دوستان کسی خواس بخره این لپ تاب رو در حدش رو من دارم میخوام بفروشم
دوستان کسی خواس بخره این لپ تاب رو در حدش رو من دارم میخوام بفروشم
سلام من این لپتاپ و حدود یه سالی میشه که گرفتم
زمان بوتش خیلی بالاست حدود 2-3 دقیقه طول میکشه تا بوت بشه تو msconfig هم خیلی هاشو disable کردم اما جواب نداده مشکل کار کجاست به نظرتون؟؟؟
در صورتی ci7 نباید اینقدر کند سیستم رو بالا بیاره
ویندوزم زیاد اپدیت کردم به نظرتون مشکل از اونجاست؟؟؟
با سریال پشت لپتاپ میشه ویندوز زد؟؟؟
بعد از ویندوز ردن فیلهای خود hp رو چجوری نصب کنیم؟؟؟
سلام
من فکر میکنم مشکل بوتش از سرعت هارد دیسکشه ، نه این که این لپ تاپ مشکل داشته باشه ها ، چون سرعت هاردش 5400 هست ،عین بقیه ، علی رغم اینکه i7 هست سرعت بوتش معمولی شده ، کافیه یه ssd روش بندازی ، پرواز میکنه !
ویندوز میخوای بزنی عین بقیه ویندوز ها کرکش کن .
اگر هم هنوز از ویندوز اوریجینالش استفاده میکنی ، فایل های hp توی درایو c هست ، بگرد پیدا میشه ...
Last edited by napelon22; 11-11-2013 at 13:26.
منم دقیقا همین فکر و میکنم کسی رو این لپتاپ ssd انداخته؟؟
موقعی که ssd نصب میشه . میشه فایلهای ویندوز رو بدون نصب کردن ویندوز رو اون کپی کرد یا باید رو ssd دوباره نصب کرد؟؟؟؟
ویندوزش اورجیناله دلم نمیاد پاکش کنم![]()
سلام .
من windows 8 نصب کردم . تمامی درایور های مخصوص ویندوز 8 رو هم نصب کردم . ولی هر کاری میکنم wifi فعال نمیشه . وقتی f12 رو میزنم بجای این که wifi خاموش , روشن شه airplane mod خاموش , روشن میشه . انگار کلید اشتباهی تعریف شده . جالب اینجاست که از تو تنظیمات wifi ویندوز هم نمیزاره wifi رو خاموش , روشن کنم .
در ضمن BIOS رو هم به ورژن F.28 آپدیت کردم و این مشکل رو فقط تو windows 8 دارم .
خواهشا هر کی راه حلش رو میدونه راهنمایی کنه .
Last edited by xxlar2000; 16-11-2013 at 00:02.
از من به شما نصیحت ،بایوس رو آپ نکنید ... (سری که درد نمکینه رو دستمال نمی بندن !)
اگه درایور مخصوص win 8 رو نصب کردی ، نباید مشکلی داشته باشه ، احتمالا مشکل نرم افزاریه (مشکل از داخل ویندوزه ، با یکم دستکاری!!! باید حل شه )
سلام
چه سوت و کوره این تاپیک
کسی رو این لپتاپ ssd انداخته؟؟
لپ تاپ سونی چطور؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)