لیگ قهرمانان بازی اول مهمان ناپولی بودم(با منچستر)که 5 به 2 باختم اما بازی بعدی با یه بازی هجومی و زیبا 4 به 0 بردیم و صعود کردیم.خیلی لذت بخش بود
لیگ قهرمانان بازی اول مهمان ناپولی بودم(با منچستر)که 5 به 2 باختم اما بازی بعدی با یه بازی هجومی و زیبا 4 به 0 بردیم و صعود کردیم.خیلی لذت بخش بود
آره تجربه کردم خیلی حال میده
تو نسخه 2012 بود فکر کنم که با لیورپول بازی رفت 4بر 1 از اینتر باخته بودیم ، بازی برگشت نیمه اول دو گل زدیم ، ولی نیمه دوم هرچی زدیم گل نشد که نشد ، در اخر با همون دو هیچ تموم شد و حذف شدیم ولی ده دقیقه آخر بازی خیلی هیجان داشت
خواهشا میشه یکی اپدیت نقل و انتقالات جدید رو بده؟
مثلا صلاح و ماتیچ رفته باشن چلسی و ماتا یونایتد
در ضمن اگه زحت نیست این اپدیت 14.3 رو هم قرار بدین
Last edited by stealer; 30-04-2014 at 10:10.
بچه ها من این بازی رو تازه دانلود کردم
منو های بازی خیلی گیج کننده و فشرده هستش و من اصلا نمیفهمم باید چیکار کنم تا استارت تیم رو خوب بزنم !! یه راهنمای خلاصه میکنید که مهم ترین کارها چی هستش و از چه منویی باید انجام بدم ؟
سلام دوستان
من این بازی رو نصب کردم ولی هیچ صدایی نداره
یعنی از همون اول که به بازی وارد میشه هیچ صدایی نمیاد و فقط موقع مسابقات بازی صدا داره
تو تنظیمات هم چک کردم چیزی برای فعال کردنش نبود
اشکال از بازیه منه؟
بازی بدون صدا هست
میتونی خودت صدا بذاری روش
بچه ها این نسخه ای که تو صفحه ی اول هست کار میکنه؟ یا از تورنت دانلود کنم؟
من همیشه از تورنت دانلود می کنم!
Last edited by bigarash; 01-05-2014 at 23:02.
سلام دوست عزیز [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
برای شروع این بازی اول باید ببینی که تو میخواهی براساس تاکتیک خودت یا سیستمی که میخواهی بازی کنی ترکیب تیمت رو بچینی یا براساس بازیکنهایی که داری یک تاکتیک انتخاب کنی که اگر در عکس نگاه کنی از قسمت اسم تیم که در بالا سمت چپ عکس هست میتونی به تاکتیک تیم ، فهرست بازیکنان ، تمرینات و هرچه که مربوط به تیم است دست پیدا کنی
و البته اینکه چه تیمی رو برداشتی و بودجه باشگاه برای خرید بازیکن و همچنین میزان پرداخت حقوق هفتگی باشگاه نیز مهمه که این هم از آیکونی که شکل دو تا فلش هسته میتونی استفاده کنی
نکته بعدی داشتن کمک مربیان خوب هسته که این هم در سربرگ نام تیم هسته که میتونی از قسمت staff این قسمت رو نگاه کنی ، برای پیدا کردن مربیان و بازیکنان جدید میتونی از قسمت نام خودت از قسمت سرچ دنبال مربی و بازیکن باشی
نکات کوتاه
خرید بازیکن بصورت قسطی نیز امکان دارد
بهتره که در تنظیمات کمک مربیان تمرینات رو در اختیار اونها بگذاری
در این بازی میتونی تا سه تاکتیک برای تیمت داشته باشی
بازی خیلی گسترده است و اگر یک ساعت باهاش کارکنی متوجه خیلی از قسمت ها میشی به نظر پیچیده میاد
آرش گرامی ، نسخه پیشنهادی که در پست اول هست رو دانلود کن چند صفحه قبل نحوه نصب بازی رو با این نسخه توضیح داده ام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)