نه دوست عزیز به دردسرش نمی ارزه و شاید ناامید بشی و نشه بهتره سی دی کی رو خرید کنی
نه دوست عزیز به دردسرش نمی ارزه و شاید ناامید بشی و نشه بهتره سی دی کی رو خرید کنی
اینجا از دوستان کسی هست که این بازی رو رو تنظیمات هایت بازی کرده باشه
یه سوال دارم فریم پایداری که از بازی داشتی چند بوده![]()
سلام.
تو بتلفیلدی که تو نمایشگاه E3 نشون داده بودن سکانس هایی بود که من موقع بازی ندیدم تازه اسمش هم بود BATTLEFIELD 4 ALFA اینا یعنی چی؟
کیفیت گرافیک این بازی بیشتره یا ghosts ؟
Last edited by alpha007; 19-12-2013 at 23:08.
شوخی می کنی.مسلما BF4 از نظر گرافیک بسیار بهتره.
گرافیکس Ghosts در برابر این بازی به اندازه یه نسل اختلاف داره. COD از نظر گرافیک چند ساله که پیشرفت خاصی نداشته.
یه چیز که در مورد b4نسبت به b3وجود داشت اینه که روی تک کارت در تنظیمات هایت b3کارتو دچار پرش و لگ میکرد ولی در موردb4اتفاقی نیافتاد...الان هردو بازیو برای همین یه جا نصب دارم
گاست هم که با اون گرافیک شستش چنگی به دل نزد![]()
دوستان عزیز dlc جدید china rising ریلیز شده میخواستم ببینم میشه کسی لینک مستقیم بزاره یا فقط باید از طریق اورجین دانلود کرد آخه 4 گیگ حجمشه
سلام خوبین...اون مرحله ی موج سوای با قایق رو من اصن نمیتونم حل کنم...چیکار کنم...راهمنایی نداره؟
اونجا باید قایق ها و هلی کوپترهای دشمن رو بترکونی اگه فقط همین جوری بری جلو به کشتی مقصد نمی رسی.
من DLC جدید china rising رو دانلود کردم خیلی باحاله ... 4 تا مپ جدید + ماشین های جدید اضافه شده.البته من با Xbox one بازی میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)