سیدورف: از تیمهایی که بازی را می بندند و به ضدحمله دل خوش می کنند، خوشم نمی آید
سرمربی میلان قبل از رویارویی تیمش با اتلتیکو مادرید به آنالیز این بازی پرداخته
سایت گل- کلارنس سیدورف سرمربی جوان میلان در صحبت هایی به این نکته اشاره کرده که از تیم هایی که خط دفاعشان را می بندند و به دنبال ضد حملات هستند خوشش نمی آید و تیم هایی که به دنبال زدن بیش از یک گل در بازی هستند را ترجیح می دهد.
سیدورف در گفت وگو با وب سایت یوفا، به ارائه توضیحاتی درمورد فلسفه بازی تیمش پرداخته و جالب اینجاست که دیدگاه های او دقیقا برعکس دیدگاه های ماسیمیلیانو الگری، سرمربی سابق روسونری است:« هیچ وقت از تیم هایی که خط دفاعشان را می بندند وبه دنبال ضدحملات هستند، خوشم نمی آید. البته این راه می تواند خیلی کاربردی باشد. می توان اینگونه به پیروزی رسید و گاهی وقتها مجبور می شوی اینگونه بازی کنی. ولی اگر از من بپرسید که واقعا از کدام سبک خوشم می آید، به شما می گویم که از تیم هایی بیش از یک گل در یک بازی می زنند، خوشم می آید.»
سیدورف که دراین بازی اولین تجربه مربیگری اش در لیگ قهرمانان اروپا را پشت سرمی گذارد، پرافتخارترین بازیکن تاریخ رقابتهای لیگ قهرمانان اروپاست، چرا که 4 بار با پیراهن 3تیم مختلف قهرمان این تورنمنت شده: یک بار با آژاکس، یکبار با رئال مادرید ودوبار با میلان. سیدورف دو ماه پیش و زمانی که سیلویو برلوسکونی با او تماس گرفت تا هدایت میلان را در دست بگیرد، در برزیل فوتبال بازی می کرد ولی حالا مسئولیت خطیری را روی دوشش حس می کند:« مسئولیت ما تنها برد نیست، بلکه باید به نحو مناسبی به پیروزی برسیم.»
سرمربی هلندی میلان در ادامه به این نکته اشاره کرد که در درونش" دی.ان.ای" میلان را که از زمان پوشیدن پیراهن این تیم در درونش تزریق شده احساس می کند:« وظیفه ام این است که ارزشهایی را به بازیکنان منتقل کنم. ما این مسئولیت را داریم که این پیغام ها را به ویژه به جوان ترها که ما را تماشا می کنند، منتقل کنم؛ پیغامی که تنها برد نیست ورسیدن به برد با شیوه ای مناسب است. فقط بحث رقابت کردن مطرح نیست و بحث چگونگی رقابت کردن نیز هست. از تماشای بازیهایی که در آن تیمی هجومی بازی می کند، لذت می برم؛ چون این به نوعی خلاقیت است. خلاقیت از نظر من این است که بازیکنان مهارت های فردی شان را به نمایش بگذارند. البته از آنها می خواهم که بازی تیمی خوبی داشته باشند. به عنوان مثال بایرن در طول سالهای اخیر نشان داده که با یک سازماندهی منسجم، پتانسیل بالایی در خط حمله دارد.»
سیدورف که ده سال بازیکن میلان بوده، در ادامه گفت:« هدف من و انگیزه ام این است که از این دوره گذار که درتیم میلان شاهدش هستیم، برای ساخت آینده ای درخشان بهره ببریم و تیمی قدرتمند را بسازیم که بار دیگر درعرصه جهانی به رقابت بپردازیم. بازگشت من به میلان، مثل بازگشت به خانه بود. انگار که هرگز از اینجا نرفته بودم. اینجا همه را می شناسم و همه مرا می شناسند. دقیقا مثل این است که انگار از یک مصدومیت یا تعطیلات بازگشته ام.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]