تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 138 اولاول ... 74753545556575859606167107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 1373

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

ماتا توی بازی با ساتمپتون بعد از تعویضش اعتراض کرده و با ناراحتی بیرون رفته

+
    این اقدام ماتا صد در صد به ضررش تموم میشه
    تو تیمی که مورینیو باشه همچین حرکاتی نباید شکل بگیره

مورینیو هم حالیش نمیشه طرف کی باشه
    هرکی باشه اگه اعتراض کنه یا نیمکت نشین میشه یا میتونه بره !!!!!!

کلا بازیکن سالاری (( حرف زدن رو حرف سرمربی و اعتراض نسبت به تعویض )) و از این دست کارها تو تیم مورینیو عواقب خوشی نداره !
    مورینیو توی صحبت های بعد از بازی از دید دیگه ای به این قضیه نگاه کرده
    ژوزه مدعی شده که ماتا نه به خاطر تعویض شدن خودش، بلکه به خاطر نتیجه نگرفتن تیم تا اون لحظه از بازی، ناراحت بوده!
    و اینجوری ادامه داده که بعد از بازی توی رختکن ماتا مثل بقیه از نتیجه کسب شده خوشحال بوده.
    حقیقت یا از اون تاکتیک های خاص مورینیویی... در هر حالت صحبت هایی که کرده با توجه به شرایط خاصی که وجود داره، هوشمندانه بوده و توپ رو در زمین ماتا انداخته

2. 9 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

میدونی چرا چلسی نبود تو نظر سنجی؟چون طرفدارای این تیم از دو حالت خارج نیستن:

1-کسایی متولدین سال 1367 یا جدیدتر هستند که همه اینها از زمان کن بیتس و بعد خصوصا ابراموویچ این تیم طرفدار واسه خودش دست و پا کرد و مطمئنا اگر این تیم روزی به حال و روز((بلکبرن روورز یا نیوکاسل))دچار بشه طرفدارای کنونی این تیم در ایران دیگه هوادار این تیم نخواهند بود.

2-گلوری هانترها:
    کسایی که دنبال تیمهایی موفق هتسند و بس...مثل حالتی که الان بارسا داره یا مادرید.تیمهایی موفق((از لحاظ جام و یا از لحاظ خرید بازیکنان سوپراستار))...کنایه امیزه وقتی میبینیم کسایی تو اطرافمون در ایران هستند که ادعا میکنن هوادار من سیتی هستند.یا اینکه طرفدار پاریس هستند.خیلی خنده داره...دورتموند طرفدار داره...((این تیم 4 5 سال قبل که ورشکسته بود و بخاطر بدهی زیاد توماس روسیچکی و اموروسو و یان کولر و ایورتون رو فروخت ایا همین کسایی که الان طرفدارش هستند اون موقع هم هوادارش بودند؟

--------------------------

اما در خصوص چلسی:هوادارای این تیم حضورشون در حال حاظر "با اینحال"منطقی هستنش.تیم از سال 1997 که توسط ویالی و جانفرانکو زولا و امثال دنیس وایز,گاس پویت,دزایی,لبوف,دی ماتئو,پترسکیو,فلو,کاسیراگی و.... قهرمان جام در جام اروپا شد با شکست اشتوتگارت حدود 16 ساله که در سطح اول داره بازی میکنه و همیشه هم "انصافا"از اون زمان تا حالا بازیکنان جذابی داشته....
    از دیدگاه شما طرفدار تیمی که داره پا میگیره شدن خنده داره؟ طرفدار تیمی که 10 12 تا مقام اولی لیگ داره شدن به نظر من بیشتر خنده داره(و به نظر من به اونا باید گفت گلوری هانتر)،اونوقت تا طرفدار یه تیمی که مقامای کمتری داره یه حرفی بزنه اون مقاما رو بکوبی تو سرش
    درضمن رنج سنی که گفتید متولدین 67 به اینور طرفدار چلسی شدن (که نمیدونم بر چه مبنایی گفتید، خودتون نظرسنجی راه انداختین؟) فرضا اگه درست هم باشه میشه رنج سنی جوونا، 20 الی 25 سال هم شاملشه،والا من آدم 50 60 ساله ندیدم طرفدار منچستر یا بارسا باشه، هرچی هست همون 20 30 ساله هان، فوتبال خارجی بین افراد سن بالای ما طرفدار چندانی نداره
    کلا حرفای شما بیشتر کنایه بود
    Last edited by jb.NY; 03-01-2014 at 12:20.

4. 8 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

مورينيو: ماتا را به يک تيم ليگ برتري نمي‌فروشم

آقاي خاص با رد شايعات اخير در خصوص انتقال هافبک اسپانيايي تيمش تاکيد کرد او را در استمفوردبريج حفظ خواهد کرد.

2 روز پس از آنکه ژوزه مورينيو از خوان ماتا دعوت کرد تا با يکديگر درباره آينده اين بازيکن اسپانيايي گفت‌وگو کنند، آقاي خاص از تمايل خود براي حفظ ستاره پيشين تيم والنسيا خبر داد و تاکيد کرد قصد فروش وي را ندارد، به خصوص به رقباي مستقيم چلسي در ليگ برتر انگليس.

مورينيو در پاسخ به سوالي درباره وضعيت فعلي ماتا اظهار داشت: او روز گذشته به شيوه‌اي فوق‌العاده در کنار هم‌تيمي‌هايش تمرين کرد. او روي آن جمله من که بودم نمي‌خواهم از چلسي جدا شود تمرکز مي‌کند نه اينکه درهاي باشگاه براي رفتن‌اش باز است. او منظور مرا گرفته است. من مشکلي با ماتا ندارم.

آقاي خاص درباره پيشنهادهاي احتمالي که ممکن است ماتا را براي رفتن از استمفوردبريج وسوسه کند نيز گفت: هيچ پيشنهادي از هيچ تيمي براي ماتا دريافت نکرده‌ايم. با اين حال من باز هم خواهم گفت که مي‌خواهم ماتا در تيمم بماند.

گفته مي‌شود منچستريونايتد يکي از تيم‌هايي است که قصد دارد هافبک هجومي آبي‌پوشان لندن را به خدمت بگيرد اما مورينيو اين موضوع را تکذيب و تصريح کرد: ما از هيچ باشگاه ليگ برتري پيشنهاد نداشته‌ايم اما در هر صورت حاضر نيستيم بازيکن‌مان را به يکي از تيم‌هاي ليگ برتري بفروشيم.

به گزارش تسنيم

6. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

FA CUP 3rd Round
    Chelsea 2-0 Derby County

FA CUP 4th Round
    Chelsea - Stoke City
    25/01/2014

8. 6 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

مورينيو: متقلبان جايي در چلسي ندارند

سرمربي چلسي تاکيد کرد که بازيکناني که قصد تمارض و فريب داور را دارند، جايي در ترکيب تيم او ندارند. او درگذشت اوزه‌بيو را تسليت گفت.

چلسي با پيروزي دو بر صفر برابر دربي کانتي به دور يک هشتم نهايي جام حذفي انگليس صعود کرد.

داور بازي اين ديدار به خاطر تمارض راميرز يک کارت زرد به او داد که با واکنش مورينيو همراه شد. سرمربي چلسي که شاگردانش براي دومين هفته متوالي به خاطر تمارض کارت زرد دريافت مي‌کنند، تاکيد کرد که کاملا مخالف تمارض بازيکنان است و به شدت با آنها برخورد مي‌کند. سرمربي پرتغالي چلسي بارها اعلام کرده است که کاملا مخالف تمارض بازيکنان است و بايد جريمه‌هاي سنگيني را براي خاطيان در نظر گرفت اما به نظر مي‌رسد که او در ابتدا بايد فکري به حال بازيکنان تيم خود بکند.

او گفت: به صراحت بگويم که متقلبان جايي در چلسي و تيم من نخواهند داشت. بازيکناني که به قصد فريب داور خود را به زمين مي‌زنند، جايي در ترکيب تيم من ندارند. پيش از اين هم گفته‌ام که مخالف تمارض هستم و الان دوباره آن را تکرار مي‌کنم. من با تصميم داور در دادن کارت زرد به راميرز موافق هستم. داور عملکرد خوبي در اين ديدار داشت و کارت زرد راميرز درست بود.

آقاي خاص ادامه داد: تاکنون فرصت نشده است با راميرز صحبت کنم. حتما از او در‌اين‌باره توضيح مي‌خواهم. متقلبان حقيقي در ديگر باشگاه‌ها هستند. اين در حالي است که هرگز جريمه نمي‌شوند. برخي از بازيکنان هر هفته تمارض مي‌کنند و با افتخار جلوي تلويزيون ظاهر مي‌شوند؛ بدون آن که احساس مشکل کنند. شما هم آنها را مي‌شناسيد.

سرمربي چلسي درباره عملکرد تيمش در اين ديدار گفت: بازي بسيار سختي بود. در نيمه اول بازي خوبي را به نمايش گذاشتيم با اين حال نتوانستيم دروازه حريف را تهديد کنيم. در نيمه دوم پس از ورود ادن هازارد به زمين عملکرد چلسي بهتر شد و بازي روان‌تري را به نمايش گذاشتيم. بازيکنان چلسي با جديت پاي به اين ديدار گذاشتند و ماموريت خود را به خوبي انجام دادند.

مورينيو در پايان سخنان خود درباره مرگ اوزه‌ بيو اسطوره فوتبال پرتغال گفت: اوزه‌ بيو يکي از مهم‌ترين بازيکنان تاريخ فوتبال جهان است. او ميراث بزرگي را به جا گذاشت.

اوزه‌ بيو، اسطوره فوتبال پرتغال يکشنبه در سن 71 سالگي به دليل ايست قلبي درگذشت.

10. 6 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

فردا ساعت 4.15 با هال سیتی بازی داریم.

12. 6 کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

بازی از شبکه ی ورزش پخش میشود خداروشکر

به امید پیروزی

14. 4 کاربر از brad pitt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

چلسی با یه بازی خوب، هال رو هم شکست داد. من نیمه دوم رو دیدم که چلسی خیلی خوب و مسلط بازی کرد. اشلی کول هم یه پاس گل خیلی قشنگ داد، امیدوارم همیشه فیکس باشه. خط دفاعی هم خیلی خوب بود. کلا از بازی با لیورپول، چلسی خیلی خوب بازی کرده.

16. 4 کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

به افتخار پیتر چک و 209 مین کلین شیت و رکوردشکنی این دروازه بان

18. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

^^
    خط دفاع چلسی همیشه نقطه قوت تیم بوده و هست و در راسشون هم پت چک (به قول سرهنگ؛ ضمنا جا داره یادی بکنیم از پیتر سچ که آقا جواد اون اوایل می گفت)

امسال هم با اینکه زیاد غر زدیم به خط دفاع ولی دومین خط دفاع برتر لیگ تا اینجا برای ما بوده و اگه امشب آرسنال گل بخوره که میشیم اول

20. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •