ببخشيد من خيلي ابتداييم اين بوستر چيه يه توضيح ميشه بديد؟![]()
ببخشيد من خيلي ابتداييم اين بوستر چيه يه توضيح ميشه بديد؟![]()
سایت اخبار پخش دیجیتال صدا و سیمامشخصاتی از کانالهایی که آزمایشی بصورت ----T پخش میشوند اعلام نکرده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آیا از اعضای انجمن کسی اطلاعات تقریبا کاملی (مثل : codec - resolution - bit rate - FEC - ...) کانالها نداره؟
دوستانی که set top box دارند شاید بتونن این اطلاعات رو با Info گرفتن از کانالهاشون بدست بیارن.
resolution : 576i
video code: MP4
Audio code: AAC
Last edited by regedit021; 21-02-2010 at 13:26.
بوستر آنتن تلویزیون - به زبان ساده مداری الکترونیکی برای تقویت امواج تلویزیونی است.
با info این اطلاعاتی که می خواهی نمی تونی بدست بیاری
کدک MP4+AAC PLUS است رزولوشن در حد انالوگ 480*576 بقیه رو نمی دونم . منظور از FEC چیه ؟ مال ماهواره است نه ؟
resolution : 576i
video code: MP4
Audio code: AAC
اینم یکسری اطلاعات اضافی
Transmitter : IRIB
ONID :for channel 37 0x1 for channel 43 0x2
TSID :for channel 37 0x1 for channel 43 0x2
NetworkID: 0x1
Code Reate: 2/3
Guard Interval: 1/8
Constellation : 64QAM
FFT Mode : 8K
با سلام به آقاي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آيا دستگاه شما زيرنويس فايل هاي DivX رو هم پخش ميكنه(منظورم زير نويسي هست كه با خود فايل join شده)
اگر اين قابليت رو نداره لطفا به فكرش باشين چون خيلي مهم هست.
با تشكر
دوست عزيز پست هاي قبلي رو بخونيد متوجه مي شويد!![]()
امروز ساعت 3:15 روی کانال 65 که نمیدونم چه فرکانسی هست چون دستگاه ما با کانال تنظیم میشه 6 شبکه قابل دریافت بود شبکه های جام جم 3 و پرس تی وی با کد MPEG و شبکه های 1 و 2 و 3 و 5 که البته تصویر نداشتند کیفیت سیگنال بین 87 و 100 متغیر بود و قدرت سیگنال هم بین 18 تا 65 که 65 قدرت سیگنالی هست کا ما برای 13 شبکه دیگه به طور معمول از آنتن جماران دریافت میکنیم
اما از ساعت 4 قطع شد و کلا از حافظه دستگاه هم پاک شد و با سرچ مجدد هم چیزی تو اون کانال پیدا نمیکنه
من از خود صدا و سیما گرفتم . یعنی یه آشنایی اونجا داشتیم که برامون آورد و چون پول نگرفت نمیدونم قیمتش چنده ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)