سلام دوستان comodo نرم افزار جدیدی رو با نام CBS برای تلفن های اندروید ارائه کرده که برای بهینه سازی مصرف باطری هستش.میتونید اونو از لینک زیر دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سلام دوستان comodo نرم افزار جدیدی رو با نام CBS برای تلفن های اندروید ارائه کرده که برای بهینه سازی مصرف باطری هستش.میتونید اونو از لینک زیر دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Last edited by alen sherif; 13-01-2013 at 23:59.
یه سوال برام پیش اومده مگه بسته فایروال، HIPs و سندباکس و غیره رو نداره؟ پس چرا دنبال فایروال کمودو نباشیم؟
من اینو تو تاپیکه bitdefender نوشتم
ولی الان فهمیدم مشکل از comodo هست، چون پاکش کردم درست شدمن ورژن انتیویروس پلاس بیت دیفندر رو روی ویندوز هشت نصب کردم با سریال ارجینال بعدش هم نسخه اینترنت سکیوریتی کومودو رو نصب کردم که فقط فایروال و بلاکرش فعال هست . ولی یه مشکل دارم : فایرفاکسم کرش میکنه موقع کار کردن و این ارور رو میده : A script on this page may be busy, or it may have stopped responding. You can stop the script now, or you can continue to see if the script will complete . تو کانفیگ فایرفاکس هم رفتم و مقدار زمان اسکریپتش رو از 0 به 20 تغییر دادم ولی درست نشد. تا قبل اینکه این دوتا نرم افزارو نصب کنم مشکلی نداشت و روون کار میکرد ولی وقتی انتی ویروس رو نصب کردم اینجوری شد. بقیه browser هام خوب کار میکنن فقط فایر فاکس مشکل داره. کسی میدونه مشکلش از کجاست ؟
صدای ویندوزمم قطع شده بود که اونم درست شد
کسی میدونه مشکل از کجا بود؟ چجوری میتونم فایروالشو بی دردسر نصب کنم؟
سلام علیکم
صحبت بر سر امکانات فایروال نیست.( کما اینکه من اکثراً آنتی ویروس کومودوم غیر فعاله، دیگه عادت کردم.....)، یعنی همون فایروال خالی هم امنیت داره.
با فایروالش سیستم پیشگیری رو که دارید(حملات شبکه و مخرب ها)، برای شناسایی (مخرب ها) هم فایروال از اسکن آنلاین بهره میبره .... پس همون فایروال خالی هم اینقدر قدرت داره که هم کار یک فایروال عالی را براتون انجام بده و اینقدر توانایی داره که نقش شناسایی مخرب ها را هم بهش بسپرید. پس فایروال خالیش هم یه جورهایی کامله. اما عرض کردم که بحث امکانات نیست.
دو نکته کلی در ذهن داشتم:
1- وقتی سمت کومودو میرید، با نصب اینترنت سکیوریتی کومودو امنیت حاصل میشه، بنابراین چرا دو محصول نصب کنیم؟؟ چه توجیهی داره؟؟
2- احتمال بروز برخی ناسازگاریها بین فایروال یک شرکت (حالا هر شرکتی) و آنتی ویروس شرکت غیر؛
واسه همین بنده عرض کردم کسانی که این فکر را دارند کلا بیخیال کومودو بشوند، و اگر نمیتونند دیدگاه خودوشون (استفاده از محصولات امنیتی ترکیبی) را عوض کنند، بهتره یک فایروال از یک شرکت دیگه نصب کنند، که با این کار (عدم استفاده از فایروال کومودو) ؛؛ اگر هم ضرری در این عمل باشه، برای کومودو به خاطر رایگان بودنش نیست، و ضرر (منظورم بروز مشکلات است) برای کاربر است.
چرا کومودو خودش را درگیر این مشکلات بکنه؟
از آپدیت ورژن 6 نمیشه برای استفاده از اسکنرها استفاده کرد نه ؟؟؟
1- تو ورژن قبلی میتونستیم سختگیری دسترسی برنامه ها به نت رو کم و زیاد کنیم
آیا این گزینه همون Set alert frequency level در Firewall settings هست؟
2- این Filter IPV6 traffic دقیقا چیکار میکنه؟ (بعد از ویرایش: یه پست از Dr hannibal پیدا کردم که در کشورهای ناامن از لحاظ مونیتور زیرساختی باید این گزینه فعال باشه)
3- چرا تیک Block Fragmented IP datagrams رو که تو ورژن قبلی به صورت دیفالت خورده بود رو تو این ورژن برداشتند؟
4- Do protocol analysis و anti arp spoofing باید فعال باشند؟
Last edited by SevenCity; 16-01-2013 at 07:20.
سلام
1- بله این گزینه طبق نسخه 5 هست و میزان سخت گیری کومودو و نشون دادن پیغام های فایروال به کاربر رو نشون میده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (پایین صفحه کامل توضیح داده شده)
3- اینطور که من تحقیق کردم بخاطر برنامه های تورنت هست. گویا فعال بودن این گزینه در عملکرد اونها مشکل ایجاد میکنه.
4- بله فعال کنید.
سلام علیکم
1- بله.
2- با فعال بودن این گزینه همه ارتباطهای پروتکل ورژن 6 نظارت و کنترل میشه. در واقع با فعال بودنش پروتکل IPv6 هم تحت پوشش فایروال قرار میگیره. مثلاً اگر قرار باشه ارتباطی بوسیله این پورتکل صورت بگیره کومودو بهش عکس العمل نشون میده و یا اگر برنامه ای بخواهد از این پروتکل استفاده بکنه کومودو بهتون اعلام میکنه یا طبق قانون اونو مسدود میکنه یا اجازه میده و .... در حالت پیشرفض پروتکل IPv4 نظارت میشه.
3- چون روی برخی شکبه های بزرگ LAN مثل ( ادارت و شرکتها و مدارس غربی) اختلال در شبکه ایجاد میکرده. تصمیم گرفتن در حالت پیشفرض اونو غیرفعال کنند. ولی شما فعالش کنید.
4-بله.
نکته: کمی صبر کنید، بعد از ارائه نسخه فارسی من یکی دو پست آموزشی در مورد تنظیمات کومودو +توضیح بخشهای مختلف کومودومینویسم. میخوام عکسهایی که قرار میدم واسه تنظیم و توضیحات قسمتهای مختلف کومودو فارسی باشه، واسه همین تا الان کمی صبر کردم ...
من آخرش نتونستم با کومودوی 6 کنار بیام وقتی تو سیستم داری با نرم افزارهای قبلی کار می کنی مشکلی نیست و لی تا یه نرم افزار جدید نصب می کنی مشکلات شروع میشه. جالبه گاهی با وجود غیر فعال کردن کل اینترنت سکیوریتی بازم مشکل حل نمی شه انگار کومودو اون پشت مشتا هم ول کن نیست. گیرو داده دیگه . بارها شده رفتم واز توی ویجت نرم افزار رو جزو نمونه های قابل اعتماد کردم بعد از ریست شدن ویندوز دوباره رفته توی ویجت![]()
دوستان از دست این شیطون چیکار کنم من؟ دیشب نصبش کردم بعد اومده idm رو از رو ویندوز پاک کرده
آخه مگه مرض داری
منم اووردم واسه تنبیه غیرفعالش کردم و از لیست startup حذفش کردم
باید تو تنظیماتش چیکار کنم تا از این کارا نکنه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)