تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 141 اولاول ... 74753545556575859606167107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 1402

نام تاپيک: »» کــلـــوپ تـخـصـصـی گـــوشـــی هــــای مــــــــوتــــــــورولا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

1

سلام. بچه ها کسی می دونه که Delivery Report هزینه داره ؟ من چیزایه زیادی شنیدم در این باره . میگن نصف یه sms . درسته ؟؟؟
    خدمت دوست عزیز خودم عرض کنم که خیر این سرویس هیچ هزینه ای ندارد.داخل دفترچه راهنمایی که موقع تحویل سیم کارت میدن،به این موضوع اشاره شده.نکران نباش.

داره خودمونی میشه Rmv3x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اقا من برای تقویت صدا v3x اون کارایی که گفتینو کردم ولی با این که نرمالو میزنم میگه موبایل تو حالت نرمال نیست
    بابا تورو خدا کمک کنین
    salam
    to postaye avalie hamin link begardi rahe halo peida mikoni(poste 199)

آخر فروم باز GsM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض فلش

گفتم شاید بد نباشه که یه راهنمایی کوچولو در مورد فلش کردن در کنار توضیحات در قبل آمده بدیم
    (البته باید بگم بهترین راهنما اونی هست که این کار را برای چند بار انجام داده باشه و همه راه های اون رو بلد باشه و من چون تا حالا نیاز نشده گوشیم رو فلش نکردم)
    این آموزش که اینجا آمده چکیده ای از اطلاعات خوب یکی دیگر از دوستان ماست به نام موزسو

قبل از توضیح در مورد MultiFlashFlex میخوام در مورد Flash و Flex توضیح بدم اگه گوشيرو فقط فلش كني چيزي پاك نمي شه تنظیمات اصلی پاک نمیشه یا بهتر بگم فقط پوسته سیستم عامل گوشی عوض میشه و ولي اگه فلكس كني همه چي پاك ميشه و حتی خود سیستم عامل هم تغییر پیدا میکنه و ماهیت سیستم عامل گوشی به کل عوض میشه پس نتیجه های زیادی میشه از تفاوت Flash و Flex گرفت که با هم همخوانی داشته باشند در ضمن پس وند فایلهای فلشSHX (Super File) هست و فایلهای فلکس هم HS (Flex File) هستش که معمولا حالا بریم سراغ برنامه MultiFlashFlex که برای Flash و Flex کردن گوشی هستش . فایلهای فلش حجم بیشتری دارند.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

برنامه دو قسمت داره به اسمهFlash Setup و Flex Setup که از هر کدوم که میخواهید استفاده کنید باید با تیک
    زیرش رو بزنید و انتخابش کنید 1- قسمت Flash Setup برای فلش کردن گوشی هستش که موقعی
    که انتخابش کنید دکمه Browse فعال میشه و میتونید فایلی رو که روی گوشی نصب کنید رو انتخاب کنید .
    2- قسمت Flex Setup برای فلکس کردن هست و این هم موقعی که تیک انتخاب خورده بشه دکمه Browse فعال میشه و میتونید گوشیرو فلکس کنی3- حالا این قسمت Preference که سمت چپ برنامه هست یک سری عملهای قبل و بعد فلش رو تنظیم میکنه که شما همیشه گزینه های 1 و 3 و 4 رو علامت بزنید.گزینه 3 پاکسازی کلی بعد از فلکس که فایلها رو پاک میکنه و 4 Reset کردن بعد از فلکس که معلومه دیگه تنظیمات رو به حالت اول بر میگردونه. دکمه Show Devices برای نمایش Devicesهای متصل هستش که برنامه اونهارو شناخته. دکمه Clear Status هم برای پاک کردن توضیحات هستش.این Status یک سری توضیحات در مورد فلکس و فلش کردن هستش که با موفقیت بوده یا نه, کاری که انجام دادید چقدر زمان برده و امثال این که تمام اینها رو در قسمت 4 هم نمایش میده و اگر خواستید میتونید از طریق دکمه Save Log Status به صورت فایل TXT ذخیره کنید ولی در کل چیزه چرتیه زیاد بهش توجه نکنید . در ضمن Total Passed و Total Failed تمام عملهای موفق و از دست رفته را نمایش میده .در قسمت 5 هم تمام عملها از جمله وصل بودن و یا نبودن Device به کامپیوتر و موفق بودن فلش و فلکس کردن رو نشون میده

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض فلش

انتخاب آهنگ مورد علاقه خودتون هنگام روشن یا خاموش شدن گوشی
    دوستان این کاری که میگم شاید خیلی ها دوست داشته باشن و خیلی ها هم نه!!!

SEEM 004a_0001/004b_0001
    offset 24 (01 for custom shutdown sound stored in /a/mobile/audio/Power~down.mp3, 00 for no custom shutdown sound)
    همون طور که میبینید آهنگی که دوست دارین بزارین فقط با ید نامش به همین شکل باشه تا جواب بده!!!این رو هم یاداور میشم که مدت زمان اون باید کم باشه!!!
    راستی این رو هم باید بدونین که در این نو تغیرات در seem نیاز به تیک زدن نیست و فقط
    باید ولو ها رو به 00 یا 01 تبدیل کنید که بسیار ساده است!!(البته این توضیح فعلا برای خاموش کردن است)

منتظر چند برنامه جاوا کوچولو موچولو با حال هم باشین!!!
    Last edited by GsM; 10-01-2007 at 20:19.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض p2ktool

خوب فکر کنم هم ساده بود و هم مفید
    این هم عکس های که قبلا آموزش رو گذاشته بودم ((p2ktool ولی وقت گذاشتن عکس ها رو نداشتم
    موفق باشین

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض ring light

راستی یه چیز هم هست به نام ring light !!البته بیشتر شما میدونین ولی اون سری از بچه ها
    که هنوز با این آشنا نشدن با استفاده از map که قبلا براتون گذاشتم !! اون رو فعال کنن تا در اولین فرصت بگم جریانش چیه!!! و چه کارای دیگه لازمه بکنین!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اون عکس ها واسه همون دائمی کردن پیغام !!

داره خودمونی میشه nestor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام خدمت برو بچ v3x باز
    یه چندتا سوال داشتم و یه درخواست.....
    میشه بگید فرمت تم های v3x چی هست ؟؟؟ من یه سری تم به اسم v3x دانلود کردم ولی ظاهرا
    واسه مدلای دیگه هست و ایا تم های v3i روی v3x نصب میشه؟
    ایا برنامه ای واسه کانورت کردن تم های مدلای دیگه موتورلا به v3x وجود داره؟

و اگه امکان داره لطف کنید 1 سری تم واسه v3x اینجا بذارید

پیشاپیش از جواب و راهنمایی شما تشکر میکنم

خوش و خرم باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •