تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 168 اولاول ... 74753545556575859606167107157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 1680

نام تاپيک: FIFA 15

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان نسخه ـی اورجینال نسخه ـی ps3 چنده به نظرتون؟بعد هنوزم کسی هست که بشه تو psnباهاشون آنلاین بزنیم؟کلی میگم ها نه فقط کاربران اینجا کل جهان منظورم بود

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سرکاریه ؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

مرجع کـرک ها سایت Skidr0w هست اگر اونجا چیزی ریلیز شده باشه مطمئنه

=================

دیشب جاتون خالی از ساعت 11 تا 4 صبح یک بند بازی کردم و هیچ اشکالی جزء یک مورد عجیب ندیدم !

انقطاعی بودن هوش و Motion بازیکنان واقعا عجیب هست !

برای مثال شما با تمام قدرت و لذت شروع به خنده کنید و در آن واحد بدون گذر از مرحله خنده اخم کنید !!! یعنی جوری که هیچ حد فاصلی بین خنده شدید شما و اخم شما نباشه !

برای مثال بازی کن با Motion نسبتا غیر طبیعی از زمین بلند میشه در زمان زمین خوردن و حالتی که بازی کن داره برای مثال اعتراض میکنه و یا خوشحاله بدون وقفه تغییر حالت میده و حد واسط در حالات و اتفاقات کم هست

این مورد یک مقدار دیشب من رو برد تو فکر که این مسئله برای نسل 6ام بود ! حتی تو نسل 7 هم این مورد اصلا مشهود نبود دیگه چه برسه تو نسل 8 !

+

گل نخوردن دروازه بان ها تا حدودی برای من تداعی نسخه های 2008 و 2009 بود که FIFA در اون نسخه ها بدترین دوران خودش رو میگذروند و با وارد شدن نسخه 2010 نجات پیدا کرد

و الان دوباره گل خوردن بسیار سخت شده , البته بهتر هست بگم که گل زدن با روش های FIFA 14 ! وگرنه در بعضی جاهات گل های کشکی هم زده میشه .

+

دوستانی خاطرم هست در باره ی دفاع کردن اعتراض کرده بودند که عرض کنم سیستم دفاع و به طور کل کنترل بازیکن بیشتر در دستان شما هست تا CPU

برای مثال در بیشتر موارد اگر جهت دهی درستی برای به توپ رسیدن و یا کنترل دفاعی نداشته باشید نه به توپ میرسید و نه دفاع خوبی خواهید کرد

من دیشب با تیم دورتموند ( عزیز دلم ) 5-1 رئال رو زدم و رونالدو با داشتن 4 موقعیت گل در کل بازی فقط یکی رو تونست گل کنه پس اون حالت فضایی هم وجود نداره که دوستان فرمودند .
    +

مورد آخر

بازی بسیار بسیار پیشرفت های چشمگیری داشته و چون این نسخه اولین نسخه NextGen هست بعد از 3 سال , نباید انتظارات فضایی از بازی داشت ( بنده به هیج وجه قبول ندارم که هر نسخه از فیفا Next هست )

بسیاری از مشکلات حل شده و میشه گفت بازی با واقعیت در حال پیوند هست و در نسخه های 16 یا 17 با یک نسخه ماورایی مواجه خواهیم بود

دوستان دیگه هم که ایشالا هرچه زودتر بتونن تجربه نسخه کامل رو داشته باشند حتما نظرات خوبشون رو بزارن استفاده کنیم .

موفق باشید

4. 5 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سرکاریه

تاریخ انتشار کرک رو نگاه کنید متوجه میشین {Posted 15 Sep 2014}

داره خودمونی میشه EshMoul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان این نسخه دیگه نسخه آخره؟

یکی از دوستان لطف می کنه یه لینک مطمئن برام پ.خ کنه؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دوستان این نسخه دیگه نسخه آخره؟

یکی از دوستان لطف می کنه یه لینک مطمئن برام پ.خ کنه؟
    بعله دوست گرامی نسخه Final به صورت رسمی Release شده و میتونید دانلود کنید البته فعلا برای بازی باید CD-Key بخرید چون هنوز کــــرک بازی ارائه نشده و البته مقداری هم ممکن هست تو این نسخه دیر ارائه بشه .

لینک ها PM شد براتون .

8. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه EshMoul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

بعله دوست گرامی نسخه Final به صورت رسمی Release شده و میتونید دانلود کنید البته فعلا برای بازی باید CD-Key بخرید چون هنوز کــــرک بازی ارائه نشده و البته مقداری هم ممکن هست تو این نسخه دیر ارائه بشه .

لینک ها PM شد براتون .

تشکر از شما

پیغامی نیومد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان با این سیستم میتونم بازی کنم؟یا نیاز به ارتقا هست:
    CPU i3-2120 3.30 Ghz
    Win 7 64 bit
    Ram 8 Gb
    Nvidia Geforce GT430
    tota memroy 4GB

اگه نباشه جاش خالی می مونه delpiero107's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بچه هایی که میخان بدونن بازی رو سیستمشون رو چه حالتی میشه بازی کرد برن تو سابت game-debate.com فیفا ۱۵ رو انتخاب کنن و قطعات خودش سوال میکنه انتخاب کنید میگه بهترین حالت واسه سیستم شما چیه

12. 8 کاربر از delpiero107 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متاسفانه مشکل عبور از بین مدافعین حریف با گرفتن سرعت و تغییر جهت همچنان هست! من این کار رو با مونیر (با قدرت 66!) در سختی Legendary انجام دادم!

کلا بازی با CPU خیلی آسون شده. من Career Mode رو بر خلاف نسخه های قبل که زمانی برای انطباق نیاز داشتم، روی Legendary شروع کردم و احساس می کردم خیلی راحت تر بازی می کنم تا اواخر فیفا 14 با نزدیک 1000 ساعت بازی! میشه گفت فیفا 15 برای بازی با CPU نمی تونه مدت زیادی مخاطب رو سرگرم کنه!

یک سری باگهای عجیب و غریب هم دیدم که تصور می کنم با آپدیت ها رفع بشه. خود دروازبان ها حس میشه نسخه بتا هستن و با وجود عکس العملهای ماورایی روی شوتها، حرکات متحیر العقولی می کنن. با توجه به اینکه فیفا نسل جدیدش رو از پارسال شروع کرد، انتظار نمی رفت چنین مشکلاتی دیده بشه.

ولی خب اصل فیفاست و بخش آنلاین و UT و ... بازی با آدم، نه با هوش مصنوعی.

14. 3 کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •