تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 148 اولاول ... 74753545556575859606167107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 1478

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United FC | فصل 2013-2014

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

من کلا نیمه اول رو بهتر از نیمه دوم دیدم ، تیم دقیقا به همون فاکتوری که قبلا اشاره کردم بودم دست پیدا کرده بود، و مشخص بود که این طح انگیزش بازیکنای ذخیره چقدر به خوب بودنشون کمک کرده بود.

اسمالینگ هم تو این بازی نسبت به بازی قبل بهتر بود چون امروز به عنوان دفاع وسط به کار گرفته شد در حالی که بازی قبل گوش بود که اصلا توانایی دفاع در گوش ها و قطع توپ هایی که میخواد ارسال بشه رو دروازه رو نداشت.

بازگشت رافائل هم به فال نیک میگیریم من اولش توی تونل فکر کردم که فابیو هستش بعد که ترکیب رو نشون داد خیلی خوشحال شدم که رافائل رسیده به بازی.

چیچا هم مطمئن بودم که گل میزنه ! امیدوارم بیشتر از ولبک بهش بازی برسه.
    کاواگا هم خوب بود بازیش خلاقیت در پاس ها با وجود رونی و گیگزی و کاوگا خیلی بالا بود .

ولی به هر حال به نظرم من یونایتد مثه اینتر و میلان 2 سال پیش طی یک روندی از بازیکنان سطح بالا و تاپ فوتبال خالی شده واگه دیر بجنبه سرنوشت اونا رو در پیش خواهد داشت.

باید حتما چندین بازیکن تاپ خریداری بشه و از یه سری بازیکنا خلاص شد
    اگه یادتون باشه سال 2009-2008 همین بحث ها بود که خب با خرید هایی به فراموشی سپرده شد ام هنوز تیم انچنان مجموعه بازیکن های خوبی رو نداره.
    ________

اهان یادم رفت بگم یکی از دلایل اصلی که ما با ترکیب دوم بودیم و لیورپول با ترکیب اصلی اینه که ما باید در جام نفس گیری مثه cl هم بازیکنیم اما شب های چمپیونز لیگ توی بندر لیورپول حسابی سوت و کوره! دیگه بلاخره بعلهه...

2. 10 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

حالا 4 گل دیگه رو بعدا بهشون میزنیم
    تبریک

تیم دوم رو من قبول ندارم چون واقعا اینا بهتر بودن و تحرک و سرعت تیم رو بالاتر برده بودن
    کاگاوا رو باید بهش میدون بده سرحال بشه خیلی کمکمون میکنه همینطور نانی و هرناندز
    اینا جوونایی هستن که فرگوسن انتخاب کرده پس حتما میتونن به تیم کمک کنن

رونی چه کرنر زیبایی زد چند وقته کرنراش واقعا قشنگ و خطرناک شده

خط دفاعی خیلی خوب بود یه ضعفایی هست اما فراموش نکنید داشتیم مقابل دو تا مهاجم خوب بازی میکردیم استوریچ و سوارز ساده نیست بازی مقابلشون

مسی نتونست با زانو گل بزنه عوضش هرناندز زد... هه هه حالا یه کمم از سایر نقاط پاش کمک گرفت ولی شروعش با زانوش بود

لیورپول رو که میبریم درسامو بهتر متوجه میشم نمیدونم چه حکمتیه

4. 9 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

مسی نتونست با زانو گل بزنه عوضش هرناندز زد... هه هه حالا یه کمم از سایر نقاط پاش کمک گرفت ولی شروعش با زانوش بود
    چیچا با نقاطی از بدنش پل زده که هیچ بشری (یک بشر!) موفق به گل زدن از اون طریق نشده! گلش تو بازی با چلسی تو کامیونیتی شیلد اولین فصل حضورش با اون حرکت خارق العاده یا گلش اگه اشتباه نکنم به استوک بود که در بدترین شرایط ممکن توپ رو بدون اینکه درست ببینه با پس سرش زد تو گل!

6. 9 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دیــــویــــد مــــویــــس در جدیدترین مصاحبه اش :

- "باید در ژانویه حداقل ۲ بازیکن خریداری کنیم."

- "من باید بازیکن هایی هایی را به تیم بیاورم و این کار را خواهم کرد ، حتی بیشتر از آن و از حالا آن ها را برای خودم مشخص کرده ام "

- "حتی در صورت خرید بازیکن های جدید ، احتمال شکست هایی وجود دارد زیرا یک مربی جدید و بازیکنانی جدید در تیم حاضرند."

-"بی شک روزهایی مانند یکشنبه را خواهیم داشت حتی بدتر از آن ولی ما امیدواریم با کمی خرید و فروش به فرم ایده آلی برسیم."

-" یکی از دلایل اول شدن یونایتد در فصل قبل ضعیف تر شدن تیم هاست و امسال تیم های مدعی قویتر شده اند."
    منبع: فیس بوک

8. 8 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

حالا که نقل و انتقالات رو از دست دادیم یاد بازیکن افتاده.کو تا ژانویه.......
    با دیدن این ترکیب و فشردگی بازیها احتمال ترکیبات چرخشی زیاده.کاری که سر الکس همیشه انجام میداد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با این جمله قهرمانی پارسال رو ترکوند که
    28 برد از 38 بازی و 88 گل زده چه ربطی به ضعیف شدن تیمها داره؟ولی امسال سایر تیمهای مدعی خرجهای زیادی کردند و مطمئنا رقابت سختی در پیش داریم.
    به هر حال مویس رو دوست داریم و حمایتش میکنیم،امیدووارم تیم رو خوبه خوب بتونه بشناسه و نقاط ضعف رو در ژانویه برطرف کنه
    --------------------
    لحظات حساس و گل بازی منچستر،لیورپول: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by mohammad_87; 27-09-2013 at 01:05.

10. 8 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مویس: کاگاوا هنوز آماده قرار گرفتن در ترکیب اصلی نیست

او در دیدار شب گذشته در جام اتحادیه از ابتدا به میدان رفت و بازی خوبی به نمایش گذاشت اما مویس معتقد است که کاگاوا هنوز جای زیادی برای پیشرفت دارد

سایت گل- دیوید مویس، سرمربی منچستریونایتد، تاکید کرد که شینجی کاگاوا، علی رغم بازی خوبی که در دیدار دیشب مقابل لیورپول در جام اتحادیه انجام داد، هنوز او را متقاعد نکرد که می تواند در ترکیب اصلی قرار بگیرد.
    این ملی پوش ژاپنی در ترکیب اصلی منچستریونایتد در این فصل جا ندارد و حتی در فهرست تیمش برای دیدار مقابل لیورپول در لیگ برتر حضور نداشت. او در دیدار با منچسترسیتی هم 90 دقیقه روی نیمکت نشست.
    اما او در دیدار شب گذشته در جام اتحادیه از ابتدا به میدان رفت و بازی خوبی به نمایش گذاشت اما مویس معتقد است که کاگاوا هنوز جای زیادی برای پیشرفت دارد.
    او به خبرنگاران گفت:" او خوب کار کرد. من فکر می کنم او در این دیدار کمی بهتر کار کرد. البته او باید به پیشرفت کردن ادامه بدهد. او هنوز در مسیر بهتر شدن است.
    در مورد اینکه او کم بازی می کند، زیاد صحبت شده است اما فکر می کنم خیلی ها که این بازی را دیدند، تایید می کنند که او هنوز برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی نیاز به آمادگی بیشتر دارد."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

باختیم که باز حالا که همه تیمای بالا خراب کردن بهترین وقت بود برا جبران فاصله

14. 3 کاربر از asghar taraghe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

باخت به وست برمویچ هم به نتایج درخشان مویس تا به اینجای کار اضافه شد امشب ارسنال بازیش ببره فاصلمون با صدر جدول به 8 امتیاز میرسهبا این وضعیت بیشتر نگران بازیهای فشرده کریسمس هستم جاییی که منچستر یونایتد طی سالهای اخیر بیشترین امتیازات تو اون برهه زمانی خاص به خودش اختصاص میدادمویس بهتره به جای مصاحبه کردن درباره اینکه قهرمانی منچستر یونایتد که سال قبل به دست آورد در شرایطی بوده که تیمهای دیگه ضعیف شده بودند بهتره حواسش به کار خودش باشه دیگه همین مونده مویس بیاد درباره قهرمانی منچستریونایتد که فرگی کبیر سرمربیش بوده نظر بده

16. 7 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Deadqt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Soaring through the skies

پيش فرض

جلوی تیم وست بروم ۲ تا موقعیت درست حسابی نداشتم فقط الکی توپ دستمون بود در حالی که وست بروم چندتا موقعیت خوب دیگه هم داشت . بازیکنای ما تا پشت محوطه جریمه رو خوب میرن ولی نمیتونن موقعیت درست کنن
    خط دفاعمون خیلی مشکل داره مخصوصا روی کرنر ها و ضربات ایستگاهی
    البته نکته ی مثبت این بازی عملکرد خیلی خوب نانی و عدنان بود

18. 7 کاربر از Deadqt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

2-1 به وست بروم باختیم از دقیقه 55 بازیو دیدم ما خیلی بد نبودیم ولی وست بروم فوق العاده بود
    اما مشکلات تیم خیلی زیاده البته یه سریاش تقصیر مویز نیست مثلا نبود خلاقیت تو خط هافبک
    ریو خیلی بد شده فقط گل اولی که خوردیم رو ببینید یه افتضاح به تمام معنا بود سمت راست هم جونز بازی می کرد که قاعدتا باعث می شد نتونیم خوب از دفاع بریم به حمله
    بهترین بازیکن یونایتد به نظرم یانوزای بود دو سه بار با حرکاتش دفاع وست بروم رو باز کرد اما تبدیل به گل نشد البته دخیا هم یه سوپر واکنش داشت
    Last edited by shakerifar; 28-09-2013 at 20:09.

20. 7 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •