سلام
بچه ها بوگاتی رو هم باید پیدا کنیم؟
کجاس؟
سلام
بچه ها بوگاتی رو هم باید پیدا کنیم؟
کجاس؟
توی خود MW هم همین بود . پلیس های درجه یک فرتی بهت میرسیدن . در ضمن نیتروژن هم نداشتن .
بعد یه روز که منو دستگیر کردن گفتم این تن بمیره بگو که چه رازی در این شتاب و سرعت نهفته است .
با کلی خواهش و تمنا حاضر شده که به من بگه . سپس کاپوت ماشین رو زد بالا و با تعجب دیدم که سه کارگر افغانی در جای موتور ماشین نشسته بودن و در حال خوردن تخم مرغ اب پز بودند . همانا از دیدن این صحنه جامه ها دریدم و به بیابان گریختم .
چرا ؟ در رفتن از دست پلیسا که توی این بازی خیلی راحت شده . یعنی من تقریبا اگه توی سرعت باشم چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه که فرار میکنم . اما از درجه های بالاتر کمی سخت تر میشه . بابا از خودMW که دیگه سخت تر نیست . لول 5 که میشدی انگار داشتی توی مسابقات گاوبازی شرکت میکردی .
فکر کنم همه اون دوتا گاوی که میومدن شاخ به شاخ میشدن رو یادشون باشه . اخ که چه لذتی داشت اونا رو جاخالی میدادی . کلا انگار مرگ از بیخ گوشت میگذشت .
اگه این بازی مسخره بازی های دیگه اش رو نداشت واقعا عالی میشد . به قول تو دست فرمون خیلی بهتر شده . سخت شده اما رئال تر شده و جذاب تر .
من یه مشکلی که دارم توی دیدم هست . بعضی وقتها بلوکه های کنار خیابون رو با خیابون اشتباه میگیرم . فکر کنم گرافیک بالای این بازی باعث این شده .
دوستان خوش فرمون ترین ماشین این بازی کدومه و از کجا میتونم پیداش کنم ؟
پر سرعترین هم لطف کنید بگید از کجا پیدا کنم
تا حالا یه دونه میتسوبیشی گرفتم فرمونش از همه بهتر بوده بعد یه دونه فورد بود فکر کنم![]()
بعد از اینکه بازی رو گرفتم کلی گفتم بازی عجب شاهکاریه بعد نظرم عوض شد یه کم...
اسم بازی, با خود بازی اصلا یکی نیسته یعنی نه از نظر اتمسفر نه هیچ نظر! ولی یک NFS بسیار خوب (بعد از مدت ها) تو این قسمت دیدیم که واقعا عالی کار شده.ماشین ها و تنوع اون ها عالیه ولی چیزی که در شماره اول most wanted بود کاملا با این سیستم ماشین ها و تیون کردن تفاوت داره... هر ماشینی که سر خیابون پارک کرده رو بگیر ببر مهم نیست چی میشه! سیستم تیون هم باید کامل تر بود چون شماره اول بازی به نظرم رو این قسمت ها عالی کار کرده بود.
همینطور قسمتی که میشد ماشین مورد نظر رو بخری و انالیز هم بکنی حتی این شماره هیچ کدوم اینا رو نداشت اگر داشته خیلی جزئی هست.
صدا گذاری و موسیقی بازی بسیار خوب کار شده...
گیم پلی هم خوب کار شده ولی هسته اصلی عنوان اول این شاهکار رو نداره بیشتر تمایل داره به برنآوت اونم بیشتر بخاطر دریفت تو پیچ ها و یه سری جزئیات دیگه هست.
کنترل ماشین ها بعضی ها عالیه بعضی هم هم افتضاح! با این حال در حد خوبی قرار داره.
محیط بازی زیبا کار شده بیشتر شبیه همون برنآوت هست خود سازنده هم البته قبلا عنوان کرده بود پس نمیشه ایراد گرفت چرا اینطوریه... اتفاقا جالب هم هست محیط های خوبی رو بوجود اوردن.
گرافیک بازی با سیستم تصادف و خراب شدن ماشین و نوپردازی هم در حد قابل قبولی هست در بعضی جاها ولی هست که با کمبود جزئیات روبرو هستیم ولی از نظر طراحی ماشین و اینا عالی کار شده.
بخش چند نفره هم که همه میگن عالیه من خودم فعلا نتونستم بازی کنم این قسمت رو هم تو نقد ها این قسمت رو تعریف کردن هم کامنت های کاربر های خارجی رو ببینین گفتن بخش چند نفره عالی کار شده...
این قضیه بلک لیست هم فقط برای این هست که اسم بازی Most wanted هست و به نظرم مسخره بود انتظار داشتم مثل قبل یه میان پرده و داستان حالا ساده هم شده داشته باشه به جذاب شدن بازی کمک میکرد همینطور بیشتر جزئیات اصلی شماره قبل رو حذف کردن و جای اونا یه سری امکانات دیگه اظافه کردن که هم خوبه هم بد اینم بسته به سلیقه هست.
در هر صورت نظر نهایی و کلی من رو این بازی یک عنوان خوبه که هر چند هیچ ربطی به Most Wanted نداشت (به غیر از یه سری جزئیات) عنوان بسیار خوبی هست که طرفدار های این سری هم خوششون میاد, طراحی و گرافیک و اینا هم از موارد خوب هست به نظرم...
نمره من به این بازی : 8.5 از 10
لطفا سه تا از پر سرعت ترین و بهترین ماشین های تو بازی رو آدرسش رو بدید واسه most wanted ها به کار میاد..
من که هر چی ماشین پیدا میکنم بالا 150 تا بیشتر نمیره..هر چی هم تیونیگ میشه تفاوت زیادی نمی بینم..
منم دنبال یه همچین چیزاییم.
زیاد به ماشین های خوش فرمون و پر سرعت دل نبند...
بعد 5 تا مسابقه باید عوضشون کنی
ولی یکی از خوش فرمون ترین هاش bmw هستش
من 35 درصد مسابقه رو فقط با کوروت رفتمچه غولیه....آقا این آونتادور رو هم بایم پیدا کنیم؟؟؟؟ من لمبورگینی گالاردو رو پیدا کردم اما دیگه حوصله ی گشتن برا آونتادور رو ندارم :|
(این آونتادور چیست که عالم همه دیوانه ی اوست)
ویرایش:الآن فهمیدم آونتادور یکی از most wanted هاست...جایی نباید دنبالش گشت
Last edited by M A M M U T; 05-11-2012 at 15:19.
به نظر من بهترین ماشین Bugatti Veyron هست. شتاب و سرعتش فکر کنم از همه بالاتر باشه.
خوب شد من بالاتر پرسیدم
خوب این ماشین تقریبا کجاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)