تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 58 اولاول ... 747535455565758 آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 575

نام تاپيک: LG Nexus 4 | اولین همکاری مشترک ال جی و گوگل با آندروید 4.4

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اقا این اندروید جدید هنوز برای من نیومده کسی گرفته؟ برای شما اومده؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اقا این اندروید جدید هنوز برای من نیومده کسی گرفته؟ برای شما اومده؟
    میتونین فکتوری ایمیج رو با فستبوت نصب کنین. توی نت بگردین لینک و آموزش پیدا میکنین.
    برای من که از اندروید 4.0 به اینور دارم از اندروید خالص استفاده میکنم، این تغییر رنگ بندی ها و انیمیشن ها و ظواهر خیلی لازم بود.

3. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

میتونین فکتوری ایمیج رو با فستبوت نصب کنین. توی نت بگردین لینک و آموزش پیدا میکنین.
    برای من که از اندروید 4.0 به اینور دارم از اندروید خالص استفاده میکنم، این تغییر رنگ بندی ها و انیمیشن ها و ظواهر خیلی لازم بود.
    خدارو شکر همین الان اومد برام ساعت ۱۲:۴۵ شب یکی دو دقیقه هست
    Last edited by 1376MAXIMUM; 25-11-2014 at 00:44.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من اخرش نفهمیدم اومده براتون یا نه؟
    آخه من اصلا برای OTA صبر نکردم که ببینم اومده یا نه. همون اولین ساعتی که فکتوری ایمیج اومد با فستبوت فلش کردم.

6. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال omid81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    زیر منگنه !

پيش فرض

بچه ها سلام. آقا من به اندرويد 5 آپ كردم ولي يه سري چيزاش همون كيت كته! مثه سايز آيكونا و اينكه وقتي منو رو ميزني (drawer) توي اندرويد 5 پس زمينه سفيده ولي واسه من مثه همون كيت كته !!‌

چجورياس ؟

پروفشنال omid81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    زیر منگنه !

پيش فرض

بچه ها سلام. آقا من به اندرويد 5 آپ كردم ولي يه سري چيزاش همون كيت كته! مثه سايز آيكونا و اينكه وقتي منو رو ميزني (drawer) توي اندرويد 5 پس زمينه سفيده ولي واسه من مثه همون كيت كته !!‌

چجورياس ؟
    سلام.حل شد!
    جوابه خودمو ميدم واسه اونايي كه سوال منو دارن!

اين لانچرو بايد نصب كني:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اقا من باتریم خیلی ضعیف شده ۲۱ میلی امپرش که اصلا شارژ نمیشه یا اگر هم میشه خیلی طول میکشه من نمیزارم دیگه بعدم زود خالی میشه تقریبا روزی ۲ بار باید شارژش کنم بعد از اندروید ۴.۳ خیلی باتری زود خالی میکنم برای شما هم همین طوره یا باتریم خراب شده مخصوصا اینترنت گردی شارژم رو مثل چی میخوره فکر کنم ۳-۳.۵ بیشتر نکشه برای اینترنت گردی اونم با وای فای نکته قابل توجه هم اینه که اصلا گوشی گرم نمیشه گاها
    چیکار کنم بفرستم گارانتی برام درست کنن چون دکمه کم کردن صدا هم حساسیتش رو تا حد زیادی از دست داده تا اسفند همین ماه هم بیشتر گارانتی ندارم
    ممنون از دوستانی که مشاوره میدن و راهنمایی میکنن

پروفشنال shengo_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

اقا من باتریم خیلی ضعیف شده ۲۱ میلی امپرش که اصلا شارژ نمیشه یا اگر هم میشه خیلی طول میکشه من نمیزارم دیگه بعدم زود خالی میشه تقریبا روزی ۲ بار باید شارژش کنم بعد از اندروید ۴.۳ خیلی باتری زود خالی میکنم برای شما هم همین طوره یا باتریم خراب شده مخصوصا اینترنت گردی شارژم رو مثل چی میخوره فکر کنم ۳-۳.۵ بیشتر نکشه برای اینترنت گردی اونم با وای فای نکته قابل توجه هم اینه که اصلا گوشی گرم نمیشه گاها
    چیکار کنم بفرستم گارانتی برام درست کنن چون دکمه کم کردن صدا هم حساسیتش رو تا حد زیادی از دست داده تا اسفند همین ماه هم بیشتر گارانتی ندارم
    ممنون از دوستانی که مشاوره میدن و راهنمایی میکنن
    داداش مصرف باطری به عوامل زیادی مربوط میشه از جمله بهینه بودن سیستم عامل نرم افزارهای همیشه در حال اجرا مانند وایبر لاین آنتی ویروس ها نرم افزار های پر مصرف باطی بازی های دیتا دار و بازی های آنلاین پر بدن رام گوشی نور بالای صفحه نمایش و ویبره گوشی همچنین روشن بودن مداوم باتری باعث مصرف زیاد باطری گوشی میشن پیش نهاد من استفاده از نرم افزارهایی مانند clean master برای حافظه رام گوشی و DU Battery server برای کنترل نصرف باطری گوشی که مواردی که مطرف باتری رو افزایش میدن خاموش میکنه اگه با این موارد مشکل حل نشد باید باتریتون ایراد پیدا کرده باشه که اگه گارانتی دارید میتونید ببرید به نمایاندیگی و باتری رو براتون تعویض میکنند(در گوشی های پرسی هم باتری تعویض میشه)

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

داداش مصرف باطری به عوامل زیادی مربوط میشه از جمله بهینه بودن سیستم عامل نرم افزارهای همیشه در حال اجرا مانند وایبر لاین آنتی ویروس ها نرم افزار های پر مصرف باطی بازی های دیتا دار و بازی های آنلاین پر بدن رام گوشی نور بالای صفحه نمایش و ویبره گوشی همچنین روشن بودن مداوم باتری باعث مصرف زیاد باطری گوشی میشن پیش نهاد من استفاده از نرم افزارهایی مانند clean master برای حافظه رام گوشی و DU Battery server برای کنترل نصرف باطری گوشی که مواردی که مطرف باتری رو افزایش میدن خاموش میکنه اگه با این موارد مشکل حل نشد باید باتریتون ایراد پیدا کرده باشه که اگه گارانتی دارید میتونید ببرید به نمایاندیگی و باتری رو براتون تعویض میکنند(در گوشی های پرسی هم باتری تعویض میشه)
    منم دارم یه نرم افزار برای بهیته کردن مصرف باتری مال خود cm هست اسمش هم باتری دکتر هست نور هم کمه همیشه کمتر از نصف هست رام هم رام اصلیه و بازی که اصلا نمیکنم از مال دنیا هم فقط یه فیض بوک و یه وایبر دارم و cm security و cm cleaner که همه دارنش ولی تقریبا همیشه ۷۰ درصد رم گوشی پره
    Last edited by 1376MAXIMUM; 13-01-2015 at 12:16.

پروفشنال shengo_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

منم دارم یه نرم افزار برای بهیته کردن مصرف باتری مال خود cm هست اسمش هم باتری دکتر هست نور هم کمه همیشه کمتر از نصف هست رام هم رام اصلیه و بازی که اصلا نمیکنم از مال دنیا هم فقط یه فیض بوک و یه وایبر دارم و cm security و cm cleaner که همه دارنش ولی تقریبا همیشه ۷۰ درصد رم گوشی پره
    پس به احتمال زیاد باتریتون مشکل پیدا کرده
    شما وقتی گوشی رو آپدیت کردید به 4.3 باتریش اینجوری شد؟؟؟ چون رام 4.3 برای گوشی های سامسونگ هم اگه اومد با مصرف زیاد باطری هم راه بود که بعد سامسونگ با بهینه سازی نرم افزاری درستش کرد چرا گوشیتون رو به 4.4 ارتقا نمیدید؟
    بع نظر من یه سر به نمایندگی بزنید اگه باتری رو براتون تعویض کردن و درست شد که وبه وگرنه باید نسخه آندرویدتون رو تغییر بدید و از یک رام کم مصرف استفاده کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •