قلعهنويي:روزي که ازمن تعريف کنند روزمرگم است
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: روزي که مخالفانم از من تعريف کنند روز مرگ من است. : |
امير قلعهنويي با اشاره به قهرماني تيم ملي بسکتبال در رقابتهاي جام ملتهاي آسيا عنوان کرد: جا دارد که اين قهرماني را تبريک بگويم اگر به من لقب مافيا ميدهند به اين دليل است که اعلام ميکنم آدمها سرجايشان باشند. همين برادران مشحون را ببينيد آنها ورزشي هستند و حالا توانستند اين همه موفقيت به دست آورند. ما انواع تهمتها را ميشنويم و به ما مافيا هم ميگويند فقط به خاطر اينکه از جنس افرادي که ورزشي هستند، حمايت ميکنيم.
به گزارش فارس، سرمربي استقلال در خصوص شرايط اين تيم خاطرنشان کرد: ما نسبت به سال گذشته ديرتر آغاز کرديم اما اشتباهاتي هم در بازيها داشتيم که اگر اين موارد رخ نميداد هم اکنون در رده بالاتري قرار داشتيم. در ديدار مقابل صبا از دقيقه 70 به بعد خوب ظاهر نشديم. تيمي که ميخواهد در آسيا بازي کند بايد با کيفيتتر ظاهر شود.
وي افزود: من به غير از دو سه بازيکن از ساير نفرات در بازي با صبا ناراضي هستم البته اين موضوع بستگي به شرايط هم دارد. شايد بازيکنان خسته بودند ما بيشترين نفرات را در تيم ملي داشتيم و آنها نتوانستند به خوبي استراحت و بدنسازي کنند و به اين خاطر شرايط آرماني ندارند. ما 2 هافبک در تيم ملي داريم که تعيينکننده هستند و شرايط آرماني ندارند البته من از آنها تشکر ميکنم چرا که آنها باوجود اينکه آماده نيستند به خاطر مردم بازي ميکنند شايد اگر بازيکن ديگري بود حاضر نميشد به ميدان برود زيرا اعتبار بازيکن است اما آنها به خاطر مردم حاضر شدند که بازي کنند.
قلعهنويي درباره اينکه آيا استقلال فوتبال بهتري را در ليگ قهرمانان آسيا به نمايش خواهد گذاشت، گفت: انشاءالله که متفاوت خواهيم بود و همچون 2-3 ديدار گذشته در ليگ قهرمانان آسيا بتوانيم در ادامه موفق باشيم.
سرمربي استقلال درباره اينکه آيا ليگ برتر کيفيت لازم را دارد و تعداد گلهايي که در بازيها رد و بدل ميشود، کم نيست، يادآور شد: قبول دارم که ليگ کيفيت لازم را ندارد اما اين موضوع مربوط به رد و بدل شدن گلها نميشود و با آن متفاوت است. اعتقادم اين است که از هفته ششم به بعد تيمها آماده خواهند شد من پيش از اين هم گفتم که از هفته 6 به بعد شرايط بهتر خواهد شد. به هر حال بازيکنان خسته هستند و در تيم ملي حضور داشتند که ما بيشترين ضرر را در اين زمينه کرديم و بازيکنان مليپوش بيشتري داريم.
قلعهنويي درباره اينکه فيلم بازي با صبا را مشاهده کرده و چه نکاتي از آن برداشت کرده، اظهار داشت: من 3 بار اين فيلم را نگاه کردم همانطور که بعد از بازي هم گفتم استقلال نسبت به ديدار مقابل فجرسپاسي و سپاهان متفاوت بود شايد اين موضوع تا حدي به خستگي بازي با فجرسپاسي برگردد در مجموع ما خوب نبوديم نبايد خود را گول بزنيم بايد واقعگرا باشيم اميدوارم که در بازيهاي آينده باکيفيتتر ظاهر شويم.
سرمربي استقلال درباره اينکه چرا با وجود اينکه تيمش مقابل صبا به برتري رسيده اما از شاگردانش ناراضي است و آيا اين موضوع نگراني او را نسبت به آينده نشان ميدهد، گفت: مردم جلوتر از ما هستند قرار شده دروغ نگوييم که الحمدالله زياد دروغ ميگوييم. به هر حال ما خوب بازي نکرديم و خود مردم هم اين موضوع را ديدند به گونهاي نشود که بگويند مافياي دروغگوست. روزي که خوب نبوديم بايد بگوييم که خوب ظاهر نشديم. اگر بازيکنان زحمت ميکشند و از آنها تشکر ميشود اگر هنگامي که بد بازي ميکنند هم به آنها بگوييم. به طور مثال روز گذشته آرش برهاني را صدا کرديم و فيلم بازي را به او نشان داديم و نقاط ضعفش را گفتيم.
وي افزود: استقلال بايد با کيفيتتر بازي کند اگر روزي از بازيکنان به خاطر بازيهاي خوبشان تشکر ميکنيم بايد بديهاي آنها را هم بگوييم.
قلعهنويي در مورد اينکه آيا با وجود مصدوميت 3 بازيکن دست او براي استفاده از بازيکنان بسته نيست، خاطرنشان کرد: زماني که بازيکن را به تيم ميآوريم حساب ويژه روي او ميکنيم. ما در ابتداي فصل با 3 مصدوم مواجه شديم به هر حال اين مسائل کار را به هم ميريزد ما در پست احمد جمشيديان حساب ويژهاي روي او کرده بوديم. حالا هم گوران را به جاي او آورديم. دستمان بسته نيست بلکه تعداد نفراتمان کم است.
وي در مورد اينکه هنوز هم از او حمايت نميشود و برخي مخالف او هستند،گفت: روزي که مخالفان از من تعريف کنند روز مرگ ماست خدا را شکر ميکنم که چنين نفراتي از من تعريف نميکنند وقتي آنها اين حرفها را ميزنند يقين دارم راه خود را درست ميروم. زماني که اين افراد با من مخالفن خدا را شکر ميکنم که از من بد ميگويند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]