سلام . فكر نميكنم مدار شماتيك تي وي كارت توي نت موجود باشه . !
سلام . شما چرا از ميكرو واسه اين كار استفاده نميكنيد ؟ كه قابليت اتصال كيبورد هم داشته باشه . تمايل دارين ؟
سلام . فكر نميكنم مدار شماتيك تي وي كارت توي نت موجود باشه . !
سلام . شما چرا از ميكرو واسه اين كار استفاده نميكنيد ؟ كه قابليت اتصال كيبورد هم داشته باشه . تمايل دارين ؟
دوست غزیز سلامسلام . شما چرا از ميكرو واسه اين كار استفاده نميكنيد ؟ كه قابليت اتصال كيبورد هم داشته باشه .
من نقشه ای که دارم یکی ازای سیهاش برنامه نویسی دارد(فایل hex) ولی این برنامه مال ساعته
شما پیشنهادت بر برنامه ای که خودت میگی بگو ببینم میشد انجامش دادتمايل دارين ؟
دوست غزیز سلامسلام . شما چرا از ميكرو واسه اين كار استفاده نميكنيد ؟ كه قابليت اتصال كيبورد هم داشته باشه .
من نقشه ای که دارم یکی ازای سیهاش برنامه نویسی دارد(فایل hex) ولی این برنامه مال ساعته
شما پیشنهادت بر برنامه ای که خودت میگی بگو ببینم میشد انجامش داد من این پروزه پایانترمم استادم گفته باید زنگ داشته یاشدتمايل دارين
ممنون
خوب من نظرم اينه كه با يه ميكرو 8051 و كيبورد اين كارو انجام بدي .شما پیشنهادت بر برنامه ای که خودت میگی بگو ببینم میشد انجامش داد
سلام
اگه مداری مورد نظرته بگو پنج شنبه به استادم بدم ببینم نظرش چیه
واقعا ممنون
خوب ؛اين يك ساعت آلارم دار ؛ با قابليت تنظيم . با سون سگمنت و كيبورد
اين هم ساعت آلارم دار با ميكرو AVRکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه دانلود بايد توي سايت عضو باشي .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشي
باسلام و خسته نباشيد.اگه امكان داره يك مدار قطار ضربه(توليدكننده پالس) با IC555 كه مدارش مداري تقريبا پيچيده باشه و جواب هم بده براي پروژه درس آز تكنيك ميخواستم. باتشكر و خداحافظ
سلام
می دونم شاید یه خورده پیچیده باشه
اما اگه کسی هست که بتونه مدار کنترل یک مانیتور LCD یعنی تبدیل VGA به LVDS رو برام پیدا کنه کمک بزرگی بهم کرده.
اگه بتونید سایتی که بتونم همچین چیزی رو پیدا کنم رو معرفی کنید هم خوبه .
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه زحمت دیگه:
لطفا جوابتون رو برام ایمیل کنید.
![]()
سلام دوست عزیز . مدار تولید کننده ی پالس با آی سی 555 خدمت شما :
و اما توضیحات تکمیلی :
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
من نقشه ي مداري رو مي خواهم كه ما وقتي كه مي خواهيم كامپيوتر را روشن كنيم بايد يك رمز وارد كنيم
درزم شما ميتوانيد مانند آن را در كتاب مشهد كيت ببينيد
اگر ممكن است مفصل توضيح دهيد چون من زياد وارد نيستم
با سپاس فراوان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)