فقط 5 شنبه . ترجیحا ظهر . ( برای علی آقا )
فکر جمعه رو از سرتون بیرون کنید !
فقط 5 شنبه . ترجیحا ظهر . ( برای علی آقا )
فکر جمعه رو از سرتون بیرون کنید !
ولی خب حیف شد نشد برای جمعه ردیف کنیم بریم کوه
فرصت رو مناسب میدونم به همه بچه های مشهد اعلام کنم که من دعوتشون می کنم به بیرجند بیان و خونه من بیان
البته چون فرصتی مناسب تر از بین دو ترم وجود نداره به این زودی ها نمیشه و دلتون رو صابون نزنین
ولی این یه دعوته ونه یه تعارف
با کمال میل (برای همه) و با آغوش باز (امین جونم) !!! منتظر همه هستم
سلام .
قرار شد این هفته قرارهامون یکم متفاوت باشه . برای همین من با صحبت با میلاد جان و طرقه (مهدی ) جان تصمیم گرفتیم قرار این هفته رو ببریم بیرون شهر، یعنی کوه ( قله چمن – زشک )
طبق اطلاعاتی که من گرفتم هوا اون روز آفتابی هست . دمای هوا حداکثر 11 درجه و حداقل منفی 2 درجه هست . باد غربی رو هم کمی داریم ( باد نسبتا بد و سوزناکیه ! )
حالا ! برنامه ریزیهایی که من کردم از این قراره :
حرکت ما صبح جمعه ساعت 8 از فلکه پارک هست . حدودا 2 ساعت مسیر با ماشین طول میکشه . از اونجایی که ظاهرا کسی ماشین نداره ، باید ماشین کرایه کنیم . 2 تا ماشین میگیریم ، کرایه هر ماشین تقریبا 2 هزار تومن میشه ( فقط رفت ) . ساعت 10 ( پای قله ) یک چیزی میخوریم ( تقریبا صبحونه سبک ) . حالا اینجا 2 تا کار میشه کرد که اینها بستگی به نظر بچه ها و هوای اونجا داره . میشه رفت سمت قله و یک ساعتی رو اونجا بود و دوباره برگشت و هم میشه خود دره رو تا یک جاهایی بریم ( مثلا استخر پرورش ماهی ) .
کلا در هر دو راه ما باید کارمون رو تا ساعت 2:30 یا 3:00 تموم کنیم ( به خاطر کوتاه بودن طول روز و نخوردن به تاریکی )
اگه طبق برنامه پیش بریم و مشکلی پیش نیاد ، ما حدودا ساعت 4 یا 5 عصر به شهر میرسیم . برگشت هم میتونه با اتوبوس باشه و هم تاکسی . بستگی به جیب خودتون داره !
نکات مهم :
اگه این برنامه ردیف شد باید یک سری نکات رو حتما رعایت کنید .
- برداشتن لباسهای گرم و ضد آب ( روی این شدیدا تاکید میکنم )
- برداشتن حداقل 2 جفت جوراب ( برای جلوگیری از سرمازدگی پا )
- برداشتن دستکش و کلاه
- غذا و مواد مورد نیاز صبحونه و نهار
- برای راحتی خودمون بهتره اونهایی که کوله پشتی دارن حتما با خودشون بیارن
- لوازم امداد و نجات ( شامل : کفن ، کافور برای شستن جنازه و غسل میت ، بیل برای کندن گور ، کیسه بیواک برای حمل جنازه و ... ) و لوازم آتیش بازی و اضطراری دیگه رو خودم میارم
- مهمترین چیز کفش مناسبه . اون هم فراموش نشه ( سوراخ نباشه ! )
یادتون باشه ، این برنامه هرچند یکم سنگینه ، اما اگه اجرا بشه فوق العاده جالبه و به همگی خوش میگذره . پس حتما بیاین .
کسانی که میتونن بیان آمادگی خودشون رو اعلام کنن تا برنامه ، لوازم مورد نیاز ، خرید و تقسیم کارها و جبران کمبودها رو انجام بدیم .
اگه چیزی یاد رفت دوباره اعلام میکنم .
فعلا من و طرقه ( مهدی جان ) و میلاد اوکی دادیم ، نوید هم 99 درصد اعلام آمادگی کرد . حداکثر تا 4 شنبه شب خبر قطعی خودتون یا پیشنهاد های دیگه رو اعلام کنید .
ممنونم .
سلام .
قرار شد این هفته قرارهامون یکم متفاوت باشه . برای همین من با صحبت با میلاد جان و طرقه (مهدی ) جان تصمیم گرفتیم قرار این هفته رو ببریم بیرون شهر، یعنی کوه ( قله چمن – زشک )
طبق اطلاعاتی که من گرفتم هوا اون روز آفتابی هست . دمای هوا حداکثر 11 درجه و حداقل منفی 2 درجه هست . باد غربی رو هم کمی داریم ( باد نسبتا بد و سوزناکیه ! )
حالا ! برنامه ریزیهایی که من کردم از این قراره :
حرکت ما صبح جمعه ساعت 8 از فلکه پارک هست . حدودا 2 ساعت مسیر با ماشین طول میکشه . از اونجایی که ظاهرا کسی ماشین نداره ، باید ماشین کرایه کنیم . 2 تا ماشین میگیریم ، کرایه هر ماشین تقریبا 2 هزار تومن میشه ( فقط رفت ) . ساعت 10 ( پای قله ) یک چیزی میخوریم ( تقریبا صبحونه سبک ) . حالا اینجا 2 تا کار میشه کرد که اینها بستگی به نظر بچه ها و هوای اونجا داره . میشه رفت سمت قله و یک ساعتی رو اونجا بود و دوباره برگشت و هم میشه خود دره رو تا یک جاهایی بریم ( مثلا استخر پرورش ماهی ) .
کلا در هر دو راه ما باید کارمون رو تا ساعت 2:30 یا 3:00 تموم کنیم ( به خاطر کوتاه بودن طول روز و نخوردن به تاریکی )
اگه طبق برنامه پیش بریم و مشکلی پیش نیاد ، ما حدودا ساعت 4 یا 5 عصر به شهر میرسیم . برگشت هم میتونه با اتوبوس باشه و هم تاکسی . بستگی به جیب خودتون داره !
نکات مهم :
اگه این برنامه ردیف شد باید یک سری نکات رو حتما رعایت کنید .
- برداشتن لباسهای گرم و ضد آب ( روی این شدیدا تاکید میکنم )
- برداشتن حداقل 2 جفت جوراب ( برای جلوگیری از سرمازدگی پا )
- برداشتن دستکش و کلاه
- غذا و مواد مورد نیاز صبحونه و نهار
- برای راحتی خودمون بهتره اونهایی که کوله پشتی دارن حتما با خودشون بیارن
- لوازم امداد و نجات ( شامل : کفن ، کافور برای شستن جنازه و غسل میت ، بیل برای کندن گور ، کیسه بیواک برای حمل جنازه و ... ) و لوازم آتیش بازی و اضطراری دیگه رو خودم میارم
- مهمترین چیز کفش مناسبه . اون هم فراموش نشه ( سوراخ نباشه ! )
یادتون باشه ، این برنامه هرچند یکم سنگینه ، اما اگه اجرا بشه فوق العاده جالبه و به همگی خوش میگذره . پس حتما بیاین .
کسانی که میتونن بیان آمادگی خودشون رو اعلام کنن تا برنامه ، لوازم مورد نیاز ، خرید و تقسیم کارها و جبران کمبودها رو انجام بدیم .
اگه چیزی یاد رفت دوباره اعلام میکنم .
فعلا من و طرقه ( مهدی جان ) و میلاد اوکی دادیم ، نوید هم 99 درصد اعلام آمادگی کرد . حداکثر تا 4 شنبه شب خبر قطعی خودتون یا پیشنهاد های دیگه رو اعلام کنید .
ممنونم .
ehsan jan bia bendazesh bara hafte dige?????
برای من فرقی نمکینه . چون این هفته تقریبا همه هستند و هوا هم مساعد هست .
بازم نظر شماست ، بقیه بچه ها هم بیان و نظر بدن .
من نمي دونم چي بگم
هم اره هم نه
جون اين روزا خيلي كارام عقب افتا ده
من روز جمعه هستم هر کی میخواد بیاد اعلام کنه
یا علی
سلام.
من که اصلا جمعه ها نمیتونم دلیلشم گفتم.
روی منم حساب باز نکنید _ حساب بانکی باز کنید :d )
سلام![]()
منم جمعه ها صبح يا بهتر بگم كل ايام سال صبحها نميتونم بيام حتي عاشورا![]()
چرا فقط از ساعت 3 به بعد روزهاي جمعه بيكام![]()
همين ديگه![]()
حالا ببينم چه گلي به سرتون ميزنين![]()
امير اينم يك معادله ديگه مثل هفته پيش ببيمن اين معادله رو كي حل ميكنه كه علي نامدار و من و چند تا ديگه از دوستان كه نميتونن بيانو مشكل وقت و زمان رو دارن بتونن بيان![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)