منم سفارش دادم هنوز به دستم نرسیده . خداکنه مشکلی نداشته باشه.
mrn مگه 48 ساعت تست نداره براشون برگشت نزدی؟
شما دستگاه رو چه موقع سفارش دادین؟ همون سری اول؟
منم سفارش دادم هنوز به دستم نرسیده . خداکنه مشکلی نداشته باشه.
mrn مگه 48 ساعت تست نداره براشون برگشت نزدی؟
شما دستگاه رو چه موقع سفارش دادین؟ همون سری اول؟
با نرم افزار تست کردین دیدین پیکسل معیوب داره؟:eek: با چه نرم افزارهایی خوبه لپ تاپ رو چک کرد دید مشکل داره یا نه؟
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
آخه آل 50 تومن برا نصب افزار میگیره منم چون خودم نصب ویندوز بلدم می خواستم به جای اینکه 50 تومن به ال بدم یه مجموعه نرم افزار گردو
که قیمتش همون 50 تومنه بگیرم که کلا از شر دانلود نرم افزار راحت شم ولی با این حساب که شما میگین مجبورم بدم خودشون نصب کنن؟؟؟؟
راستی منظورت از بررسی سخت افزار ، فیزیکیه یا نرم افزاری؟چه جوری؟؟
خوشبختانه مانیتور دستگاه من مشکلی نداره
میبری گارانتی؟
نه با همون آل صحبت کردم همون ساهت اول ک بدستم رسید بشون گفتم.بام تپاس گرفتن و گفتن عکس بگیرم بفرستم نا اگر قابل درست شدن بود راهنماییم کنن وگرنه من پسشون بدم و پولمو پس بگیرم.فوقش بعد از عید همینو 100 تومن گرونتر یا 200 تومن ارزونتر میخرم
Sent from my GT-P3100
اوکی دادا
ایشالا که حل میشه
فقط یه سوال؟ کیف و موس همراه دستگاه بود؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
دستگاه دیگه ای نداشتن عوض کنن؟
کیف و موس همراه داشت ولی زیاد مالی نیستن.
نه گفتن موجودی نداریم و فلان،میخوان اذیت کنن.من برام مهم سلامت وسیلمه.میرم از جای وی،ه میخرم
Sent from my GT-P3100
حالا اگه پس بردارند که عالی میشه.هزینه تیپاکس چه قدر شد چند روزه به دستت رسید؟
با این مشکلاتی که شما گفتین حالا با این گارانتی سریر هم که هست یعنی تعویض نمی کنن؟
من جایی رو می شناسم با گارانتی اروند به مدت 18 ماه ( گارانتی تعویض داره ) و بیمه بدنه ایران یکساله می ده 3650000 ! قبلا که ال دیجیتال می داد 3490000 خوب بود ولی 60 تومن برد بالا الانم که موجودی نداره معلوم نیست بیاره می خواد باز چند بفروشه!
من چندبار تو چند پست از دوستان خواستم که نظرشونو در مورد این مدلی که خریداری کردن و کیفیت و کارایشش بگن تا امثال من که می خوان بخرن بدونن این مدل با توجه به کانفینگش اوکی هست یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)