قیمتش بالاست دوست من
صفر خشک مدل 91 ( مونتاژ ) قیمتش حدود 125 میلیون تومانه البته با تقریبا 5 میلیون تومان نوسان
مدل 89 حدود 90 میلیون تومان هست.
قیمتش بالاست دوست من
صفر خشک مدل 91 ( مونتاژ ) قیمتش حدود 125 میلیون تومانه البته با تقریبا 5 میلیون تومان نوسان
مدل 89 حدود 90 میلیون تومان هست.
سلام . با تشكر از دوستاني كه مشاوره مي دهند.
به نظر عزيزان قيمت سونا تا فول وارداتي سرمه اي متاليك 150000 كاركرد،چهار حلقه لاستيك نو ،بيمه تا برج 3 سانروف با يك گلگير جلو و يك گلگير عقب رنگ 2006 چند مي ارزه؟ اگه 50 داد بگيرم؟ قيمت ها تا اخر سال كم نميشه؟؟؟
قیمتها خیلی بعیده کم بشه احتمال افزایشش تا عید و کمی کاهش بعد از عید اما چقدر خدا داند
سوناتا2006 اگه فول کامل باشه 10 ایربگ و اتومات با این مقادیر رنگ 50 بیشتر نمی ارزه لاستیک هم که همه ماشینا دارن اگه نو باشه میشه 2 میلیون اگه نه کارکرده باشه میشه مثلا 1 میلیون پراید نیست که قیمت لاستیک خیلی موثر باشه بیمه هم ببینید چقدر تخفیف داره ممکنه همین پارسال زده باشه و تخفیفات بیمه رفته باشه اما نه ممکنه همون اوایل از بیمه استفاده کرده باشه و شاید هم اصلا از بیمه ثالثش استفاده نکرده و فول تخفیف داره یعنی 6 سال تخفیف که برای تمدیدش میشه 7 سال
ماشين 5 سال تخفيف بيمه داره، 2 ايربگ ،DVD ،تودوزي چرم ،تهويه دستي .مي ارزه ؟
نه دوست من
دلت رو به 2 ایربگ و روکش چرم خوش نکن
بودجه رو افزایش بده برا خرید مورد مناسب تر.
تا 90 تومن پرادو 4 درب چه مدلی گیر میاد ؟ تمیزن ؟ مصرفشون چطوریه ؟ آیا ارزش خرید داره ؟
اتومات یا دنده دستی؟ سانروف چی داره یا نه؟ دو ایربگ یعنی آپشن پایین. مدلهایی از 2006 حتی ABS هم ندارن ها!!! خلاصه اگه میخوای بخری فول فول بخر بازار بهتری داره اختلاف قیمتش کمه با این تیپی که گفتی
بعید میدونم با این مبلغ پرادویی پیدا شه.
الان ارزونترین مدلش توی بازار (صفر) فکر میکنم ۱۷۰ تومن باشه.
مصرفش هم خیلی بالاست. شش سیلندراش تو شهر بالای ۱۵ میسوزونه.
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
با 90 میلیون تومان
تویوتا پرادو GX مدل 2006 4 درب 4 سیلندر میتونی بخری.
مصرفشون در سطح متوسطی هست به هر حال از خودروهای شاسی بلند انتظار مصرف سوخت خیلی پایین رو نباید داشت.
اگر از هر نظر تمیز و سالم باشه و فنیش مشکلی نداشته باشه بله ارزش خرید داره
اقا ما با اين يارو رو 46 توافق كرديم بيعانه هم داديم ولي امروز ظهر كه قرار داشتيم ماشين رو ببريم پيش صافكار زنگ زد و گفت يكي ديگه هم ماشين رو مي خواسته برده نشون داده صافكار گفته ماشين يه طرفش رنگه ،خلاصه قضيه كنسل شد.يا مشتري بهتر پيدا كرده يا ماشين مشكل داشته ،به هر حال من از فكر ماشين اين مدلي دراومدم.يا 206 خودم رو نگه مي دارم يا نهايتا مي رم سراغ مگان كم كاركرد.به همه دوستان هم توصيه مي كنم حتما ماشين هايي تو اين سطح رو ببرن نمايندگي كامل چك بشه چرا كه بازار
خودرو به شدت دزدي وتقلب توش زياد شده ،پناه بر خدا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)