تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 60 اولاول ... 7475354555657585960 آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 591

نام تاپيک: [اختصاصی کاربران] موضوعات (مناظر، طبیعت، نجومی، هوایی، آسمان و حیات وحش)

اگه نباشه جاش خالی می مونه knight110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

عکساتون عالیه اما این کارتون که عکسارو با حجم بالا گذاشتید نامردیه

عکسها را ریسایز کردم. امیدوارم که از حوزه نامردی(!!!) خارج شده باشند.

همانگونه که گفتم عکسها با فتو شاپ این گونه شده اند و اگر نه عکسهای اصلی اصلا قابل ارائه نیستند. به دنبال این هستم که حداقل عکسهایی بگیرم که با امکانات دوربین حداقل نزدیک به کیفیت عکسهایی که می بیند باشند.

لطفا راهنمایی.

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست من knight110. چند نكته بهتون ميگم اميدوارم گوش بديد.
    ببينيد دوستان تذكرات زيادي در موارد مختلف دادند.

شما خيلي كتابي صحبت ميكنيد.شايد فكر كني ادب رو رعايت ميكني اما كاربرا رو ا خودت دو ميكني. دوستمون بهزاد يه بار بهتون گفت اما شما توجهي نكرديد.
    عكس گرفته ه ام . علاقمندی های من می باشد . بنظروتون بهتر نيست بجاي اينا بگيد: عكس گرفتم يا دوست دارم يا خوشم مياد.
    مطمئن باشيد اين طرز صحبت باعث عدم تمايل براي برقراري ارتباط با شما ميشه (نقد عكس هاتون و جواب دادن به سوالاتون). خيلي ساده بگم خواهش ميكنم خودموني تر صحبت كنيد.

دوستمون بهزاد ازتون خواستن اسمتون رو بگيد كه نگفتيد. ماشالا فعاليتتون كه زياده پس بهتر نيست براي ارتباط بهتر با دوستان اسمتون رو بگيد تا بجاي كي نايت110 شما رو با اسمتون خطاب كنيم؟ به نظر بنده خيلي بهتره.
    طبق قانون تاپيك، حجم عكس ها بيشتر از 300كيلوبيت نبايد باشه. در حالي كه حجم عكساي شما به طور ميانگين 500 كيلوبيته! براي مني كه adsl هم دارم ولي ترافيكم حجميه مشكل ميشه سر زدن به تاپيك هاي عكاسي.

حالا ميرسيم به عكس هاتون. متاسفانه عكس هاتون در عين بي كيفيتي حجم بالايي دارند كه براي من سواله!
    شما هنگام عكاسي چه چيزي رو سوژه قرار ميديد؟ باور كنيد تا عكس هاتو سوژه و هدف درستي نداشته باشند زيبا در نميان. قبل از اينك عكس بگيريد سوژتون رو مشخص كنيد و اين كه هدفتون چيه از اين عكس و ايا با اين كادر زيبا در مياد يا نه. استفاده از فلاش هم كار بسيار اشتباهي اونم در محيط باز!
    راهه درازي در پيش دارين...!

عرض کردم که راهنمایی کنید. بله میدانم که راه درازی در پیش دارم. خب گفتید استفاده از فلش خوب نیست . این درست. چرا؟ چکار کنم. نظر فنی؟

از بابت حجم عکسها هم ببخشید . حق با شماست. حجم را کم کردم.

در مورد شیوه نوشتن هم قبلا گفتم که چشم. اجازه دهید که به مرور که با نوع نگارش شما و سایرین بیشتر آشنا شدم این کار خود به خود انجام خواهد شد. مگر

نشنیداید که از قدیم و ندیم گفته اند که کمال همنشین در من اثر کرد...

این عکسها را فقط برای نظر دادن شما و بقیه گذاشتم. حالا من یک پیشنهاد به شما می کنم:

شاید تنها کسی هستید که ایرادهای غیر فنی میگیرید. مثل همین نوع نگارش و از جانب بقیه صحبت می کنید. یکی دو نفر بیشتر در این مورد به من چیزی نگفته اند.

عزیز دل برادر هدف من یادگیریه. پس راهنمایی کنید. و نظر فنی بدید. این که این عکس بی کیفیته و یا اول سوژه را انتخاب کن و هدف داشته باش را خیلی خوب

بلدم. یکیار دیگه به عکسهایی که تا به حال گذاشتم نگاه بکن. هر کسی با هدفی کاری را انجام میده. اگر وقت میذارم میام اینجا اینه که از نظر دوستانی مثل شما استفاده کنم .

در مورد اسم هم میتونید با نام مستعار سینا منو خطاب کنید.

خوبه؟باز هم ابهامی هست؟ باور کنید اصلا ناراحت نمی شم. اما منطقی اینه که وقتی ایراد می گیرید از لحاظ فنی هم راهنمایی کنید. انتقاد همراه با پیشنهاد.

Last edited by knight110; 12-02-2013 at 01:13.

3. این کاربر از knight110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amateِur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

عرض کردم که راهنمایی کنید. بله میدانم که راه درازی در پیش دارم. خب گفتید استفاده از فلش خوب نیست . این درست. چرا؟ چکار کنم. نظر فنی؟

از بابت حجم عکسها هم ببخشید . حق با شماست. حجم را کم کردم.

در مورد شیوه نوشتن هم قبلا گفتم که چشم. اجازه دهید که به مرور که با نوع نگارش شما و سایرین بیشتر آشنا شدم این کار خود به خود انجام خواهد شد. مگر

نشنیداید که از قدیم و ندیم گفته اند که کمال همنشین در من اثر کرد...

این عکسها را فقط برای نظر دادن شما و بقیه گذاشتم. حالا من یک پیشنهاد به شما می کنم:

شاید تنها کسی هستید که ایرادهای غیر فنی میگیرید. مثل همین نوع نگارش و از جانب بقیه صحبت می کنید. یکی دو نفر بیشتر در این مورد به من چیزی نگفته اند.

عزیز دل برادر هدف من یادگیریه. پس راهنمایی کنید. و نظر فنی بدید. این که این عکس بی کیفیته و یا اول سوژه را انتخاب کن و هدف داشته باش را خیلی خوب

بلدم. یکیار دیگه به عکسهایی که تا به حال گذاشتم نگاه بکن. هر کسی با هدفی کاری را انجام میده. اگر وقت میذارم میام اینجا اینه که از نظر دوستانی مثل شما استفاده کنم .

در مورد اسم هم میتونید با نام مستعار سینا منو صدا خطاب کنید.

خوبه؟باز هم ابهامی هست؟ باور کنید اصلا ناراحت نمی شم. اما منطقی اینه که وقتی ایراد می گیرید از لحاظ فنی هم راهنمایی کنید. انتقاد همراه با پیشنهاد.

خوب سينا جان من فقط براي خودت راهنمايي فني و غير فني كردم چه طرز صحبت و چه نظر فني روي عكس. عزيز ببين من براي جمع آوري تشكر راهنماييت نكردم چون كسي اين ورا نمياد پس مطمئن باش هر چي گفتم براي خودت بوده. حالا كه ناراحتت كردم معذرت مي خوام. به خدا نامردي كردم اگه بگم عكسايي كه گرفتي (عكساي امشبت) خوبه و حرف نداره پس انتقاد پذيريتو بالاتر ببر و همينطور سطح كيفي

دوربین عکاسی خودشم میتونه عکس بندازه ..

منظره خوب خیلی جاها هست ..
    مدل خوب خیلی جاها هست ...
    نور کافی بیشتر اوقات میشه پیدا کرد ...
    با وجود اینا همه عکسها خوب نمیشن ؟؟ !!!!!
    -----" عکاسی مثل نفس کشیدن راحت نیست برعکس مثِ آدمی میمونه که تنگی نفس داره و فقط گاهی یه نفس عمیق میتونه بکشه از پس همون یه نفس یه اثر قوی میاد " ------
    "یک عکس خوب با روح عکاس ادغام شده"

(کاتبنامه)

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خوب سينا جان من فقط براي خودت راهنمايي فني و غير فني كردم چه طرز صحبت و چه نظر فني روي عكس. عزيز ببين من براي جمع آوري تشكر راهنماييت نكردم چون كسي اين ورا نمياد پس مطمئن باش هر چي گفتم براي خودت بوده. حالا كه ناراحتت كردم معذرت مي خوام. به خدا نامردي كردم اگه بگم عكسايي كه گرفتي (عكساي امشبت) خوبه و حرف نداره پس انتقاد پذيريتو بالاتر ببر و همينطور سطح كيفي

دوربین عکاسی خودشم میتونه عکس بندازه ..

منظره خوب خیلی جاها هست ..
    مدل خوب خیلی جاها هست ...
    نور کافی بیشتر اوقات میشه پیدا کرد ...
    با وجود اینا همه عکسها خوب نمیشن ؟؟ !!!!!
    -----" عکاسی مثل نفس کشیدن راحت نیست برعکس مثِ آدمی میمونه که تنگی نفس داره و فقط گاهی یه نفس عمیق میتونه بکشه از پس همون یه نفس یه اثر قوی میاد " ------
    "یک عکس خوب با روح عکاس ادغام شده"

(کاتبنامه)

دوست خوبم باز هم نظر فنی ندادی. مثلا برای گرفتن عکسی با کیفیت تر در شب و یا برای این عکسهایی که امشب گذاشتم بهترین سرعت و یا حالت دیافراگم چیه؟ و

این که چطوری سرعت و دیافراگم را تنظیم کنم و...
    Last edited by knight110; 12-02-2013 at 01:14.

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

دوست خوبم باز هم نظر فنی ندادی. مثلا برای گرفتن عکسی با کیفیت تر در شب و یا برای این عکسهایی که امشب گذاشتم بهترین سرعت و یا حالت دیافراگم چیه؟ و

این که چطوری سرعت و دیافراگم را تنظیم کنم و...
    من از كيفيت عكست ايرادي نگرفتم (جز رزوليشن پايين) . از سوژه،كادر بنديت و مسائل فني ايراد گرفتم. در كل هنگام شب بايد ديافراگم رو باز كنيد يعني هر چه عدد F رقم پايين تري باشه دياف باز تره و نور بيشتري به سنسور ميرسه و هرچي عدد F بالاتر باشه دياف بسته تره و نوره كمتري به سنسور ميرسه. حساسيت يا ايزو رو زياد بالا نبريد و سعي كنيد در نور كم حداكثر تا 400 بالابرديد. سرعت شاتر هم متغييره و هر چه بالا تر ببريد نور كمتر و هر چه سرعت پايين تر نور بيشتر. حالا شما لطف كنيد دوربيني كه باهاش عكس ميگيريد رو مدلشو بگيد تا بگم چجوري اين تنظيمات رو اعمال كنيد.

7. این کاربر از Amateِur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان من یه پیشنهادی دارم برای ارتقا سطح کیفی تاپیک : اونم اینکه بهتره که کمتر اسنپ شات هاتون رو آپ کنید ....

هر عکسی که میگیرید فورا آپلودش نکنید در اینجا یا هرجا دیگه ... خودتون با دید نقد بهش نگاه کنید و راضی نباشید به عکسی که گرفتید ... و ببینید آیا میشه اسم عکس روی اون اثر گذاشت ؟

اکثر عکس هایی که ( بجز یه تعداد ) در این تاپیک و بقیه تاپیک ها قرار میگیره رو واقعا اسم عکس نمیشه روش گذاشت و یه اسنپ شات ساده بیشتر نیستند

** یه طور کلی، اصطلاح اسنپ شات ( ‏Snapshot‏) به عکس هایی اطلاق‎ ‎می شود که توسط آماتورها، با دوربین های ساده،جهت ثبت اتفاقات ساده خانوادگی نظیر‎ ‎تعطیلات،عروسی و غیره، گرفته می شوند.

من خودم رو جدای از بقیه نمیدونم خدایی نکرده توهین به کسی محسوب نشه من فقط پیشنهادم رو دادم ....

سلام جناب محمد عزیز
    البته باید اضافه کنم در مورد اون ناراحتی که صورت گرفت و شما هم شاهدش بودید نظارتی صورت نگرفت
    اونجا من عکس ها رو شروع به نقد کرده بودم اما دوستانی که تازه کار بودن به جای اینکه بیان از تجربه دوستان دیگه یاد بگیرن اومدن و نظر غیر کارشناسی دادن و من هم نمی تونم دروغ بگم واقعا ناراحت شدم
    البته بیشتر ناراحتی من از مدیران محترم این بخش بود که در مقابل اون دوست عزیز توضیح کارشناسی نخواستن و جالب اینکه خودشون به عنوان مدیر اومدن زیر نظر غیرکارشناسانه اون دوست محترم تشکر زدن. یعنی این یک توهین غیرمستقیم به من بود که شما بعد از این همه فعالیت عکاسی هیچی نمی فهمی
    حالا شما انتظار دارین من و سایر دوستان با چه انگیزه ای بیایم فعالیت کنیم
    من در حد تجربه خودم میومدم و نقد مینوشتم و یا عکس قرار میدادم و هدف بیشتر اشتراک تجربیات بود

بله شما کاملا درست میفرمایین الان بیش از 60 درصد عکس ها اسنپ شات هستش و این واقعا خوب نیست

به طور کلی باید شرایطی فراهم بشه که حرفه ای ها بیان و با فعالیتشون باعث پیشرفت بقیه بشن نه اینکه باعث فراری دادن بضاعت کم هم بشیم

من از هر چیزی اطلاعاتی نداشته باشم یا اینکه مطمئن نباشم بیان نمی کنم ولی شما شاهد بودین که در مقابل اون عمل غیر کارشناسی کاربر مزبور یک مدیر هم اظهار نظر نکرد و متاسفانه به همین دلیل بود که دست و پای امثال بنده نیز برای ادامه فعالیت بسته شد

در این مدت از دوستانی چون شما عکس های بسیار خوبی دیدم و نیز نقدهای بسیار خوبی
    این عکس رو هم به خاطر تشکر از مطلب به جا و بسیار خوبتون از من پذیرا باشید
    موفق باشید

Last edited by dada_zebel; 12-02-2013 at 15:17.

9. 9 کاربر از dada_zebel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من از كيفيت عكست ايرادي نگرفتم (جز رزوليشن پايين) . از سوژه،كادر بنديت و مسائل فني ايراد گرفتم. در كل هنگام شب بايد ديافراگم رو باز كنيد يعني هر چه عدد F رقم پايين تري باشه دياف باز تره و نور بيشتري به سنسور ميرسه و هرچي عدد F بالاتر باشه دياف بسته تره و نوره كمتري به سنسور ميرسه. حساسيت يا ايزو رو زياد بالا نبريد و سعي كنيد در نور كم حداكثر تا 400 بالابرديد. سرعت شاتر هم متغييره و هر چه بالا تر ببريد نور كمتر و هر چه سرعت پايين تر نور بيشتر. حالا شما لطف كنيد دوربيني كه باهاش عكس ميگيريد رو مدلشو بگيد تا بگم چجوري اين تنظيمات رو اعمال كنيد.
    لطفا برای دو دوربین راهنمایی کنید:

Sony HX100V و Canon 960Is

یک سئوال دیگه. تنظیمات لازم برای عکاسی از آب روان به چه صورت است.مثل عکسی که در صفحه قبل دوستی لود کرده بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

لطفا برای دو دوربین راهنمایی کنید:

Sony HX100V و Canon 960Is

یک سئوال دیگه. تنظیمات لازم برای عکاسی از آب روان به چه صورت است.مثل عکسی که در صفحه قبل دوستی لود کرده بود.

عکس زیر را که از آبشار مارگون گرفتم ببین. چطوری میشه عکسی گرفت که آب جاری در عکس، روان و صاف در بیاد.

12. 5 کاربر از knight110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

عکس زیر را که از آبشار مارگون گرفتم ببین. چطوری میشه عکسی گرفت که آب جاری در عکس، روان و صاف در بیاد.

براي اين كار بايد سرعت شاتر رو پايين بياري (مثلا 1 ثانيه) و ديافراگم رو ببندي (مثلا F/22) براي اعمال تنظيمات هم بهتره به يك دوربين فروشي بريد و از فروشنده بپرسيد چون متاسفانه من خيلي كار با دوربين هاي كامپكت رو بلد نيستم . اين رو هم در نظر بگيريد كه همه ي دوربين هاي كامپكت ا آلترازوم قابليت تغيير ديافراگم و سرعت شاتر رو ندارند.
    اينم يه نمونه عكس كه آب رو اين فرمي دراوردم. اطلاعات عكس رو نگاه كن بهت كمك ميكنه. مثلا در اون عكس ديافراگم رو 16 گرفتم و سرعت شاتر رو 1.3 ثانيه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Amateِur; 12-02-2013 at 21:44.

14. 2 کاربر از Amateِur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

برای صاف دراومدن آبه آبشار :
    1.دوربین رو روی سه پایه مستقر کنید و روبه نمایی که قصد عکاسی دارید برگردونید و کاملا سوژه رو برای عکاسی هدف بگیرید
    2.سرعت شاتر رو کمتر کنید مثله یک بیستم یا یک پانزدهم و یا بیشتر یا کمتر (خودتون تست کنید ببینید تو کدوم سرعت عکستون خوب درمیاد)
    3.اگه موقعیتتون شب بود که هیچ وگرنه باید با کمتر کردن یا بیشتر کردن پارامتر های دیگه بتونید شدت نوری که با کاهش دادن سرعت بوجود میاد جبران کنید.مثلا دیافراگم رو عددشو زیاد کنید
    4.برای اینکه هیچ لرزشی بوجود نیاد از تایمر استفاده کنید.یعنی بذارید رو تایمر و کلید شاتر رو بزنید و بعد از دوسه ثانیه عکس بگیره

با توجه به نوع و مدل دوربین شاید بعضی از تنظیمات وجود نداشته باشن

16. 2 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •