تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 80 اولاول ... 74753545556575859606167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 796

نام تاپيک: کلوپ Hp سری Probook مدل 450

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

سلام
    من بعد از نصب ویندوز 8.1 بعد از چند روز زمانی که میخواهم ویندوز رو sleep یا hibernate کنم تصویر میره ولی لپ تاپ در این دو حالت مورد نظر نمیره فقط Shutdown هست که عمل میکنه
    ممنون میشم ببینم ایا سایر دوستان این مشکل براشون پیش اومده و ایا راهکاری دارن؟
    سلام
    یعنی چه تصویر میره ؟ چه اتفاقی می افته ؟
    من 7 ماه پیش که خریدم همونجا برام ویندوز 8.1 نصب کردن تا حالا هم ویندوز عوض نکردم و به مشکل نخوردم
    شاید ایراد از درایور گرافیکت باشه ، چون لپ تاپ HP 4540 ( برادر این لپ تاپ ) هم من اکثر جاها خوندم که ایرادش از گرافیکش هست که روی اسلیپ نمیره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام خدمت شما دوستان
    من تصمیم دارم hp450 g1 روبا مشخصات زیر بخرم
    cpu:i5 4200m
    ram:4 gig
    hard"750
    vga:8750 4gig
    البته خوب مدنظرم z510 با مشخصات بالاتر وقیمت 300 بیشتر هم هست اما سوالم اینه که در شهر سکونتم این مدل hpوجود نداره وتنها مدل با cpu 4200u هست وقیمت اون هم 1.880 هست حالا در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم که مدل فوق (cpu m) با قیمت حدود 1.800 برای فروش هست که برام جای سواله چه طور اینها این قیمتو گذاشتن به نظرم یکم عجیبه ،آیا این مدل مشکل خاصی داره، آخه مغازه دارها به من گفتن اگر بخوام سفارش میدن برام حدود2.100 حالابه نظر شما ارزش داره که بنده از این سایت بااین قیمت اینترنتی خرید کنم یا بهتره که خودم از بازار مدل دیگری روبخرم
    پیشاپیش از همه عزیزانی که راهنمایی می کنن ممنون
    Last edited by bahar1400; 19-08-2014 at 10:00.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

سلام خدمت شما دوستان
    من تصمیم دارم hp450 g1 روبا مشخصات زیر بخرم
    cpu:i5 4200m
    ram:4 gig
    hard"750
    vga:8750 4gig
    البته خوب مدنظرم z510 با مشخصات بالاتر وقیمت 300 بیشتر هم هست اما سوالم اینه که در شهر سکونتم این مدل hpوجود نداره وتنها مدل با cpu 4200u هست وقیمت اون هم 1.880 هست حالا در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم که مدل فوق (cpu m) با قیمت حدود 1.800 برای فروش هست که برام جای سواله چه طور اینها این قیمتو گذاشتن به نظرم یکم عجیبه ،آیا این مدل مشکل خاصی داره، آخه مغازه دارها به من گفتن اگر بخوام سفارش میدن برام حدود2.100 حالابه نظر شما ارزش داره که بنده از این سایت بااین قیمت اینترنتی خرید کنم یا بهتره که خودم از بازار مدل دیگری روبخرم
    پیشاپیش از همه عزیزانی که راهنمایی می کنن ممنون
    سلام
    اگر واقعا مد نظرت z510 هست و از اون بیشتر خوشت میاد بنظرم همون رو بخری بهتره چون هر چقدر هم که این از z510 بهتر باشه و بیشتر برات کار بده بازم بعدا میمونه سر دلت و هی میگی کاش اون رو میخریدم و فلان و بهمان ...
    در مورد قیمت این لپ تاپ هم خودم تعجب کردم که چرا قیمتش یه دفعه تو دیجیکالا انقدر اومد پایین.. البته قیمت لپ تاپ رو میتونی از سایت لوتوس لپ تاپ هم چک کنی سایت خوبیه

4. این کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    اگر واقعا مد نظرت z510 هست و از اون بیشتر خوشت میاد بنظرم همون رو بخری بهتره چون هر چقدر هم که این از z510 بهتر باشه و بیشتر برات کار بده بازم بعدا میمونه سر دلت و هی میگی کاش اون رو میخریدم و فلان و بهمان ...
    در مورد قیمت این لپ تاپ هم خودم تعجب کردم که چرا قیمتش یه دفعه تو دیجیکالا انقدر اومد پایین.. البته قیمت لپ تاپ رو میتونی از سایت لوتوس لپ تاپ هم چک کنی سایت خوبیه
    خیلی ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز
    حقیقتش من رشتم عمرانه برای نرم افزارهای ژئوتکنیک می خوام مثل plaxis وبرنامه نویسی متلب ، سی پی یو برام خیلی مهمه ونمی خوام u باشه، حالا گرافیکم از اونجا که برای plaxis 3d یک حداقل هایی نیاز هست می خوام دیگه ضعیف تر از گرافیک آنبورد 4600 نباشه (مثل مدل 8670 نباشه) واقعا تعصب خاصی روی برندها ندارم اما از اینکه باتری z510 جدانمیشه یکم نگرانم به خصوص که می دونید هنگام محاسبات سنگین علاوه بر مادربورد وسی پیو خود باتری هم خیلی داغ می کنه واین در بلند مدت ممکه آسیب بزنه ، درباره اون قیمت دیجی هم بنده حدس میزنم سی پی 4200u باشه واشتباها نوشتن ، البته علاوه بر 450 و ظ510 مدتی هم هست به g510 هم علاقه مند شدم خوبیش اینه که باتریش جدامیشه وگرافیکشم مثل 450 هست ، ولی حقیقتش توهمین انجمن دیدم که بعضیا می گن جنس بدنش خوب نیست یا dvd rom ضعیفی داره ، واقعا گیج شدم ممنون میشم بازهم منو راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز
    حقیقتش من رشتم عمرانه برای نرم افزارهای ژئوتکنیک می خوام مثل plaxis وبرنامه نویسی متلب ، سی پی یو برام خیلی مهمه ونمی خوام u باشه، حالا گرافیکم از اونجا که برای plaxis 3d یک حداقل هایی نیاز هست می خوام دیگه ضعیف تر از گرافیک آنبورد 4600 نباشه (مثل مدل 8670 نباشه) واقعا تعصب خاصی روی برندها ندارم اما از اینکه باتری z510 جدانمیشه یکم نگرانم به خصوص که می دونید هنگام محاسبات سنگین علاوه بر مادربورد وسی پیو خود باتری هم خیلی داغ می کنه واین در بلند مدت ممکه آسیب بزنه ، درباره اون قیمت دیجی هم بنده حدس میزنم سی پی 4200u باشه واشتباها نوشتن ، البته علاوه بر 450 و ظ510 مدتی هم هست به g510 هم علاقه مند شدم خوبیش اینه که باتریش جدامیشه وگرافیکشم مثل 450 هست ، ولی حقیقتش توهمین انجمن دیدم که بعضیا می گن جنس بدنش خوب نیست یا dvd rom ضعیفی داره ، واقعا گیج شدم ممنون میشم بازهم منو راهنمایی کنید
    بسیار جالب تحصیلات من هم لیسانس عمران هست اما خوب برنامه هایی که استفاده میکنم اتوکد و ایتبس و سیف هست
    به نظرم برای کارهای مهندسی لپ تاپ HP ProBook 450 و یا Lenovo G510 بسیار مناسب تر و بهتر از Z510 هستند

7. این کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

بسیار جالب تحصیلات من هم لیسانس عمران هست اما خوب برنامه هایی که استفاده میکنم اتوکد و ایتبس و سیف هست
    به نظرم برای کارهای مهندسی لپ تاپ HP ProBook 450 و یا Lenovo G510 بسیار مناسب تر و بهتر از Z510 هستند
    خیلی ممنون از محبتتون ، خیلی خوبه که هم رشته ای هستیم البته بنده دانشجوی ارشد ژئوتکنیک هستم ، برنامه ایتبس وسیف زیاد احتیاج به سی پی یو نداره شما ساختمان 10 طبقه رو هم می تونید با لپ تاپای قدیمی کمتر از 1 دقیقه آنالیز کنید ولی وقتی از نرم افزارهایی مثل اباکوس یا پلاکسیس استفاده میشه واقعا سخت افزار خوبی می خواد ، جالبه که گفتین g510 از z510 بهتره ، میشه بفرمایید به غیر از مسئله باتری که عرض کردم چه مزیت هایی داره (هرچند که با کانفیک مناسب تا 1.700 هم پیدامیشه)، ضمنا این درسته که میگن لوازم وقطعات یدکی مثل باتری برای لنوو بیشتر وارزون تر از hp هست البته من اینو از فروشنده ها شنیدم که خوب صحتشو نمیدونم
    خیلی ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

خیلی ممنون از محبتتون ، خیلی خوبه که هم رشته ای هستیم البته بنده دانشجوی ارشد ژئوتکنیک هستم ، برنامه ایتبس وسیف زیاد احتیاج به سی پی یو نداره شما ساختمان 10 طبقه رو هم می تونید با لپ تاپای قدیمی کمتر از 1 دقیقه آنالیز کنید ولی وقتی از نرم افزارهایی مثل اباکوس یا پلاکسیس استفاده میشه واقعا سخت افزار خوبی می خواد ، جالبه که گفتین g510 از z510 بهتره ، میشه بفرمایید به غیر از مسئله باتری که عرض کردم چه مزیت هایی داره (هرچند که با کانفیک مناسب تا 1.700 هم پیدامیشه)، ضمنا این درسته که میگن لوازم وقطعات یدکی مثل باتری برای لنوو بیشتر وارزون تر از hp هست البته من اینو از فروشنده ها شنیدم که خوب صحتشو نمیدونم
    خیلی ممنون
    مهندس جان این نظر شخصی من هست و شما مختاری که هر انتخابی داشته باشی ، به هر حال تصمیم گیرنده نهایی شخص خودت هستی
    اگر بازی میکنی با لپ تاپت بهتر هست که Z510 بگیری ، اما اگر لپ تاپت رو جابه جا میکنی و بیرون از خونه زیاد میبری به نظرم HP بگیری بهتر هست
    یکی از کاربرها هم قبلا متن خوبی در مقایسه لپ تاپ 450 و z510 نوشته بود اینجا میزارم واست :

بین z510 & 450 جدا از بحث سلیقه بیشتر نوع کاربری فرق میکنه تا کارایی،
    مطمئن باشین توی کارایی شما تفاوت قدرت این دو دستگاه رو احساس نخواهید کرد، شاید مثلا nfs rivals رو z510 سه یا چهار فریم بیشتر اجرا کنه ولی محسوس نیست، ولی در عوض 450 حسگر انگشت داره که واسه من خیلی مهمه، باتریش حدود 5 تا 6 ساعت واسه وبگردی با نور 20% جواب میده که حدود یک و نیم ساعت بیشتر از z510 هست و قابل تعویض، پورت usb هم یکی بیشتر داره که خیلی مهم نیست،
    ی مورد خیلی مهم طراحی فنی دستگاه هست که معمولا زیاد دقت نمیکنن، من خودم همیشه لپتاپی میخرم که هر جایی بتونم استفاده کنم، شما به زیر این دو دستگاه دقت کنین، طراحی لنوو باعث میشه اگه روی فرش بخوای بازی کنی تهویه به خوبی صورت نگیره ولی پروبوک مثل ایسوس تهویه رو از زیر دستگاه انجام نمیده و فرقی نمیکنه توی رختخواب باهاش کار کنی یا روی کولپد،
    اچ پی کلا ی مدل نیمه صنعتی محسوب میشه و در طراحی فنی واسه شرایط سخت هم در نظر گرفته شده، به مورد اشاره میکنم : هارد سری پروبوک دارای سنسور شتاب سنج هست، همون سنسوری که توی موبایلتون باعث چرخش صفحه میشه، این سنسور کارش اینه که وقتی لپتاپ مثل توی جاده خاکی با ماشین داری رانندگی میکنی مانع از ایجاد بدسکتور روی هارد بشه، با وقتی لپتاپ از دستتون میافته«حتی اگه خاموش باشه» هد هارد رو از دیسک دور میکنه تا اطلاعات آسیب نبینه،
    لنوو z510 هم سری مالتی مدیا هست و ب هیچ عنوان واسه شرایط سخت طراحی نشده، برعکس سری فوقالعاده tinkpad
    همه این موارد رو کنار هم بزار و ببین کارایی که شما از دستگاه میخواین چیه و انتخابی بکن که آینده نگی کاش اونو میخریدم، همه چی به نوع کاربرد شما مربوط میشه ...

10. این کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

مهندس جان این نظر شخصی من هست و شما مختاری که هر انتخابی داشته باشی ، به هر حال تصمیم گیرنده نهایی شخص خودت هستی
    اگر بازی میکنی با لپ تاپت بهتر هست که Z510 بگیری ، اما اگر لپ تاپت رو جابه جا میکنی و بیرون از خونه زیاد میبری به نظرم HP بگیری بهتر هست
    یکی از کاربرها هم قبلا متن خوبی در مقایسه لپ تاپ 450 و z510 نوشته بود اینجا میزارم واست :
    من واقعا از توصیه هاتون استفاده کردم البته خودم بیشتر نظرم روی 450 هست ولی خوب همانطور که عرض کردم متاسفانه سی پیو سری m قیمتش خیلی بالاست دیگه زندگی دانشجوییه خرید اینترنتی روهم نمیدونم چقدر قابل اطمینان هست ومطمئن نیستم باهمون قیمت امکانات سری m رو داشته باشه به نظر شما در همین حدود قیمت 1.800 لپ تاپ g510 کیفیت ساخت مشابه وحتی کمی کمتر از 450 رو داره یا اختلافه کیفیشون زیاده ضمنا ممنون میشم اون سوالی رو که درباره لوازم یدکی لنوو و اچ پی پرسیدم پاسخ بدید.
    بازم ممنون

داره خودمونی میشه m_y_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز زنگ بزن پشتیبانی دیجیکالا اول واست تست میکنن اگه همونی بود که میخواستی بعد میفرستن، سفارش رو قطعی کن ولی پول رو واریز نکن، خودشون باهات تماس میگیرن، خیالت راحت
    توی مشهد با سی پی یو m دقیقا همین کانفیگ دیجیکالا ولی بدون گارانتی 1780 هست، درضمن پیشنهاد منم پروبوک هست، اگه قصدت بازی نیست دور لنوو رو کلا خط بکش، مطمئن باش پشیمون نمیشی ...

13. این کاربر از m_y_68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوست عزیز زنگ بزن پشتیبانی دیجیکالا اول واست تست میکنن اگه همونی بود که میخواستی بعد میفرستن، سفارش رو قطعی کن ولی پول رو واریز نکن، خودشون باهات تماس میگیرن، خیالت راحت
    توی مشهد با سی پی یو m دقیقا همین کانفیگ دیجیکالا ولی بدون گارانتی 1780 هست، درضمن پیشنهاد منم پروبوک هست، اگه قصدت بازی نیست دور لنوو رو کلا خط بکش، مطمئن باش پشیمون نمیشی ...
    ممنون از پاسخ شما ، من تواینترنت درباره 4540 می خوندم خیلی ها از مشکل داغ کردن و همچنین نرخ خرابی اون گله داشتن از اونجا که اونچنان تفاوت ظاهری بین این مدل و450 نیست حالا برام جای سواله که ایا ممکنه این مشکلات دوباره تکرار بشه، میشه بفرمایید اینکه دور لنوو رو خط بکشم از چه جهته؟
    خیلی ممنون از شما وبچه های تاپیک 450 که واقعا راهنمایهاتون مفیده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •