به نظر من این کار کاملا بی ارزشه وقتی تان هال بیرونه شیلد میگیری اما وقتی درخته نمیزاره تان هالو یارو بزنه پ تان هال بیرون به چه کاری میاد؟؟؟فقط نگرفتن جا![]()
به نظر من این کار کاملا بی ارزشه وقتی تان هال بیرونه شیلد میگیری اما وقتی درخته نمیزاره تان هالو یارو بزنه پ تان هال بیرون به چه کاری میاد؟؟؟فقط نگرفتن جا![]()
بله شما برای اینکه بتونی با دوتا اکانت بازی کنی رو یه دیوایس تقریبا راهی نیست اگه میخواید بدون پاک شدن این اکانت یه اکانت دیگه اجرا کنید کافیه دیتا بازی رو پاک کنید امانت گوگل قبلی حذف کنید و اکانت جدید رو وارد کنید و داخل بازی سینک بشید
در مورد ای او اس هم اطلاعی ندارم
بچه ها من بعد چند ماه بازی دیگه کم کم بازی بهم مثل اول بذت نمیده میخام اکانت رو بدم بره اگه کسی تمایل داره قیمت پیشنهادی رو پ خ کنه ممنون
توی اپدیت جدید امکان خیلی خوب میاد
اونم اینه که دیوار لول شیش به بالا رو موقع آپگرید کردن بهتون حق انتخاب میده که از اکسیر استفاده بشه یا گلدپس فعلا دیوار اپ نکنید
سلام
ممنون از پاسختون
اما یکم دیر جواب داده شد به سوالم دیگه ریسک کردم و با یک اکانت دیگه وارد بازی شدم که هیچ مشکلی هم به وجود نیومد
الان روزی حداقل ۱۰ بار بین دو تا اکانتم تو یک دیوایس دارم جابجا میشم و خداروشکر تا الان هم مشکلی پیش نیومده
به نظر شما امکان داره یکدفعگی همه چی پاک بشه!!!!!؟
حذف.................
Last edited by .:PAR3A:.; 07-09-2014 at 19:17.
سلام با من بودید عزیز؟؟؟
حذف میشه؟؟؟
نه تا وقتی اصول رو رعایت کنید مشکلی پیش نمیاد موقع لود فقط حواستون باشه وقتی اخطار میده میخاید اکانت قبلی لود بشه یا این اکانت بجای قبلی ذخیره بشه دکمه اوکی رو بزنید که اکانتون پاک نشه
آقا من خودم چهار روز هست که آنلاین نشدم چهارصد هزار تا اکسیر و سکه ازم بردند نامردا
سلام
3-4 ماه بده اکانتتو ما بازی کنیم بعد برگردونیم این خماری آپدیت کردن ما بخوابه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)