تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 332 اولاول ... 74753545556575859606167107157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

اگه نباشه جاش خالی می مونه CV30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با اجازه من یه چنتا انتقاد دارم
    با این ویدیو ها اخه من موندم گرافیک کجای این بازی پیشرفت کرده فقط یه خورده بهتر از قبلیه که اونم زیاد به چش نمیاد
    گرافیک چمن تو شب ضعیفه .
    چه به اون نورپردازی فوق‌العاده عالی روزش چه به این نورپردازی مزخرف شبش
    اونوقت سایتا ورداشتن سیستم مورد نیاز رو سه برابر کردن
    این بازی که من تو ویدیوها میبینم با همین سیستم قبلی هم راحت اجرا میشه
    نمیدونم شایدم کیفیت فیلما پایین بوده ولی در کل از گرافیک بازی انتظار بیشتری داشتم
    همون ضربه آزاد کافی بود دیگه چرا ورداشتن برای هر ضربه شروع مجددی برای توپ نشونه گذاری کردن حتی ضربه دروازه رو
    منم امیدوارم بعد یه ماه تکراری نشه

2. 2 کاربر از CV30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

با این ویدیو ها اخه من موندم گرافیک کجای این بازی پیشرفت کرده فقط یه خورده بهتر از قبلیه که اونم زیاد به چش نمیاد
    گرافیک چمن تو شب ضعیفه .
    نمیدونم شایدم کیفیت فیلما پایین بوده ولی در کل از گرافیک بازی انتظار بیشتری داشتم
    همون ضربه آزاد کافی بود دیگه چرا ورداشتن برای هر ضربه شروع مجددی برای توپ نشونه گذاری کردن حتی ضربه دروازه رو
    من از همون ابتدا مخالف این نشونه گیری بودم !
    آخه چه معنی میده برای ایستگاهی این نشونه بیاد؟
    شایدم اختیاری باشه و بشه OFF کرد ....

نمیخوام قضاوت کنم ، چون هنوز بازی رو در نسخه ی نهایی ندیدم که بخوام نظر درست بدم ...
    من فقط امیدوارم که خوب از آب در بیاد

4. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من از همون ابتدا مخالف این نشونه گیری بودم !
    آخه چه معنی میده برای ایستگاهی این نشونه بیاد؟
    شایدم اختیاری باشه و بشه OFF کرد ....

نمیخوام قضاوت کنم ، چون هنوز بازی رو در نسخه ی نهایی ندیدم که بخوام نظر درست بدم ...
    من فقط امیدوارم که خوب از آب در بیاد
    اره منم مطمئنم که میشه تو تنظیمات نشونه گذاری رو اف کرد چون اونو میدونن که امکان داره بعضی گیمرا از این کار خوششون نیاد
    فقط خدا کنه زودتر دمو بیاد تا همه ابهاماتی که تو ذهنمونه حل بشه .
    فکر کنم دمو دیگه حداکثر تا یه هفته دیگه بیاد .

6. 2 کاربر از CV30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان گرامی اون نشونه ها رو چه تو قسمت تنظیمات و چه هنگام بازی میتو نین خاموش کنین . آدام بتی این موضع رو تایید کرده .

شایعه های زیادی به گوش میرسه و لی چیزی که مشخصه به احتمال خیلی زیاد باید از 23 آگوست به بعد منتظر اومدن نسخه دمو باشین البته کونامی گفته که دمو صد در صد در ماه آگوست عرضه میشه . یکی از دلایلی که امسال نسخه دمو داره دیر عرضه میشه اینه که کونامی میخواد با قدرت شروع کنه و نسخه دمو نسخه نزدیک به نسخه اصلی باشه چون با این کارشون میخوان طرفدار های از دست داده خودشون رو طی این چند سال گذشته از دوباره به دست بیارن . چون خودشون میدونن که با این همه تصاویر ، ویدئو ها ،تریلر ها ،و گیم پلی بازی که پخش شده و امیدواری زیادی از نظر سایت ها و کارشناسان و منتقدین صورت گرفته ولی با تمام این موارد جو منفی نسبت به این بازی وجود داره تا این که نسخه دمو بیاد و گیمر ها از نزدیک با بازی آشنا بشن .

8. 5 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من خودم تا زمانی که دمو نیاد و چند روز بازی نکنم هیچ نظری در مورد بازی نمیدم

فقط امیدوارم ناامید نشیم و یه عده نیان هی بگن این PES چی داره که شما بازی می کنید !!!

خلاصه کونامی با یه نسخه قدرتمند مخصوصا باگیم پلی خوب، نه تنها خودش بلکه یه جورایی آبروی ما PESباز ها رو هم باید بخره

10. 3 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

گرافیک چمن تو شب ضعیفه .
    گرافیک بازی نسبت به PES2013 پیشرفت داشته شکی نیست حتی من میگم تو بعضی چیزا به نسخه Next-gen فیفا که قراره فقط برای XONE و PS4 هم میرسه !

درسته نورپردازی بازی در شب تو این ویدیو تاریکه انگارT اما عکس زیر رو خودم از یک ویدیو دیگه گرفتم یه چیز دیگه رو نشون میده .

قبلا هم گفتم سیستم مورد نیاز بازی هنوز توسط کونامی اعلام نشده و اونایی که اعلام شده تماما اشتباهه . البته به نظر من سیستم مورد نیاز بازی از قبل کمی بالاتر خواهد بود ، شاید 20% بالاتر .

از گرافیک بازی انتظار بیشتری داشتم
    یه جوری حرف میزنی انگار گرافیکش کمه !

من گیم پلی خوب رو ترجیح میدم و فکر میکنم این گرافیک کافیه .

12. 3 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aram24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این همه رو لباسا کار کردن ولی هنوز تور دروازه ها بی روح و مزخرفه. همین الان بازی آیتالیا آرژانتین رو از شبکه سه ببینید تور چطوریه.!!!!
    کاش اینم روش یه دستی میکشیدن.

در کل هنوز هم به این مسئله من اعتقاد دارم الان هم اعتقادم بیشتر شد
    الگوریتم تولید pes
    pes------------>fifa
    الگوریتم تولید فیفا
    fifa------------------>pes
    اینا چیزایی که قبلا داشتن رو فراموش کردن دارم چیزای قبل همدیگه رو وارد بازی میکنن
    نمونش نشونه گذاری که حرکت ضایعی هست ولی باید دید کاربردش چطوریه
    موقع اجرای پاس یا بعضی تکنیکها هم (در ویدیوهای اخیر) انگار توپ با بازیکن فاصله داره موقه پاس دادن یا شوت زدن اصلا انگار یه جوریه

14. این کاربر از aram24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز playstation 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

هنوزم برای کنسول رده خارج psp میاد؟ع...

اگه نباشه جاش خالی می مونه aram24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من خودم تا زمانی که دمو نیاد و چند روز بازی نکنم هیچ نظری در مورد بازی نمیدم

فقط امیدوارم ناامید نشیم و یه عده نیان هی بگن این PES چی داره که شما بازی می کنید !!!

خلاصه کونامی با یه نسخه قدرتمند مخصوصا باگیم پلی خوب، نه تنها خودش بلکه یه جورایی آبروی ما PESباز ها رو هم باید بخره

مٌرده pes رو به بازی حریف ترجیح میدم

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

گرافیک بازی نسبت به PES2013 پیشرفت داشته شکی نیست حتی من میگم تو بعضی چیزا به نسخه Next-gen فیفا که قراره فقط برای XONE و PS4 هم میرسه !
    درسته نورپردازی بازی در شب تو این ویدیو تاریکه انگارT اما عکس زیر رو خودم از یک ویدیو دیگه گرفتم یه چیز دیگه رو نشون میده .
    قبلا هم گفتم سیستم مورد نیاز بازی هنوز توسط کونامی اعلام نشده و اونایی که اعلام شده تماما اشتباهه . البته به نظر من سیستم مورد نیاز بازی از قبل کمی بالاتر خواهد بود ، شاید 20% بالاتر .
    یه جوری حرف میزنی انگار گرافیکش کمه !
    من گیم پلی خوب رو ترجیح میدم و فکر میکنم این گرافیک کافیه .
    اول باید بگم که من یه آماتور نیستم با این بازی چند ساله دارم زندگی میکنم و آمار لحظه به لحظه بازی رو هم میگیرم .
    اگه دقت کرده باشی توی تریلر بازی گرافیگ بازی عالی بود اما یه نکته وجود داشت اونم اینکه توی قسمت های مختلف تریلر هی گرافیک بالا پایین میشد
    مثلا رنگ چمن یا تماشاگرا یا بازیکنا هی گرافیکشون بالا پایین میشد
    اما توی فیلمای بعدی گرافیک کمتر از تریلر بود پس معلوم میشه که کونامی توی گرافیگ تریلر یه خورده اغراق کرده
    منم قبول دارم که گرافیک بهتر شده اما هنوزم نتونستن رنگ چمن و نورپردازی شب و کیفیت تور رو با وجود افزایش گرافیک بهتر کنن
    حتی توی همین عکسی که گذاشتی معلومه که هنوزم اون مشکل نورپردازی گوشه های زمین حل نشده
    سیستم مورد نیاز رو میدونم هنوز نیومده اگه دقت کرده بودی من توی پستم گفته بودم سیستم مورد نیاز رو سایتا گفتن نه خود کونامی . به هر حال منم دوست دارم بازی پیشرفت کنه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •