دوست من knight110. چند نكته بهتون ميگم اميدوارم گوش بديد.
ببينيد دوستان تذكرات زيادي در موارد مختلف دادند.
شما خيلي كتابي صحبت ميكنيد.شايد فكر كني ادب رو رعايت ميكني اما كاربرا رو ا خودت دو ميكني. دوستمون بهزاد يه بار بهتون گفت اما شما توجهي نكرديد.
عكس گرفته ه ام . علاقمندی های من می باشد . بنظروتون بهتر نيست بجاي اينا بگيد: عكس گرفتم يا
دوست دارم يا خوشم مياد.
مطمئن باشيد اين طرز صحبت باعث عدم تمايل براي برقراري ارتباط با شما ميشه (نقد عكس هاتون و جواب دادن به سوالاتون). خيلي ساده بگم خواهش ميكنم خودموني تر صحبت كنيد.
دوستمون بهزاد ازتون خواستن اسمتون رو بگيد كه نگفتيد. ماشالا فعاليتتون كه زياده پس بهتر نيست براي ارتباط بهتر با دوستان اسمتون رو بگيد تا بجاي كي نايت110 شما رو با اسمتون خطاب كنيم؟ به نظر بنده خيلي بهتره.
طبق قانون تاپيك، حجم عكس ها بيشتر از 300كيلوبيت نبايد باشه. در حالي كه حجم عكساي شما به طور ميانگين 500 كيلوبيته! براي مني كه adsl هم دارم ولي ترافيكم حجميه مشكل ميشه سر زدن به تاپيك هاي عكاسي.
حالا ميرسيم به عكس هاتون. متاسفانه عكس هاتون در عين بي كيفيتي حجم بالايي دارند كه براي من سواله!
شما هنگام عكاسي چه چيزي رو سوژه قرار ميديد؟ باور كنيد تا عكس هاتو سوژه و هدف درستي نداشته باشند زيبا در نميان. قبل از اينك عكس بگيريد سوژتون رو مشخص كنيد و اين كه هدفتون چيه از اين عكس و ايا با اين كادر زيبا در مياد يا نه. استفاده از فلاش هم كار بسيار اشتباهي اونم در محيط باز!
راهه درازي در پيش دارين...!