تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 301 اولاول ... 74753545556575859606167107157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

2. 4 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

نکونام:دوست‌ دارم تا آخر فوتبالم در استقلال باشم

هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: جلسه خوبي با فتح‌الله‌زاده داشتيم ناراحتي‌ام برطرف شد و دوست هم دارم تا آخر فوتبالم در استقلال بمانم.

جواد نکونام پس از يک ساعت و نيم جلسه با علي فتح‌الله‌زاده، امير قلعه‌نويي و اميري در خصوص شرايط خودش و اينکه آيا در استقلال مي‌ماند يا خير عنوان کرد: صحبت‌هايي بين من و باشگاه انجام شد و مسائلي بود که بايد هم باشگاه مطرح مي‌کرد و هم من. قلعه‌نويي نيز نظر خودش را اعلام کرد، جلسه خوبي برگزار شد و نتيجه خوبي هم گرفتيم.

وي در پاسخ به اينکه آيا تا پايان فصل در استقلال مي‌ماند، خاطرنشان کرد: من نگفته بودم از استقلال مي‌روم، صحبت سر اين بود که گفته بودم از مسائلي ناراحت هستم. صحبت‌هايي که در مورد رفتنم شده بود فقط رسانه‌ها مطرح کردند، من نگفته بودم مي‌روم. از موضوعي ناراحت بودم که اين مسئله برطرف شد و خوشبختانه اين مشکلات برطرف شد و از اين موضوع خوشحال هستم. اتفاق خوبي در اين جلسه افتاد و صحبت‌هاي خوبي رد و بدل شد.

صحبت‌هاي خوبي کرديم و در نهايت نيز به جمع‌بندي خوبي رسيديم. پس از اين نيز توان خود را بيشتر خواهم گذاشت و بهتر بازي مي‌کنم. هافبک تيم فوتبال استقلال در مورد اينکه نمي‌خواهد درباره ناراحتي خودش صحبت کند، تصريح کرد: اين مسائل مواردي است که در خانواده به وجود مي‌آيد. اتفاقات را بايد در خود درون خانواده مطرح کرد و بهتر است که اين صحبت‌ها هيچ وقت رسانه‌اي نشود زيرا شايد حرمت‌ها شکسته شود. هيچ مشکلي نيست که بخواهم اعلام کنم اما بهتر است که اين مسائل در درون خود خانواده حل شود. راحت‌تر است که اين موضوع بين بزرگ‌ترها حل و فصل شود.

نکونام در پاسخ به اين سؤال که آيا در صورتي که پيشنهادي با قراردادي مطلوب از يک باشگاهي داشته باشد، استقلال را ترک مي‌کند يا خير گفت:‌ فتح‌الله‌زاده به من گفت: يک پيشنهاد از باشگاهي دارم، نه فکرش را در اين خصوص کرده‌ام و نه دوست دارم اين اتفاق بيافتد به خاطر اينکه هنوز 6 ماه از حضورم در استقلال نگذشته است. دوست دارم يک کار را خوب به پايان برسانم به فکر جدايي نيستم، ‌براي انتخاب خود دلايلي داشتم و در دوران کودکي آرزويم استقلال بوده است. دليلي ندارد که بخواهم هم‌اکنون جدا شوم، پيش از حضور در استقلال هم اين پيشنهادها را داشتم، شايد با شرايط مالي بهتر هم بود، اما دوست نداشتم در آن تيم‌ها حاضر شوم.

هافبک تيم فوتبال استقلال در مورد اينکه اگر باشگاه بخواهد با اين انتقالت مبلغي را دريافت کند و به خاطر اين با جدايي‌ات موافقت کند يادآور شد: حتماً باشگاه هم چنين موضوعي را نمي‌خواهد. وقتي که باشگاه با من قرارداد را امضا کرد صحبت بر اين بود که دو طرف بر قرارداد پايبند باشند و صحبت از جدايي نباشد، در اين مدت پيشنهاد از باشگاه‌هاي ديگر هم بوده است و دوست ندارم از استقلال جدا شوم.

وي در پاسخ به اين سؤال که آيا اوساسونا خواهان برگشت او شده است يا خير،‌ عنوان کرد: به هيچ عنوان چنين موضوعي نبوده است. نه با باشگاه استقلال، نه خود من و نه مدير برنامه‌هايم صحبتي نکرده‌ام، اگر قرار باشد اتفاقي بيافتد بازيکن باشگاه استقلال هستم و در ابتدا بايد با باشگاه صحبت کنم. اينکه گفته شده با باشگاه النصر صحبت شده از طرف من نبوده است. مواردي بود که در رسانه‌ها مطرح شده و خود رسانه‌ها هم تکذيب کرده‌اند.

وي در مورد چشم و هم‌چشمي بازيکنان ايراني تصريح کرد: هميشه اين موارد وجود داشته است، مخصوصاً در ايران، اما خودم را مي‌گويم که در اوساسونا نمي‌دانستم بغل‌دستي‌ام چقدر پول گرفته است. حتي مسعود شجاعي که دوست صميمي من بوده نمي‌دانستم قراردادش چقدر است. دوست هم ندارم که بدانم؛ بهتر است اين اتفاق از خود فوتبالي‌ها و بازيکنان نيز جمع شود زيرا هر کسي هر پولي مي‌گيرد به خاطر لياقتش مي‌گيرد، نه به خاطر چهره و قيافه‌اش.

بازيکن تيم ملي فوتبال درباره حذف تيم ملي از رقابت‌هاي غرب آسيا خاطرنشان کرد: واقعاً‌ باختن و حذف شدن خيلي سخت است. اما بايد توجه داشته باشيد که تيم ما از بازيکنان منتخب ليگ بوده. بازيکنان تازه دور هم جمع شده بودند و مهم اين بود که مربي تيم بازيکناني را شناسايي کند. حتماً اين اتفاق افتاده است. فکر مي‌کنم بازي‌هاي تدارکاتي خوبي براي ما بود.

*آرزويم قهرماني استقلال در ليگ، جام حذفي و ليگ قهرمانان آسياست

وي در مورد اينکه ناگفته‌هايي که قرار بود بعد از جدايي از استقلال مطرح کند، به آينده موکول شد تصريح کرد: آمده‌ام که در استقلال بمانم؛ اگر قرار باشد روزي از استقلال جدا شوم خيلي راحت عنوان مي‌کنم. من دلايل خوشحال نبودنم را گفتم، به عنوان يک استقلالي آمده‌ام و دوست دارم تا آخر فوتبالم در استقلال باشم و بتوانم آرزويي که داشته‌ام با موفقيت به پايان برسانم يعني قهرماني استقلال در ليگ، جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا.

نکونام در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبني بر اينکه ناراحتي‌اش از برخي بازيکنان استقلال از جمله مهدي رحمتي است، يادآور شد: به هيچ عنوان اينگونه نيست. من با تمام بازيکنان تيم دوست هستم. صحبت سر اين مسائل نيست، اگر از يک بازيکن ناراحت باشم با خود او صحبت مي‌کنم دليلي ندارد که به باشگاه بگويم. موضوعي که وجود دارد اين است که بازيکنان استقلال آن قدر بزرگ هستند که از روز اول به من احترام گذاشته‌اند. ديديد که کاپيتاني را خودم نبستم اما بازيکنان اصرار کردند که اين موضوع را قبول کنم اما من گفتم اشخاص بزرگ‌تري هستند که بخواهند اين بازوبند را ببندند.

نکونام در پاسخ ديگر به سؤال مبني بر اينکه مسئولان گهر درود عنوان کرده‌اند در جام حذفي فقط در لرستان بازي مي‌کنند، گفت: هرجايي که تصميم بگيرند بايد بازي کنيم، اميدوارم شرايط به گونه‌اي باشد که ورزشگاه آماده باشد و بتوانيم خيلي راحت بازي کنيم. ما به دورود هم مي‌رويم و آنجا بازي مي‌کنيم، مشکلي نداريم اما مهم اين است که زمين و شرايط مهيا باشد. هم بايد براي ما خوب باشد و هم مردم تا همانند آن مشکلي که در گيلان براي تماشاگر استقلال افتاد به وجود نيايد. ما با کمال ميل حاضريم تا در آنجا بازي کنيم.

ورزش3

4. 5 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

بنده هم مخالف این هستم که به بازیکنای کشورمون اونم کسایی مثل کریمی , مجیدی , مهدویکیا , نکونام , دایی , عزیزی , رحمتی و ... که از اسطوره های تیم ملی بودند یا هستند و در باشگاه هاشون درخشیدن توهین کنند هوادارن !

کار زشتیه . اما من یه سوال از این سایت گل دارم . وقتی 96 هزار نفر از دقیقه اول تا دقیقه 50 توپ زیر پای یه بازیکن ایرانی میاد جلوی اون همه هم تیمیهای خارجی هو میکشن و از دقیقه 50 به بعد که این بازیکن برای یه خطا کارت زرد اول رو میگیره فحش خواهر و مادر میکشن بهش تا آخر بازی کسی نه بیانه ای میده نه مطلبی درج میکنه نه مقاله نویسی میکنه . حالا با اینکه کار هوادارای استقلالم زشت بود به هر حال این اتفاق افتاد فحش ناموسی ندادن که یه کل کل بی ادبانه بود به اصطلاح خودمون . 5 دقیقه هم بیشتر طول نکشید ...

حالا 96 هزار نفر با 45 دقیقه هو کردن و 45 دقیقه فحش ناموسی دادن به یه بازیکن ایرانی کار زیاد زشتی انجام ندادن سایت گل هم نیاز ندید حمایت کنه از محبوب ترین بازیکن ما آبی ها , حالا 10 هزار نفر 5 دقیقه یه حرف زشت میزنن نه ناموسی , به تریپ سایت گل بر خورده؟

جفت حرکتها زشته اما وقتی توهین میکنن باید منتظر توهین باشن . وقتی 2 جا توهین میشه یه جا توهین خیلی ساده یه جا توهین ناموسی سایت گل باید بفهمه کدوم غیر اخلاقی تره و باید برای کدوم بیانه نویسی بکنه .

وقتی توی اصفهان میگن سید مهدی رحمتی سوراخ تیم ملی نباید انتظار داشت سپاهان که اومد توی تهران بازی کنه ما قربون محرم نویدکیاشون بریم . از الان چند تا واسشون آماده کردیم !

وقتی توی تبریز فحش خواهر مادر میدن به بازیکنامون بلاخره پاشون به آزادی باز میشه که ما اینجا با دست گل واینسادیم به استقبالشون .

طبق قانون سوم نیوتن هر عمل یه عکس العمل داره حالا طرفدارای تیم رقیب چه میخواد خوششون بیاد چه میخواد بدشون بیاد . شروع نکنن تا ما ادامه ندیم , وسلام .

6. 7 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

بازگشت فرهاد مجيدي قطعي شد

با بازگشت مجيدي، آمادگي جباري و کيانوش رحمتي، ماندن نکونام و جذب بازيکنان تازه وارد به نظر مي رسد استقلال رويايي امير شکل بگيرد.

به گزارش گل، شب گذشته فرزاد مجيدي به نمايندگي از برادرش فرهاد به باشگاه استقلال رفت و در خصوص پيشنهاد استقلال به فرهاد با فتح اله زاده و قلعه نوعي به مذاکره پرداخت.همه چيز به خوبي پيش رفت و مقرر گرديد مجيدي تا دوشنبه به ايران برگردد و در نشست نهايي حرفها و خواسته هاي طرفين مطرح و قرارداد او منعقد گردد. شواهد حاکي از قطعيت حضور اين بازيکن در استقلال دارد.

استقلالي ها در نيم فصل اشجاري، محمد رضايي، حاتمي، آزره،را رسما به خدمت گرفته است. بحث حضور چهارمحالي، ايمان موسوي و کلبرسون برزيلي و عماد رضا هم مطرح است و حالا با آمدن فرهاد بايد ديد چه اتفاقي در ليست خريد اين تيم به وجود مي آيد. آنها مي توانند 7 بازيکن به خدمت بگيرند.

منبع : ورزش 3

8. 9 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

بنده هم مخالف این هستم که به بازیکنای کشورمون اونم کسایی مثل کریمی , مجیدی , مهدویکیا , نکونام , دایی , عزیزی , رحمتی و ... که از اسطوره های تیم ملی بودند یا هستند و در باشگاه هاشون درخشیدن توهین کنند هوادارن !

کار زشتیه . اما من یه سوال از این سایت گل دارم . وقتی 96 هزار نفر از دقیقه اول تا دقیقه 50 توپ زیر پای یه بازیکن ایرانی میاد جلوی اون همه هم تیمیهای خارجی هو میکشن و از دقیقه 50 به بعد که این بازیکن برای یه خطا کارت زرد اول رو میگیره فحش خواهر و مادر میکشن بهش تا آخر بازی کسی نه بیانه ای میده نه مطلبی درج میکنه نه مقاله نویسی میکنه . حالا با اینکه کار هوادارای استقلالم زشت بود به هر حال این اتفاق افتاد فحش ناموسی ندادن که یه کل کل بی ادبانه بود به اصطلاح خودمون . 5 دقیقه هم بیشتر طول نکشید ...

حالا 96 هزار نفر با 45 دقیقه هو کردن و 45 دقیقه فحش ناموسی دادن به یه بازیکن ایرانی کار زیاد زشتی انجام ندادن سایت گل هم نیاز ندید حمایت کنه از محبوب ترین بازیکن ما آبی ها , حالا 10 هزار نفر 5 دقیقه یه حرف زشت میزنن نه ناموسی , به تریپ سایت گل بر خورده؟

جفت حرکتها زشته اما وقتی توهین میکنن باید منتظر توهین باشن . وقتی 2 جا توهین میشه یه جا توهین خیلی ساده یه جا توهین ناموسی سایت گل باید بفهمه کدوم غیر اخلاقی تره و باید برای کدوم بیانه نویسی بکنه .

وقتی توی اصفهان میگن سید مهدی رحمتی سوراخ تیم ملی نباید انتظار داشت سپاهان که اومد توی تهران بازی کنه ما قربون محرم نویدکیاشون بریم . از الان چند تا واسشون آماده کردیم !

وقتی توی تبریز فحش خواهر مادر میدن به بازیکنامون بلاخره پاشون به آزادی باز میشه که ما اینجا با دست گل واینسادیم به استقبالشون .

طبق قانون سوم نیوتن هر عمل یه عکس العمل داره حالا طرفدارای تیم رقیب چه میخواد خوششون بیاد چه میخواد بدشون بیاد . شروع نکنن تا ما ادامه ندیم , وسلام .
    دقیقا به همین شکلی هست که محمد جان شما میگی واقعا چرا وقتی پرواز ما عقب می افته اونطور سایت ها و برنامه های تلوزیونی میریزن سر استقلال مخصوصا شخص اقای فردوسی پور حالا باید دید این هفته واقعا مسئله عقب افتادن بازی پرسپولیس بررسی میشه یا نه ؟که مطمئنا نمیشه خوب هوادارم وقتی میبینه حقش ضایع میشه دستش به هیچ جایی نمیرسه شروع میکنه فحش دادن به اقای فردوسی پور تو ازادی جدیدا هم تو FB دوستان پرسپولیسی پیج هایی علیه مرحوم ناصر حجازی زدن و حرف هایی توش زده شده که واقعا ادم میمونه چی بگه

ضمنا اقای مثلا عادل این هفته ببینم پیگیری میکنی حرفای اقای رویانیان رو در مورد خرید بازیکن توسط باشگاه میلان از پرسپولیس رو یا خودت رو میزنی به ...بابا میلان علنی گفت ما قرار نیست بازیکن اسیایی بگیریم یا بازم مسئله شوالیه رو پیگیری میکنی ؟

10. 5 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

مجيدي براي بازگشت به استقلال يک شرط دارد

مديرعامل باشگاه استقلال ضمن اعلام اينکه تنها شرط مجيدي براي امضاي قرارداد با استقلال حضور در کلاس مربيگري است، گفت: مجيدي ظرف امشب يا فردا وارد تهران خواهد شد تا قراردادش را با استقلال ثبت کند.
    علي فتح‌الله‌زاده با اشاره به اينکه شنبه شب با فرهاد مجيدي گفتگو و مذاکرات خوبي را براي بازگشتن به تيم فوتبال استقلال در نيم فصل دوم ليگ برتر انجام داد، ضمن بيان مطلب فوق گفت: فکر مي‌کنم مجيدي ظرف امشب(يکشنبه شب) يا فردا(دوشنبه) وارد تهران خواهد شد تا قرارداد خود را با استقلال ثبت کند.

به گزارش مهر، وي با اشاره به اينکه مجيدي سرمايه بزرگ استقلال به حساب آمده و هيچ پيش شرطي را براي حضور در استقلال قايل نشده است، افزود: فرهاد مجيدي با درخواست امير قلعه‌نويي به مجموعه استقلال اضافه مي‌شود و من از اين بابت خوشحالم. تنها شرط مجيدي نيز اين بوده که اجازه دهيم در آخر فصل در يک دوره کلاس‌‍ حرفه‌اي مربيگري شرکت کند.

مديرعامل باشگاه استقلال همچنين با اشاره به اينکه جواد نکونام تا آخر فصل در استقلال حضور خواهد داشت، تاکيد کرد: هدف‌مان حضوري خوب و شايسته در رقابتهاي ليگ قهرمانان آسياست و مسلما با تقويت تيم و به خدمت گرفتن بازيکنان مورد نظر که تا اين لحظه جذب کرده‌ايم، در ليگ قهرمانان حضوري پر رنگ خواهيم داشت.

وي که ظهر يکشنبه در شبکه خبر حاضر شده بود، با ابراز خوشحالي از بازگشت مجتبي جباري به مسابقات خاطرنشان کرد: جباري وزنه‌اي موثر براي استقلال به حساب مي‌آيد و بدون ترديد يک جباري قبراق و آماده به کار تيم ملي نيز خواهد آمد.

فتح‌الله‌زاده در رابطه با ديدار تيمش با گهر دورود در رقابتهاي جام حذفي تصريح کرد: ما مخالفتي براي انجام بازي در دورود نداريم و تنها خواستار اين هستيم که مسئولان برگزاري مسابقه، امنيت اين بازي را تضمين کنند.

وي در خصوص عملکرد تيم ملي در مسابقات غرب آسيا هم اظهار داشت: بايد بپذيريم در انتخاب کارلوس کي‌روش دچار اشتباه شده‌ايم. البته در اين مقطع تغيير کي‌روش را چاره‌ساز نمي‌دانم و معتقدم بايد با بازنگري لازم در برنامه‌هاي فوتبالي خود، در زير ساخت‌هاي اين رشته سرمايه گذاري لازم را انجام دهيم.

مديرعامل باشگاه استقلال در پايان گفت: بي‌شک اگر پايه فوتبال ايران قوي باشد، بازيکنان خوب و مستعد خوب تمرين کرده و آموزش خواهند ديد تا پشتوانه قوي و خوبي براي تيم‌هاي ملي در رده هاي مختلف وجود داشته باشد.

ورزش 3

12. 6 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

میلاد رفت

ميلاد ميداودي که در تمرينات چند روزاخير استقلال شرکت نکرده بود و امير قلعه نويي هم براي نيم فصل دوم نظري روي او نداشت، پس از جلسه امروز با علي فتح الله زاده مديرعامل اين باشگاه و تفاهم با وي قرارداد خود را با آبي پوشان فسخ کرد.
    به گزارش فارس، ميداودي که روز گذشته در مصاحبه انتقادي اعلام کرده بود نمي خواهد در استقلال بماند امروز با فتح الله زاده جلسه گذاشت و مديرعامل استقلال به وي گفت برخلاف ميل باطني حاضر به جدايي اين بازيکن مي شود.

ميداودي در هيئت فوتبال تهران حاضر شد تا اين قرارداد به طور رسمي فسخ شود. تيم آينده ميداودي هنوز مشخص نيست.

منبع:
    http://www.varzesh3.com

14. 6 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

دقیقا به همین شکلی هست که محمد جان شما میگی واقعا چرا وقتی پرواز ما عقب می افته اونطور سایت ها و برنامه های تلوزیونی میریزن سر استقلال مخصوصا شخص اقای فردوسی پور حالا باید دید این هفته واقعا مسئله عقب افتادن بازی پرسپولیس بررسی میشه یا نه ؟که مطمئنا نمیشه خوب هوادارم وقتی میبینه حقش ضایع میشه دستش به هیچ جایی نمیرسه شروع میکنه فحش دادن به اقای فردوسی پور تو ازادی جدیدا هم تو FB دوستان پرسپولیسی پیج هایی علیه مرحوم ناصر حجازی زدن و حرف هایی توش زده شده که واقعا ادم میمونه چی بگه

ضمنا اقای مثلا عادل این هفته ببینم پیگیری میکنی حرفای اقای رویانیان رو در مورد خرید بازیکن توسط باشگاه میلان از پرسپولیس رو یا خودت رو میزنی به ...بابا میلان علنی گفت ما قرار نیست بازیکن اسیایی بگیریم یا بازم مسئله شوالیه رو پیگیری میکنی ؟
    صد درصد دوست عزیز . من این توهین به مرحوم عقاب آسیا رو بارها و بارها به چشم دیدم ! آخه دیگه کسی که دستش از دنیا کوتاهه کسی که برای آسیا یه اسطوره بوده باید بیاد قاطیه کل کل های بی ادبانه بشه؟باید بهش فحش داده بشه جا صلوات؟خوب هوادار اینجور چیزا رو میبینه میره تو آزادی خودشو تخلیه میکنه دیگه . توهین توهینه . چه تو آزادی چه توی یه جمع 10 نفره چه توی فیس بوک چه پیج های ورزشی و فروم ها . اون وقت کسی این مسائل رو مورد بررسی قرار نمیده ولی 3 4 دقیقه چند هزار نفر یه شعار میدن الان خیلیا ناراحت شدن ! اون وقت وقتی به مرحوم فحش میدن زیاد موردی نداره !

بیخیال آقا بحث به جنجال کشیده میشه از قوانین هم خارج میشیم سایت گل هم اینقدر مطلب بزنه تا هاستش تموم شه . فردا که یه زلزه 7 ریشتری به اسم فرهاد مجیدی ایران رو میلرزونه و قراره تک تک جام هارو بترکونیم با ژنرال و هفت مقدس و جواد لالیگایی و زیدان آسیا حالا بذار اینا هر چی خواستن بگن

بزن به افتخارررر هفت مقدسسسسسسسسسسس

بزن به افتخار ژنرال و هفت مقدسسسسسسسسسس

بزن به افتخار داداش هفت مقدسسسسس

در آخر هم بزن به افتخار جرئت و غیرت و خون آبیه هفت مقدسسسسس

ما منتظریم کاپیتان محبوب من

16. 7 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

امروز دوشنبس هیچ خبری نشده تا حالا؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASTER OC 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فوري: مجيدي امروز عصر در باشگاه استقلال

سايت گل- فرهاد مجيدي عصر امروز براي انجام مذاكرات نهايي و پيوستن به تيم استقلال در دفتر اين باشگاه با علي فتح‌الله‌زاده ملاقات خواهد كرد.
    به گزارش سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، بازيكن شماره 7 و كاپيتان سابق استقلال از طريق برادرش به طور تلويحي با پيوستن به آبي‌پوشان موافقت كرده و حالا براي انجام مذاكرات نهايي بايد روبه‌روي مديرعامل استقلال بنشيند. اين جلسه ساعت 5 بعد از ظهر امروز در باشگاه استقلال برگزار خواهد شد.

مجیدی که امروز صبح به تهران آمده امشب به احتمال زیاد با استقلال قرارداد خواهد بست.

19. 3 کاربر از MASTER OC 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •