تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 98 اولاول ... 74753545556575859606167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 979

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای حرفه ای (DSLR ) / لنزها / لوازم جانبی (پست اول مطالعه شود)

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    یه دوربین میخام بگیرم ترجیحا SLR باشه ، رنج قیمت هم 1500
    موارد استفاده هم به عنوان کاربر خانگی که ممکنه هم تو فضای بسته هم باز و منظره بخام استفاده کنم
    یه مقداری تحقیق کردم این دو مدل رو فروشنده ها بیشتر پیشنهاد دادن : canon 1100 d و nikon d3100
    نظر شما چیه ؟
    canon 1100 d پیشنهاد میشه. البته قیمت 1200 فک کنم باید باشه
    واینکه لطفا یه سوال رو تو دوتاپیک نپرسید و تو تاپیک خودش بپرسید

2. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض مشاوره خرید دوربین تا دوونیم میلیون

سلام دوستان پیشنهادتون واسه خرید دوربین تا دو و نیم میلیون برا استفاده شخصی و اولویت کیفیت عکس بعد فیلم و کیفیت بدنه خوب چیه؟زوم بالا هم مد نظر نیست
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه ! Alex !'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اقا یه سوال فرق ۱۱۰۰d با ۱۰۰d چیه ؟ ارزش داره بیشتر پول بدم ؟ ۱۰۰d بگیرم یا نه ؟
    میخوام بدونم تفاوتشون تو چیه ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام . ببخشید بچه ها قیمت اینارو میخوام اگه براتون زحمت نیست راستی دوتاش غیره نیکون و کانن - میخوام قیمت داخلش رو برام بگیرین - به دلارشو خودم زدم
    بعد اگه میشه مشخص کنید که بادی یا نه ؟ یا نوع . مدل لنز
    نظر شما کدومشون رو بخرم ؟ به ترتیب ؟
    -Canon EOS 70D -
    $999
    -Nikon D5300 -
    $747 - $1,047
    -Pentax K-50
    $486
    -Canon EOS 100D (EOS Rebel SL1)
    $449
    -Canon EOS 700D (EOS Rebel T5i)
    $599
    -Sony SLT-A58
    $448

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان پیشنهادتون واسه خرید دوربین تا دو و نیم میلیون برا استفاده شخصی و اولویت کیفیت عکس بعد فیلم و کیفیت بدنه خوب چیه؟زوم بالا هم مد نظر نیست
    با تشکر
    شما مایخواید دوربین حرفه ای بخرید پس قابلیت زوم یا ماکرو و فیش آی و اینچیزا فقط مربوط به لنزش میشه نه بدنه.شما یه بدنه مانند nikon5100 بخرید بعد براش هر لنزی که خواستید اعم از لنز تله برای زوم یا ... بخرید
    اقا یه سوال فرق ۱۱۰۰d با ۱۰۰d چیه ؟ ارزش داره بیشتر پول بدم ؟ ۱۰۰d بگیرم یا نه ؟
    میخوام بدونم تفاوتشون تو چیه ؟
    100 دی اصلا با سری 1100 فرق میکنه و کامل یا ناقص هم نیستن.اونی که 1100 دی ازش جدیدتره ، 1000 دی هست
    100 دی دوربین بروز تری هست و همچنین بدنه ی خیلی کوچکتری داره .پردازشگر جدید تر و کمی امکانات اضافه تر نسبت به مدل ای سری xxxd
    اما اگه با 1100 مقایسه کنید ، 1100 چیزی برای گفتن ندارد.100 دی پیشرفته و به روز تر و دارای سنسور بزرگتر هست.اما برای یک عکاس همون 1100 دی با لنز بهتر مناسبتر خواهد بود

7. 3 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

شما مایخواید دوربین حرفه ای بخرید پس قابلیت زوم یا ماکرو و فیش آی و اینچیزا فقط مربوط به لنزش میشه نه بدنه.شما یه بدنه مانند nikon5100 بخرید بعد براش هر لنزی که خواستید اعم از لنز تله برای زوم یا ... بخرید

100 دی اصلا با سری 1100 فرق میکنه و کامل یا ناقص هم نیستن.اونی که 1100 دی ازش جدیدتره ، 1000 دی هست
    100 دی دوربین بروز تری هست و همچنین بدنه ی خیلی کوچکتری داره .پردازشگر جدید تر و کمی امکانات اضافه تر نسبت به مدل ای سری xxxd
    اما اگه با 1100 مقایسه کنید ، 1100 چیزی برای گفتن ندارد.100 دی پیشرفته و به روز تر و دارای سنسور بزرگتر هست.اما برای یک عکاس همون 1100 دی با لنز بهتر مناسبتر خواهد بود
    ممنون اما من راستش نمیدونم الان با ۲تومان چه باید کرد ؟
    قیمت لنز های خوب چقدره /؟یعنی من لنز خوب بگیرم زیاد مهم نیست دوربینم چی باشه /؟
    یه لنز خوب که عکاسی روزانه - چقدر میشه تهیه کرد /؟
    مثلا با ۱ تومان میشه ؟ لنز خوب گرفت ؟
    من دوست دارم ۱۰۰d رو بگیرم یا ... قیمت دوربین خالیش الان چقدره ؟ چقدر دیگه باید بزارم برم یه لنز شاخ براش بگیرم که بتونم عکاسی روزانه همراه با family داشته باشم
    Last edited by ! Alex !; 09-05-2014 at 17:58.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اقا ۱۰۰ اوکی شد همونم میگیرم ایشالا
    لنز کدومو بگیرم؟به نظر شما
    Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM
    990 T
    Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS
    1100 T
    Sigma 70-300mm f4-5.6 APO DG Macro - Canon Mount
    449 T
    Canon EF 28-105mm f/3.5-4.5 USM
    600 T
    چون عکاسی روزانه برای خانواده هست میخوام ببنم شما چه نظری داری؟رو لنز

دیگه تصمیم گرفتم یا نگیرم یا اگه بگیرم یه کیفیت خوب برای عکاس هام بسازم با دوربین و لنز خوب

بعد اگه لنز خوب برام پیشنهاد داری تا ۱ میلیون و خورده ای بهم کمک بدی ممنون میشم
    برای منظره و خانواده و روزانه فکر کنم ماکرو باشه بهتره درسته ؟
    من زیاد اطلاعات ندارم حقیقتش

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

برادره من چرا انقد عجله میکنی؟ تو خرید لوازم الکترونیکی عجله کردن یعنی پشیمونی
    خب با 2 تمن چیا میشه خرید!
    یکی اینکه برید یه 1100 کنون بخرید که حدود 1300 درمیاد با لنز 18-55 و در آینده خواسید براش لنز های مختلفی میخرید.حالا با 500 تمن میتونید یه لنز 55-250 که لنز تله هست (یعنی زوم بالا) رو بخرید در کنار لنز خودش بشه دوتا لنز یکی معمولی و یکی زوم و بقیه ی پولو بدید یه سه پایه ی خوب بخرید
    و در آینده اگه خواستید لنزهای شارپ تری (یعنی عکسهایی که باهاش میگیری شفاف ترن)مثله لنزهایی از قبیل 15-85 که حول و هوش فکر کنم 2 تمنه یا لنز 18-135 که یه تمنه(این شارپ نیستا)و در کل لنز های مناسبی که قطر 58 میلیمتری دارن رو استفاده کنید

دوم این هست که با کل اون 2 تمن یه نیکون 5200 بخرید و مثله حالت اول براش بعدا لنز بخرید

تو حالت اول دوتا لنز دارید.یکی لنز 18-55 ودشه و یه لنز زوم 55-250 هم دارید اما بجاش عکسهاتون رزلوشن پایینی داره
    تو حالت دوم دوربین با یه دونه لنز دارید و هیچی نمیونید براش بخرید چون پولتون تموم شده ولی عکسهاتون شفافتر و رزلوشن بالاتری داره و کیفیت بهتر
    اینا هردوتاشون عالی جواب میدن . مخصوصا نیکون 5200

خرید 100 دی عاقلانه نیست.این دوربین دقیقا مثله 650 دی هست و شبیه 600 دی و برادر 550 دی اما کوچیکتر که همشون تقریبا تو یه کلاس هستن با کمی تفاوت و ارزششون همون 1500 که ماله 600 دی هست نه 2 تمن

حالا اگه قصد فیلمبرداری با کیفیت بالا رو دارید گزینه ی canon 600d هم وارد عمل میشه که اینم دوربین خوبیه

11. 3 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با ۳ تومان میتونم چیزه بهتری تهیه کنم یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با ۳ تومان میتونم چیزه بهتری تهیه کنم یا نه ؟
    اگه سر به سایت ها و فروشگاهها بزنید میبینید با 3 تمن چی میشه خرید با 5 تمن چی میش خرید با 2 تمن چی میشه خرید و غیره
    اینجا داریم از تجربیات همدیگه استفاده میکنیم.میخواییم بدونیم 3 نمن دادن به nikon d7000 خوبه یا به canon 1100 و یا یه 600d و یا nikon 5200 و چنتام لنز ؟

اما به عنوان پیشنهاد اگه میخواید nikon d7000 هم در رنج 3 تمن گزینه ی عالیه

حالا مونده به دل بخواه شما که یه موبایل بخرید یا یه پلی استیشن و یا یه 1100 دی و یا 700 دی

14. 3 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •