تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 124 اولاول ... 74753545556575859606167107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 1237

نام تاپيک: Need for Speed: Most Wanted - 2012

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

سلام
    بچه ها بوگاتی رو هم باید پیدا کنیم؟
    کجاس؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان یه سوال هم هست که خیلی ذهن منو مشغول کرده!
    اونم اینه که این پلیسا از چه مارک نیتروژنی استفاده میکنن که وقتی داری با آگرا 390 تا میری یه هو میبینی این پلیس درجه 1 ها از 2 کیلومتریت میرسن بهت!
    این خیلی مسخرس!
    توی خود MW هم همین بود . پلیس های درجه یک فرتی بهت میرسیدن . در ضمن نیتروژن هم نداشتن .
    بعد یه روز که منو دستگیر کردن گفتم این تن بمیره بگو که چه رازی در این شتاب و سرعت نهفته است .
    با کلی خواهش و تمنا حاضر شده که به من بگه . سپس کاپوت ماشین رو زد بالا و با تعجب دیدم که سه کارگر افغانی در جای موتور ماشین نشسته بودن و در حال خوردن تخم مرغ اب پز بودند . همانا از دیدن این صحنه جامه ها دریدم و به بیابان گریختم .

آقا این پلیساش دیگه اعصاب واسم نذاشتن....دیگه چه خبره...هرجا میری دنبالت میان....هیچ رقمه نمیشه در رفت از دستشون...من وقتی پلیس میاد دنبالم مثل بچه های خوب تسلیم میشم

یه سوال دیگه من احساس میکنم بعضی مسابقا رو دارم تکراری میرم....توهم زدم یا واقعا اینطوریه؟ یعنی هربار که ماشین عوض کنی مثلا برا گرفتن نیترو باید از اول بری همه ی مسابقات رو که تا حالا انجام دادی از اول انجام بدی؟
    چرا ؟ در رفتن از دست پلیسا که توی این بازی خیلی راحت شده . یعنی من تقریبا اگه توی سرعت باشم چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه که فرار میکنم . اما از درجه های بالاتر کمی سخت تر میشه . بابا از خودMW که دیگه سخت تر نیست . لول 5 که میشدی انگار داشتی توی مسابقات گاوبازی شرکت میکردی .

فکر کنم همه اون دوتا گاوی که میومدن شاخ به شاخ میشدن رو یادشون باشه . اخ که چه لذتی داشت اونا رو جاخالی میدادی . کلا انگار مرگ از بیخ گوشت میگذشت .

عجب هندلینگی... از nfs و ea بعید بود.... آفرین....
    خیلی رئال هست سیستم دینامیکی و هندلینگ
    من هنوز تیونینگ خاصی روی ماشینم نکردم.... تا ببینم چقدر متفاوت میشه
    اما همین شروع بازی..با 911 و آستون مارتینی که اول بهم داد... خیلی عالی کار شده بود
    فقط من افت فریمی دارم که توی پیچش های سریع ( رد کردن خودروهایی که از روبرو میاد) .. مشکل دارم
    دلمم نمیاد تنظیمات گرافیکم رو کم کنم :(
    اگه این بازی مسخره بازی های دیگه اش رو نداشت واقعا عالی میشد . به قول تو دست فرمون خیلی بهتر شده . سخت شده اما رئال تر شده و جذاب تر .

من یه مشکلی که دارم توی دیدم هست . بعضی وقتها بلوکه های کنار خیابون رو با خیابون اشتباه میگیرم . فکر کنم گرافیک بالای این بازی باعث این شده .

3. 8 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای YAHYA-PRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان خوش فرمون ترین ماشین این بازی کدومه و از کجا میتونم پیداش کنم ؟
    پر سرعترین هم لطف کنید بگید از کجا پیدا کنم
    تا حالا یه دونه میتسوبیشی گرفتم فرمونش از همه بهتر بوده بعد یه دونه فورد بود فکر کنم

5. این کاربر از YAHYA-PRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

بعد از اینکه بازی رو گرفتم کلی گفتم بازی عجب شاهکاریه بعد نظرم عوض شد یه کم...

اسم بازی, با خود بازی اصلا یکی نیسته یعنی نه از نظر اتمسفر نه هیچ نظر! ولی یک NFS بسیار خوب (بعد از مدت ها) تو این قسمت دیدیم که واقعا عالی کار شده.ماشین ها و تنوع اون ها عالیه ولی چیزی که در شماره اول most wanted بود کاملا با این سیستم ماشین ها و تیون کردن تفاوت داره... هر ماشینی که سر خیابون پارک کرده رو بگیر ببر مهم نیست چی میشه! سیستم تیون هم باید کامل تر بود چون شماره اول بازی به نظرم رو این قسمت ها عالی کار کرده بود.

همینطور قسمتی که میشد ماشین مورد نظر رو بخری و انالیز هم بکنی حتی این شماره هیچ کدوم اینا رو نداشت اگر داشته خیلی جزئی هست.

صدا گذاری و موسیقی بازی بسیار خوب کار شده...

گیم پلی هم خوب کار شده ولی هسته اصلی عنوان اول این شاهکار رو نداره بیشتر تمایل داره به برنآوت اونم بیشتر بخاطر دریفت تو پیچ ها و یه سری جزئیات دیگه هست.

کنترل ماشین ها بعضی ها عالیه بعضی هم هم افتضاح! با این حال در حد خوبی قرار داره.

محیط بازی زیبا کار شده بیشتر شبیه همون برنآوت هست خود سازنده هم البته قبلا عنوان کرده بود پس نمیشه ایراد گرفت چرا اینطوریه... اتفاقا جالب هم هست محیط های خوبی رو بوجود اوردن.

گرافیک بازی با سیستم تصادف و خراب شدن ماشین و نوپردازی هم در حد قابل قبولی هست در بعضی جاها ولی هست که با کمبود جزئیات روبرو هستیم ولی از نظر طراحی ماشین و اینا عالی کار شده.

بخش چند نفره هم که همه میگن عالیه من خودم فعلا نتونستم بازی کنم این قسمت رو هم تو نقد ها این قسمت رو تعریف کردن هم کامنت های کاربر های خارجی رو ببینین گفتن بخش چند نفره عالی کار شده...

این قضیه بلک لیست هم فقط برای این هست که اسم بازی Most wanted هست و به نظرم مسخره بود انتظار داشتم مثل قبل یه میان پرده و داستان حالا ساده هم شده داشته باشه به جذاب شدن بازی کمک میکرد همینطور بیشتر جزئیات اصلی شماره قبل رو حذف کردن و جای اونا یه سری امکانات دیگه اظافه کردن که هم خوبه هم بد اینم بسته به سلیقه هست.

در هر صورت نظر نهایی و کلی من رو این بازی یک عنوان خوبه که هر چند هیچ ربطی به Most Wanted نداشت (به غیر از یه سری جزئیات) عنوان بسیار خوبی هست که طرفدار های این سری هم خوششون میاد, طراحی و گرافیک و اینا هم از موارد خوب هست به نظرم...

نمره من به این بازی : 8.5 از 10

7. 5 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

لطفا سه تا از پر سرعت ترین و بهترین ماشین های تو بازی رو آدرسش رو بدید واسه most wanted ها به کار میاد..
    من که هر چی ماشین پیدا میکنم بالا 150 تا بیشتر نمیره..هر چی هم تیونیگ میشه تفاوت زیادی نمی بینم..

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

تا حالا یه دونه میتسوبیشی گرفتم فرمونش از همه بهتر بوده بعد یه دونه فورد بود فکر کنم
    لطفا سه تا از پر سرعت ترین و بهترین ماشین های تو بازی رو آدرسش رو بدید واسه most wanted ها به کار میاد..
    من که هر چی ماشین پیدا میکنم بالا 150 تا بیشتر نمیره..هر چی هم تیونیگ میشه تفاوت زیادی نمی بینم..
    منم دنبال یه همچین چیزاییم.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

پيش فرض

زیاد به ماشین های خوش فرمون و پر سرعت دل نبند...
    بعد 5 تا مسابقه باید عوضشون کنی
    ولی یکی از خوش فرمون ترین هاش bmw هستش

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من 35 درصد مسابقه رو فقط با کوروت رفتم چه غولیه....آقا این آونتادور رو هم بایم پیدا کنیم؟؟؟؟ من لمبورگینی گالاردو رو پیدا کردم اما دیگه حوصله ی گشتن برا آونتادور رو ندارم :|
    (این آونتادور چیست که عالم همه دیوانه ی اوست )

ویرایش:الآن فهمیدم آونتادور یکی از most wanted هاست...جایی نباید دنبالش گشت
    Last edited by M A M M U T; 05-11-2012 at 15:19.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Boy Ka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

به نظر من بهترین ماشین Bugatti Veyron هست. شتاب و سرعتش فکر کنم از همه بالاتر باشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

پيش فرض

به نظر من بهترین ماشین Bugatti Veyron هست. شتاب و سرعتش فکر کنم از همه بالاتر باشه.

خوب شد من بالاتر پرسیدم
    خوب این ماشین تقریبا کجاست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •