نه احتمالش خیلی کمه که در حال بلند شدن باشه
اگه نماز خونده باشی میدونی که 99 درصد موقع بلند شدن یه دستشونو میزنن زمین
و معمولا کسایی که اضافه وزن دارن بیشتر این کارو میکنن یا گاهی هر دو دستشونو میزنن زمین
به نظر من دایی خودش همینجوری سنگینه چه برسه به حالا که اضافه وزن داره
زانوشم که توی دوران بازیش مصدوم شده بود
با این حال من چیزی رو تایید یا تکذیب نمیکنم
+
اگر بازی پرسپولیس رو با سطح اول آسیا مقایسه کنیم باید بگم آره پرسپولیس سح بازیش پایینه
اما اگر قرار باشه بر اساس لیگ خودمون قضاوت کنیم باید بگم ما فاصله ای با دیگر تیمها نداریم و توی این چند وقت به جز نیمه اول بازی با سایپا بهتر از تیمهایی بودیم که من بازیشونو دیدم
تیمای دیگه گاهی حتی توانایی دادن دو سه تا پاس رو ندارن توی این چند بازی شده که تیمی با کلی ستاره تحت فشار حریف بزن زیرش بازی کرده
مثلا بازی سپاهان با تراکتور رو مقایسه کنید ما خیلی حرفه ای تر با تراکتور بازی کردیم
بازی تراکتور با ذوب رو اگر ببینن دوستان با اینکه ترکاتور 4 بر2 بازی رو برد اما واقعا کمتر از نیمه دوم پرسپولیس موقعیت گل داشت
ما حتی در مقابل سایپا که تیم جوون و جنگنده ای بود توی ورزشگاهی که برای اولین بار توش بازی میکردیم بیشتر سوار بازی بودیم
دیگه نیازی به توضیح نداره که گلی که روی کرنر خوردیم اصلا کرنر نبود یا توپی که سید صالحی زد و به دست دفاع حریف خورد درصد پنالتی بودنش خیلی زیاد بود
تیمای دیگه دارن روی شوت از راه دور 3 امتیاز میگیرن نمونش سایپا یا... منظورم اینه که هنوز لیگ جا نیفتاده و خیلی از سه امتیازایی که تیمای دیگه دارن میگیرن با شانسو بخت و اقباله
پرسپولیس توی این چند بازی اسیر حریفی نشده(به جز دقایقی بعد از گل سایپا) یعنی تیمی نتونسته پرسپولیس رو ببره توی 18 قدمش
موقعیت هم توی تمام بازیها ایجاد کردیم دیگه به تیر زدن برامون عادی شده موقعیت هم کم به حریفا دادیم
پس من این تیم رو در شرایط عادی میبینم با توجه به تغییراتی که در بازیکنا ایجاد شده و تیم جوونتر شده
+
خیلی زود مصدومیتها سراغ پرسپولیس اومد
کفشگری میتونه از این فرصت بهترین استفاده رو ببره و ایشالا میبره
اگر دایی به بازی دادن به نوری اصرار داره شاید بد نباشه جاشو با صادقایان عوض کنه
در نیمه دوم بازی با سایپا دقایقی همین اتفاق افتاد نوری رفت گوش و صادقیان اومد پشت مهاجمین و تیم خیلی تحرکش بالا رفت
اگر دهنوی سعی کنه بیشتر به حملات تیم کمک کنه و بخشی از طراحی حملات رو دقیقا مثل نیمه دوم بازی با سایپا به عهده بگیره هم بازی تیم میاد روی زمین هم بهتر حمله میکنیم
ملوان همیظه دو رو داشته یا راحت بهمون باخته یا حسابی حالمون رو گرفته
ایشالا بچه ها امروز گل اول رو نیمه اول بزنن و در ادامه بازی راحتی داشته باشن