من پريزي رو كه باهاش شارژ ميكردم رو عوض كردم ديگه اون مشكل بوجود نيومد البته بگم كه اولين بار بود همچين موضوعي پيش اومده بود
من پريزي رو كه باهاش شارژ ميكردم رو عوض كردم ديگه اون مشكل بوجود نيومد البته بگم كه اولين بار بود همچين موضوعي پيش اومده بود
جالبه تو جی اس ام ارنا گوریلا گلس3 رو به مشخصات این گوشی اضافه کرده..فکر میکردم ضدخش نیست ولی الان ک دیدم داره برچسب صفحمو کندم![]()
زیاد روش حساب نکن.
Sent from my Desire S using Tapatalk
این متن با قلم اس پن گوشی گالکسی نوت 3 نوشته شده است و از کیبرد دستگاه استفاده نشده.
این گوشی قادر استکه دستخط نوشته شده با قلم را تبدیل به تکست کند.
در ابتدا نوشتن با آن کمی سخت است ولی بتدریج آسان میشود.
سلام
متن بالا اولین ایمیل فارسی استکه با قلم و بدون استفاده از کیبورد با این گوشی نوشته ام، بگمونم وقتی بتونه دستخط معمولی و نه چندان خوب من را بخونه (باکمی ارفاق)، دستخط خیلی ها را میتونه بخوبی تشخیص میده.
موفق باشید
KitKat هم بطور رسمی واسه نوت 3 اومد. (البته فعلا 9005)
چندتا سوال
میخوام گلگسی گیر بگیرم ولی ایکون gear manager رو با هر رامی ک نصب میکنم ندارمش ولی تو عکسای اینترنتی این ایکون رو گوشی هست
ایا گلکسی گیر تو علایدین پیدا میشه؟ قیمتشو کسی داره؟
اگه کیت کت نصب کنیم گلکسی گیر مشکلی نداره؟
دوستان نرم افزار navitel رو نصب میکنم فقط صفحه سفید اولش میاد دگه کار نمیکنه آخرین نسخش هم امتحان کردم همین بود مشکل از کجاست؟در ضمن میخاستم بپرسم الان بهترین رام رسمی چیه دانلود کنم ؟ممنون
سلام
مهیار ، شما گوشیتو از دیجی کالا خریدی ، ساخت کجا بود؟ لوازم داخل جعبه اش بود (انبر ، نوک قلم و ... ) ؟ رو باتریش ساخت کجا نوشته بود ؟
بله من از دیجی کالا گرفتم .روی گوشی زده ساخت سامسونگ روی باتزی زدا ساخت کره اسمبل ویتنام .لوازمش هم هدفون و شارژر و یه سری چیزای خورده ریز بدرد نخور مثل پلاستیک های هدفون ک تو گوش میره
دوستان این راسته که تمام گالاکسی نوت های 3 مشکل وای فای دارن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)