تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 269 اولاول ... 74753545556575859606167107157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

قلعه‌نويي:‌روزي که ازمن تعريف کنند روزمرگم است

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: روزي که مخالفانم از من تعريف کنند روز مرگ من است. : |

امير قلعه‌نويي با اشاره به قهرماني تيم ملي بسکتبال در رقابت‌هاي جام ملت‌هاي آسيا عنوان کرد: جا دارد که اين قهرماني را تبريک بگويم اگر به من لقب مافيا مي‌دهند به اين دليل است که اعلام مي‌کنم آدم‌ها سرجايشان باشند. همين برادران مشحون را ببينيد آنها ورزشي هستند و حالا توانستند اين همه موفقيت به دست آورند. ما انواع تهمت‌ها را مي‌شنويم و به ما مافيا هم مي‌گويند فقط به خاطر اينکه از جنس افرادي که ورزشي هستند، حمايت مي‌کنيم.

به گزارش فارس، سرمربي استقلال در خصوص شرايط اين تيم خاطرنشان کرد: ما نسبت به سال گذشته ديرتر آغاز کرديم اما اشتباهاتي هم در بازي‌ها داشتيم که اگر اين موارد رخ نمي‌داد هم اکنون در رده بالاتري قرار داشتيم. در ديدار مقابل صبا از دقيقه 70 به بعد خوب ظاهر نشديم. تيمي که مي‌خواهد در آسيا بازي کند بايد با کيفيت‌تر ظاهر شود.

وي افزود: من به غير از دو سه بازيکن از ساير نفرات در بازي با صبا ناراضي هستم البته اين موضوع بستگي به شرايط هم دارد. شايد بازيکنان خسته بودند ما بيشترين نفرات را در تيم ملي داشتيم و آنها نتوانستند به خوبي استراحت و ‌بدنسازي کنند و به اين خاطر شرايط آرماني ندارند. ما 2 هافبک در تيم ملي داريم که تعيين‌کننده هستند و شرايط آرماني ندارند البته من از آنها تشکر مي‌کنم چرا که آنها باوجود اينکه آماده نيستند به خاطر مردم بازي مي‌کنند شايد اگر بازيکن ديگري بود حاضر نمي‌شد به ميدان برود زيرا اعتبار بازيکن است اما آنها به خاطر مردم حاضر شدند که بازي کنند.

قلعه‌نويي درباره اينکه آيا استقلال فوتبال بهتري را در ليگ قهرمانان آسيا به نمايش خواهد گذاشت، گفت: انشاءالله که متفاوت خواهيم بود و همچون 2-3 ديدار گذشته در ليگ قهرمانان آسيا بتوانيم در ادامه موفق باشيم.

سرمربي استقلال درباره اينکه آيا ليگ برتر کيفيت لازم را دارد و تعداد گل‌هايي که در بازي‌ها رد و بدل مي‌شود، کم نيست، يادآور شد: قبول دارم که ليگ کيفيت لازم را ندارد اما اين موضوع مربوط به رد و بدل شدن گل‌ها نمي‌شود و با آن متفاوت است. اعتقادم اين است که از هفته ششم به بعد تيم‌ها آماده خواهند شد من پيش از اين هم گفتم که از هفته 6 به بعد شرايط بهتر خواهد شد. به هر حال بازيکنان خسته هستند و در تيم ملي حضور داشتند که ما بيشترين ضرر را در اين زمينه کرديم و بازيکنان ملي‌پوش بيشتري داريم.

قلعه‌نويي درباره اينکه فيلم بازي با صبا را مشاهده کرده و چه نکاتي از آن برداشت کرده، اظهار داشت: من 3 بار اين فيلم را نگاه کردم همانطور که بعد از بازي هم گفتم استقلال نسبت به ديدار مقابل فجرسپاسي و سپاهان متفاوت بود شايد اين موضوع تا حدي به خستگي بازي با فجرسپاسي برگردد در مجموع ما خوب نبوديم نبايد خود را گول بزنيم بايد واقع‌گرا باشيم اميدوارم که در بازي‌هاي آينده باکيفيت‌تر ظاهر شويم.

سرمربي استقلال درباره اينکه چرا با وجود اينکه تيمش مقابل صبا به برتري رسيده اما از شاگردانش ناراضي است و آيا اين موضوع نگراني او را نسبت به آينده نشان مي‌دهد، گفت: مردم جلوتر از ما هستند قرار شده دروغ نگوييم که الحمدالله زياد دروغ مي‌گوييم. به هر حال ما خوب بازي نکرديم و خود مردم هم اين موضوع را ديدند به گونه‌اي نشود که بگويند مافياي دروغگوست. روزي که خوب نبوديم بايد بگوييم که خوب ظاهر نشديم. اگر بازيکنان زحمت مي‌کشند و از آنها تشکر مي‌شود اگر هنگامي که بد بازي مي‌کنند هم به آنها بگوييم. به طور مثال روز گذشته آرش برهاني را صدا کرديم و فيلم بازي را به او نشان داديم و نقاط ضعفش را گفتيم.

وي افزود: استقلال بايد با کيفيت‌تر بازي کند اگر روزي از بازيکنان به خاطر بازي‌هاي خوب‌شان تشکر مي‌کنيم بايد بدي‌هاي آنها را هم بگوييم.

قلعه‌نويي در مورد اينکه آيا با وجود مصدوميت 3 بازيکن دست او براي استفاده از بازيکنان بسته نيست، خاطرنشان کرد: زماني که بازيکن را به تيم مي‌آوريم حساب ويژه روي او مي‌کنيم. ما در ابتداي فصل با 3 مصدوم مواجه شديم به هر حال اين مسائل کار را به هم مي‌ريزد ما در پست احمد جمشيديان حساب ويژه‌اي روي او کرده بوديم. حالا هم گوران را به جاي او آورديم. دست‌مان بسته نيست بلکه تعداد نفرات‌مان کم است.

وي در مورد اينکه هنوز هم از او حمايت نمي‌شود و برخي مخالف او هستند،‌گفت: روزي که مخالفان از من تعريف کنند روز مرگ ماست خدا را شکر مي‌کنم که چنين نفراتي از من تعريف نمي‌کنند وقتي آنها اين حرف‌ها را مي‌زنند يقين دارم راه خود را درست مي‌روم. زماني که اين افراد با من مخالفن خدا را شکر مي‌کنم که از من بد مي‌گويند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 5 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

اقا قبول كنيم همه فرهاد رو دوس داريم ولي گاهي حق رو بايد به امير خان بديم ...
    درسته ما دوست داريم بياد تو بازي رو به اتيش بكشه ولي خوب يه موقع مربي تشخيصش اينه بازيكن رو نيمكت بشينه به هر دليلي حالا ...
    انصافا چند بازي به اصرار تماشاگرا فرهاد رو از اول فرستاد تو زمين نتونست اون بازي عالي كه هميشه نيمه دوم ميكنه رو انجام بده ...بالاخره هر چي نامبر وان استقلال باشه تو اين شرايط سني 90 دقيقه فوتبال كردن با انرزي كار سختيه ..

در هر حال من به تصميمات اميرخان احترام ميذارم ...بازي رو هم كه برديم
    100% دوست عزیز همه باید به تصمیمات سرمربی احترام بذارن اگه ما به ژنرال اعتماد کردیم پس نباید دیگه توی مدیریتش دخالت کنیماما خوب اینجا که استادیوم نیست که حرفها به گوش ژنرال برسه تاثیری هم توی روند تیمی استقلال نداره پس چه بهتر وقتی بحث میکنیم معایب کاری تیم رو هم بگیم دیگه . ژترال که توی هر پست باید ازش 10 خط تعریف کرد دیگه بهترین مربی تاریخ لیگ برتر ایرانه رو دستشم نخواهد آمد ...

حتی همین فرهاد هم اگه مربیگریشو بگیره نمیتونه مثل امیر خان موفق باشه . درسته الان ستارس اسطورس و بزرگ تیمه اما این دلیل بر این نیست که در آینده یکی مثل ژنرال بشه ... پس باید قدر ژنرال رو خیلی بدونیم . اما خوب وقتیم سیستمی اشتباه میچینه باید گفت دیگه .

خود امیر خان هم خیلی مرده . تیمای دیگه بازیشونو میبازن به زمان و زمین گیر میدن مربیاشون مصاحبه میکنن که آقا ما بهترین بودیم باید 10 تا میزدیم و ... حالا یه موقعیت حمله هم نداشتن بازیو باختنا ! اما ژنرال بازیو میبره و 3 امتیاز رو میگیره ولی اعتراف میکنه که خیلی افتضاح بازی کردیم . خوب توی این بازی سیستمی که از ابتدا بود اشتباه بود و تعویض های ژنرال و نیاوردن فرهاد هم اشتباه بود . به هر حال برای هوادار جای سواله دیگه . و الا من پارسال وقتی ژنرال با استقلال بست توی همون تاپیک گفتم خوب بچه ها قهرمانی رو تبریک میگم !! امسال هم همینو میگم و به قلعه نوعی شک ندارم . ولی سیستمی که توی این بازی با صبا گذاشته بود و به خصوص تعویض هاش اصلا خوب نبود اینو دیگه به نظرم همه فهمیدن

البته نیاوردن فرهاد به نظر من دلیل داشتا . من از این خرافاتیا نیستم بگم آقا از محبوبیت فرهاد میترسه و با فرهاد لج کرده و میخواد فرهادو بکوبه و ... نه این چرت و پرتا دلیل بازی ندادن فرهاد نبود !

به نظر من تنبیه انضباطی بود براش . خودتون میدونید امیر خان با کسی شوخی نداره . پارسال جواد نکونام یه جلسه تمرین نکرد 2 بازی 90 دقیقه کامل روی نیمکت ذخیره ها نشسته بود ! به نظر من هم فرهاد یه حرکتی حتما انجام داده که ما ازش بی خبریم و امیر خان به اون دلیل این بازی از قصد به فرهاد بازی نداد تا یه تنبیه کوچیکی باشه . البته منم فقط حدس میزنم و الا ما که نمیدونیم درون خانواده چه اتفاقی میفته

چند تا عکس از هفت مقدس توی همین بازی با صبا

این بنر برای بازی با فجر سپاسی بود که هوادارا آورده بودن

گل فرهاد به گسترش . توی این عکس فقط به چشمای مدافعان و گلر تیم گسترش نگاه کنید میمیرید از خنده

این بنر هم مال تمرین 2 3 روز پیشه

و اتفاقی که شک نکید امسال هم رخ میده . جام قهرمانی بر دستان هفت مقدس

4. 14 کاربر از Mohammad.F.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای دیدار مقابل داماش
    آخرین تمرین استقلال در تهران برگزار می‌شود/ برنامه سفر آبی‌پوشان به رشت

به نقل از سایت باشگاه استقلال، آخرین تمرین استقلال پیش از دیدار مقابل داماش گیلان روز چهارشنبه در تهران برگزار خواهد شد و بازیکنان، مربیان و کادر همراه استقلال پس از برگزاری این تمرین راهی رشت می‌شوند. دیدار تیم‌های استقلال و داماش گیلان در چارچوب هفته پنجم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور از ساعت 19:30 روز پنجشنبه هفته جاری در ورزشگاه عضدی رشت برگزار می‌شود. استقلالی‌ها برای برگزاری دیدار مقابل داماش گیلان با هواپیما راهی رشت خواهند شد. این تیم در طول مدت اقامت خود در رشت در هتل کادوس اردوی شبانه‌روزی خود را برگزار خواهد کرد.

6. 4 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

مدير بازرگاني باشگاه استقلال معرفي شد

طي حکمي از سوي مديرعامل باشگاه استقلال، محمد سررشته‌داري مدير روابط‌ عمومي استقلال با حفظ سمت، به مديريت بازرگاني باشگاه استقلال منصوب شد.

به نقل از سايت رسمي باشگاه استقلال، طي حکمي از سوي علي‌ فتح‌الله‌‌زاده، مديرعامل باشگاه استقلال، محمد سررشته‌داري مدير روابط ‌عمومي استقلال با حفظ سمت مدير بازرگاني باشگاه استقلال هم شد.

گفتني است محمد سررشته‌داري طي چهار سال گذشته مدير روابط‌ عمومي و مدير رسانه‌اي باشگاه استقلال بوده است.

8. 4 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

محتوای مخفی: سایر تصاویر 

10. 5 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

شاگردان قلعه‌نويي وکرانچاردربين10تيم برتر آسيا

استقلال، سپاهان، تراکتورسازي، فولاد،‌ پرسپوليس در تازه‌ترين رده‌بندي بهترين‌هاي باشگاه‌هاي فوتبال جهان به ترتيب در رده‌هاي 101، 138، 317، 427 و 441 جاي گرفتند.

در تازه‌ترين رده‌بندي سايت اطلاعات باشگاه‌هاي جهان تا تاريخ 19 مرداد 92 تيم فوتبال استقلال که فصل گذشته با هدايت امير قلعه‌نويي به مقام نخست ليگ برتر رسيد و امسال نيز مدعي درجه يک قهرماني است، با کسب 1577.47 امتياز در رده 101 جاي گرفت. همچنين سپاهان اصفهان با کسب 1557.27 امتياز در رده 138 قرارگرفت.

به گزارش فارس،تراکتورسازي تبريز با 1474.35 امتياز صاحب رده 317 شد.اما فولاد خوزستان با کسب 1435.71 امتياز در پله 427 حضور يافت و پرسپوليس با 1432.06 امتياز صاحب رده 441 شد.

رده‌بندي 10 تيم برتر فوتبال باشگاهي ايران به اين شرح است:

1- استقلال، 1577.47 امتياز،رده 101

2- سپاهان اصفهان، 1557.27 امتياز، رده 138

3-تراکتورسازي تبريز 1474.35 امتياز، رده 317

4-فولاد خوزستان، 1435.71 امتياز، رده 427

5-پرسپوليس تهران، 1432.06 امتياز، رده 441

6-مس کرمان، 1406.24 امتياز، رده 545

7- ذوب‌آهن اصفهان، 1399.95 امتياز، رده 571

8- نفت تهران، 1398.11 امتياز، رده 582

9-صبا قم ، 1387.9 امتياز،رده 631

10-سايپا کرج، 1366.31 امتياز، رده 735

*استقلال و سپاهان در ميان 10 تيم برتر آسيا

همچنين در رده‌بندي قاره‌اي تيم استقلال و سپاهان در ميان 10 تيم نخست جاي گرفتند.

تيم تحت امر امير قلعه‌نويي پس از الهلال عربستان (1599.89 امتياز)، الشباب عربستان (1593.76 امتياز)، گوانگژو چين (1590.88 امتياز) و اف.ث.سئول کره‌جنوبي(1581.58 امتياز) در رده پنجم جاي گرفت.

سپاهان نيز تيم ششم قاره شد.

چونبوک موتورز کره‌جنوبي(1547.94 امتياز)، الاهلي عربستان(1545.59 امتياز)، اولسان کره‌جنوبي(1541.13 امتياز)، السد قطر(1538.71 امتياز) در رده‌هاي هفتم تا دهم جاي گرفتند.

در اين گزينش و طبقه‌بندي تراکتورسازي صاحب پله 23 آسيايي شد و فولاد خوزستان در رده 38 جاي گرفت.

پرسپوليس تهران نيز تيم چهل و يکم قاره کهن شد.

12. 12 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13 تذکر

قابل توجه دوستان :

1-

2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

402- سوء استفاده از اخبار برای توهین، بزرگ کردن فونت ، تغییر رنگ و بولد کردن و ... خلاف قوانین بوده و با متخلف برخورد خواهد شد.

502- در هر تاپیک لزوما فقط در مورد همان باشگاه صحبت خواهد شد. توهین به دیگر تیم‌ها و اعضایشان (مربی، بازیکن و ...) جایی ندارد.

14. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

فتح‌الله‌زاده: یک خیّر هم پیدا شود پول تیموریان را بدهد/ مسئول توهم رویانیان و کس دیگری نیستم

علی فتح‌الله‌زاده پس از ترک جلسه اتحادیه فوتبال در مورد این جلسه گفت: باید این مسئله حل شود، حق پرسپولیس و استقلال خیلی بیشتر است و نباید پول‌ها به این شکل پرداخت شود. نباید صدا و سیما پول‌های ما را بگیرد و بعدا به این محکوم شویم که مدیران هزینه هستیم.

فتح‌الله‌زاده در مورد وضعیت‌ توپ‌های لیگ برتر و اینکه برخلاف انتقادات او حمایت کرده است، عنوان کرد: من دفاع نمی‌کنم و متخصص تشخیص صلاحیت توپ نیستم. یک مربی داشتیم که دائم می‌گفت لباس‌های ما به درد نمی‌خورد، رفتم لباس آدیداس را گرفتم و آرم آن اسپانسر تحت قراردادمان را روی آن ثبت کردم او تا لباس را دید گفت این لباس هم به درد نمی‌خورد، در شرایطی که لباس آدیداس بود، به خاطر همین می‌گویم متخصص تشخیص کیفیت توپ و لباس نیستم، شاید علی دایی که تولیدی دارد و بهتر از این موارد مطلع است حرفش درست باشد. حرف من این است که توپ‌ها را به فیفا و AFC‌ بفرستند که آنها تشخیص دهند چه شرایطی دارد. انتقاد من به رنگ توپ‌ها است چرا که این رنگ مخصوص زمستان است.

مدیرعامل استقلال در مورد معرفی سلطانی‌فر به عنوان کاندیدای حضور در وزارت ورزش اظهار داشت: سلطانی‌فر به لحاظ تجربه در این سیستم حضور داشته و مثل خیلی‌ها که سابقه نداشتند نیست. حضور این نوع مدیر یک گام به جلو است. ان‌شاء الله مجلس هر چه زودتر وضعیت وزیر ورزش را مشخص کند چرا که در آستانه تحولات بزرگی هستیم، والیبال، بسکتبال و فوتبال ما جهانی شده و استقلال نیز در آسیا حضور دارد، ان‌شا‌ء الله با انتخاب وزیر ورزش به زودی حمایت‌ها انجام می‌شود.

فتح‌الله‌زاده در مورد اینکه پرسپولیس با شرکت همراه اول قرارداد بسته است، خاطر نشان کرد: برخی از دوستان خبرنگار که شاید تعلق خاطر به تیمی دارند نمی‌گویند ما ۱۰ سال پیش این کار را انجام دادیم. بررسی کنید که در سال ۲۰۰۴ نوشابه‌ای را درست کردیم آنها چون تازه آمدند نمی‌دانند که ما قبلا این کارها را می‌کردیم، ۱۰ سال پیش دانشجو و امیدوار رضایی در هیئت مدیره استقلال طرح سامانه‌ای را دادند که اس ام اس بزنید و درخواست کمک کنید اما امکانات نسبت به سالهای قبل بسیار پیشرفته‌تر شده ، همین الان طرحی دارم که پس از زدن هر گل به هوادارانمان اس ام اس بدهید که اگر می‌خواهند با ارسال گزینه‌ای که هزینه‌ای از آن کم می‌شود در همان لحظه پول را از طریق موبایل ببینند. مطمئنا گلی که به پرسپولیس بزنیم اکثریت بازدیدکنندگان را دارد اما گلی که به سایپا داریم از یک میلیون نفر شاید صد هزار بازدیدکننده داشته باشد.

فتح‌الله‌زاده در مورد اینکه رویانیان اعلام کرده شخص خیری برای خلعتبری به آنها کمک کرده است، اظهار داشت: اگر چنین خیری داریم باید دست و سر او را بوسید، ما الان پول تیموریان را نداریم که یک سوم این مبلغ است. درخواست می‌کنیم یک خیر این پول را به ما هم بدهد.

مدیرعامل استقلال در مورد اینکه رویانیان اعلام کرده به استقلال برای حفظ جواد نکونام کمک شده است، گفت: مسئول توهم کسی نیستم اگر یک ریال به ما کمک شده است آن را اعلام کنند. یک تومان به ما کسی نداده و فقط پول نکونام را اجازه دادیم از محل درآمدهای ما در سازمان لیگ پرداخت کنند.

منبع : آبیته

16. 3 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

جلسه فتح‌الله‌زاده با کميته استيناف

مديرعامل باشگاه استقلال امروز با اعضاي کميته استيناف پشت در‌هاي بسته جلسه‌اي برگزار کرد.

علي فتح‌الله‌زاده امروز به کميته استيناف فدراسيون فوتبال رفت تا با اعضاي اين کميته در خصوص کسر امتياز از باشگاه استقلال به خاطر فحاشي تماشاگران گفت‌وگو کند.

به گزارش فارس، در اين جلسه صالحي رئيس استيناف،‌ موسوي و دادرس از اعضاي استيناف و مسئول کميته تدوين مقررات فدراسيون فوتبال حضور داشتند. از مفاد اين جلسه خبري به بيرون درز نکرد اما گفته مي‌شود قرار است کميته استيناف ظرف روزهاي آينده در مورد اعتراض سه باشگاه سايپا، استقلال و ملوان به کسر امتياز خود تصميم‌گيري کند.

18. 2 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

قاضي: اميد اول گلزني استقلال من نيستم

مهاجم استقلال با انتقاد از چمن مصنوعي ورزشگاه عضدي رشت مي‌گويد برايش مهم اين است که استقلال موفق باشد، سپس گلزني خودش برايش مهم است.

محمد قاضي مهاجم استقلال در حاشيه تمرين امروز درباره بازي اين هفته تيمش برابر داماش گفت: بعد از چند روز ريکاوري به شرايط ايده‌آل رسيده‌ايم. اميدواريم با نمايشي خوب داماش را شکست دهيم و سه امتياز را به دست آوريم. در بازي با صبا عملکرد خوبي نداشتيم و دليلش استراحت کم ما بود. بدن‌هايمان افت کرده بود و به هر حال خدا را شکر که آن بازي را برديم. داماش تيم خوبي است و از شرايط ميزباني بهره مي‌برد که اين کار ما را سخت مي‌کند اما ما مي‌خواهيم سه امتياز را کسب کنيم.

به گزارش ايسنا، او در پاسخ به اين سوال که آيا تبديل به اميد اول گلزني استقلال شده است؟ بيان کرد: نه، اين گونه نيست. همه بازيکنان شرايط خوبي دارند و من اميدوارم اول تيم موفق باشد و سپس من موفق باشم تا گلزني کنم.

مهاجم استقلال در پايان و در پاسخ به سوالي درباره چمن مصنوعي ورزشگاه عضدي رشت بيان کرد: بازي در چمن مصنوعي خيلي سخت است آن هم براي ما که به چمن طبيعي عادت کرده‌ايم. با اين حال فردا يک جلسه تمرين در چمن مصنوعي خواهيم داشت که اميدوارم کمي شرايط را براي ما بهتر کند.

گزارش تمرين امروز استقلال

تمرين تيم فوتبال استقلال در حضور عوامل برنامه ويتامين ث برگزار شد.

تيم فوتبال استقلال که خود را براي ديدار مقابل داماش آماده مي‌کند از ساعت 18:30 امروز برنامه‌هاي آماده‌سازي خود را در کمپ زنده‌ياد حجازي پيگيري کرد. در تمرين امروز آندرانيک تيموريان براي سومين روز متوالي در تمرينات حضور نداشت که اين مسئله باعث بروز شايعاتي شد. هواداران استقلال که نگران اين موضوع بودند در خصوص تيموريان سوالاتي را مي‌پرسيدند اما سرمربي تيم استقلال از غيبت احتمالي او خبر داد.

به گزارش فارس، دکتر نوروزي معاونت پزشکي باشگاه استقلال نيز که در تمرين امروز حاضر بود در خصوص مصدومان اين تيم گفت: ‌بيک‌زاده از امروز به تمرينات اضافه شده و کار نرم‌دوي انجام مي‌دهد. جمشيديان نيز فعلا فيزيوتراپي مي‌کند و ساموئل نيز مشابه بيک‌زاده کار نرم‌دوي انجام خواهد داد. همچنين تيموريان به دليل آسيب‌ديدگي به اين بازي نخواهد رسيد.

*گوران لاوره هافبک صربستاني استقلال که دو هفته است با آبي‌پوشان تمرين مي‌کند امروز در تمرينات حاضر نشد که شايعاتي در مورد اين بازيکن هم مطرح شده است. ظاهرا لاوره به خاطر عدم دريافت مطالباتش در تمرينات شرکت نکرده است.

*هاشم بيک‌زاده بعد از دو هفته غيبت در تمرينات استقلال از امروز زير نظر مربي بدنساز آبي‌پوشان تمرين کرد.

*قبل از آغاز تمرين امروز امير قلعه‌نويي بازيکنان را دور هم جمع کرد و براي دقايقي با آنها به صحبت پرداخت. سرمربي تيم استقلال از بازيکنان خواست تا با جديت تمرين کنند و به آنها اعلام کرد که سه امتياز بازي روز پنجشنبه در آستانه بازي آسيايي از لحاظ روحي اهميت زيادي دارد.

*حنيف عمران‌زاده با مدل موهاي جديد در تمرين امروز آبي‌پوشان حاضر شده بود.

*با توجه به برگزاري آخرين تمرين آبي‌پوشان در تهران دوربين‌هاي تلويزيوني زيادي براي تهيه پوشش خبري به محل تمرين آمده بودند.

*علي ضيا و عوامل دوربين برنامه ويتامين ث در تمرين امروز استقلال حاضر شده و با سرمربي آبي‌پوشان گفت‌وگو کردند.

*حدود 70 نفر از طرفداران استقلال نظاره‌گر تمرين امروز تيم‌شان بودند. سرمربي آبي‌پوشان در پايان تمرين از مسئولان کمپ مرحوم حجازي خواست تا تمرينات 15 دقيقه پاياني بدون حضور هواداران انجام شود.

*در جريان تمرين تاکتيکي آبي‌پوشان فرهاد مجيدي با چند حرکت تکنيکي قصد گذشت از رحمتي را داشت که دروازه‌بان استقلال با يک تکل باعث آسيب‌ديدگي کاپيتان تيمش شد. هرچند مجيدي به تمرين ادامه داد.

*شاهرخ بياني، ميرشاد ماجدي و منصور پورحيدري به همراه دکتر نوروزي از حاضران تمرين امروز استقلال بودند.

*سياوش اکبرپور که به دليل آسيب‌ديدگي در تمرين دو روز گذشته شرکت نکرده بود و تنها نظاره‌گر تمرين شد امروز در کارهاي تاکتيکي حضور داشت.

*تيم فوتبال استقلال فردا ساعت 10 صبح تهران را به مقصد رشت ترک مي‌کند و آبي‌پوشان يک جلسه تمرين را در همين شهر برگزار خواهند کرد.

ديدار تيم‌هاي داماش گيلان و استقلال از ساعت 19:15 روز پنج شنبه در ورزشگاه عضدي رشت برگزار خواهد شد.
    Last edited by HoseinKing; 13-08-2013 at 20:08.

20. 3 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •