من همه ی اینا نصبه رو کامپیوترم ولی بازم نمیشه / همون ارور رو میده.
من همه ی اینا نصبه رو کامپیوترم ولی بازم نمیشه / همون ارور رو میده.
البته اگه چنین امکانی نداری برای آخرین راه حل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم دانلود کن ببین جواب میده اگه نداد بازی رو روی یه سیستم دیگه تست کن چون ممکنه بازی یا کلا ویندوزت یه مشکل خاصی داشته باشه!!
Last edited by mehdy.z; 14-01-2013 at 13:10.
با سلام fifa 13 رو من نصب کردم داخل بازی هم میشه ولی وقتی که می خوام شروع کنم به بازی کردن(مثلا وقتی دو تا تیم برا بازی بر میدارم)از بازی خارج میشه،سیستمم هم میکشه و مشکلی نداره از اون لحاظ به نظر شما مشکل از کجاست؟ممنون
بدون نصب این برنامه ها نمیدونم یکاری کردم بازی رفت داخل ولی اونجایی که میخوام تنظیماات کیبرد رو درست کنم انداخت بیرون.
بعدش یه کرک 1.6 ریختم + آپدیت 1.6 >>>>> حالا وقتی تیم هارو انتخاب میکنم میندازه بیرون
حالا چیکار کنم؟
Last edited by isoori; 16-01-2013 at 13:32.
آقا این مشکل فیفای من درست شد / الان فقط نمیتونم با کیبرد بازی کنم + لگ زیادی دارم / به طوری که بازی 2-3 ثانیه وایمیسته
کسی میتونه کمکم کنه؟
لگ دیگه به خاطر ضعیف بودن cpu هست....البته مدلش رو کاملا مشخص نکردی ولی از فرکانس کاریش معلومه که خیلی مدلش بالا نیست!
این بازی برای اجرای کامل و بدون لگ حتما به یه چهار هسته حقیقی یا مجازی احتیاج داره...البته یه سری پچ براش اومد که لگ رو تا حد کمی دستکاری کنه ولی کلا توفیق چندانی نمیکنه!!
بهت پیشنهاد میکنم توی منوی fifaconfig بازی رو روی 30 فریم قفل کنی،احتمال داره فریمت بهتر شه...
البته با زدن کلیدها ALT+ENTER و خارج کردن بازی از حالت full screen توی بعضی از سیستمها هم لگ تا حدی از بین رفته ولی خوب برای رفع کامل مشکل باید cpu رو ارتقاء بدی....
سلام دوستان ببخشید یک سوال داشتم فیفا 13 با گرافیک انبرد اینتل اچ دی 2500 اجرا میشه و با چه کیفیتی
مشخصات دقیق لپ تاپ مخصوصا dedicated memory گرافیک و مدل لپ تاپ چیه؟؟
ممنون
وقتی میرم تو بازی کیبردم اصلا کار نمیکنه/چیکار کنم؟
تنظیماتش رو هم درست میکنم (جهت هارو نمیتونم عوض کنم) ولی در کل هیچ کاری نمیتونم با کیبرد بکنم
ممنون میشم کمکم کنین.
ای بابا / این فیفا دوباره نمیره داخل
بازم همون ارور رو میده ;(
چیکار کنمش اینووو؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)