام بدیم این تلویزیونه که در اینباره تصمیم میگیره

4. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

لوییس سوارز، پادشاه شهرآوردها

لوییس سوارز ستاره اوروگوئه بارسلونا در حالی در اولین شهراورد کاتالونیا حضور خواهد یافت که در زمان حضور در لیورپول گلهای زیادی برای این تیم در شهرآورد مرسی ساید به ثمر رسانده بود.

شهراورد یک شنبه شب کاتالونیا بین دو تیم اسپانیول و بارسلونا برای تعداد زیادی از بازیکنان و مربیان دو تیم تازگی خواهد داشت. در این میان، خرید های متعدد بارسلونا در پنجره نقل و انتقالات تابستانی به این معناست که تعداد زیادی از بازیکنان این تیم برای اولین بار حضور در این شهراورد حساس را تجربه خواهد کرد. علاوه بر این، با توجه به سابقه لوییس سوارز در شهرآوردهای مختلف، این بازی می تواند بهترین فرصت برای به ثمر رساندن اولین گل لالیگایی این بارزیکن اوروگوئه ای باشد.

شهرآورد مرسی ساید

سوارز سه فصل موفق را بین سالهای 2010 تا 2014 در لیورپول سپری کرد و طول این مدت بیش از 6 بار در شهرآورد مرسی ساید مقابل اورتون قرار گرفت. این مهاجم اوروگوئه ای در این شش بازی هیچگاه طعم شکست را تجربه نکرده و موفق به کسب چهار پیروزی و دو تساوی شد. او نه تنها در هر شش بازی از ابتدا به میدان رفت، بلکه نقش بسیار اساسی در رکورد خیره کننده اخیر قرمزها در شهرآورد مرسی ساید ایفا کرد. مهاجم جدید کاتلانها در این 6 بازی موفق به بثمر رساندن 5 گل شده و تنها در یکی از شهرآوردها موفق به گلزنی نشد.

گلهای به ثمر رسانده مقابل اورتون

وی در دومین فصل حضورش در آنفیلد، سه بار مقابل حریف دیرینه ای به نام اورتون صف آرایی کرد. سوارز در اولین شهرآورد مرسی ساید خود در گودیسون پارک، با به ثمر رساندن یکی از دو گل تیمش نقش اساسی در پیروزی 2-0 لیورپول ایفا کرد. تنها چند ماه بعد، او موفق شد در دیدار برگشت نیز مقابل اورتون نمایش درخشانی ارائه دهد تا قرمزها اینبار با نتیجه 3-0 همشهری سرسخت خود را شکست دهند. در ماه آوریل سال 2012 بار دیگر دو تیم لیورپول و اورتون در دیدار نیمه نهایی جام حذفی انگلستان به مصاف هم رفتند. در این دیدار اورتون با یک گل از لیورپول جلو افتاد، اما بازهم این سوارز بود که با به ثمر رساند گل تساوی شرایط را برای پیروزی 2-1 شاگردان کنی داگلیش فراهم کرد.

سوارز در سومین و چهارمین فصل حضورش در جمع لک لک ها در سه شهرآورد مرسی ساید دیگر نیز حضور داشت و در هر سه دیدار موفق به گلزنی شد. در فصل 2012/13 سوارز بار دیگر در تساوی 2-2 تیمش مقابل اورتون گلزنی کرد و در آخرین فصل حضورش در لیورپول نیز در راه آقای گلی لیگ برتر دو بار دیگر در جریان تساوی 3-3 و پیروزی 4-0 قرمزها مقابل اورتون گلزنی کرد.

شماره 9 بارسا در مدت زمان حضورش در لیورپول تنها در مقابل تیمهای نوریچ، ساندرلند، ویگان و استوک گلهای بیشتری نسبت به اورتون بثمر رساند و این خود نشان دهند این موضوع است که سوارز همواره در شهراوردها عملکرد قاطعی را از خود به نمایش می گذارد.

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: غلامحسین صبوری / FCBarcelona.ir

6. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بدلیل توهین هواداران رئال مادرید به باشگاه بارسلونا و مسی در بازی دیشب با سلتاویگو

8. 4 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

یه برد عالی
    گلو خیلی وقت خوبی خردیم

بارسلونا - اسپانیول
    5 - 1

10. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تبریک میگم. برد خیلی خوبی بود؛ وقتی این پیروزی لذت‌ بخش‌تر شد که فوق ستاره تیم تونست سومین هتریک خودش رو توی چهارمین بازی اخیرش انجام بده؛ بدون دایو، بدون پنالتی!

12. 9 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

این بازی نسبت حملات و ضربات به گلها منطقی بود.
    دفاع همچنان متزلزل هست. در مقابل پی اس جی نمیشه اینقدر ضد حمله داد. اونها تخصص اصلیشون در ضد حمله و انتقال سریع توپ هست.
    ضمن اینکه یک دو های متوالی در مقابل دفاع های اتوبوسی کارساز هستن. باید بیشتر ازشون استفاده بشه.

14. 8 کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamsoddin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

هتریک با trademark مسی
    دو تاش پا راست بود، گل اول چه کاتی داد به توپ که لحظه آخر میلیمتری رفت تو دروازه،گل دوم اصن من ندیدم مدافه پاهاشو باز کنه که لایی رو زد :|

16. 8 کاربر از shamsoddin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

یه مقایسه جالب:
    مسی: 18 هتریک بدون پنالتی در لالیگا
    رونالدو: 8 هتریک بدون پنالتی در لالیگا

18. 7 کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

جدا از نتیجه واقعا اعتماد به نفس وحشتناکی که بازیکنا پیدا کرده بودن و روون بازی کردن تیم قابل ستایشه..همه رو یاد بازیهای نچندان دورمون انداخت.
    بالاخره این 1 ماه لعنتی و حساس تموم شد و چهارشنبه هم با شکست psg مزد این یه ماه فوق العاده مون رو میگیریم و قدرت و جادوی نیوکمپ رو یه بار دیگه به رخ میکشیم
    هرچند با خطایی که روی سرجیو انجام شدو گرفته نشد دربازه باز شد اما انقدر خوب بودیم که ببریم
    بنظرم یه گل روی افساید اشتباه و یه گل هم پنالتی ازمون گرفته شد
    تیمی که یه نیمه به اسپانیول و سویا 4 تا میزنه و 10 تا هم نمیزنه واقعا ترسناکه. این رو هم در نظر بگیرید که این فقط و فقط 40 درصد قدرت بارساست. اوج اصلی از بازی بعدی شروع خواهد شد چون آندرس برگشته
    توی صحنه آهسته از زاویه روبرو هنرمندی گل مسی مشخص بود .اقها اینجور گلزدن ها یه کلاس درسی واسه دانش آموزانه..حیف که ضربه کاشته و شوت بعد از 3-4 دریبل و پاس او به آلبا گل نشد!

سوارز اگه از اول فصل میود الان آقای پاس گل بودمن مشتاق اون روزی هستم که سوارز به اوج هماهنگی با مسی و نیمار رسیده...
    ضمن اینکه احساس میکنم علت تااین حد خوب بودنمون اینه ک خط دفاعیمون تا جلوی خط نیمه جلو اومده بود.این باعث میشه هم تراکم و درنتیجه گزینهای پاس مهاجما زیاد بشه و تمرکز مدافعا کم،هم اینکه زمان ازدست رفتن توپ بخاطر همین تراکم بالا پرس کردن بهتر،راحت تر و مؤثرتر باشه
    و نکته قابل توجه بیش از 750 پاس درست نجومیه یکم

20. 8 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •