تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 95 اولاول ... 74753545556575859606167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

لاتزیو یکی از دندون گرد ترین و سرسخت ترین تیم های سری آ هست .به قول آقای عامل -گزارشگر کشتی-امیتاز به جونش بسته است-خیلی خوب دفاع میکنه خوبم ضد حمله میزنه.شانس بزرگی که آوردیم اینه که کلوزه مصدومه.دوست دارم دی شیلیو دوباره بازی کنه.واقعا قشنگ نفوذ میکنه و سانترهای خیلی خوبی داره
    در ضمن تازگی ها آلگری از بواتنگ توی وینگ چپ استفاده میکنه.برای وینگر چپ بویان و نیانگ هستن نمیدونم چرا آلگری با وجود این نفرات بوآتنگ رو تغییر وضعیت داد؟
    بواتنگ باید در کنار مونتی و نوچرینو توی خط هافبک باشه.یعنی نقطه ای که ضعفیم
    Last edited by H A M A S; 01-03-2013 at 21:17.

2. 4 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

از بواتنگ که معمولا در پست وینگر راست و بجای نیانگ استفاده شده . وینگر چپ میلان الشاراوی است .
    البته در بازی با پارما از بواتنگ در پست وینگر چپ و بجای الشاراوی بازی کرد . ولی معمولا در سمت راست بازی کرده .
    نوچرینو که فعلا افت داشته و در حال حاضر فلامینی بهتر از اون عمل کرده .
    با این حال موافقم که حضور بواتنگ در خط هافبک میتونه کمک حال میلان باشه . هر چند در پست وینگر هم خوب عمل کرده و سانترهای خوبی ارسال میکنه .

4. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

آقای صالح تو کارشناسی دلامدولینا حرف قشنگی زد. گفت "آلگری بواتنگ و نوچرینو در کنار هم قرار داده چون اینها بازیکنهای چند منظوره هستند" بنظر منم آلگری اعتقاد زیادی
    بازیکنهای درگیر،دونده و چند پسته داره تا به بازیکنهایی مثل بویان و نیانگ که قابلیت های محدودتری دارند.
    خوشبختانه بازی امشب شبکه 3 پخش میشه دیشب یوه و ناپولی هم به تساوی 1-1 رسیدن، میشه گفت نتیجه خوبی بود برای ما، فکر می کنم می تونیم حتی به نایب
    قهرمانی هم فکر کنیم چون با توجه به نتایج و بازیهای ناپولی رده دوم در دسترس تره تا قهرمانی
    با وجود این لیست محرومین و مصدومینی که داریم میتونه شرایط بازی کمی پیچیده کنه ولی وقتی یک نگاه به بازیکنان جایگزین کنیم کمی از نگرانیم کمتر میشه بر همین اساس
    بازی امشبم فکر نمی کنم به مشکل جدی بربخوریم، البته بازی راحتی هم نخواهد بود ولی فکر میکنم میلان میتونه سه امتیاز کسب کنه. تنها نکته ای که کمی نگرانم میکنه اینه که
    از فرصتهامون استفاده کنیم و مثل بازی با اینتر آخر بازی حسرت موقعیت های از دست دادمون بخوریم.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

6. 4 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته لاتزیو تیم سرسختیه و این اواخر بدجوری مقابلشون مشکل داشتیم .
    فقط باید دعا کنیم امشب دروازه بان لاتزیو (مارکتی) روی فرم نباشه و شرایط خوبی نداشته باشه وگرنه گل زدن بهش خیلی خیلی سخته .
    این دو سال اخیر پیشرفت مارکتی وحشتناک بالا بوده و یکی از بهترین دورازه بانان سری آ است و یک توپ هایی رو میگیره که مخ آدم سوت میکشه !!!
    در کل کار سختی داریم ولی امیدوارم با پیروزی در این دیدار به رتبه سوم برسیم .
    حیف اون امتیازاتی که اول فصل مفت و راحت از دست دادیم

8. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خوب یک پیروزی مقتدرانه مبارکمون باشه. با اینکه دو پنالتی هم مافیا نزاشت برامون بگیرن و الشعراوی هم دوتا تک به تک خراب کرد و یه توپ به تیر زدیم و نیمه دوم بخاطر تفکرات
    آلگری خیلی با احتیاط بازی رو اداره کردیم ولی انتقام شیرینی گرفتیم.

آقا این جاودانی چی میگه؟!! آقا بیا برو همون دایره طلاییت بقرآن اونجا شیرین تر بودی!
    چه پدر کشتگی با ایتالیا داره؟ تا پای بارسا وسط باشه همه جوره که بارسا رو می کوبه وقتی بحث لیگ باشه که ذوب در ولایت لالیگا شده و همین جور اراجیف می بافه، نمی دونم
    ناراحت چیه! چند چنده با خودش؟ ولی اولین گزارش خیابانی بود من خوشم اومد، دمش گرم چقدر از میلان تعریف کرد، من ذوق مرگ شدم اینقدر این خجالتمون داد

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

10. 5 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان 3-0 لاتزیو

خوب با این پیروزی سه بر صفر بار دیگه میلان رده سوم رو در اختیار گرفت .
    میلان کلا در سال 2013 متحول شده . تیمی که در نیم فصل اول رده 17 بود رو الگری به رده سوم رسونده و میتونه تا رده دوم هم برسونه .
    یکی از کارشناسان ایتالیایی گفته که با این وضعیت خوبی که میلان داره اگر سری آ دوباره برگزار میشد میلان مدعی جدی کسب رتبه اول و قهرمانی بود.

این بازی هم خوشبختانه با پیروزی پشت سر گذاشتیم و باید همه بازی ها رو با حداکثر امتیاز از زمین خارج بشیم تا همینطور سیر صعودی میلان ادامه پیدا کنه.
    همه خوب بودن به غیر از یپس که خیلی میخواست دریبل زنی کنه ! و رو به جلو حرکت کنه .

الشاراوی هم نیمه اول خیلی خوب و چند تا موقعیت خوب هم داشت که متاسفانه با بی دقتی اونا رو از دست داد وگرنه نتیجه میتونست از این هم بهتر باشه
    پاتزینی هم عالی بود و روی هر سه گل میلان تاثیرگذار بود . گل سومش هم که خدا بود . عجب شوتی زد از اون فاصله . قشنگ گذاشتش گوشه دروازه و مارکتی هرچقدر سعی کرد بهش نرسید.

دی شیلیو هم در جناح چپ خوب بود و شاید باید منتظر یک مالدینی دیگه باشیم . برای این بشر فرق نمیکنه با پای راست سانتر بکشه یا چپ . در هر شرایطی پاسش رو تمیز و زیبا میفرسته .
    خیلی وقت بود که فوتبال ایتالیا همچین مدافع کناری رو به خودش ندیده بود

در کل تبریک

12. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دی شیلیو هر ۲۰ سال یکبار ظهور می‌‌کند

جوزپه پانکارو برای هر ۲ تیم میلان و لاتزیو بازی کرده است و بر این باور است که ماتیا دی شیلیو بازیکن کلیدی امشب خواهد بود. وی بر این باور است که بازیکنی مانند دی شیلیو هر ۲۰ سال یکبار دیده می‌‌شود.

مدافع بازنشسته پیرا‌هن لاتزیو را از سال ۱۹۹۷ تا ۲۰۰۳ به تن کرد و بعد از آن‌ از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۵ برای میلان به زمین رفته است.

ولادیمیر پتکوویچ بطور حتم برای پیروزی به میدان خواهد رفت اما آلگری نیز برد را می‌‌خواهد.

آلگری مطمئنا با اعتماد به نفسی‌ بالا به میدان خواهد رفت زیرا میلانی قوی در دستان او می‌‌باشد که در حال پیشرفت است و با وجود کار شروع بسیار بد، شوق کار تیمی را دوباره به میان بازیکنان برگردانده است.

به عقیده من میلان برتری بیشتری دارد زیرا روسونری در سن سیرو بازی خواهد کرد.

ماریو بالوتلی به خاطر مصدومیت این بازی را از دست داده است، پانکارو بازیکن میلان دی شیلیو را زیر نظر دارد و امیدوار است که‌به پیشرفت خود ادامه دهد.

دی شیلیو برای بزرگ بودن به فوتبال آماده است. او یک بازیکن خارق العاده می‌‌باشد و بازیکنی مثل او هر ۲۰ سال یکبار به فوتبال وارد می‌‌شود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بازی با جنوا مهم تر از بارسلونا است

جیامپائولو پاتزینی با درخشش در برابر لاتزیو نشان داد که همچنان می تواند بازیکن مهمی برای میلان باشد.

پاتزینی پس از پایان بازی به اسکای گفت :

" در هنگام گلزنی بسیار خوشحال بودم چراکه یک بازی سخت در پیش روی ما بود و ما تنها می خواستیم با سه امتیاز از زمین خارج شویم. این یک بازی فوق العاده بود که از آن لذت بردم. "

" مدتی است که میلان بهتر از گذشته کار می کند و این بسیار خوب است. در حال حاضر در رتبه ی سوم هستیم اما مسیر طولانی باقی مانده است."

" تلاش میلان برای رسیدن به این مکان بسیار خوب و قابل تحسین است اما باید بدانیم که نباید ناامید شویم و از کار خود دست بکشیم."

او در رابطه با بالوتلی گفت :
    " ماریو به زودی برای بازی بعدی در اختیار تیم خواهد بود و این مسئله بسیار مهم است. و من نیز از حضورش خوشحالم."

" بارسلونا ؟ من فکر می کنم رویارویی با جنوا مهم تر است."

میلان شایسته رسیدن به رتبه سوم بود/کنار گذاشتن کاسانو؟ نظری ندارم

مصاحبه آلگری پس از پیروزی 0-3 برابر لاتزیو از هفته 27 سری ا ایتالیا...

میلانی ها موفق شدند با ارائه یک بازی هجومی و تماشایی ضمن صعود به رده دوم با حساب 3 گل لاتزیو حریف خود را از پیش رو بردارند

میلان در شرایطی از هفته 27 رقابت های سری آ در سن سیرو به میزبانی لاتزیو رفت که این فرصت را داشت تا با پیروزی برابر لاتزیو به رتبه سوم جدول صعود کند و حالا شاگردان ماکس آلگری با ارائه یک بازی هجومی و زیبا لاتزیو را با سه گل در هم کوبیدند هر چند که میلانی ها ظاهرا دو پنالتی مشکوک هم از داور این دیدار که گرفته نشد طلبکار بودند.

آلگری 45 ساله پس از پیروزی 0-3 برابر لاتزیو از هفته 27 سری آ به خبرنگاران گفت " اینکه موفق شدیم پس از مدت ها در بازی های خانگی دروازه خود را بسته نگه داریم نکته بسیار مثبتی است حتی با این حساب که لاتزیو 10 نفره شده بود"

میلان با شکست 0-3 لاتزیو به رده سوم جدول سری آ صعود کرد تا همچنان به کسب سهمیه لیگ قهرمانان فصل آینده امیدوار باشد.آلگری در این باره گفت " این بازی یک پیروزی حیاتی برای ما بود چرا که محکوم به گرفتن هر سه امتیاز این جدال حساس بودیم و از طرفی در پایان فصل تیم های هم امتیاز بازی های رو در روی آن ها محاسبه خواهد شد"

او در ادامه گفت " میلان شایسته رسیدن و قرار گرفتن در رتبه سوم جدول بود همانطور که با ارائه یک بازی زیبا این موضوع را ثابت کردیم.با توجه به دربی هفته گذشته در بعضی از زمان های بازی خسته بودیم ،بنابراین نباید فراموس کنیم که بر روی چه هدفی تمرکز کرده ایم و بازی برابر جنوا بسیار مهم و تاثیر گذار خواهد بود که نباید از آن بازی غافل شویم"

" از لحاظ فیزیکی و روحی در فرم بسیار خوبی قرار داریم و امیدوارم که بتوانیم این روند را تا پایان فصل ادامه بدهیم.در حال حاضر بسیار سازمان یافته تر و به تعادل بیشتری رسیده ایم که احتمال پیروزی ما در بازی ها را بیشر خواهد کرد"

آلگری در پایان صحبت های خود در رابطه با آنتونیو کاسانو مهاجم سابق روسونری و حال حاضر اینتر نظرش را اعلام کرد،بازیکنی که ظاهرا برای بازی یکشنبه عصر توسط استراماچونی کنار گذاشته شده"این موضوع هیچ ربطی به من ندارد بنابراین واقعا در مورد آن حتی فکر هم نکردم.تمام آن چیزی که می توانم در این رابطه بگویم این است که با کاسانو همکاری خوبی داشتیم و بحث و اختلاف نظر هم می تواند رخ بدهد"

14. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

چه انگیزه ای! و از همه مهمتر چه تاکتیکی! واقعا کیف کردم! راحت میشد مثل آب خوردن لاتزیو رو 6 تایی کنیم!
    بعد از کارلتو اینقدر بازی هامون با برنامه و منظم نبوده..هر چی بود از روی خلاقیت و حرکات انفرادی بود
    اول فصل هم اینقدر خراب بودیم بیشترش مشکلات روحی بود.اما درست بعد از اومدن بالوتلی تیم یکم اعتماد به نفس پیدا کرد و الان افتاده رو غلطک
    خوشحالم پاتزینی گل زد.توی اینتر هم بود بازیش رو دوست داشتم
    بواتنگ هم به زنم به تخته شیطنت هاش رو کم کرده.توی چند حرکت قبل شوت زدن سر خورد و گرنه یه گل قشنگ هم میزد
    به جز یپس که سردرگرم بازی میکرد بقیه همه خوب بودن.به امید روند رو به جلوی تیم
    حیف ! واقعا حیف! اگر 5 یا 6 امیتاز داشتیم الان میشد حتی به قهرمانی سری آ هم فکر کرد!

پ.ن:به نظرتون این تیم پتانسیل قهرمانی اروپا رو داره؟ میشه آمبروسینی دوباره اون کاپ قشنگه رو بگیره بالای سرش؟

16. 4 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پ.ن:به نظرتون این تیم پتانسیل قهرمانی اروپا رو داره؟ میشه آمبروسینی دوباره اون کاپ قشنگه رو بگیره بالای سرش؟
    به قول مونتاری هیچ چیز غیرممکن نیست .
    میلانی که نیم فصل اول رده هفدهم بود و کاندیدای سقوط به سری ب محسوب میشد الان در رده سوم قرار داره و حتی میتونه به رده دوم هم برسه .
    سال 2006/2007 که میلان قهرمان اروپا شد هیچ کسی روی این تیم حساب باز نمیکرد .
    حتی در بازی با بایرن مونیخ همه میگفتن میلان حذفه که در بازی رفت نتیجه 2 بر 2 با در سن سیرو با گلهای پیرلو و کاکا برای میلان و دو گل فن بویتن برای بایرن به پایان رسید .
    ولی در آلیانز آرنا میلان با دو گل سیدورف و اینزاگی بایرن رو شکست داد و راهی مرحله بعد شد .
    بازی با منچستر رو هم که همه به یاد دارن و نیازی به توضیح اضافه نیست . فقط توی اون بازی هم هیچ کس روی میلان حساب نمیکرد ولی میلان با پیروزی تاریخی 3 بر صفر در سن سیرو به فینال راه پیدا کرد.

همین چلسی هم هیچ کسی روش حساب نمیکرد و میگفتن یک تیم بحران زده است ولی قهرمان سال قبل لیگ قهرمانان شد.

شاید خیالبافی محسوب بشه ولی این میلانی که من دارم می بینم یکی از آماده ترین تیم های حال حاضره اروپاست و به کل متفاوت شده . کلا باعث شگفتی همه اهالی فن شده و هر گزارشگری که بازی های میلان رو گزارش میکنه میلان نیم فصل اول و نیم فصل دوم رو با هم قیاس میکنه.
    و از آمادگی این چنینی میلات ابراز شگفتی میکنن . البته خودمون هم کم شگفت زده نشدیم

البته یک قسمت مهم هنوز مونده و اون هم اینه که میلان هنوز از این مرحله صعود نکرده و یک بازی سخت در نیوکمپ مقابل بارسا داره .
    اگه از این مرحله صعود کنیم و بارسا رو کنار بزنیم به نظر من 50% راه رو رفتیم

18. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

در ادامه حرفهای بهزاد اضافه کنم که به قول آدیداس Impossible is nothing

دیروز یک نقل قول از کونته خوندم که گویا گفته بود "در نهایت میلان خواهد بود که یونتوس برای اسکودتو به چالش خواهد کشید" شاید خیلی سخت
    به نظر بیاد ولی با توجه به بازیهای باقی مونده تا آخر فصل برای سه تیم اول فکر میکنم در انتهای فصل بتونیم خودمون به یوه برسونیم ولی فقط در صورتی
    که بتونیم تک تک امتیازات بدست بیاریم. البته بازم میگم خیلی خیلی سخته ولی غیر ممکن نیست.

در مورد cl هم همونطور که بهزاد گفت شرایطش همیشه متفاوت بوده, در مورد این تورنومنت ها بنظرم تیمی موفق تر خواهد بود که در طول مسابقات پیشرفت
    کنه و به اوج خودش نزدیک بشه میشه بعنوان مثال از ایتالیا 2006 و یورو 2012 و حتی چلسی سال گذشته اسم برد که شروع خوبی نداشتن ولی با جلو رفتن مسابقات
    رفته رفته بهتر و بهتر شدن و در نقطه ای که باید در اوج خودشون قرار داشتن و به موفقیت رسیدن. میشه تا حدودی دید که این مسئله در مورد میلان هم صدق میکنه.
    واقعا میلان چند ماه پیش با این میلان قابل مقایسه نیست., یادمه 3 -4 ماه پیش یک بازی از میلان دیدم که همه بازیکنها سردرگم بودند و با زدن زیر توپ و بازی مستقیم
    بی هدف می خواستن خودشون به دروازه برسونن, روی هر حمله حریف چهار ستون خط دفاعی می لرزید ولی الان کاملا با برنامه و حساب شده بازی میکنن. معلومه که تک تک بازیکنها
    به حرفهای آلگری گوش میدن. نکته دیگه پیشرفت یکسری بازیکنهامون هست که شاید تا حدودی بدونم علتش چیه
    به عنوان مثال پیشرفت اباته غیرقابل انکاره, نفوذها, سانترها حرکات ترکیبیش و البته دفاع کردنش خیلی بهتر شده و مضافا اینکه به محوطه جریمه نفوذ میکنه و شوت به سمت دروازه هم میزنه
    (گل اول به لاتزیو) و فکر میکنم این پیشرفت بخاطر وجود دی سیلیو اتفاق افتاده, رقابت همیشه باعث بهبود دوتا بازیکن میشه و وقتی آباته می بینه رقیب برای پستش وجود داره صد در صد
    سعی میکنه بهتر و بهتر بشه. میشه گفت در خیلی از پست ها الان این وضعیت وجود داره و رقابت برای رسیدن به لاین آپ بالا گرفته و با توجه به اینکه آلگری لاین آپ تیم رو فقط با توجه تمرینات
    تیم در طول هفته می چینه و بهترین بازیکنان تمرینات رو انتخاب میکنه میشه تصور کرد که شرایط تمرینی بازیکنان چطور میتونه باشه.

بازی برگشت در نیو کمپ میتونه نقطه عطف میلان در این فصل باشه, اگه بتونیم از سد بارسا بگذریم میتونیم ادعا قهرمانی اروپا هم کنیم, چرا که نه ؟!!
    اما کاره فوق العلاده سختی پیش رو داریم, بارسا قرار نیست بهمین راحتی اجازه بده از نیو کمپ جان سالم بدر ببریم مطمئنم همونطور که میلان با دندان از دو گلش
    دفاع خواهد کرد, بارسا هم تا آخرین نفس حمله میکنه تا انتقامش بگیره و به مرحله بعد بره.
    بهرحال, آلگری تا همینجای فصل کاری که در لیگ و cl انجام داده چیزی از معجزه کم نداشته و به عنوان یک طرفدار میلان بدون توجه به هر نتیجه ای که در برابر بارسا کسب
    خواهیم کرد از این تیم میلان بسیار خوشحالم و بهش افتخار میکنم.
    Last edited by آرش-19; 04-03-2013 at 12:03.

20. 3 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •