Proper Cpy هستش اسم نسخه کرک شده،حجم هم حدود 4.5 تا 5 گیگ هستش(بستگی به نوع فشرده سازی داره)
لینک دانلود هم اسم بازی رو گوگل کن پیدا میکنی،فقط از سایتای خارجی بگیر،اگرم قـــنــــدشکن داری از Skidrow بگیر.....................
Proper Cpy هستش اسم نسخه کرک شده،حجم هم حدود 4.5 تا 5 گیگ هستش(بستگی به نوع فشرده سازی داره)
لینک دانلود هم اسم بازی رو گوگل کن پیدا میکنی،فقط از سایتای خارجی بگیر،اگرم قـــنــــدشکن داری از Skidrow بگیر.....................
لذت این بازی توی شبکه بازی کردنشه یا چند نفری سر یه پی سی نشستن و کوچ کردنشه. از هم دیگه خرید کردن و چونه زدن واقعیشه.
اگر دوستان فقط یک فصل را در کنار فرد دیگه ای بازی کنن، به احتمال زیاد دیگه از تنهایی بازی کردن این بازی خیلی لذت نمی برن.
اقا یه بازی انلاین گیر اوردم خیلی خوبه و واقعیه اگه پایه ایت همگی بیاین تو لیگ ایرانش ثبت نام کنین ولی هماهنگ کنید که همزمان بریم و تو یک لیگ بیفتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود لیگ ایران و کرک بازی رو میخوام
همچنین اموزش شبکه کردن رو
و یک سوال اپدیت بازی رو باید جداگانه دانلود کرد ؟
کنار هم بازی کردن باعث میشه که خیلی عجله ایی بازی ها رو دنبال کنیم...شما فک کن من به تنهایی واسه یه بازی معمولیم تقریبا 15 تا 20 دقیقه وقت میذارم ایا اینجوری و دست جمعی خسته کننده نیست به نظر شما؟
بازی فوق العاده من در دور رفت مرحله ی یک هشتم نهایی در برابر باریس سن ژرمن....
![]()
فیورنتینا اوضاع مالیش چطوره ؟
jovetic بازیکن خوبیه نه ؟
والله معولیه ولی تو این سیو من تو فصل 2015 حدود 70 میلیون خرج کرد...عکسشو الان میذارم....من خیلی تعجب کردم در حالی که من از سال 2012 تا 2016 کلا 6 تا جام گرفتم و اونا هیچی نگرفتن ولی همچین خرجی کردن....
ببینید چقد این بازی عجیبه تو میلان تیم رم 8 تا به این تیم میزنه در حالی که 10 نفره بودند....
![]()
البته من نه رم هستم نه میلان...میدونین که تیم من لاتسیو هست...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)