تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 65 اولاول ... 747535455565758596061 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 649

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن |

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

یادش بخیر سال 2004 با چه اقتداری چلسی بازی میکرد و قهرمان شد، الان حال آدم از دیدن بازیهای این تیم به هم میخوره. یکی از ضعیف ترین قهرمان های تاریخ لیگ برتر، چلسی امسال خواهد بود، تو همین سه بازی اخیر فقط با شانس برنده شده و مطمئنم اگه همین تیم تو لیگ آلمان یا اسپانیا بود، الان داشت برای پنجمی میجنگید. از این آبرامویچ بی غیرت هم که بخاری بلند نمیشه و به فکر تیم نیست و تیم رو رها کرده تا این آقای مربی، هر بلایی خواست سرش بیاره. دی بروین رو که با وقاحت تمام بیرون کرد، ماتا رو هم همه میدونن چه کاری باهاش کرد، ماتایی که الان fan favorite یونایتد شده، اونوقت بازیکن داغونی مثل اسکار رو نگه داشته، خیانت هایی که این مربی در حق چلسی کرد، بدترین دشمن چلسی هم نمیتونست بکنه.

2. این کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

پدیده جوان برزیلی با 45 میلیون پوند در چلسی

به گزارش ورزش 11، چلسی صدرنشین لیگ برتر در آستانه قهرمانی در این رقابت ها قرار دارد تا بتواند فصل را با کسب دو جام (جام اتحادیه – لیگ برتر) به پایان برساند. هنوز در حالی که چند هفته به پایان لیگ برتر زمان مانده است، باشگاه لندنی چلسی خریدهای خود را برای فصل جدید آغاز کرده است و در اولین اقدام پدیده برزیلی را با 4.5 میلیون پوند جذب کرد.

ناتان 19 ساله درباره پیوستن به چلسی گفت: هفته گذشته با اجازه از رئیس باشگاه در لندن مذاکراتی با این باشگاه داشتم و حالا به احتمال قوی در کنار بازیکنان برزیلی چلسی، اسکار ، ویلیان، رامیرس و فیلیپه لوئیس در استمفوردبریج بازی خواهم کرد. لیگ برتر را خیلی دوست دارم و می دانم به چه تیم بزرگی پیوستم. می‌خواهم در چلسی پیشرفت کنم و به بازیکن بزرگی تبدیل شوم.

ناتان به عنوان بازیکنی آینده‌دار به استمفوردبریج می‌رود. چلسی او را در مسابقات قهرمانی زیر ۱۷ ساله‌های جهان در دو سال پیش کشف کرد. ناتان بهترین بازیکن آن جام شد. منچسترسیتی نیز این بازیکن آینده‌دار برزیلی را که به نیمار جدید معروف است، پس از مسابقات قهرمانی جهان در نظر داشت اما نتوانست قراردادی را با او امضا کند.

ناتان هافبکی همه کاره است که می‌تواند در چند پست بازی کند اما پست اصلی او هافبک طراح و بازیساز است؛ درست مانند هموطن خود اسکار اما می‌تواند به عنوان بال و پشت مهاجم نیز بازی کند و این توانایی او می‌تواند از سوی مورینیو در تیم اصلی مورد استفاده قرار گیرد.

--------------------------------------------------
    آدبایور مشتاق به حضور در چلسی

به گزارش ورزش 11، آدبایور در زمان مربی گری مورینیو در مادرید، زیر نظراین مربی پرتغالی کار کرده است. این بازیکن ۳۱ ساله تنها ۱۲ بار برای آن ها در لیگ جزیره به میدان رفته است.

علاوه براین این ستاره توگویی تنها در دو بازی لیگ جزیره در سال ۲۰۱۵ به میدان رفته است در حالی که آخرین بازی خود را در جریان پیروزی ۲-۱ در برابر استون ویلا انجام داده است.

این مهاجم سابق باشگاه آرسنال در ترکیب اصلی پوچتینو جایی ندارد و انتخاب های بعدی این سرمربی پس از هری کین و روبرتو سولدادو است.

دیلی میل عنوان کرد که این بازیکن ۳۱ ساله به مردم گفته است که تنها در صورتی که چلسی و رئال مادرید برای جذب او اقدام نمایند وایت هارت لین را ترک خواهد کرد و مشتاق به حضور در استمفوردبریج است.

انتقال آدبایور به چلسی مشخصا می تواند تعجب آور باشد چون چلسی می تواند مهاجمان بهتری را جذب نماید چون آدبایور تنها ۲ گل را به ثمر رسانده است و دقت شوت ۶۷ درصد را دارا است.

چهار باشگاه به دنبال مهاجم چلسی

به گزارش خبرگزاری ورزش 11 و به نقل از روزنامه انگلیسی دیلی میل، گائل کاکوتا مهاجم 25 ساله چلسی که سابقه بازی برای تیم ملی زیر 16 تا 21 سال و المپیک و بزرگسالان فرانسه را در کارنامه دارد، مورد توجه دو باشگاه ایتالیایی نیز قرار گرفته است.

تیم‌های اودینزه و آتالانتا به تازگی تمایل فراوان خود مبنی بر در اختیار گرفتن مهاجم فرانسوی یاد شده که اکنون به طور قرضی در رایو وایکانو بازی می‌کند را اعلام کرده‌اند.

کاکوتا مدتی‌است که از نوع قراردادش با چلسی، اعتراض خود را بیان کرده است.

گفتنی است که والنسیا و موناکو هم از باشگاه‌های خواهان کاکوتا هستند. آن‌ها مبلغ 3 میلیون یورو را پیشنهاد کرده‌اند.

اسکار: دلیلی برای ترک چلسی ندارم

به گزارش ورزش 11، از باشگاه یوونتوس به عنوان یکی از مشتریان جدی اسکار نام برده می شود .

اسکار در آستانه بازی با منچستریونایتد به اسکای اسپورت گفته است :" در چلسی خیلی خوشحال هستم . با همه افراد باشگاه رابطه خوبی دارم . چلسی یکی از بهترین باشگاه های دنیا است برای همین دلیلی برای ترک اینجا نمی بینم .

از نتایج تیم در این فصل خوشحالم و از عملکرد خودم هم راضی هستم ولی فکر می کنم که می توانستم بیشتر از این ها روی نتایج تاثیر بگذارم .

ما تا آخر فصل برای قهرمانی می جنگیم ولی مشخصا دوست داریم هر چه سریع تر قهرمانی را قطعی کنیم .

4. 5 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

پنج گل برتر چلسی در مقابل منچستر یونایتد:

5- جو کول 2005/06

4- ریکاردو کاروالیو 2005/06

3- فرانکو زولا 1996/97

2- تیاگو 2004/05

1- جیمی فلوید هاسل بنک 2000/01

6. 7 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

هم راستای پست بالا:
    این گل ماتا هم زمانی که چلسی بود واقعا فوق العاده بودش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    (سوای اون گل ضربه کاشتش)
    (اعتبار لینک: 15 روز)
    امیدوارم امشب بتونه یونایتدی ها رو شاد کنه با گلزنی.

8. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب امروز بازی سختی رو مقابل منچستر داریم
    منچستر توی چند هفته اخیر خیلی روی فرم بوده و بازی های حساسی رو تونسته ببره
    از لحاظ هجومی مهره های زهرداری دارن مثل رونی ، ماتا ، دی ماریا و هریرا
    ولی فک کنم توی دفاع و هافبک دفاعی چند تا غایب دارن و از این لحاظ مشکل دارن

برای چلسی هم کاستا که غایبه که جاش احتمالا باید دروگبا بازی کنه
    رمی هم مشخص نیست به بازی می رسه یا نه ولی اگه به بازی برسه حتما ازش استفاده میشه
    دیگه غیر این فک نکنم غایبی داشته باشیم

به هر حال بازی رفت خیلی بد گل خوردیم و بازی مساوی شد!
    این بازی نباید اون اشتباه رو کنیم و بازیو حتما باید ببریم
    برد این بازی و یه مساوی هم هفته بعد با آرسنال دیگه کار چلسی رو برای قهرمانی کاملا راحت می کنه
    هر چند که الانم سخت نیست

پنج گل برتر چلسی در مقابل منچستر یونایتد:

5- جو کول 2005/06

4- ریکاردو کاروالیو 2005/06

3- فرانکو زولا 1996/97

2- تیاگو 2004/05

1- جیمی فلوید هاسل بنک 2000/01

گل های خاطره انگیزی بودن
    البته فک کنم گل های قشنگتری هم وجود داشته باشن
    اون دو فصل اول که مورینیو به چلسی اومده بود واقعا یه دوران طلایی بودش و بازیکنایی خیلی خاص مثل ماکلله وجود داشتن...

هم راستای پست بالا:
    این گل ماتا هم زمانی که چلسی بود واقعا فوق العاده بودش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    (سوای اون گل ضربه کاشتش)
    (اعتبار لینک: 15 روز)
    امیدوارم امشب بتونه یونایتدی ها رو شاد کنه با گلزنی.
    آره واقعا گل قشنگی بودش
    امیدوارم بازگشت خوبی به استمفوردبریج نداشته باشه

+

در آستانه بازی امروز یه مقایسه جالب دیدم که البته فک کنم فابرگاس نیم فصل اول خیلی عالی بود و در مقابل ماتا هم بیشتر نیم فصل دوم:

10. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

گل های خاطره انگیزی بودن
    البته فک کنم گل های قشنگتری هم وجود داشته باشن
    اون دو فصل اول که مورینیو به چلسی اومده بود واقعا یه دوران طلایی بودش و بازیکنایی خیلی خاص مثل ماکلله وجود داشتن...
    گل ها انتخاب سایت رسمی چلسی هستن، من بی تقصیرم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    بله، سه تا از این گل ها هم بر میگردن به دوران اول حضور مورینیو، واقعا دوره خیلی با شکوهی بوده اون دوره!
    یه دوره هم که خیلی دوست داشتم و درواقع افسوس میخورم که ندیدم دوره حضور زولاست، یه تعریفی که بار ها و بارها در مورد چلسی اون دوره شنیدم اینه که بازیکنای گرم و صمیمی داشته! واقعا دوره شیرینی باید بوده باشه، خیلی دلم می خواست بازی دنیس وایز و جان فرانکو زولا رو در کنار هم می دیدم!

پ.ن:
    توی سایت چلسی نوشته بیشترین باخت منچستر توی لیگ جزیره مقابل چلسی بوده، جالب بود، نمیدونستم.
    Last edited by jb.NY; 18-04-2015 at 17:41.

12. 5 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

14. 5 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

هوراااااااااااااا
    بردیم
    گزارشگر واقعا رو مخ بود
    یونایتد فقط مالکیت توپو داشت وگرنه موقعیت ها اگه به نفع چلسی نبود حداقل مساوی بود مخصوصا اون تیرک ادن
    قهرمانیمون که 100% شده فقط مونده بستن دهن بعضی یاوه گویان
    که چند تا طرفدار نما هم جزء این دسته هستن

16. 8 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آدم میشینه بازی رو با گزارشگرای انگلیسی (مخصوصا مارتین تایلر که توی بازی های ویدئویی هم صداش همیشه به گوش میرسه!) میبینه تازه میفهمه لذت فوتبال یعنی چی...من که دیگه از فحش دادن به مجریای ایرانی خسته شدم! بگذریم از این بحث که هیچ وقت به هیچ جا نمیرسه، همشون سر و پا یه آش****
    3 امتیاز شیرین رو گرفتیم، منچستری ها موقعیت بیشتری داشتن اما ما هم موقعیت خطرناک کم نداشتیم، با اینکه گل رو زده بودیم و مهاجمان اصلیمون رو هم نداشتیم باز هم خوب میومدیم جلو و کامل تو فاز دفاعی نبودیم.
    ماتیج هم دیگه اون ماتیج اول فصل نیست و اشتباهاتش داره میره بالا، امیدوارم موقت باشه و بتونه دوباره خودش رو جمع و جور کنه
    زوما هم یه سوتی بد داد که نزدیک بود کار دستمون بده، خدا رو شکر به خیر گذشت.
    به امید برد های بیشتر...

18. 6 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی مهمی رو بردیم
    منچستر خیلی خوب بود ولی ما هم منطقی بازی کردیم
    بازی های قشنگ و پر گلمون رو اول فصل انجام دادیم دیگه آخر فصلی این چیزا مهم نیست
    اون صحنه رو هازارد یکمی دقت می کرد دیگه نیمه اول کار منچستر تموم بود
    ولی توی صحنه گل عالی کرد و گل قشنگی به ده خیا زد

خط دفاع خوب بود به خصوص کیهیل
    ولی ایوانوویچ بد جا می موند و به تیم حریف موقعیت می داد و تنها ضعف دفاع همین بودش
    توی خط حمله هم عملا همه چی روی دوش هازارد بود و نبود رمی و کاستا حس میشد
    دروگبا خوبه ولی خب همیشه نمی تونه مثل سابق عالی باشه و اگه حداقل رمی به بازی می رسید شرایط بهتر بودش

+

کسی که طرفدار بارسا هست رو همچین بازی هایی بذارن اشتباهه چون کلا گزارش بازیو خراب می کنه
    این چیزی هم که می گفت چلسی فقط سه تا برد می خواد حداقل روی کاغذ اشتباهه چون در این صورت اگه آرسنال همه بازی هاشو ببره دو امتیاز از چلسی بیشتر داره
    حالا همچین چیزی یه جورایی غیرممکنه ولی وقتی می خوان آمار بدن همه چی رو روی کاغذ در نظر می گیرن

قهرمانی رو باید پیشاپیش تبریک گفت
    ولی چه خوبه هفته بعد با آرسنال حداقل یه مساوی بگیریم و بعدش هم راحت دو سه هفته مونده قهرمان بشیم

20. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •