تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 752 اولاول ... 74753545556575859606167107157557 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام میشه لطف کنید تا قیمت 10-15 یه هدفنی که برای استفاده طولانی مدت گوش رو خسته نکنه (منظورم لاله گوش هست) وکیفیت صداش هم خوب و بالا باشه معرفی کنید
    متشکرم
    خب این بستگی به سایز لاله گوش شما هم داره ... باید بری و تست کنی ... با این بودجه اندک برو پاساژ ایران طبقه دوم که مدلهای زیر 20 تومن فول سایز گیر میاد ... سعی کن گرونترین چیزی که واسه ات امکان داره رو بخری ... مدلهایی مثل فراسو و A4tech باید داشته باشن ... ولی همونطور که دوستمون گفت ، مارک معتبری که به قول معروف رو-گوشی نباشه تا نزدیکی 35-40 تومن و بالاتر گیر نمیاد
    سنهایزر CX300 ساخت cresyn باشه؟

من نمیدونم چرا جدیدا این CX300 اینقدر مظلوم واقع میشه همش با 630 مقایسه میشه؟
    حالا این مدل خاص به کنار ولی اصلا همه دنیا اینطوریه .. سن هایزر که همه چیز رو خودش نمی سازه ... OEM تهیه می کنه ... الان cresyn واسه سونی و پاناسونیک هم محصول می سازه ... کریتیو واسه apple می ساخت !! ... حالا اونی که سطحش بالاست واقعاً می سازه ، اونی که نیست مونتاژ می کنه (مثل کشور خودمون!)

دوستی در پی.ام درباره یه سری مدل fake سن هایزر با من تبادل نظر داشت می کرد ، من موقع مطالعه مطلب خیلی جالبی خوندم که ظاهرا انقدرها هم اون محصول fake نبوده، صرفاً کمپانی ای که واسه سن هایزر محصول تولید می کرده (مثلا فرض کنید شعبه قلی آباد cresyn!) کیفیت یکسری از محصولاتش پایین تر از استاندارد سن هایزر بوده و اونا هم میگن " اینا رو ما نمی خوایم" ... ولی اون کمپانی کذایی میاد و سوء استفاده می کنه و چون نمی خواسته متضرر بشه به همون اسم سن هایزر منتها با قیمت پایین تر اینا رو توی بازارهای گمنام جنوب شرق آسیا توزیع کرده بوده ..

2. 4 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

درسته. همین Nikon که عکاس های حرفه ای و خبرنگارا ازش استفاده میکنن سنسورشو سونی میزنه. فکر کنم تنها کارخونه ای که همه چی تولید میکنه LG باشه! چند سال پیش یادمه همراه یکی از محصولاتش ادوکلن LG اشانتیون میداد!

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

فکر کنم تنها کارخونه ای که همه چی تولید میکنه LG باشه! چند سال پیش یادمه همراه یکی از محصولاتش ادوکلن LG اشانتیون میداد!
    این هم خیلی بحث جالبیه( البته LG هم مثل هر کمپانی بزرگ دیگه ای از قواعد بازی تبعیت می کنه و اگه به صرفش باشه محصولاتشو می ده یکی دیگه تولید کنه) اینکه یه سری کمپانی خاور دوری (samsung , LG , Mitsubishi , Hyundai, ...) در زمینه های گسترده و حتی کاملا بی ربط محصول تولید می کنن در حالیکه غربیا معمولا این کارو نمی کنن. بدم نمیاد بدونم سیستم مدیریت و استراتژی سازمانیشون چیه.البته احتمالا اونجا یک سری شرکت اقماری هستن که بخاطر اهداف بازاریابی یا چارچوباهی اقتصادی کشورشون زیر لوای یک مجموعه کار می کنن. (شرمنده، بی ربط تر از این نمی شد توی تاپیک mp3 حرف زد!! ولی این قضیه برام جذابه)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اقا محمد من هم با اون نفری که شما میگی صحبت کردم یه لینک داد به من که مقایسه بود بینه قلابیش و اصلش من که مقایسه کردم اصل بود برا من ولی از اون موقع دیگه قید زینهایسرو زدم میخواستم px100 بگیرم پشیمون شدم

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دوستان جایی خوندم که طول سیم در کیفیت هدفون تاثیر داره گرچه این میزان خیلی خیلی خیلی کم هست ظاهرا ... واینکه البته نمیدونم این مطلب درست بوده یا خیر ... مثلا در کاهش نویز موثر بوده یا ... گرچه جنس الیاژ جک 3.5 میلیمتری و جنس خود سیم و استریو بودن(3 قسمت بودن جک) خود جک توی این مسئله مهم هست !!!

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان جایی خوندم که طول سیم در کیفیت هدفون تاثیر داره گرچه این میزان خیلی خیلی خیلی کم هست ظاهرا ... واینکه البته نمیدونم این مطلب درست بوده یا خیر ... مثلا در کاهش نویز موثر بوده یا ...
    هم بله و هم نه - طول سیم فاکتور ضعیفی هستش .. معنی اش اینه که باید تغییر زیادی توش بدی تا تاثیرش قابل توجه و محسوس بشه ... مثلاً دو تا اکستنشن (اتصال اضافی برای افزایش طول - مثلاً بشه 5 متر) استفاده کنی تا تاثیر رو متوجه بشی (یادش بخیر یه بار این رو تست کردیم) ... بصورت تجربی تا وقتی طول سیم زیر 3-3.5 متره مشکلی نیست ...

از نظر فنی : وقتی طول سیم زیاد بشه مقاومت هم زیاد میشه ... پس اگه سیم بلندتر بشه باید کیفیتش هم بالاتر بره (اغلب به این معنا که مقاومتش باید کمتر باشه) تا این معادله رو جبران کنه ...

و بله - همونطور که گفتی پارامترهای جانبی مثل جنس سیم و اتصالات هم موثره ...

8. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

ممنون محمد جان

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

هم بله و هم نه - طول سیم فاکتور ضعیفی هستش .. معنی اش اینه که باید تغییر زیادی توش بدی تا تاثیرش قابل توجه و محسوس بشه ... مثلاً دو تا اکستنشن (اتصال اضافی برای افزایش طول - مثلاً بشه 5 متر) استفاده کنی تا تاثیر رو متوجه بشی (یادش بخیر یه بار این رو تست کردیم) ... بصورت تجربی تا وقتی طول سیم زیر 3-3.5 متره مشکلی نیست ...

از نظر فنی : وقتی طول سیم زیاد بشه مقاومت هم زیاد میشه ... پس اگه سیم بلندتر بشه باید کیفیتش هم بالاتر بره (اغلب به این معنا که مقاومتش باید کمتر باشه) تا این معادله رو جبران کنه ...

و بله - همونطور که گفتی پارامترهای جانبی مثل جنس سیم و اتصالات هم موثره ...
    من درست متوجه نشدم. یعنی هرچقدر مقاومت بیشتر باشه کیفیت بالاتره؟

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من درست متوجه نشدم. یعنی هرچقدر مقاومت بیشتر باشه کیفیت بالاتره؟
    نه، همونطور که سیمور عزیز هم نوشتن، برای بلند تر کردن سیم باید از سیم با کیفیت تر استفاده کنین؛ سیم با کیفیت تر هم در این مورد یعنی سیمی که مقاومتش کمتره. بطور ساده، مقاومت زیاد به معنی افت کیفیت زیاده.

12. این کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت ilia22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من يه هدفون خوب برايه كامپيوترم مي خوام كه كيفيت بالايي هم داشته باشه مي خوام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •