دمت گرم بابا
سلام به همگي مخصوصا مهدي عزيز
من تو يه تاپيك جدا سوالما پرسيده بودم ولي اينجا دوباره مي پرسم
من يه كا 800 دارم مي خوام فارسيش كنم در جوابه مهدي اينا مي تونم بگم كه من ايران نيستم و اينجا هم كسي گوشيما فاسي نمي كنه
يكي به من بگه 700 تا چه رمي رو ساپورت ميكنه؟
سلام...
امروز رفتم تعميرگاه موبايل بعد گوشي رو نشون دادم گفتن كه بايد فلش گزاري بكني.
بعد من گفتم چرا گوشي اينطوري شده؟
يارو گفت شما فايل از اينترنت گرفتي تو گوشي ريختي؟
گفتم آره.گفت بخاطره همونه يه فايل ويروسي تو گوشيت اومده و اينجوري شده.
من گفتم آخه چطور ممكنه براي جاوا مگه ويروس اومده و ....
5 دقيقه به سر اينكه مشكل از ويروس نيست با هم صحبت كرديم و آخر هم راضي نشد...
من كه ميدونم براي سوني اريكسون ويروسي نيست ولي نميدونم چرا گوشي اينجور شد؟؟؟
آيا مشكل از فايل هايي هست كه ريختم تو گوشي...يعني نبايد اونا رو دوباره تو گوشي بريزم؟
باباي
آقا به حرفهاي بيرون توجه نكن من خيلي تو زمينه موبايل تحقيق كردم براي همين خودم همه كارش رو بلدم تعميراتشم ميخوام ياد بگيرم. من زنگ زدم قسمت فني نمايندگي مركزي سوني اريكسون سوالاتي پرسيدم ديدم هيچي حاليشون نيستش فقط اعتماد به نفس دارن به خاطر اين بهترين جا همين كلوپ ها هستش كه خيلي چيزا ياد گرفتم من اگه اينجا ياد نميگرفتم از بچه ها و اقا سياوش الان بايد بيرون 10 هزار ميدادم آپديت كنه اونم اينترنت ندارن اونجا الكي يه كاري ميكنن ميگن حاليت نيست ديگه بيشتر وقتها تر ميزنن تو گوشي الان آپديت كردم خودم ياد گرفتم ريسك بايد بكني ولي كارت رو درست انجام بدي مشكلي پيش نمياد قبلش يه بسم االه بگو حله. من اول تحقيق كردم مطالب رو از اينترنت پرينت گرفتم خوندم بعد فايلهاش رو دراوردم از اينجا بعد فريم وير گوشيم رو الان ارتقا دادم. موفق باشيدنوشته شده توسط yasinred
اگه يه سرچ ميكردي مشخصاتش چندين بار اعلام شدهنوشته شده توسط mohammadmother
![]()
دوربين 2 مگاپيكسل + فلاش عالي
256 مگ مموري خارجي قابل ارتقا تا 2 گيگ
سيستم عامل جاوا
قيمت 238000 تومان
تا 2 گيگ رو ساپورت ميكنهنوشته شده توسط persibal
![]()
مهرداد جان تو همون تاپيكي كه جدا درست كرده بودي جواب رو گذاشته بودم و يه بار ديگه هم خدمتت ميگمنوشته شده توسط mehrdad_p
شما بايد بدي گوشيت رو (همون جايي كه هستي) برات فلش كنن (پاك پاك) و از اول برنامه هاي كارخونه اي رو دوباره برات بريزن + منو فارسي
يعني نميتوني بصورت جدا مثلا برنامه فارسي ساز براش بريزي (مثل بعضي از مدلهاي نوكيا كه اونم كامل فارسي نميكنه)![]()
موفق باشي![]()
سلام
میخواستم بدونم اگه پایه های ال سی دی گوشی(دبلیو 810) بشکنه چقدر خرجشه؟
ياسين جان اينا همه حرفهايي هست كه معمولا تعميركارها ميگن تا بتونن از مشتري پول بگيرم و خداوكيلي هيچي هم سرشون نميشه يعني تو پاساژ علاالدين تهران كه اينهمه صدا درآورده و مغازه هاش متري خدادتومن پولشه شايد 10-15 نفر از گوشي واقعا سر دربيارن و بتونن با گوشي كار كنن و واقعا در مورد گوشي تقريبا هيچ اطلاعاتي ندارن فقط هدفشون اينكه گوشي رو بفروشن و سودشون رو بكنن با اينحال اگه تا حالا گوشي رو آپديت نكردي و زياد وارد نيستي مجبوري بدي بيرون تا برات فلش كنن و حتما هم به اين شرط بده برات فلش كنن كه مهلت تست بگيري يعني بگي 1-2 روز تستش ميكنم و اگه مشكلي پيش بياد ميارم دوباره برام رديفش كنيننوشته شده توسط yasinred
موفق باشي![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)