تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 308 اولاول ... 74753545556575859606167107157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دی متئو اخراج شد - پپ پیشنهاد چلسی رو رد میکنه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ارقام گیج کننده مسی - در 2012 به تنهایی از میلان در تمام رقابت ها بیشتر گل زده

مسی: نمی توانستیم اجازه دهیم که ماجرای سلتیک تکرار شود؛ بارسا مهمتر از رکورد گرد مولر است

مسی در بازی سه شنبه شب تیمش مقابل اسپارتاک مسکو دو گل از 3 گل تیمش را به ثمر رساند تا تعداد گلهای امسالش به عدد 80 رسیده و فقط 5 گل دیگر تا رکورد گرد مولر فاصله داشته باشد

سایت گل – لیونل مسی ستاره آرژآنتینی بارسلونا در دیدار سه شنبه شب این تیم مقابل اسپارتاک مسکو در دور پنجم از رقابت های مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا خوش درخشید و با نتیجه 0-3 به پیروزی رسید. مسی دو گل از این سه گل را به ثمر رساند تا تعداد گلهایش در سال 2012 به عدد 80 رسیده و فقط 5 گل دیگر تا رکورد گرد مولر فاصله داشته باشد.

محتوای مخفی: ادامه 
    گرد مولر آلمانی در سال 1972 و در طول یک سال 365 روزه موفق شده بود تا در تمامی تورنمنت ها 85 گل به ثمر رساند و حالا مسی در 5 قدمی اوست.

علاوه بر این، مسی تا به اینجای حضورش در تاریخ رقابت های لیگ قهرمانان اروپا 56 گل زده و با رکورد رون فان نیستلروی برابری می کند و صدرنشین جدول برترین گلزنان تاریخ لیگ قهرمانان اروپا رائول است که در این رقابت ها 71 گل زده.

درپایان این بازی مسی آرژانتینی در صحبت هایی به این نکته اشاره کرد که برای او مهم برد بارساست و نه پشت سرگذاشتن رکورد اسطوره آلمانی. او در پایان این بازی به خبرنگاران گفت:« نمی توانستیم اجازه دهیم که اتفاقی که در سلتیک رخ داده بود تکرار شود. ما می دانستیم که باید از همان ابتدای بازی قدرتمندانه بازی کنیم. چون همیشه بازیهای خارج از خانه در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا سخت است؛ به ویژه اینکه در چنین زمینی باشد.»

مسی از اینکه تیمش دراین بازی گلی را دریافت نکرد نیز خوشحال بود:« قطعا این نکته ای است که به همه قوت می دهد. مخصوصا وقتی که در بازیهای اخیر تیممان گلهای زیادی می خوردیم.»

مسی دربخش پایانی صحبت هایش به این نکته اشاره کرد که با وجود فاصله کمی که با رکورد گرد مولر که دارد، برای شکستن رکورد او لحظه شماری نمی کند:« مهم این است که ما در بازی 3شنبه به پیروزی رسیدیم و دراکثر دقایق بازی توپ را دراختیار داشتیم. برد بارسا مهمتر از شکستن رکورد گردمولر است.»

تیتو: مسی برای رکوردشکنی گل نمی زند؛ می دانستیم که تساوی هم برایمان کافی است ولی بردیم

سرمربی جوان بارسلونا از عملکرد قابل قبول تیمش مقابل میزبان روسی راضی و خوشحال بود

سایت گل – تیتو ویلانووا سرمربی جوان باشگاه بارسلونا از برد 0-3 تیمش مقابل اسپارتاک مسکو در دور پنجم از رقابت های مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا که باعث مسجل شدن صعود تیمش به دور بعد شد راضی و خوشحال بود و در ادامه به این نکته اشاره کرد که تیمش باشایستگی تمام گام به میدان گذاشت.

محتوای مخفی: ادامه 
    تیتو درمورد این بازی گفت:« می دانستیم که یک تساوی هم برای ما کافی است ولی به پیروزی رسیدیم. این نشان دهنده شایستگی های تیم ماست و نه شایستگی تیم های حریف. برایمان خیلی مهم بود که در همین روز سه شنبه صعودمان به دور بعد را قطعی کنیم و نیازی نباشد که تا آخرین هفته منتظر بمانیم. چون همیشه و در هر بازی هر اتفاقاتی ممکن است رخ دهد . حالا باید ببینیم که آیا برای صعود به عنوان تیم صدرنشین در بازی آخر خانگی مان نیاز به برد خواهیم داشت یا نه.»

مربی اسپانیایی به این نکته اشاره کرد که بازیکنان اسپارتاک درمقایسه با بازیکنان سلتیک موقعیت های بیشتری را خلق کردند و تیمش درمقابل تیم بزرگی مثل اسپارتاک بازی خوبی را ارائه داد:« ما احترام زیادی برای اسپارتاک قائلیم. بازی مقابل آنها سختی های خاص خودش را داشت: تغییرات زمانی، سرما، چمن مصنوعی... و بازیکنان ما بعد از یک بازی در نوکمپ به مسکو آمدند و خیلی خوب بازی کردند. به نظر من باید به شایستگی های بازیکنانم که مالکیت توپ را در دست گرفته و حمله کردند اشاره کرد.»

بعد از انتقادات وارده به خط دفاع بارسا تیتو گفت:« فکر می کنم که خیلی مهم است که دراین بازی دروازه مان را بسته نگه داشتیم. بعضی وقتها تیم های حریف از روی خوش شانسی به گل می رسند.سلتیک دوبار دروازه ما را بازکرد و فرصت های کمتری نسبت به اسپارتاک هم داشت.»

غیبت تئیو و درخشش مسی دراین بازی؛ سوژه دیگری بود که تیتو درموردش صحبت کرد:« مسی برای رکورد شکنی بازی نمی کند و هدفش تنها کمک به تیم برای پیروزی است. بارها از80 گل صحبت شده، چون این فوق العاده است. این گلها به خاطر خواسته و تلاش بارساست که همیشه برای برد به میدان می رود. اگر دراین بازی از تئیو هم استفاده نشد به این خاطر بود که او احساس درد می کرد. می توانست روی نیمکت بنشیند ولی من ترجیح دادم تا نام او را خط بزنم و اینگونه شد که دئولوفئو دقایق برای بازی کردن زمان پیدا کرد.»

بازی خوب اینیستا، سسک، بوسکتس و چابی هم موضوع دیگری بود که تیتو درموردش صحبت کرد:« اینیستادر بازی سه شنبه در جناحین خیلی خوب بود. ما می خواستیم به بازی عمق بدهیم و اگر قرار بود همه بازیکنان درکنار هم قرار بگیرند کار سخت می شد. اینیستا بازی فوق العاده ای انجام داد. او می تواند فوق العاده باشد و در انجام یک بازی ترکیبی با سسک هم موفق بود.»

بخش پایانی صحبت های تیتو مقایسه شرایط بارسا با بارسای سال گذشته درهمین زمان بود:« یک سال پیش در چنین روزهایی من مجبور شدم زیر تیغ جراحی بروم و آن جراحی می توانست سرنوشت من را به نحوی متفاوت رقم بزند ولی یک سال بعد من الان اینجا هستم.»

2. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

واقعا دم ش گرم . با اینکه برزیلیم از بازی این مینی آرژانتیمی لذت میبرم

4. 4 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

جوزپ ماریا اروبیتگ مدیر برنامه های پپ: گواردیولا عجله ای برای تصمیم گرفتن در مورد آینده ندارد. فرقی نمیکنه چه اتفاقی بیوفته، او تا سال جدید هیچ باشگاه یا تیم ملی را قبول نخواهد کرد. حالا با خانواده اش هست، در حال استراحت، مطالعه و تماشای فوتبال. ژانویه او شروع میکنه به فکر درباره اینکه کدام تیم را فصل بعد مربیگری خواهد کرد.

مسی: گواردیولا هرجایی موفق خواهد شد. حتی اگر بخاطر تحسین بلند مدت رومن آبراموویچ استمفورد بریج رو قبول کنه. او برای من بهترین مربی جهان هست و هرجایی برود شک ندارم موفقیت خواهد بود.

ایوان زامورانو مهاجم شیلیایی سابق رئال و اینتر: بارسای پپ برای من یادآور بازی خودش هست. وقتی می بینید پپ روز های خودش چطوری بازی می کرد و تیم بارسای او چطوری بازی میکنه، انگار بازی کردن خودش رو تماشا می کنید. تیتو هم با وجود تفاوت های جزئی که بینشون هست معتقدم در مسیر درستی برای رسیدن به سطح خیلی بالا قرار داره.

6. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

مسی: قهرمانی در چمپیونزلیگ بزرگترین چالش ماست

بارسا این هفته با پیروزی 3-0 مقابل اسپارتاک مسکو توانست صعودش به مرحله بعد چمپیونزلیگ را قطعی کند و مسی تایید کرد که قهرمانی در چمپیونزلیگ هدف اصلی آنها در این فصل محسوب می شود.

سایت گل- لیونل مسی، ستاره بارسا، تاکید کرد که تیمش به سختی به دنبال قهرمانی دوباره در چمپیونزلیگ در رقابت های این فصل است.
    مسی پیش از این در سال های 2006، 2009 و 2011 با بارسا قهرمانی در لیگ قهرمانان را تجربه کرد اما فصل گذشته با شکست مقابل چلسی در مرحله نیمه نهایی، نتوانستند از قهرمانی شان در این رقابت ها دفاع کنند.
    بارسا این هفته با پیروزی 3-0 مقابل اسپارتاک مسکو توانست صعودش به مرحله بعد رقابت های این فصل چمپیونزلیگ را قطعی کند و مسی تایید کرد که قهرمانی در چمپیونزلیگ هدف اصلی آنها در این فصل محسوب می شود.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" قهرمانی در چمپیونزلیگ بزرگترین چالش برای ماست زیرا قهرمانی در آن نعنای مهمی برای ما دارد.
    قهرمانی در این رقابت ها، از هر جام دیگری دشوارتر است. بهترین تیم ها در این رقابت ها حضور دارند و باید بهترین بازی ها را به نمایش بگذارید. ما به سختی تلاش می کنیم تا در این رقابت ها قهرمان شویم. "
    مسی و داوید ویا در دو دیدار این فصل بارسا با یکدیگر درگیری لفظی پیدا کردند اما ستاره آرژانتینی تمایل چندانی برای صحبت در مورد این موضوع ندارد.
    " چیزی برای گفتن ندارم. قرار نیست من چیزی را برای کسی توضیح بدهم. مردم می توانند هر طور که می خواهند فکر کنند."

+

ژاوی: بزرگترین آرزویم بازنشسته شدن در بارساست

باشگاه کاتالانی به تازگی مذاکرات برای تمدید قرارداد این بازیکن را آغاز کرد و اگرچه هنوز توافقی به دست نیامده است، اما این ملی پوش اسپانیایی تاکید کرد که قصد ندارد نوکمپ را ترک کند .

سایت گل- ژاوی، ستاره خط میانی بارسا، اعلام کرد که دوست دارد قراردادش را با این باشگاه تمدید کند و تا پایان دوران حرفه ای اش در نوکمپ بماند.
    باشگاه کاتالانی به تازگی مذاکرات برای تمدید قرارداد این هافبک باتجربه را آغاز کرد و اگرچه هنوز توافقی به دست نیامده است، اما این ملی پوش اسپانیایی تاکید کرد که قصد ندارد این باشگاه را ترک کند.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" هنوز برای تمدید قرارداد من زمان داریم و من امیدوارم برای سال ها در بارسا بمانم.
    من از نظر شرایط بدنی وضعیت بسیار خوبی دارم و مصدومیت ها قبلی را به طور کامل پشت سر گذاشته ام. باشگاه هر کاری می توانست انجام داده تا من بتوانم اینجا بمانم و بزرگترین آرزوی من این است که در بارسا بازنشسته شوم.
    در اینجا روزهای سخت هم داشتم اما از بودن در اینجا راضی هستم و امیدوارم هرچه زودتر قراردادم را تمدید کنم. فوتبال من را سرحال نگه می دارد و امیدوارم بتوانم به موفقیت هایم با بارسا و تیم ملی ادامه بدهم."
    قرارداد فعلی ژاوی با بارسا در تابستان 2014 به پایان می رسد.

+

کرویف درباره مسی و رونالدو: یکی فکر می کند،‌ یکی حرف می زند!

ملی پوش سابق هلند درباره تفاوت این دو بازیکن صحبت کرده است. او درباره گواردیولا و ویلانووا هم حرف زده.

ایت گل – یوهان کرویف، اسطوره فوتبال درباره کریستیانو رونالدو و لیونل مسی صحبت کرده است.
    برخی می گویند رونالدو باید توپ طلا را ببرد و برخی مسی را بخت اصلی می دانند. اما کرویف در مراسم معارفه کتاب فوتبال،‌فلسفه من نظرش را چنین گفت:‌«یکی شان حرف می زند و دیگری فکر می کند. هر کسی عنوان می خواهد و افتخار می کند آن را به دست بیاورد.

مسی بسیار ریزاندام است و کاری که با پاهایش انجام می دهد مانند آنچه است که کودکان انجام می دهند. کار او فوق العاده است. بهترین کار برای مسی این است که در جلو بازی کند،‌نه کناره ها. اگر حمله کنید و تیمی بسیار تهاجمی داشته باشید فضایتان بسیار محدود است. بازیکنان باکیفیتی مانند مسی و روماریو می توانند از این فضاها هم استفاده کنند و حرکت های خوبی داشته باشند.»

کرویف 65 ساله درباره دلایل موفقیت بارسا در فصل های اخیر هم گفت:‌«تعدادبازیکنان تیم و عملکرد تیم مهم است. نکته مهم این است که هر بازیکنی در بارسا کیفیت دارد. اگر ویا، تیو یا پدرو را ببینید می بینید که چه رقابتی بین آنهاست و این باعث بهتر شدن عملکرد تیم می شود.
    بارسلونا گل های بسیایر می سازد به این دلیل که هر فردی نقش خود را ایفا می کند و مهم نیست که چه کسی گل می زند.»

او درباره پپ گواردیولا و تیتو ویلانووا هم گفت:‌«گواردیولا تاکتیسینی باکیفیت بوده. تفاوت زیادی البته بین پپ و تیتو نیست. تیتو تیمی دارد که عالی کار می کند اما او با این مشکل مواجه است که جانشین فردی شده که بسیار خوب کار کرده. او باید با این مشکل روبرو شود تا به روزی نرسد که اوضاع خوب نباشد. نقش مربی این نیست که به مسی فوتبال یاد بدهد. چیزی که مهم است این است که مسی خوشحال باشد و دیگران هم همین طور. تیتو این را عالی انجام می دهد.»
    کرویف به امثال ژوزه مورینیو و آرسن ونگر هم تاخت:‌«برای این که مربی خوبی باشید باید بازیکن خوبی بوده باشید. باید بسیاری چیزها را در دوران بازی یاد گرفته باشید. مثلا این که چطور کار تیمی در میدان به پیش برود.»

8. 5 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

لیونل مسی به همراه برادرانش ماتیاس و رودریگو

10. 8 کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این تیمای بالا چه قدرتی پیدا کردن. خوشبختانه با هر کدوم بعد از رئال بازی داریم. مالاگا چه شاخی شده. صدرنشین گروه میلان، اینجا هم 4 تا به والنسیای نگون بخت که خودش همراه بایرن صدر هست میزنه. بتیس هم که همین هفته قبل 5 گل خورده بود الان بدون مدافع وسطاش رئال رو برد. امشب مهمون اولیشون لوانته که 7 بازی از 8 بازی خونگی اخیرش در تمام رقابت ها رو برده هستیم. باید جدی گرفت.

کم پیش میاد بازی های رئال رو ببینم ولی بعضی هواداراش انگار بازیکنا رو بی انگیزه می دونن. اگه اینطور باشه واقعا باید به هنر پپ پی برد که اون همه قهرمانی یا بهتره بگم هر قهرمانی اونم دوبل کسب کرد و حتی تقریبا تمام ستاره های تیم قهرمان جام ملت ها و جهانی هم شدن بازم به اون خوبی کشوند، بازی گرفت و به موفقیت هم رسید. بالاترین عناوین فردی هم که برده بودن. این نسل مادرید در مقایسه با نسل بارسا واقعا خیلی بی جامه.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

رونالدو: گواردیولا را مربی برزیل کنید

اسطوره برزیلی گفته گزینه شماره 1 او برای هدایت تیم ملی برزیل پپ گواردیولا است.

سایت گل – رونالدو گفته دوست دارد پپ گواردیولا مربی سلسائو شود. منزس جمعه از تیم ملی برزیل اخراج شد و مشخص نیست چه فردی جانشینش می‌شود. هرچند رونالدو با اخراج منزس موافق نیست، اما گفته مهم است که مربی‌ای استخدام شود که ویژگی‌های مناسبی داشته باشد.

او گفته است: «همه صبر خود را از دست می‌دهند، اما باید همواره به تصویر بزرگ‌تر نگریست. اگر من بودم منزس را اخراج نمی‌کردم. اما برزیل باید به مسیر صحیح برگردد. ما مربیان بزرگی در برزیل داریم و نیاز به فردی داریم که با تیم با آرامش برخورد کند.

گواردیولا در حال حاضر بهترین مربی دنیاست. او کارش را بسیار خوب در بارسلونا انجام داد و گزینه‌ای عالی برای برزیل خواهد بود. باید ببینیم طرفداران او را دوست دارند یا نه.»

Ronaldo wants Guardiola to coach Brazil

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

هنوز نزدیک پایان تعطیلات پپ نشده چه رقابتی شده برای جذبش. دیدنیه ولی بغض ما رو تازه میکنه.

12. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

امشب خیلی راحت می تونیم امتیاز مون رو با رئال به 11 برسونیم کار سختی هم نداریم
    بازی بعدی رئال با تیم دو لالیگاست پس امتیاز دادن رئال تو بازی بعدش خیلی زیاده !
    لوانته تیم تدافعی داره امیدواریم امشب به مشکل بر نخوریم
    به امید پیروزی

14. 6 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

امشب یه برد 6 صفری با 6 گل مسی چه میچسبه
    هم اختلاف 11 تا میشه هم مسی رکورد میشکنه

16. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

رئال کم کم داره لیگ رو از دست میده .... ایشالله امشب با یه بازی قاطعانه و مقتدرانه بازی رو می بریم البته با گلزنی مسی .....

18. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام
    یه مدت پیگیر بازیا نبودم
    می بینم که رئال به بتیس باخته !
    امیدوارم بتونیم امشب ببریم و اختلاف رو 11 تا کنیم ، کارمون از همین الان برای قهرمانی توی لالیگا آسون میشه

20. 3 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •