تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 58 اولاول ... 747535455565758 آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 574

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | اف سی هالیوود | جلد 2

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حرفات در کل درست بود به جز این یه تیکه

بازی دادن صرف به گومز و چندتا از دفاع ها بود که باعث سردی و نا آمادگی اولیچ و فن بویتن شده بود. که هردو در فینال اروپا ضعیف و مشخصا بی روحیه ظاهر شدن.
    فن بویتن اگه یادت باشه هفته اول نیم فصل دوم جلوی گلادباخ مصدوم شدش.مارکو رویس یه خطای خیلی بد روش کردش که باعث مصدومیت شدیدش شد و حتی میگفتن کل فصل رو از دست میده.
    ولی بعد بازی با رئال که معلوم شد بادشتوبر نمیرسه تازه فن بویتن از مصدومیت درومد ولی بازم شرایطش جوری نبود که بشه به وضعیتش برای فیکس بازی کردن اونم تو فینال اطمینان کرد به همین خاطر تیموشچوک بازی کرد به جاش و 85 دقیقه دروگبا رو خفه کرده بود((البته سبک دفاعی چلسی هم تو ایزوله شدن دروگبا تاثیر داشت))
    ولی خب هنوزم نفهمیدم چرا مهار دروگبا توی اون کرنر به جای اینکه به فن بویتن سپرده بشه به بواتنگ داده شد

2. 5 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آره می دونم فن بویتن تا اواخر فصل مصدوم بود. اولیچ هم حدود 6 ماه مصدوم بود. اما منظورم از بازی ندادن بیشتر در مورد فینال حذفی بود. هاینکس به اصطلاح با ترکیب اصلی وارد زمین شد که بازی رو ببره. اما فکر اینو نکرد بازیکن هایی که بازی بعدی و در واقع بازی اصلی رو از دست دادن؟ روحیه و انگیزه ی لازم واسه بازی در یه فینال کم اهمیت رو دارن؟ درست تر این بود که جای بازی دان به گوستاوو بداشتباه آلابا که به علت چند اخطاره بودن، از فینال اروپا محروم شده بودن، به بازیکن های جانشین مثل کونتنتو فن بویتن تیموشوک بازی می داد. 3 بازیکن محروم در هر 5 گلی که از دورتموند خوردیم نقش مستقیم داشتن، اکثر صحنه ها در نهایت سردی و بی انگیزگی از حریف جا می موندن و در واقع هر 3 تاشون تو زمین قدم می زدن. گومز هم که طبق معمول دروازه خالی خراب می کرد

فینال مهمتر فدای یه فینال واقعا بی ارزش شد. فرضا به دورتموند 10-0 می باختیم، لاقل کنتنتو فن بویتن اولیچ قبل از فینال اصلی، تجربه ی 90 دقیقه ی سخت رو پیدا می کردن. هم اولیچ هم فن بویتن وقتی جلو چلسی تعویض شدن، انگار تازه از خواب بیدار شده بودن. هردو گیج و منگ اصلا تو یه عالم دیگه بودن. از جفتشون خیلی خوشم میاد و تقصیر خودشون نبود چون از شرایط بازی دور بودن. تازه فن بویتن دیر رسید، اولیچ که چند ماهی بود از مصدومیت برگشته بود. بازی دادن یک سره به گومز در واقع بزرگ ترین اشتباه هاینکس بود. گومزی که فقط در نیمه ی اول 3 تا موقعیت عالی رو به آسمان کوبید. فن بویتن خودش باید می رفت دنبال دروگبا که تو خواب بود، تکل کنتنتو هم که اوج فاجعه. فقط تیموشوک عالی بود. البته در مورد فن بویتن و اولیچ منظورم این نیست که جلو چلسی از اول فیکس باشن، باید از قبل آماده می شدن که اگه تو فینال بهشون احتیاج پیدا می شد گند نزنن. اگه مصدومیت لعنتی نبود، مثلا فن بویتن وسط بازی می کرد و بواتنگ دفاع چپ، شاید اصلا اون کرنر کذایی پیش نمی اومد

هرچی یاد اون بازی کذایی میوفتم ضربان قلبم می ره بالا و اعصابم خورد می شه، اون همه موقعیتی که فقط تو نیمه ی اول از دست دادیم، تک به تکی که گومز از رو نقطه ی پنالتی به مدار استوا فرستاد و هاینکس 2 دستی زد تو سر خودش، اولیچ بی انگیزه که اگه پنالتیشو گل کرده بود شواینی هم گل می زد و برنده شده بودیم، جامو از لندن برگردوندیم ولی داغ دلمون نخوابیده. ایشالا 3 تا دیگه پپ بگیره که شاید با 8 قهرمانی آروم بشیم

4. 4 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

دورتموند ظرفیت صندلیش 65هزار تا هستش در حالی که ما فکر کنم 66هزار تا تا پارسال حداقل ظرفیت صندلی داشتیم
    تقریبا؛ آمار دقیق دو ورزشگاه توی بازی های اروپایی: وستفالن 65,590 - آلیانس 67,812

در نهایت عطش قهرمانی اروپا واسه من که هنوز نخوابیده. هم ابزارشو داره هم تجربه شو، هم تفکر و شخصیت قهرمانی تو بازیکن ها و مربی وجود داره. فقط در صورت تکرار قهرمانی اروپا می تونه ادعا کنه سال موفقی داشته، که منم امیدوارم 3 سال موفق در بایرن داشته باشه !
    دقیقا احساسی که القا میشه همینه، تیم با این که سه گانه رو برده ولی هنوز میشه عطش قهرمانی رو دید، درسته که تعویض مربی، اون هم یک مربی که سه گانه رو کسب کرده هیچ وقت خبر خوبی نیست، ولی حتی اگه هاینکس هم در تیم باقی مونده بود برای دادن انرژی و انگیزه دوباره به تیم برای سال های بعد کار سخت تری رو داشت، به هر صورت بعد از همه این اتفاقاتی که به وجود اومده امیدوارم حضور پپ و انرژی که به تیم تزریق می کنه باعث بشه که این عطش فروکش نکنه و از تیم یکدستی که هاینکس درست کرده استفاده ببره برای زمستان های پیش رو

6. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کاریکاتور: دلبری گواردیولا در اولین روز حضور در بایرن

او که گفته می شد به شدت در حال آموزش زمان آلمانی است، به راحتی به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

سایت گل- پپ گواردیولا که روز گذشته به طور رسمی به عنوان سرمربی جدید بایرن معرفی شد، فرصت را برای اینکه خود را به چهره ای محبوب در باشگاه باواریایی تبدیل کند، از دست نداد.

او که گفته می شد به شدت در حال آموزش زمان آلمانی است، به راحتی به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

محتوای مخفی: ادامه 
    اگر او به همین راحتی با کار در بوندس لیگا هم سازگار شود، بایرنی ها مشکلی برای فصل آینده نخواهند داشت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پدر گواردیولا: اصلا نگران پپ در بایرن نیستم؛ پپ فوتبال را در خونش دارد

پدر پپ گواردیولا می داند که پسرش برای چالش جدید زندگی اش آمادگی تمام و کمالی دارد

سایت گل- والنتی، پدر پپ گواردیولا مطمئن است که پسرش در ماجراجویی جدیدش در بایرن مونیخ موفق خواهد بود.

او در گفتگو با برنامه اسپورتس در سارسا که در شبکه سارسا پخش شد، در مورد آینده پسرش پپ گواردیولا روی نیمکت مربیگری بایرن مونیخ صحبت کرد و گفت:« پپ تمام توانش را به کار خواهد گرفت و هر چه در توان دارد را در اختیار تیم جدیدش قرار خواهد داد.»

والنتی گواردیولا از چالش جدیدی که پیش روی پسرش قرار گرفته احساس خوشبختی و غرور می کند و در تمجید از اوضاع بایرن گفته:« بایرن در سطح خیلی بالایی است. در آلمان فوتبال با کیفیتی دنبال می شود. البته در این میان کمی بحث مسئولیت نیز مطرح خواهد بود.»

پدر سرمربی کاتالان ادامه داد:« امیدوارم که پپ به همین ترتیب و مثل همیشه به کارش ادامه دهد. او همیشه به خاطر فوتبال و برای فوتبال زندگی کرده. برای او 24 ساعت شبانه روز برای فوتبال، فکر کردن و حرف زدن راجع به فوتبال است و فوتبال را در خونش دارد.»

او در ادامه تلاش کرد تا کمی فشارها را از روی دوش پپ در آستانه شروع ماجراجویی جدیدش در دنیای فوتبال بردارد:« من کسی هستم که بیشتر از هر فرد دیگری می خواهم که او موفقیت هایی که در بارسلونا داشته را حالا در بایرن مونیخ تکرار کند. ما باید در کارهایی که انجام می دهیم مبارزه کنیم تا بهترین عملکرد ممکن را داشته باشیم. فوتبال به ورود توپ به دروازه بستگی دارد و مثل ریاضی یا شطرنج نیست.»

البته پدر پپ اعلام کرد که با خونسردی و آرامش اوضاع را دنبال می کند:« من نگران نیستم؛ چون می دانم که او تمام توانش را به کار خواهد گرفت و در بخش پایانی صحبت هایش در مورد زندگی شخصی پسرش هم گفت:« در نیویورک، پپ یک مربی آلمانی داشت و اینجا هم همین طور. زمانی که او بخواهد کاری را بکند، همیشه به آنچه که می خواهد می رسد.»

8. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

بعد از خوندن اولین کنفرانس پپ، مهرش به دلم نشست.. مخصوصا با اون آبجویی که دستش بود : دی

انشالله موفق باشه

10. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هیتسفلد: گواردیولا یک سرمربی واقعا باشخصیت است

سرمربی سابق بایرن مونیخ در صحبت هایی به تمجید از پپ گواردیولا پرداخته و اعلام کرده که تلاش پپ برای یادگیری زبان المانی در موفقیت او حیاتی خواهد بود

سایت گل- اوتمار هیتسفلد، سرمربی سابق بایرن مونیخ به تمجید از پپ گواردیولا سرمربی جدید این تیم پرداخته و از فروتنی و تعهدش تعریف و تمجید نموده

هیستفلد که در حال حاضر سرمربی تیم ملی سوئیس است در مجموع 7 سال هدایت بایرن را در دست داشت و بر این باور است که سران این باشگاه فرد ایده آلی برای هدایت بایرن برگزیده اند.

هیتسفلد در گفتگو با بیلد گفت:« من گواردیولا را در جلسه سرمربیان دیدم. او یک شخصیت دوست داشتنی است. خوش برخورد و صادق است و واقعا رفتار محترمانه ای دارد. در اولین حضورش به عنوان سرمربی بایرن، او توضیح داد که از بازیکنانش چه چیزهایی می خواهد: فروتنی و تعهد به باشگاه»

هیتسفلد ادامه داد:« اینکه او به زبان المانی صحبت می کند، شخصیتش را نشان می دهد. به علاوه این برتری بزرگی برای او نیز هست؛ چرا که می تواند مستقیما با بازیکنانش صحبت کرده و صحبت های رسانه ها را درک کند. افرادی مثل تراپاتونی و نوویو اسکالا در کار خود موفق نبودند، چون نمی توانستند به زبان مورد نیاز صحبت کنند.»

گواردیولا بعد از یک سال استراحت و دوری از دنیای فوتبال حالا کارش را روی نیمکت مربیگری بایرن آغاز کرده است.

Hitzfeld: Guardiola a coach of real character

ریبری: گواردیولا از من خواست در پست شماره 10 بازی کنم

ریبری یکی از ارکان اصلی موفقیت های باواریایی ها در رقابت های فصل اخیر بوده و با 13 گل و 27 پاس گل، نقشی اساسی در رسیدن این تیم به سه گانه داشت.

سایت گل- فرانک ریبری، ستاره فرانسوی بایرن مونیخ، ادعا کرده که پپ گواردیولا، سرمربی بایرن، از او خواسته تا فصل آینده در پست شماره 10 بازی کند.

ریبری یکی از ارکان اصلی موفقیت های باواریایی ها در رقابت های فصل اخیر بوده و با 13 گل و 27 پاس گل، نقشی اساسی در رسیدن این تیم به سه گانه داشت.

با این وجود، او فاش کرد که ممکن است فصل آینده و با نظر گواردیولا از کناره های زمین به پشت مهاجمان تیم نقش مکان کند.

ریبری به اکیپ گفت:" پپ از من سوال کرد ترجیح می دهم در چه پستی بازی کنم و آیا دوست دارم در پست شماره 10 باشم یا نه.

من جواب دادم که می توانم در پست های مختلفی در خط حمله بازی کنم. او ایده های زیادی دارد."

گواردیولا در اولین کنفرانس مطبوعاتی اش به عنوان سرمربی بایرن اعلام کرد که اشتیاق زیادی برای پیوستن به این باشگاه با تاریخچه پربار و بازیکنان استثنایی داشت؛ صحبت هایی که برای ریبری بسیار جذاب بود.

" فوق العاده بود. شما فورا احساس می کنید که او چه می خواهد. او می تواند ما را به تیم بهتری تبدیل کند."

Guardiola ponders No.10 role for Ribery

12. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

Erik ten Hag مربی جدید باشگاه که سابقه کار در PSV و Twente هلند رو داشته:

خوش و بش پپ و مولر

پپ و ماریو

یک و دو با پپ

نتیجه یک و دو با پپ : دی

پپ و بایدها

پپ و نبایدها

14. 10 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گوتزه: الگوی من مسی است

بسیاری اعتقاد دارند پپ گواردیولا به این خاطر گوتزه را به خدمت گرفته تا از او مانند مسی به عنوان شماره 9 کاذب استفاده کند و این ملی پوش آلمانی هم تایید کرد مشکلی برای این کار ندارد.

سایت گل- ماریو گوتزه، خرید جدید بایرن مونیخ، در اولین مصاحبه اش پس از پیوستن به این باشگاه، لیونل مسی، ستاره بارسا را به عنوان الگوی خود معرفی کرد.

بسیاری اعتقاد دارند پپ گواردیولا به این خاطر گوتزه را به خدمت گرفته تا از او مانند مسی به عنوان شماره 9 کاذب استفاده کند و این ملی پوش آلمانی هم تایید کرد مشکلی برای این کار ندارد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" مسی یک الگو برای همه است؛ از جمله برای من.

فکر نمی کنم مبلغ بالای این انتقال، یک فشار اضافی روی من باشد. در واقع با توجه به اینکه فقط 21 سال دارم، چنین انتقالی برای من یک افتخار است.

وقتی اولین بار خبر جدایی ام از دورتموند منتشر شد، شرایط خیلی آسان نبود اما اکنون دیگر آن را پشت سر گذاشتم. مهمترین مسئله پیشرفتم است که فکر می کنم در بایرن اتفاق خواهد افتاد."

او همچنین در مورد اولین دیدار با پپ گواردیولا و رابطه اش با او گفت:" اولین تماس با گواردیولا واقعا ویژه بود. ما در مورد اینکه من چه زمانی آماده خواهم شد، صحبت کردیم. من جلسات تمرینی او را تماشا کردم و متوجه شدم که او کار با توپ زیادی را برای مسائل تاکتیکی انجام می دهد."

گوتزه در حال حاضر دوران مصدومیت را سپری می کند و احتمالا در هفته های ابتدایی فصل جدید غایب خواهد بود.

Gotze: Messi is my role model

16. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

مصاحبه ماتیاس سامر مدیر ورزشی بایرن

FCBayern.ir-ماتیاس سامر مدیر ورزشی باشگاه بایرن مونیخ اخیرا گفتگویی با تلویزیون خصوصی باشگاه fcb.tv انجام داده است که توجه شما را به گوشه هایی از آن جلب می نماییم :

- ما با هیچ باشگاهی از جمله فیورنتینا برای فروش ماریو گومز توافقی نداشتیم.من خبرهای رسانه های ایتالیایی در این زمینه را تکذیب می نمایم.

- ما قیمت این بازیکن را قبلا به طور صریح و واضح بیان کردیم اما هنوز پیشنهادی که با مبلغ مورد نظر ما برای گومز مطابقت داشته باشد و قابل قبول باشد، تاکنون دریافت نکرده ایم.

- هر باشگاهی که بخواهد گومز را داشته باشد باید مبلغ مورد درخواست ما را بپردازد.

- در صورتی که تا دو روز دیگر تکلیف انتقال گومز مشخص نشود، او همراه با سایر بازیکنان بایرن برای اردوی پیش فصل راهی ترنتینو خواهد شد. او هنوز بازیکن بایرن مونیخ می باشد و باید در تمرینات پیش فصل نیز شرکت نماید در ضمن ما به وکیل این بازیکن و خود گومز اعلام نمودیم که باید ظرف یک هفته دیگر تکلیف خود را مشخص کنند.آنها فقط یک هفته مهلت دارند.

- داوید لوئیز ؟!! خیر. ما هیچ پیشنهادی برای این بازیکن ارائه نکردیم و اصولا پپ نیز هیچ پیشنهادی به ما در درباره خرید این بازیکن نداده است.بنابراین این بازیکن مورد نظر ما قرار ندارد.

- پرونده نقل و انتقالات باشگاه هنوز باز است و ما در صورتیکه که سرمربی تمایل داشته باشد در این زمینه فعال خواهیم بود.

- کاملا با پپ در تیم هماهنگ هستم و تعاملی خوبی بین ما وجود دارد.هنوز هم میگویم گواردیولا بهترین گزینه ممکن برای پست سرمربیگری باشگاه بایرن مونیخ بود.

- من از همین جا اعلام می نمایم هیچ گونه کدورت و دشمنی بین باشگاه بایرن مونیخ با باشگاه بوروسیا دورتموند وجود ندارد .

- ماریو گوتزه خودش تمایل داشت به بایرن ملحق شود و زیر نظر گواردیولا کار کند و ما تنها مقدمات این کار را برایش فراهم نمودیم.

- بایرن مونیخ همچنان به حضور قدرتمند خود در رقابتهای اروپایی و بوندسلیگا و کسب عناوین مختلف ادامه خواهد داد.خواسته روسای باشگاه از سرمربی جدید تحقق همین امر می باشد.

18. 6 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

سامر توی یه مصاحبه هم در مورد انتقال گوتزه حرف جالبی زده بود، اینکه وقتی از پپ گزینه های مورد نظرش رو جویا شده بودند، پپ فکر می کرده روابط باشگاه با دورتموند مثل روابط رئال و بارساست و یکجور قانون نانوشته هست که اجازه نمیده از هم باریکن جذب کنن (که البته تاریخ نشون داده نیست!) ولی سامر گفته مشکلی نیست و پپ خوشحال از این صحبت، بلافاصله دست روی گوتزه گذاشته

+

معارفه گوتزه و کیرشهف ظاهرا حاشیه زیادی درست کرده، از اونجا که هر دوشون با Nike قرارداد دارند و از طرف دیگه باشگاه با Adidas، چون جلسه رسمی باشگاه محسوب میشده حق نداشتند Nike بپوشند و Adidas به خاطر این مسئله از دست باشگاه شاکی هست، خصوصا با این Nike بزرگی که روی تی-شرت گوتزه نوشته شده

+

ریبری بعد از تمدید:

20. 9 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •