دستت درد نكنه آقا كمال،البته فکر کنم دوتا اشتباه هم شده،من apoosh خانم نیستم! و درضمن اینها که سیمبیان نیستند،جاوا 2 هستند. اما باز دستت درد نکنهنوشته شده توسط Kolang
![]()
دستت درد نكنه آقا كمال،البته فکر کنم دوتا اشتباه هم شده،من apoosh خانم نیستم! و درضمن اینها که سیمبیان نیستند،جاوا 2 هستند. اما باز دستت درد نکنهنوشته شده توسط Kolang
![]()
منظور من گوشیهای دارای symbian 9.1 بود. چه ایرادایی میگیرن شماهانوشته شده توسط Hosein-mec
![]()
اقا خيلي بازيهاي خوبي ميزارين اگه يه بازيه جاوا كه با دوربين كار كونه رو بزاري كه ديگه گل كاشتي عزيزززززززززززززززز
نوشته شده توسط Kolang
به 6600 كه نخورد،يعني اصلا نصبش نكرد، خيالت راحت باشه كمال جون، اقلا در مورد من درست بود!!!![]()
اقایون چرا یه خورده دقت نمی کنید؟این اقا کمال بیچاره و قدیمی(کلنگ جدید)را چرا اینقدر اذیت می کنید تویه یکی از بازیها که نوشتند سری سیمبین9.1 اگه دقت می کردید نوشتند سامسونگ دی 600 این گوشی اصلا سیمبین نیست پس باید نتیجه بگیرید که جاواست ایشونم چون این را فکر کنم از یه سایت سیمبین9.1 برداشتند و می خواستند بگند که تمام این بازیها بر روی گوشیهایه سری سیمبین9.1 میاندشون
دوستان ايشون راست ميگن اولا فكر كنم نوزاد هم بدونه كه سيمبيان 6 با 9 فرق داره پس بازيهاش به هم نميخوره اصلا تاپيك مشكلات كه داريم چرا اينجا مشكلاتتون رو مطرح ميكنيد؟؟؟؟؟؟؟؟ من جاي كمال بودم يك مدت بازي نمي زاشتم تا اوضاع اين تاپيك سروسامون بگيره هم حال شماها گرفته بشه كه سوالهاي سوپر مسخره ميپرسين
نوشته شده توسط nintendo_ds
سلام دوستان
درسته نینتندو جان
منم کم کم دارم نا امید میشم. تازگیا کار همه شده گوشه و کنایه زدن و ایراد گرفتن ازمن و بازیهام. حق با توه. بزار یکمی تحریمشون کنم بازی نزارم ببینم مشکلاشون حل میشه یا نه
از فردا میخوام تیریپ آهنگ و زنگ و اینا بزارم. اصلا بزار یکمی انجمن بازیها استراحت کنه. توی این 2 ماهه 400 تا بازی گزاشتم. همینا واسه 1 سال بسته![]()
سلام,من هر چی گشتم یه تخته نرد جاوا ندیدم اینجا که بشه دانلود کرد!سراغ ندارید؟ممنون واسه سایر بازی های خوب.
بابا دمت گرم . تو چقدر بازي داري .
ميگم رفيق يه شركت بزن اسمشو بزار kamal loft , خودتو به جهان معرفي كن .
نوشته شده توسط Kolang
نه ه ه ه ه ه ه!!! بابا اونا جووني كردن،تو كه سن و سالي ازت گذشته بيا و بزرگي كن ببخششون،آمريكا كه داره تحريممون ميكنه،تو هم ميخواي تحريممون كني،ديگه به چه اميدي زندگي كنيم! اين جوانان خام را بر من ببخش اي بزرگوار!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)