تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 103 اولاول ... 74753545556575859606167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 1027

نام تاپيک: ✪ بحث و مشاوره انیمه

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام بر اساتید انیمه انجمن /
    دوستان من میخوام برای اولین بار انیمه ببینم //
    از اونجایی که اولین بار خیلی مهمه و زمینه ساز دفعات بعدی هست : دی
    میخواستم یک انیمه خوب پر هیجان و البته با تعداد قسمت های هرچه کمتر بهتر معرفی کنید لطفا انیمه ای که معرفی میکنید نسخه فول اچدی هم داشته باشه // راستی دفترچه مرگ چرا نسخه اچدی نداره ؟؟؟
    tapatalk
    در مورد death note تا جایی که یادم هست تک توک شبکه ها HD بودن و این شبکه ای که اینو پخش کرده SD بوده.
    همچنین باسه توزیع خانگی هم تنها نسخه DVD عرضه شده و BD ان زمان شرکت نداده .
    معمولا هم گروه های fansub یک سری استاندارد رو قرارداد کردن ( 90 درصد گروه ها ) در این موارد که کیفیت های بالا ( HD یا FULLHD ) عرضه نشد نیان کیفیت پایین هارو scale کنن و به HD برسونن
    اگر هم عرضه کنن نسخه غیر رسمی معمولا هست و راحت پیدا نمی شه ( باید تک تک گروه هارو چک کنی تا پیدا کنی )
    البته الان یک سری گروه ها با رندر های جدید عرضه کردن که باز کیفیتش از نسخه های عرضه شده قدیمی بیشتر است.
    مثالش
      محتوای مخفی: مورد اول 

محتوای مخفی: مورد دوم 

اگر خواستی از انها بگیر باسه کیفیت بیشتر ( یا از رندر های قدیمی ساخته شده از dvd استفاده کنن که معمولا انها هم کیفیتشون خوب هست(

2. 5 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خوب یک مجموعه قسمت رو گرفتم باسه اول کاری

Noragami انتظار بیشتر ازش داشتم.

Hamatora رو نمی دونم چی تشبیه کنم- نیاز به دیدن قسمت های بیشتر است

Nobunaga the Fool ...... فکر کنم این تصویر شرح قیافه من در قسمت اول است:

این دو نفر اینجا چی کار می کنند.

محتوای مخفی: دو کارکتر معروف 

Love Song for a Certain Pilot هم قشنگنه بنظرم و ارزش دیدن رو داره
      محتوای مخفی: تصاویر 

در رابطه با Buddy Complex با اینکه داستانش قشنگ است ولی تیتراژش به طرز عجیبی منو یاد gundam انداخت ....

مقایسه هم کردم بی جهت نبودش

محتوای مخفی: مقایسه تصاویر 

4. 5 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

فکر کنم کسایی که بازی فوتبالیستا رو انجام دادن رو میکرو این تصویر باسشون خاطره انگیز است ( اشتباه نکنید - این تصویر داخلی یکی از انیمه هاست)

چقدر سوت و کور شده اینجا

ادم دلش می گیره.....

برترین انیمه های امسال رو کی انتخاب می کنن تو ژاپن؟

6. 5 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

بعد از یه وقفه...
    چقد سوت و کوره اینجا! نکنه همگان انیمه غمگین مینگرند؟!
    اومدم یه خبر تقریبا جدید احساسی براتون بزارم تا شاید کمی احساسی بشید دستی بر کیبورد برید و گزاره ای در این صفحه بنمونید!

آقای Ichiro Nagai دوبلر این یکی چهره (عکس پایین) ˅˅

Netero Isaac (یکی از شخصیت‌های انیمه HunterXHunter) عمرشو داد به من و شما. (._.)

ایشون یکی از از دوبلرهای قدیمی، مشهور و کاربلد بود که تو انیمه‌های زیادی صداشو شنیدیم مثل Dragon Ball و Ranma و... همین یه ماه پیش تو قسمت 2 انیمه Space Dandy هم حضور داشت.

خارج از مرگ ایشون که به تنهایی خبر نارحت کننده‌ای هست... نکته قضیه اینجاست که معلوم نیست ایشون تا چند قسمت آینده انیمه (HxH) کار دوبله رو انجام داده... واز اونجایی که داستان انیمه جایی هست که ایشون (Netero) قراره به زودی یک مقداره زیادی صحبت کنه، قضیه یک مقدار خطرناک میشه...

البته تا الان که دست‌اندرکاران انیمه چیزی اعلام نکردن و عمق فاجعه هنوز مشخص نشده...!

انصافاً صدای خیلی باحالی داشت... امیدوارم کارش تو این آرک تموم شده باشه (که بعید میدونم!!)... این تعویض دوبلر وسط انیمه خیلی سرطانه حالا اگه یکی بهتر هم انتخاب کنن بازم اون حس قبلی رو نمیرسونه!

*ایشون دوبلور کارکتر Nekota Ginpachi یعنی دوست مربی -کایچو!- تو انیمه هاجیمه نو ایپو هم بودن
    پارسال هم متاسفانه Utsumi Kenji دوبلور مربی و شاید صدای آشناترش در نقش آرم استرانگ در فول متال آلکمیست فوت شده بودن که بدین ترتیب مربی و دوستش، هردوشون رفتن!
    روحشون شاد
    R.I.P

با این معرفی شما من دیگر اینجا هیچکاره شدم رفت

کار من در مقابل کار شما مثل داشتن ساندویچی در مقابل رستوران 5 ستاره
    اینجاست که شاعر میگه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!(انجمن منتقدان انیمیشن امریکا)
    یه سری هم به امضای ما بزنید. جز تاپ 5 های اندینگ و اپنینگ های من هستن!
    این چند وقته اخیر فقط شاهکار دیدم. رسما زندگی رو بوسیدم گذاشتم کنار
    اون از GTO و FMA که واقعا قشنگ بودن!! حالا هم شروع کردم دارم Hunter x Hunte و FMA:Brotherhood رو با هم میبینم!!
    Hunter x Hunter عجب انیمه ی هیجانی هست!! آرک اولش که فوق العاده بود..... هر چی جلوتر هم میره قشنگ تر میشه!! تا قسمت 38 دیدم.
    مبارزه ی گون و با هیسوکا تو برج بهشت عالی بود!!
      محتوای مخفی: Hunter X Hunter Anime 1-38 
    هیسوکا عجب عظمتی داره!! داره با گروه فانتوم تروپ هم بازی میکنه!! (اون با کسی همکاری نمیکنه! فقط خودشه و خودش. چون به خودش ایمان داره که ..... قویترینه)با این جمله رفتم تو دیوار....
    به نظرم این انیمه یه اشکال کوچیک داره!! یه ذره فاصله بین استعداد گون با بقیه زیاده(یه ذره که هیچی!! خیلی زیاده) همینش یه ذره اذیتم میکنه.
    با کیلوا کلا همهی اساس نن رو ریختن بهم!! بدبخت دلم واسه زوشی سوخت!! یه عمره داره تلاش میکنه, گون و کیلوا سه سوته یاد گرفتن!!
    یکی دیگه هم این که: گون وقتی یه اشتباه میکنه زبونش رو مثل این دختر گربه ای ها میاره بیرون..... یعنی از این حرکت چقدر بدم میاد.... دفعه اول که این این حرکت رو تو انیمه دیدم میخواستم بزنم مانیتور رو خورد کنم!! خانواده جلوگیری کردن....

FMA:Brotherhood:
    تا قسمت 24 دیدم!! تازه میفهمم چرا رتبه 1 رو به خودش اختصاص داده!! بدون شک یه شاهکاره!! تمام چیزهایی که از یک انیمه میخوام تو این یکی جمع شده!!
    طنزاش خیلی قشنگه!! هر چی میبینم سیر نمیشم
    OP اولش هم که کار YUI چان هستش!! که خیلی وقت پیش خلیل بهم معرفی کرده بود و گوش داده بودم!!
    هر سری میگم میشه درس و زندگی و انیمه رو در کنار هم داشت ولی نه خیر.... نمیشه
    نکته آموزنده: به هیچ وجه انیمه دیدن رو شروع نکنین
    خواهشا تو پست اول Bold قید کنین: " خطر مرگ!! وارد نشوید"
    Last edited by E.N.A.Y.A.T; 14-02-2014 at 12:22.

8. 5 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

مثل اینکه دوستان علاقه و اشتیاق چندانی برای تبادل نظر در این تاپیک ندارن. ولی اشکالی نداره. من همیشه هستم!

خب یه نظری در مورد انیمه های هفتگی بدم مثل اینکه اینجا هیچکس انیمه هفتگی نگاه نمیکنه

Nobunaga the Fool قسمت 6 : این انیمه تا اینجا حرف نداشته و یکی از خوبای این فصل بوده بدون شک مخصوصآ این دو هفته اخیر که در اوج بوده بخوام بهش نمره بدم 9 از 10 هم میتونم بهش بدم .

Noragami قسمت 6 : اینم که نیاز به تعریف نداره از همون اول خوب شروع شده و همینجوری هم داره خوب ادامه پیدا میکنه و دیدن هفتگیش واقعآ لذت بخشه .

Diamond no Ace قسمت 18 : این انیمه هم تا اینجای کار خوب پیش اومده ولی امیدوارم هرچه زودتر وارد مرحله رقابتی بشند و جذابیت بیشتری به داستان بده البته اگه عمر انیمه اجازه بده و متوقف نشه.
    Hajime no Ippo 3: Rising قسمت 17 : اینم درسته تو این هفته ها تو اوج نیست ولی مثل همیشه خوبه و سلامم میرسونه

Hunter X Hunter 2011 قسمت 116 : همینجوری برو بالا تو میتونی ...

Kuroko no Basket 2 قسمت 18 : به این میگن هیجان بزن زنگو!

Yowamushi Pedal قسمت 18 : هیچوقت فکر نمیکردم یه انیمه دوچرخه سواری بتونه انقدر جالب مهیج باشه واقعآ کار خوش ساختی بوده تا الان. اولین تجربه و اینقد محبوبیت!

نمیدونم یا خیلی برنامه ریزی درستی دارم که میتونی به تموم کارام برسم و در کنارشون اینقد انیمه هفتگی+ انیمه های بلند نیگاه کنم یا... بسی عجیبه!

10. 2 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بعد از یه وقفه...
    چقد سوت و کوره اینجا! نکنه همگان انیمه غمگین مینگرند؟!
    اومدم یه خبر تقریبا جدید احساسی براتون بزارم تا شاید کمی احساسی بشید دستی بر کیبورد برید و گزاره ای در این صفحه بنمونید!

آقای Ichiro Nagai دوبلر این یکی چهره (عکس پایین) ˅˅

Netero Isaac (یکی از شخصیت‌های انیمه HunterXHunter) عمرشو داد به من و شما. (._.)

ایشون یکی از از دوبلرهای قدیمی، مشهور و کاربلد بود که تو انیمه‌های زیادی صداشو شنیدیم مثل Dragon Ball و Ranma و... همین یه ماه پیش تو قسمت 2 انیمه Space Dandy هم حضور داشت.

خارج از مرگ ایشون که به تنهایی خبر نارحت کننده‌ای هست... نکته قضیه اینجاست که معلوم نیست ایشون تا چند قسمت آینده انیمه (HxH) کار دوبله رو انجام داده... واز اونجایی که داستان انیمه جایی هست که ایشون (Netero) قراره به زودی یک مقداره زیادی صحبت کنه، قضیه یک مقدار خطرناک میشه...

البته تا الان که دست‌اندرکاران انیمه چیزی اعلام نکردن و عمق فاجعه هنوز مشخص نشده...!

انصافاً صدای خیلی باحالی داشت... امیدوارم کارش تو این آرک تموم شده باشه (که بعید میدونم!!)... این تعویض دوبلر وسط انیمه خیلی سرطانه حالا اگه یکی بهتر هم انتخاب کنن بازم اون حس قبلی رو نمیرسونه!

*ایشون دوبلور کارکتر Nekota Ginpachi یعنی دوست مربی -کایچو!- تو انیمه هاجیمه نو ایپو هم بودن
    پارسال هم متاسفانه Utsumi Kenji دوبلور مربی و شاید صدای آشناترش در نقش آرم استرانگ در فول متال آلکمیست فوت شده بودن که بدین ترتیب مربی و دوستش، هردوشون رفتن!
    روحشون شاد
    R.I.P

اینجاست که شاعر میگه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!(انجمن منتقدان انیمیشن امریکا)
    یه سری هم به امضای ما بزنید. جز تاپ 5 های اندینگ و اپنینگ های من هستن!
    این چند وقته اخیر فقط شاهکار دیدم. رسما زندگی رو بوسیدم گذاشتم کنار
    اون از GTO و FMA که واقعا قشنگ بودن!! حالا هم شروع کردم دارم Hunter x Hunte و FMA:Brotherhood رو با هم میبینم!!
    Hunter x Hunter عجب انیمه ی هیجانی هست!! آرک اولش که فوق العاده بود..... هر چی جلوتر هم میره قشنگ تر میشه!! تا قسمت 38 دیدم.
    مبارزه ی گون و با هیسوکا تو برج بهشت عالی بود!!
      محتوای مخفی: Hunter X Hunter Anime 1-38 
    هیسوکا عجب عظمتی داره!! داره با گروه فانتوم تروپ هم بازی میکنه!! (اون با کسی همکاری نمیکنه! فقط خودشه و خودش. چون به خودش ایمان داره که ..... قویترینه)با این جمله رفتم تو دیوار....
    به نظرم این انیمه یه اشکال کوچیک داره!! یه ذره فاصله بین استعداد گون با بقیه زیاده(یه ذره که هیچی!! خیلی زیاده) همینش یه ذره اذیتم میکنه.
    با کیلوا کلا همهی اساس نن رو ریختن بهم!! بدبخت دلم واسه زوشی سوخت!! یه عمره داره تلاش میکنه, گون و کیلوا سه سوته یاد گرفتن!!
    یکی دیگه هم این که: گون وقتی یه اشتباه میکنه زبونش رو مثل این دختر گربه ای ها میاره بیرون..... یعنی از این حرکت چقدر بدم میاد.... دفعه اول که این این حرکت رو تو انیمه دیدم میخواستم بزنم مانیتور رو خورد کنم!! خانواده جلوگیری کردن....

FMA:Brotherhood:
    تا قسمت 24 دیدم!! تازه میفهمم چرا رتبه 1 رو به خودش اختصاص داده!! بدون شک یه شاهکاره!! تمام چیزهایی که از یک انیمه میخوام تو این یکی جمع شده!!
    طنزاش خیلی قشنگه!! هر چی میبینم سیر نمیشم
    OP اولش هم که کار YUI چان هستش!! که خیلی وقت پیش خلیل بهم معرفی کرده بود و گوش داده بودم!!
    هر سری میگم میشه درس و زندگی و انیمه رو در کنار هم داشت ولی نه خیر.... نمیشه
    نکته آموزنده: به هیچ وجه انیمه دیدن رو شروع نکنین
    خواهشا تو پست اول Bold قید کنین: " خطر مرگ!! وارد نشوید"
    گناه من نیست خوب

1- کمبود وقت دارم نمی تونم یقیه بقیه رو بگیرم بیارم اینجا
    2- isp هم بهم اخطار داده گفته بسته دیگر چقدر می بینی
    ( اگر دستم به ان کسی که این کارو کرده می رسید )

بعد من انیمه غمگین نمی بینم تراژدیک دارم می بینم.
    +

روحش شاد

+
    اینجاست که شاعر میگه:

+

من تو برنامه ام هست که Hunter X Hunter رو ببینم ( البته با این اخطارها یکم عقب افتاده )
    مثل اینکه دوستان علاقه و اشتیاق چندانی برای تبادل نظر در این تاپیک ندارن. ولی اشکالی نداره. من همیشه هستم!

خب یه نظری در مورد انیمه های هفتگی بدم مثل اینکه اینجا هیچکس انیمه هفتگی نگاه نمیکنه

Nobunaga the Fool قسمت 6 : این انیمه تا اینجا حرف نداشته و یکی از خوبای این فصل بوده بدون شک مخصوصآ این دو هفته اخیر که در اوج بوده بخوام بهش نمره بدم 9 از 10 هم میتونم بهش بدم .

Noragami قسمت 6 : اینم که نیاز به تعریف نداره از همون اول خوب شروع شده و همینجوری هم داره خوب ادامه پیدا میکنه و دیدن هفتگیش واقعآ لذت بخشه .

Diamond no Ace قسمت 18 : این انیمه هم تا اینجای کار خوب پیش اومده ولی امیدوارم هرچه زودتر وارد مرحله رقابتی بشند و جذابیت بیشتری به داستان بده البته اگه عمر انیمه اجازه بده و متوقف نشه.
    Hajime no Ippo 3: Rising قسمت 17 : اینم درسته تو این هفته ها تو اوج نیست ولی مثل همیشه خوبه و سلامم میرسونه

Hunter X Hunter 2011 قسمت 116 : همینجوری برو بالا تو میتونی ...

Kuroko no Basket 2 قسمت 18 : به این میگن هیجان بزن زنگو!

Yowamushi Pedal قسمت 18 : هیچوقت فکر نمیکردم یه انیمه دوچرخه سواری بتونه انقدر جالب مهیج باشه واقعآ کار خوش ساختی بوده تا الان. اولین تجربه و اینقد محبوبیت!

نمیدونم یا خیلی برنامه ریزی درستی دارم که میتونی به تموم کارام برسم و در کنارشون اینقد انیمه هفتگی+ انیمه های بلند نیگاه کنم یا... بسی عجیبه!
    شما باش ما از پس زمینه حمایت می کنیم

Nobunaga the Fool
    چرا اینو دعوت کردی اخه

Noragami

انتظاری کمتر از این نباید داشت ( گرچه باز ناقص می مونه انیمه)

یک بخشیش باسه فصل قبل است

حالا اگر خواستی Toaru Hikuushi e no Koiuta را هم ببین ، فکر کنم به سبکت بخوره:

12. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

یقیه بقیه رو بگیرم بیارم اینجا
    اینم فکر خوبیه ها.

گفتم اونایی که در بحث تاپیک شرکت نمیکنن انیمه های غمگین نیگاه میکنن!

من تو برنامه ام هست که Hunter X Hunter رو ببینم ( البته با این اخطارها یکم عقب افتاده )
    به نظرم دورش رو خط بکش. فک نکنم با اوضاع و احوالی که شما با Isp دارید، بتونید تا قسمت 50 این انیمه رو دان کنید! خرید اینترنتی کن به نظرم. همش که نباید چیز مفت خورد!

شما باش ما از پس زمینه حمایت می کنیم

Nobunaga the Fool
    چرا اینو دعوت کردی اخه

+

آره نوراگامی واقعا یکی از بهترین های این فصل بود. خیلی چسبید!

راستی یک انیمه رو جا انداخته بودم. Kill La Kill که همینجوری داره پله های ترقی رو طی میکنه لامصب! جذاب و طنز و البته زیبا!
    Last edited by E.N.A.Y.A.T; 16-02-2014 at 18:29.

14. 2 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

چند وقتیه که اصلاً تمایلی به دنبال کردن انیمه های فصلی جدید ندارم، سطحشون خیلی افت کرده. چرا مثلاً انیمه ای مثل Phantom: Requiem for the phantom نمیاد ؟ یه انیمه ای که جدی باشه ؟
    عذر میخوام این اصطلاح رو بکار میبرم، اما انیمه ها الان همش شدن moeshit ! (اگه نمیدونید moe چیه، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونید)
    هانتر هانتر با اینکه انیمه ی محبوبم هست، اما بنظرم تو چند قسمت اخیر دارن با این افت هیجانش گند میزنن. این قسمت از داستان جوریه که خیلی هیجانیه، اما اومدن با لفت دادن و صحبت بیش از حد اون یارو راوی داستان هیجان رو کم کردن، آدم حوصلش سر میره.
    در رابطه با دوبلور شخصیت نترو-ساما (خطر اسپویل):

محتوای مخفی: خطر اسپویل 
    خود شخصیت نترو هم تو جنگ با پادشاه مورچه های کیمرا میمیره، زمانبندی مرگ دوبلور با خود شخصیت چه دقیق در اومد

16. 2 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

این در چه باره ای هستش؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

این در چه باره ای هستش؟

ای کاش نمی پرسیدی

محتوای مخفی: اخطار : بسیار سنگین 

گروه بزرگی از مردم برای کشف ناشناخته در سفر هستند

و انواع افراد در این گروه وجود دارد و همه بر روی یک جزیره شناور در هوا زندگی می کنند

و الهه باد انها را همراهی می کنه

در این بین یک زوج هستند که ارزوشون پرواز و دیدن ناشناخته هاست و با هم پرواز می کنند.

ولی..... برگشت به گذشته...

در گذشته پادشاهی با یک خانواده سلطنتی بود و بر یکی از سرزمین ها حکم رانی می کرد

ولی طی یک شروش توسط گروهی دیگر به همراه همان الهه پادشاهی سرنگون می شه و سیستم جدید جانشین ان میشه

و پادشاه اعدام و خانواده اش به زندان منتقل و بعدا انها هم اعدام می شوند

تنها یک کودک از این خانواده زنده می ماند

که به کمک یک خانواده بزرگ می شود

و تصمیم می گیره ارزوی مادرش برای خودش را که پرواز به ناشناخته ها است را دنبال کنه...

ولی در عین حال همواره به فکر انتقام از ان الهه هستش.

از انور کودکی در یکی از روستاهای دور افتاده زندگی می کرده

که بخاطر داشتن قدرت های فوق بشیری مورد ازار و اذیت قرار می گیره

و درنهایت باعث نابودی روستاش میشه

و گروه مخالف پادشاهی هم اون را با خودشون می برن و بخاطر قدرتش ازش استفاده می کنند.

ولی بعد از سقوط پادشاهی اون قدرتش رو از دست می ده و مجبور میشه در یک محل تنها زندگی کنه

چندین سال بعد یکی از فرماندهان گروه های اکتشافی پیشش میاد و پیشنهاد همراهی باهاشون رو میده تا ناشناخته هارو کشف کنند.......

و او هم همراه این گروه عازم سفر میشه

برگشت به حال - در ظاهر همه چیز خوب پیش میره اما در مسیر کشف ناشناخته ها گروهی جدید از مرز های ناشناخته ها محافظت می کنند که باعث نبرد های سنگینی می شود

هر دو طرف تلفات زیادی را می دهند

دیگر بسه بقیه اش رو خودتون ببینید

پ ن:

فکر کنم الان یکی حسابم رو می رسه

19. 3 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •