تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 139 اولاول ... 74753545556575859606167107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 1385

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ | جلد 2

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

امسال یونایتد کسی رو 2-8 نکرده.
    لیورپول گزینه ی مناسبی ایه!

علاوه بر 2-8 ،امیدوارم کاگاوای بهتری هم ببینم.
    کاگاوا پشت ون پرسی بهتر جواب میده تا در جناحین و میانه.
    خوشحال شدیم که شما رو هم با دید مثبت دیدیم!!
    همین الان هوادارا دارن میگن هاوارد وب؟؟؟؟پس بگین یونایتد بازی رو برده
    فقط امیدوارم بدون بحث داوری بازی رو ببریم.جدال فن پر سی و سوارز هم جالبه..

2. 6 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

اولا ميدونم اين پست يه كم به دور از طرفداريه همه جانبه از تيمه ولي ميگم:
    ديروز چند دقيقه اي براي پيدا كردن چند جواب طرفداري از منچستر تيم محبوبم رو گذاشتم كنار و از بالا به تمام تيم هاي مطرح جهان نگاه كردم تا ببينم منشا سوال و ابهام درست بوده يا نه... وبه اين نتيجه رسيدم:

ابهام من اينه كه آيا منچستر واقعا در سطح اول فوتباله يا خير؟

البته هنوز به جواب نرسيدم و اومدم از شما دوستان بپرسم ولي به نكات زير رسيدم :
    چرا منچستر يونايتد فقط 3 بار تونسته قهرمان ucl بشه و اين در حاليه كه رئال مادريد 11 بار و ميلان 7 بار و حتي ليور پول 5 بار موفق به بردن اين تورنومنت شدن و آيا ما ميتونيم اين تيم هارو در سطح هم قرار بديم يا اينكه منچستر از 3 تيم ديگه جا ميمونه؟؟؟؟؟؟

چرا منچستر چندين ساله كه هيچ ستاره اي نداشته تاكيد ميكنم هيچ ستاره اي كه تو تيم براي چندين سال بازي كنه و تك ستاره جهان فوتبال باشه در حالي كه تيم هاي ديگه ي سطح اول دنيا همه داراي ستاره هاي اول ادنيا هستند كه چندين ساله به خاطر تعصب دارن تو تيمشون بازي ميكنن و اينكه آيا باز هم منچستر در اين قضيه از بقيه تيم ها جا ميمونه؟؟؟؟

و ر آخر اينكه چرا ما در ليست پايين نيستيم؟؟؟؟؟

همه اينا براي من ابهامي به وجود آورده كه آيا منچستر واقعا تيم بزرگيه يا فقط اسم يك تيم بزرگ رو داره؟؟؟؟؟؟

خواهشا اگه راجع به سوالات و ابهامات من جوابي دارين بدين......

4. 4 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اولا ميدونم اين پست يه كم به دور از طرفداريه همه جانبه از تيمه ولي ميگم:
    ديروز چند دقيقه اي براي پيدا كردن چند جواب طرفداري از منچستر تيم محبوبم رو گذاشتم كنار و از بالا به تمام تيم هاي مطرح جهان نگاه كردم تا ببينم منشا سوال و ابهام درست بوده يا نه... وبه اين نتيجه رسيدم:

البته هنوز به جواب نرسيدم و اومدم از شما دوستان بپرسم ولي به نكات زير رسيدم :
    چرا منچستر يونايتد فقط 3 بار تونسته قهرمان ucl بشه و اين در حاليه كه رئال مادريد 11 بار و ميلان 7 بار و حتي ليور پول 5 بار موفق به بردن اين تورنومنت شدن و آيا ما ميتونيم اين تيم هارو در سطح هم قرار بديم يا اينكه منچستر از 3 تيم ديگه جا ميمونه؟؟؟؟؟؟

چرا منچستر چندين ساله كه هيچ ستاره اي نداشته تاكيد ميكنم هيچ ستاره اي كه تو تيم براي چندين سال بازي كنه و تك ستاره جهان فوتبال باشه در حالي كه تيم هاي ديگه ي سطح اول دنيا همه داراي ستاره هاي اول ادنيا هستند كه چندين ساله به خاطر تعصب دارن تو تيمشون بازي ميكنن و اينكه آيا باز هم منچستر در اين قضيه از بقيه تيم ها جا ميمونه؟؟؟؟

و ر آخر اينكه چرا ما در ليست پايين نيستيم؟؟؟؟؟

همه اينا براي من ابهامي به وجود آورده كه آيا منچستر واقعا تيم بزرگيه يا فقط اسم يك تيم بزرگ رو داره؟؟؟؟؟؟

