سلام دوستان من کرک 5 رو ریختم این بازیکنا هی مصدوم میشن کرک قبلی هم که وسط بازی میپرید بیرون. الان راهی واسه حل این مصدومیتا هست یا نه کم کم دارم امسال از خیر فیفا میگذرم با این کرک دادناشون ویندوزم8 هست![]()
سلام دوستان من کرک 5 رو ریختم این بازیکنا هی مصدوم میشن کرک قبلی هم که وسط بازی میپرید بیرون. الان راهی واسه حل این مصدومیتا هست یا نه کم کم دارم امسال از خیر فیفا میگذرم با این کرک دادناشون ویندوزم8 هست![]()
کرک و آپدیتهای پست اول رو بریز احتمالا مشکلت حل میشه...
بچه ها کسی لینک اون آپدیته که با کرک ورژن 5 اومد رو میزاره؟(تورنت نباشه,ترجیحا لینک مستقیم)
شما همون کرک و آپدیتهایی که من در پست اول گذاشتم دانلود کن،تا اونجا که من میدونم با نصب اونها دیگه مشکلی از بازی نمیمونه!
سلام دوستان خسته نباشید من یه نسخه 5 از کرک رو دانلود کردم از یه سایت خارجی که فایل تورنت بود مشکلی نیست فقط بازیکناش هنوز جدید و به روز نشدن جریان چیه چیکار باید بکنم؟ لطفاً راهنمایی کنین![]()
چرا اوریجن برای من هروقت اجراش میکنم پیغام میده که امکان انلاین نیست؟؟؟؟ و فقط به صورت افلاین کانکت میشه؟؟
شما نسخه اوریجنال هست؟؟
بلی...البته فیفا13 اورژینال دارم ولی نمیدونم چرا اوریجن انلاین کانکت نمیشه
البته دقیق در جریان امور بازیهای اوریجنال نیستم
ولی فکر کنم یکی از خاصیتهای کرکهای نرم افزاری بستن دسترسی آنلاین بازی به سرور اصلی سازنده بازی هست...خوب بازی کرک شده دیگه و ممکنه بعد از اتصال و پی بردن به نسخه کپی بازی تولید کننده بازی رو از کار بندازه...
فکر کنم اگه واقعا قصد بازی FIFA13 اوریج رو داری بهتره FIFA 14 رو به همراه آپدیتهاش کامل پاک کنی و دوباره اوریجین رو نصب و ببینی کانکت میشه یا نه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)