خواهشا اگه راجع به سوالات و ابهامات من جوابي دارين بدين......
    منچستر ... قطعا تو سطح اول فوتبال دنیا هست آمارها لیگ و لیگ قهرمانان اروپا و ... نشون میده این قضیه
    پر افتخارترین تیم لیگ جزیره که اگه نظر فیفا بزاریم کنار بهترین لیگ دنیاست و یکی از مدعیان اصلی لیگ قهرمانان اروپا حداقل از اون زمان که من یادمه

چرا منچستر 3 بار قهرمان شده ؟؟؟
    یادمون نره نسل طلایی و نسلی از منچستر که میتونست تاریخ عوض کنه تو حادثه مونیخ از دست رفتن
    چند دهه طول کشید تا تیمی که کامل نابود شده دوباره به سطح اول برگرده ... این برگشت مدیون فرگوسن هستیم البته
    تو این چند سال هم 2 قهرمانی و 2 تا نایب قهرمانی و شکست تو فینال به بهترین تیم باشگاهی تاریخ !!!!!!!!
    خب نشون میده که تو سطح اول هستیم

در رابطه با ستاره و بازیکن ( البته اون ستاره ای که مد نظرتون هست ).... این فلسفه تیم و روش فرگوسن هست که تیم هیچ وقت ستاره به اون شکل نداشته و میشه گفت خود تیم ستاره بوده و از اون مهم تر هیچ وقت به ستاره ها وابسته نبودیم
    البته اگه درست نگاه کنیم باز تو این زمان میشه از اریک کانتونا که قطعا حقش بود مرد سال فوتبال جهان بشه یا بکام که فک کنم 2 بار دومین بازیکن برتر جهان شد تا همین کریس رونالدو و در حال حاضر ون پرسی اینا فوق ستاره بودن تو زمان حضورشون تو باشگاه

تعصب ... چه بازیکنای متعصبی که نداشته یونایتد !!!!!!!!!!!!!
    از اشمایکل گرفته تا کینگ اریک و رایان گیگز و اسکولز و گری نویل و ... ارزش این بازیکنا برای من خیلی بیشتر از اینه که بریم مثلا مسی از بارسا بخریم
    مطمئنا بازیکنایی که تو خود باشگاه پرورش داده میشن یا حداقل فلسفه تیم درک میکنن خیلی متعصب تر هستن تا بازیکنای تیم هایی مثل من سیتی و ... که همه میدونیم چجوری به اون تیم رفتن
    راستی تو فوتبال امروز این حرفا زیاد معنی نداره یادمون نره که همین بارسلونا با ریوالدو و رونالدینیو که بهترین بازیکن دنیا بودن چی کار کرد
    یا همین جریان لمپارد و چلسی

مطمئنن منچستر هم بزرگه و هم اسم بزرگی داره و هم مربی بزرگی داره و هم بازیکنای بزرگی
    و البته از نظر هواداراش بزرگ ترین تیم دنیاست

6. 13 کاربر از ^^ hiti ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بهتره اول از خودت بپرسی "سطح اول فوتبال" یعنی چی؟

یونایتد در لیگ کشورش با فاصله ی زیادی پرافتخار ترینه. 12 بار در مقابل 3 بار.
    یونایتد در لیگ برتر از سال 2005 یا اول بوده یا دوم.
    یونایتد در اروپا در 5 سال اخیر ، 3 بار به فینال رسیده.
    پارسال اختلاف یونایتد با سیتی در لیگ 0 امتیاز بود.
    امسال یونایتد شانس اول قهرمانی در لیگه.

نمی دونم یونایتد دیگه باید جی کار کنه تا شما به این نتیجه برسی که یونایتد در سطح اول فوتباله!

شاید مشکل شما اینه که یونایتد هنوز لالیگا رو فتح نکرده!

رئال مادرید 3 بار قهرمان ucl شده و یونایتد 2 بار.
    ucl یک رقابت نسبتا جدیده و از حدود 20 سال پیش آغاز شده.
    رئال مادرید اغلب قهرمانی هاش در اروپا مربوط میشه به دهه ی پنجاه قرن 20 ام یعنی 50-60 سال پیش!
    رئال مادرید آخرین بار 10 سال پیش به فینال رسید. یونایتد ، در 5 سال گذشته ، 3 بار به فینال رسیده.

این سوال رو جای دیگه ای نپرسیا! بهت بدجور می خندن!

و در آخر اينكه چرا ما در ليست پايين نيستيم؟؟؟؟؟
    بودن در اون لیست چه چیزی رو ثابت می کنه؟!
    هزار تا لیست می شه درست کرد که یونایتد توش نیست و هزار تا لیست میشه درست کرد که یونایتد توش هست.

اسم یک تیم بزرگ رو داره؟!! فکر نمی کنم آدمی در دنیا پیدا بشه که معنی این جمله رو درک کنه!

شما قبل از اینکه از خودت بپرسی آیا یونایتد تیم بزرگیه یا نه ، باید مشخص کنی یک " تیم بزرگ " چه ویژگی هایی داره.
    Last edited by Yi Yi; 10-01-2013 at 02:24.

8. 5 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

بهتره اول از خودت بپرسی "سطح اول فوتبال" یعنی چی؟

یونایتد در لیگ کشورش با فاصله ی زیادی پرافتخار ترینه. 12 بار در مقابل 3 بار.
    یونایتد در لیگ برتر از سال 2005 یا اول بوده یا دوم.
    یونایتد در اروپا در 5 سال اخیر ، 3 بار به فینال رسیده.
    پارسال اختلاف یونایتد با سیتی در لیگ 0 امتیاز بود.
    امسال یونایتد شانس اول قهرمانی در لیگه.

نمی دونم یونایتد دیگه باید جی کار کنه تا شما به این نتیجه برسی که یونایتد در سطح اول فوتباله!
    برادر من اولا هي ليگ ليگ نكن.....دوما من در اينكه منچستر در ليگ انگليس هميشه شانس اول قهرماني بوده شكي ندارم ولي قرار نيست هر تيمي هميشه قهرمان انگليس بشه در سطح اول فوتبال دنيا باشه

شاید مشکل شما اینه که یونایتد هنوز لالیگا رو فتح نکرده!
    منظورتون متوجه نميشم ولي برام سواله اگه منچستر اينقدر كه ميگي خوبه چرا نميتونه تو دوتا فينال از بارسلونا ببره.....

رئال مادرید 3 بار قهرمان ucl شده و یونایتد 2 بار.
    ucl یک رقابت نسبتا جدیده و از حدود 20 سال پیش آغاز شده.
    رئال مادرید اغلب قهرمانی هاش در اروپا مربوط میشه به دهه ی پنجاه قرن 20 ام یعنی 50-60 سال پیش!
    رئال مادرید آخرین بار 10 سال پیش به فینال رسید. یونایتد ، در 5 سال گذشته ، 3 بار به فینال رسیده.

این سوال رو جای دیگه ای نپرسیا! بهت بدجور می خندن!

شما يه كم براي من توضيح بده كه جاي ديگه به من نخندن

بودن در اون لیست چه چیزی رو ثابت می کنه؟!
    هزار تا لیست می شه درست کرد که یونایتد توش نیست و هزار تا لیست میشه درست کرد که یونایتد توش هست.
    يه سه چهار تا از اين ليست ها درست كن ببينيم

شما قبل از اینکه از خودت بپرسی آیا یونایتد تیم بزرگیه یا نه ، باید مشخص کنی یک " تیم بزرگ " چه ویژگی هایی داره.

تيم بزرگ از نظر من تيميه در طول 5 سال اخير به جاي اينكه 3 بار در فينال باشه و دو بارشو ببازه بياد هر 3 بارشو قهرمان بشه......

تيمي كه هي نگيم خود تيم ستارست و به ستاره احتياج نداره در حالي كه دوبار از تيمي كه به ستاره وابستست ببازه اونم در فينال ucl پس خود تيم ستاره نيست و ستاره هم بايد باشه.....

تيم بزرگ تيميه كه ستاره هايي در همه پست ها داشته باشه تا هي از دفاع بد و كمبود هافبك خلاق ناله نكنه.....

و در آخر تيمي باشه كه ستاره اي داشته باشه كه بتونه توپ طلا بگيره و منچستر به طرق مختلف نندازتش بيرون

10. 2 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تيم بزرگ از نظر من تيميه در طول 5 سال اخير به جاي اينكه 3 بار در فينال باشه و دو بارشو ببازه بياد هر 3 بارشو قهرمان بشه......

تيمي كه هي نگيم خود تيم ستارست و به ستاره احتياج نداره در حالي كه دوبار از تيمي كه به ستاره وابستست ببازه اونم در فينال ucl پس خود تيم ستاره نيست و ستاره هم بايد باشه.....

تيم بزرگ تيميه كه ستاره هايي در همه پست ها داشته باشه تا هي از دفاع بد و كمبود هافبك خلاق ناله نكنه.....

و در آخر تيمي باشه كه ستاره اي داشته باشه كه بتونه توپ طلا بگيره و منچستر به طرق مختلف نندازتش بيرون
    این معیارها فقط و فقط واسه شما ارزش داره و بس.

با توجه به معیارهاتون، توصیه می کنم برید طرفدار بارسلونا بشید. تیمی که مطمئنا انتظاراتتون رو برآورده می کنه.

حدس می زنم اون لحظه که توپ طلا رو دادن به مسی، لحظه ای بود که احساس کردید قلبتون به بارسا نزدیک تره تا یونایتد.
    Last edited by Yi Yi; 10-01-2013 at 16:30.

12. 6 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فرگوسن : برنامه‌ای برای مهار رونالدو در لیگ قهرمانان ندارم

سرمربی منچستر یونایتد ستاره پرتغالی سابق تیمش را یک بازیکن کامل توصیف کرد و اعتراف کرد که در لیگ قهرمانان برنامه‌ای برای مهار او ندارد.

فرگوسن اظهار داشت: تصمیم‌گیری، بلوغ، تجربه به علاوه تمام مهارت‌های فوق‌العاده‌ای که رونالدو دارد، از او بازیکن کاملی ساخته است.
    وی اضافه کرد: رونالدو در طول 6 سالی که در منچستر گذراند، بازی به بازی رشد می‌کرد و بازیکن فوق‌العاده‌ای بود.

سرمربی 71 ساله که 26 فصل را در اولدترافورد گذرانده است، در خصوص رویارویی تیمش با رئال مادرید در این ورزشگاه در تاریخ پنجم مارس گفت: امیدوار بودیم که اگر قرار است با رئال بازی کنیم، در فینال باشد.

ما دو تیم از بهترین باشگاه‌های دنیا هستیم و من فکر می‌کنم مسابقه بسیار سختی خواهیم داشت.

رونالدو برای اولین بار سیزدهم فوریه در سانتیاگو برنابئو با تیم سابقش در این مسابقات دیدار خواهد کرد.

منبع : خبرگزاری فارس

14. 6 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

برادر من اولا هي ليگ ليگ نكن.....دوما من در اينكه منچستر در ليگ انگليس هميشه شانس اول قهرماني بوده شكي ندارم ولي قرار نيست هر تيمي هميشه قهرمان انگليس بشه در سطح اول فوتبال دنيا باشه
    اگه قبول داشته باشی که لیگ انگلیس یکی از برترین لیگ های دنیاست ( حالا بهترینش بماند ) و منچستر هم همیشه مدعی این لیگه میشه نتیجه گرفت که منچستر تو سطح اول فوتبال دنیا هست

منظورتون متوجه نميشم ولي برام سواله اگه منچستر اينقدر كه ميگي خوبه چرا نميتونه تو دوتا فينال از بارسلونا ببره.....
    جواب خیلی سادست منچستر قدرت مقابله با بهترین تیم باشگاهی تاریخ ندارشت
    ما مثل بقیه تیم ها و مربی ها نیستیم که بحث داور و یوفا بکشیم وسط
    هر چند که جلوی همین تیم هم با شیوه های خاصی مثل دفاع اتوبوسی و ... پیروز شد ولی فرگوسن نشون داده که هیچ وقت به خاطر نتیجه روی عقایدش پا نمیزاره یا مثل چلسی پارسال شانس باهاش همراه نیست
    شما به من بگو چرا رئال مادریدی که انقدر خرج میکنه نمیتونه از زیر سایه بارسا خارج بشه ؟؟؟

تیم ما ستاره هست نشون به این نشون که به قول شما با نداشتن ستاره و دفاع ضعیف و نداشتن هافبک خلاق با اقتدار تو صدر جدول لیگ هست و 4 تا تیم برتر انگلیس شکست داده
    شما دیدگاهت نسبت به فوتبال غلطه برادر من ... جسارتا با این دیدگاهی که داری میشی حذب باد امروز طرفدار بارسایی و فردا احتمالا طرفدار من سیتی
    اینجا همه یونایتد به خاطر مسائلی دوست دارن که شا درک نمیکنی !!!!!!!!

16. 5 کاربر از ^^ hiti ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 147milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام به دوستان.به نظر من یونایتد یک تیم سطح اول در جهانه.اینکه تیم هایی مثل بارسا و رئال تو این چند سال جام های زیادی گرفتن درسته اما وقتی به لیگ اسپانیا نگاه میکنیم میبینیم که اختلاف ها تو این چند سال زیاد شده و جذابیت لیگ رو گرفته به طور مثال تیم های رئال و بارسا توی 15 تا20بازی اختلافشون با تیم سوم میشه 15 امتباز و این خیلی زود قهرمان رو بین رئال و بارسا مشخص میکنه و تیمی وجود نداره بتونه جلوی این دو تیم رو بگیره و خودشو به عنوان مدعی تا پایان فصل معرفی کنه.
    لیگ جزیره هم داره به این سمت پیش میره چون تیم های ارسنال و لیورپول و حتی میشه از چلسی هم نام برد تو این چند لیگ اخیر ضعیف نشون دادن و از کورس قهرمانی عقب میمونن اما نکته ی مثبتش اینه داره رقیب های جدید تو این راه برای یونایتد پیدا میشه که خیلی خوبه و لیگ رو جذاب میکنه منچستر سیتی تو این چند فصل اخیر تیمی جمع کرده که رقیب اصلی یونایتد شده برای قهرمانی از طرفی تاتنهام هم تو این چند لیگ خوب کارکرده و داره سهمیه های مختلف میگیره.

اما در مورد جام uclمنچسترتو این چند سال بد کار نکرده.3بار رسیدن به فینال کم نیست.خیلی از تیم ها حتی نتونستن به 4 تیم پایانی برسن چه برسه به فینال.درسته ما به بارسا باختیم خب این طبیعیه ایا ما هم این همه خرج کردیم ایا ما از نظر بازیکن در حدی بودیم که بارسا رو ببریم.یادمه یکی از فینال های ما تو این مسابقات با بارسا که چند سال پیش بود ما نیمه اول اخراجی دادیم و 10 نفره شدیم و 3به1 باختیم فکر کنم اون بازیکن رافائل بود.ایا همین الان رئال میتونه 10 نفره جلو بارسا بازی کنه و نتیجه بگیره؟اگه اون اخراجی نبود شاید نتیجه چیزه دیگه ای میشد.

کاری که فرگوسن میکنه خیلی متفاوت با این تیم ها هستش.دو تیم بارسا و رئال فقط منتظر هستن یه پدیده و ستاره رو شه بخرنش مثل نیمار و فالکائو و... اما ما هیچ وقت این کارو نمیکنیم مگر اینکه در اون پست مشکل داشته باشیم و یا نیاز به تقویت باشه.ما فن پرسی رو خریدیم بازی کن خوبیه و همه ما قبولش داریم ولی به نظرتون اگه خرید نمیکردیم الان با مصدومیت رونی میشد به ولبک و چیچاریتو اعتماد کرد و از اونا استفاده کرد به هیچ عنوان این دو تجربه کافی ندارن و هنوز باید پرورش پیدا کنن.

uclمسئله ای هست که ذهن فرگوسن رو هم مشغول کرده و چند بار گفته که باید این جام باشگاه افزایش پیدا کنه.کاری که فرگوسن میکنه اینه که همیشه تیم رو در حدی نگه میداره که مدعی برای همه جام هاست اما با داشته هایی که پرورش داده نه با خرید ستاره.همین الان اگه مسی بیاد منچستر ببین بارسا میتونه جایگزین مناسبی پیدا کنه؟

این ها نظرات من بود میتونه موافق و مخالف داشته باشه اما منچستر حتی اگه هیچ جامی نبره همیشه در قلب من بهترین تیم جهان هست.

18. 8 کاربر از 147milad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

یه جور های دوستان کلا توضیح دادن
    ولی منم نظرم رو میگم

از نظر من لیگ ینگلیس البته نه امسال از همه لیگ ها ی حال حاظر ، تیم های ابر قدرت زیادی داشته و قهرمانی تو چنین لیگی به نظرم خیلی مهم.
    از نظر نداشتن ستاره مطرح، این جوری که من یادم میاد ما ستاره زیاد داشتیم ولی هر وقت ستاره از تیم مهمتر می شد فرگی بیرونش میکرد.

از نظر اینه آیا ما در سطح فوتبال جهان هستیم هم باید بگم (نظر شخصی) تا زمانی که فرگسن باشه جواب مثبت
    اما به محض رفتن این مربی من هیچ امیدی به این تیم با این مهره ها ندارم
    چون اینو خوب می دونم که هیچ مربی وجود نداره که یه همچین مهره های رو طوری ترکیب ببنده که بهترین عملکرد رو داشته باشن.

سوال خودم اینه که چرا ما هیچ وقت مهره نخریدیم به طور مثال فن پرسی
    آیا مالکین اجزه نمیدن؟
    و یا خود فرگی نمی خره؟

20. 3 کاربر از mjt10063 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •