تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 396 اولاول ... 74753545556575859606167107157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

[SPOILER]
    خوب... شروع میکنیم...
    اول از همه تبریک میگم به Ea Games خصوصا Ea Sports که دوباره یه بازی داد درخور اسمش ، یه بازی فوق العاده قشنگ که واسه خریدنش ، هرچقدر هزینه کنم از ته دل میگم نوش جون David Rutter و همکارانش...
    همون اول که بازی شروع میشه،مسی یه ضربه میزنه و با یه انیمیشن زیبا توپ وارد دروازه میشه و بازی شروع میشه...
    منو ها تقریبا شبیه سال قبله فقط تا یه حد کوچولویی تغییر کرده و رنگ و بوی تازه تری گرفته...
    اولین نکته ای که منو تا حدی تحت تاثیر قرار داد ، بهتر شدن سرعت منو ها بود...این مشکل زیاد تو نسخه ی PC خودشو نشون نمیده چون قدرت PC ها از کنسول ها معمولا بالاتره ولی تو کنسول خیلی سرعت کم تو منو ها اذیت میکرد،البته بازم اون سرعتی که دلم میخواد رو ندارن ولی بهتر شدن...
    تیمم رو که انتخاب کردم ، چیزی که چشمم رو گرفت Ea Sports Football Club Match Day بود... یعنی تمام بازیکن به فرم جدید خود ( یا توجه به آخرین بازی ای که تو دنیای واقعی انجام داده بودن ) بودند...یعنی مثلا نوشته :
    Tevez 89 (+3( یعتی کارلوس توزی که قدرت پایه اش توسط این بازی 86 در نظر گرقته شده ، به خاطر بازی خوبش تو بازی قبل ، اورالش 3 تا رفته بالا و این حالت آپدیت بودن یه شاهکاریه که فقط از بچه هی EA برمیاد...فوتبال به روز ! فکرشم غیرفابل تصوره...تو بازی هم که میری بر اساس همین ویژگی ، وضعیت تیم ها رو توضیح میده
    مثلا منی که من سیتی برداشتم و با میلان بازی کردم گزارشگره گفت :
    تیم Home (یعتی من سیتی ) در حال حاضر رتبه ی 4 رو تو لیگ داره و تیم Visitor ( یعتی میلان ) رتبه ی دهم رو تو لیگ خودش داره و بعد با کارشنانسش نشستن و در مورد این جایگاه ها و وضعیت تیم ها با هم بحث کردن !!!!!!!!!!
    یعنی فقط میشه گفت : N1
    البته بازی تاکید میکنه که برای بهره بردن از این ویژگی فیفا باید حتما آنلاین بود که خب کاملا هم طبیعی به نظر میرسه !
    تو Formation چیز جدیدی که به چشم میخوره اسامی جدیدشونه مثلا :
    3-4-3 Flat یا مثلا 3-4-3 Diamond (همون لوزی خودمون)
    اجازه ی Edit فورمیشن رو نمیده تا بتونم اطلاعات بیشتری در مورد جزییاتش براتون قرار بدم ، به هر حال دموئه ! و نه نسخه ی اصلی...
    تو Settings بازی ، میتونین ساعت بازی رو انتخاب کنین ، از ساعت 2 ظهر تا 12 شب ، هر ساعتی رو که انتخاب کنین کنارش با عکس نشون میده که تو اون ساعت وضعیت نور و اینا چطوره
    بقیه ی گزینه های Settings شبیه فیفا 12 س
    اول بازی که بازیکنا و اینا میاد تو ، انیمیشن ها تغییراتی داره و یه چیز مهمش اینه که دست دادن بازیکن ها با هم یا با داور بهتر شده ( ولی هنوز حس خیلی خوبی به آدم نمیده ) ، اگه یادتون باشه تو نسخه ی قبل وقنی میخواستن به هم دست بدن ، انگار که کلا دستشون قطع نخاعه ! ولی تو این نسخه بهتر شده ولی هنوز جای کار داره... دوربینی هم که داره ورود بازیکن ها رو نشون میده ، با لرزش هایی که داره اینو به گیمر القا میکنه که انگار فیلم بردار تو زمینه و وقتی راه میره ، کمی دوربین میلرزه!
    اما خود بازی هم تغییرات گسترده ای داشته... البته بیشتر تغییرات فیفا 13 رو میشه به کامل شدن فیفا 12 نسبت داد و نه مثلا به اضافه شدن یه چیز خیلی جدید و خاص ! که منطقی هم هست...وقتی شما بازی ای میسازی که سایت سخت گیری مثل گیم اسپات نمره ی عالی 9 رو بهش میده ، طبیعیه که شما به ساختار اصلی دست نمیزنی و همون نسخه قبل رو بهبود میبخشی...
    برخورد ها سر تصاحب توپ واقعا قشنگ شده و به دنیای واقعیت نردیک شده و دیگه اینطور نیست که مثلا اگه یایا توره دنبال توپه ، به هیچ عنوان یه بازیکن با قدرت بدنی ضعیف تر مثل روبینیو نمیتونه توپو ازش بگیره ، بلکه در بیشتر موارد توره این رقابت رو میبره ولی گاهی هم ممکته بازیکنی مثل روبینیو زرنگی کنه و توپو بگیره ( مثل دنیای واقعی ) و این به جذاب تر شدن پیگیری این جدال ، کمک میکنه ... رقابتی که به طور 100 % قابل پیش بینی نیست..
    مهمترین نکته ای که فیفا 13 داره و واقعا تو لذت بردن از یک سیمولیشن فوتیال ، به آدم کمک میکنه ، همون First Touch Control هستش...هر بازیکن یه مدل تو رو استاپ میکنه ، استاپ کردن توپ ها غیر قابل پیش بینی میشه و این یعتی رفتن به سمت شبیه شدن به ویژگی اصلی فوتبال واقعی یعنی غیر قابل پیش بینی بودن...
    تو نسخه های قبلی فیفا همیشه حق با دفاع بود و 99% توپ ها که سمت دفاع بود رو دفاع تو تصاحبش میبرد ، تو این نسخه این حس به من دست داد که این 99% به حدود 70 80 % تقلیل پیدا کرده و اینجا هم میشه امیدوار بود که دفاع نتونه جدال رو برنده بشه و یا تحت فشار اشتباه کنه و بتونی توپو ازش بگیری و این هم باز شبیه فوتبال واقعیه...
    پاس کاری ها سخت شدن و دیگه به راحتی نمیتونی توپو به هم تیمی خودت برسونی ، دیگه از اون پاس کاری های پینگ پنگی غیر واقعی که شاید 20 ثانیه از 90 دقیقه فوتبال واقعی رو شامل بشه نیست ، این هم باز یعتی نزدیک شدن به فوتیال واقعی...
    تعویض ها انیمشن قشنگی رو به خودش اختصاص داده ، کمک داور 4 با تابلویی که تو دستشه و شماره ی بازیکن ها روش درج شده تو صحنه دیده میشه ...
    کنار زمین بازیکن ها مشغول گرم کردن خودشون هستن...
    وقتی تیم عقبه و خطای به نقع تیم عقب اتقاق میفته ، هم تیمی ها سعی میکنن با پاس ، توپو سریع به ناحیه ی خطا برسونن تا بازی شروع بشه...
    احساس میکنم شوت ها هم کنی فرق کردن ، یا بهتره بگم حالات جدیدی هم اضافه شده و از جاهای جدید هم میشه امید به گل شدن توپ داشت...
    در کل این فیفا ، کامل ترین و بهترین فیفا یی بوده که من تا حالا بازی کردم و آخرین 2 جمله ای که میتونم بگم ایناس :
    1.تبریک به سازنده ای این بازی فوق العاده....
    2.بی صبرانه منتظرم که 7 مهر بیاد...

[/SPOILER]

ممنون بابت نقد.
    ولی لطفا دفعه ی بعد که خواستید پست بدید، روی دکمه ی B کلیک نکنید. کلفت کردن حروف تمام کلمه ها، خوندن پست رو سخت می کنه.

خب من دقیقآ همین الان میخوام واسه اولین باز نسخه ی کنسولی بازی رو بازی کنم
    چه سعادتی!
    فکر نکنم واسه کسی مهم باشه این مسئله که شما دقیقا می خواید همین الان چی کار کنید!

و این حالت آپدیت بودن یه شاهکاریه که فقط از بچه هی EA برمیاد...فوتبال به روز ! فکرشم غیرفابل تصوره...تو بازی هم که میری بر اساس همین ویژگی ، وضعیت تیم ها رو توضیح میده
    این رو به خاطر تجربه 20 سالتون در برنامه نویسی گفتید یا فقط جوگیر شدید؟!

و دیگه اینطور نیست که مثلا اگه یایا توره دنبال توپه ، به هیچ عنوان یه بازیکن با قدرت بدنی ضعیف تر مثل روبینیو نمیتونه توپو ازش بگیره ، بلکه در بیشتر موارد توره این رقابت رو میبره ولی گاهی هم ممکته بازیکنی مثل روبینیو زرنگی کنه و توپو بگیره
    بالاخره می تونه بگیره یا نمی تونه بگیره!
    اولش "به هیچ عنوان"، بعد "بیشتر مواقع" و در پایان "گاهی"!

برای اولین بار بازیکن خودش تشخیص میده و وقتی در تله افسایده مکث میکنه و بعد استارت میزنه تا افساید گرفته نشه
    این تو فیفا 12 هم هست.
    Last edited by Yi Yi; 12-09-2012 at 11:37.

اگه نباشه جاش خالی می مونه treason_boys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خیلی ممنون پس با این کرک دیگه نیازی به نصب اوریجین و این ها نیست دیگه فقط کرک رو کپی کنم و بازی کنم ؟ ممنونم
    من خودم اوریجین رو نصب کردم ولی انگار نیازی نبود...ولی اگه بازم نشد نصب اوریجین هم کاری نداره

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

Fifa 13 تجریه واقعی تر از قبل را به شما نشان می دهد!!

نقد و بررسی مختصر و مفید من از نسخه دمو !

نمای کلی و منوی بازی

بعد از اینکه برای بار اول وارد بازی می شوید سریعا متوجه تغییرات جذاب منو و ظاهر گرافیکی و هنری بازی می شوید. منو و ظاهر بازی به خوبی طراحی شده و همین امر باعث میشه از شکل اولیه بازی خوشتون بیاد.بعد از رسیدن به بخش منوی انتخاب تیم با یک تغییر عظیم مواجه می شوید و اونم مشاهده بخش Match day در این قسمت است.سازندگان بازی به خوبی یک Option در اختیار بازی باز قرار داده اند که خود در اینکه این بخش را می خواهد یا نه تصمیم بگیرد.

Match day ، تغییر عظیم Fifa 13

همانطور که عرض کردم این مورد به Fifa 13 اضافه شده که به هیچ وجه نمیشه از کنارش ساده گذشت.با زدن دکمه RB می توانید در حین انتخاب تیم ، تک تک موارد مربوط به اتفاقات واقعی تیمها را مشاهده کنید از جمله لیست مصدومان، لیست محرومان ، لیست افراد دعوت شده به تیم ملی و ... . پس بدین ترتیب اتفاقات بازیهای واقعی دنیای فوتبال در بازی شما و تیمهای مورد علاقه شما تاثیر کاملا مستقیم می گذارد.به عنوان مثال در تیم منچستر سیتی جوهارت در بازی هفته پیش مصدوم می شود و پزشکان تیم تخمین میزنند این بازیکن یک ماه از میادین دور است.در چنین حالتی جو هارت در لیست مصدومین بخش Match day قرار می گیرد و شما قادر به استفاده از این بازیکن نیستید اما دوستان این پایان کار نیست چون این که چیزی نیست این چیزی که الان میخوام بگم مهمه!! منچستر سیتی در آخرین لحظه بازی گل قهرمانی رو میزنه و قهرمان میشه و قطعا روحیه بازیکنان شما به نسبت افزایش می یابد حال بعد از این قهرمانی حال میده یه دست فیفا بازی کردن درسته؟! بعد از اینکه دیسک فیفا را بر روی کنسول قرار می دهید وارد بازی می شوید و به سرور EA کانکت می شوید و در بخش انتخاب تیم منچستر سیتی رو انتخاب می کنید شاهد می باشید که یک سری علامت های سبز رنگ در کنار قدرت بازیکنان تیم درج شده است و روحیه تیم نیز به شدت افزایش یافته است و حالا شما با هر تیمی بازی کنید به خوبی شاهد نشاط در تیمتان خواهید بود و کسی جلودار شما نیست!بر عکس همین لحظه هر کی با منچستر یونایتد که در آخرین لحظات جام را از دست داده است بازی کند شاهد بدترین منچستر زندگی اش خواهد بود!! به همین منوال در تک تک تیمها هر گونه بحرانی که در واقعیت بر تیم اعمال شود ، در تیم موجود در Fifa 13 هم اعمال می شود.با این حال EA این توان را در اختیار بازی باز گذاشته است که در صورت عدم علاقه به این بخش این قسمت را با انتخاب گزینه OFF خاموش کند.به عنوان تجریه من وقتی دمو رو بازی میکنم وقتی گزینه Match day رو ON میکنم قدرت کلی تیم منچستر سیتی افزایش می یابد و برعکس میلان به شدت افت می کند! جالبه نه؟!

انیمیشن و نمای بازی

بعد از اینکه این موارد را در فیفای جدید دیدم سریعا منچستر سیتی رو انتخاب کردم و حریفم رو میلان گذاشتم.تصاویر و انیمیشن های شروع بازی تغییر زیادی با Fifa 12 نداشت اما تا حدی مطلوب تر شده است.اما چیزی که به خوبی مشخص است اضافه شدن انیمیشن های جدید در حین انجام بازی بر جذابیت آن افزوده است.مثلا در صحنه ای با Tevez موقعیت تک به تک رو خراب کردم که همین لحظه شاهد انیمیشنی از افسوس جو هارت شدم!! بسی خوشمان امد!

گیم پلی

گیم پلی بازی در یک کلام همان اسکلت خودش در Fifa 12 را حفظ کرده و تغییر زیادی نکرده است تنها کمی روان تر و ملموس تر شده است.عدم تغییر زیاد در این بخش قابل پیش بینی بود چون واقعا گیم پلی Fifa 12 نقص زیادی نداشت و مشکلش وجود چند باگ در این بخش بود که خوشبختانه به نظر می رسد در Fifa 13 برطرف شده است.به جز یک مورد باگ که در ادامه عرض میکنم.یک سری از مشکلات بسیار جزئی مربوط به گیم پلی نیز برطرف شده که از آن جمله می توان به ضرباتی که با گرفتن دکمه RB می زدیم و معمولا گل می شد اشاره کرد که اصلاح شده است.با این حال هر چه بیشتر بازی کرد بیشتر می توان در این زمینه اظهار نظر کرد اما تا بدین لحظه از دیشب تا حالا که دارم بازی می کنم باگی رو در این بخش ندیدم که حتی اگر باگی نیز وجود داشته باشد نمی توان زیاد ایرادی گرفت چون معمولا نسخه دموی بازیها پر از باگهای عجیب و غریب است و در نسخه نهایی برطرف می شود.تنها یک چیز منو ناراحت کرد اونم اینه که اون مشکلی که در Fifa 12 بود که دروازبان پاس می داد و مهاجم توپ رو می تونست راحت بگیره هنوز به خوبی برطرف نشده و راحت می تونید از این فرصت استفاده کنید و توپ رو از دروازبان بگیرید.این به نظرم یکی از باگها بود که برطرف نشده است.امید است این ایراد تا زمان نسخه نهایی به گوش مسئولین EA برسد!

موزیک و صداگذاری

این بخش نیز مانند همیشه بسیار عالی و جذاب است.موزیکهای شادی که به مانند Fifa 12 همیشه دوست دارید در حین منو آنها را گوش دهید.گزارشگر بازی هم بسیار جذاب بازی را گزارش می کند و البته در مورد این بخش باید در نسخه نهایی نظر دقیق رو داد.

در آخر نتیجه گیری من این است که Fifa 13 انتظارات را برآورده خواهد کرد و جزئیات بسیار زیادی که در بخش کریر مود، آلتیمت و لایو این بازی در نسخه نهایی خواهید دید شما را دیوانه خودش می کند.هر چند که من از همین الان با نسخه دمو دیوانه اش شده ام!!

نمره من به نسخه دمو: 9.8/10 >>> فوق العاده خوب

4. 9 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فقط امیدوارم EA این بار نسخه PC رو بهتر ساخته باشه و مشکلات بیرون پریدن از بازی مخصوصا بعد چند فصل Career mode - که واقعا آزار دهنده س - دیگه تو این نسخه نباشه.
    البته دوست من ، یکی از دلایل عمده ی این اتفاق ها اینه که معمولا PC باز ها نسخه ی کرک شده ی بازی رو بازی میکنن که باعث همچین چیز هایی میشه وگرنه اگه DVD اریجینالش باشه بعیید میدونم هیچین باگ هایی توش باشه

6. 2 کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

از بچه ها کسی نسخه pc رو بازی کرده؟
    من دانلود کردم و کرک رو هم ریختم...داخل بازی هم میره ولی بعد از اینکه ترکیب رو درست کردم و می خوام وارد بازی بشم کرش می کنه و بیرون می یاد...
    کسی این مشکل رو داشته یا نه؟
    داره رو اعصاب راه میره...
    Last edited by Ramos1367; 12-09-2012 at 12:18.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من فعلا دارم دمو رو برای PC دانلود میکنم . طبق گفته دوستانی که دمو رو بازی کردن مثل این که نقل و انتقالات کامل نیست ! درسته ؟!
    سوال دیگه هم اینه که مگه نگفته بودن بازی ها همگی توی روز برگزار میشه ! پس دوستمون جناب dr_shahrooz گفت که میشه ساعت بازی رو انتخاب کرد!
    اینا رو جواب بدین ممنون میشم
    دوست من
    همیشه همینطوره که نسخه ی دمو ، نقل و انتقالات رو به طور کامل نداره
    و این یه چیز کاملا طبیعیه چون این دمو شاید حدود 20 روز پیش کار ساخنش تموم شده (شایدم دیرتر)
    در حالی که همین الان هم بازیکنا دارن جا به جا میشن !
    در مورد سوال دوم هم شما کاملا میتونی زمان بازی رو انتخاب کنی : 14 15 16
    17 18 19 20 21 22 23 24

9. این کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه treason_boys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

از این پست دانلود کردم موقع extract کردن این پیامو میده کمک کنید لطفا
    این خطا مشکل از دانلود نشدن درست فایله... پارت 7 و 8 رو باز کن repair v v رو از منوی tools بزن..اگه این قابلیت رو داشت این پارت ها درست می شن(البته دو تا پارت تعمیر شده به اول اسمشون fixed اضافه می شه) و گرنه باید دوباره این دو تا قسمت رو دانلود کنی

12. این کاربر از treason_boys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

[SPOILER][/SPOILER]

ممنون بابت نقد.
    ولی لطفا دفعه ی بعد که خواستید پست بدید، روی دکمه ی B کلیک نکنید. کلفت کردن حروف تمام کلمه ها، خوندن پست رو سخت می کنه.

چه سعادتی!
    فکر نکنم واسه کسی مهم باشه این مسئله که شما دقیقا می خواید همین الان چی کار کنید!

این رو به خاطر تجربه 20 سالتون در برنامه نویسی گفتید یا فقط جوگیر شدید؟!

بالاخره می تونه بگیره یا نمی تونه بگیره!
    اولش "به هیچ عنوان"، بعد "بیشتر مواقع" و در پایان "گاهی"!

این تو فیفا 12 هم هست.
    یه سوال؟!! احیانا علت این پست شما چی بود؟! غلط گرفتن از این دوستمون؟ آدم یه چیزایی تو ایران میبینه فقط می تونه بگه >>> sorry

14. 16 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

واقعا امیدوارم این باگ ها توی نسخه نهایی حل بشه چون فاجعه به بار میاد!

اپشن ها مختل هستند... یعنی شک کرده بودم ولی الان دیگه مطمئن شدم آپشن ها درست عمل نمی کنن بعضا شما بازی رو روی دیفیکالتی آماتور می ذاری ولی کاملا مبرهن هست که روی لجندری هست من حتی یه بازی رو گذاشته بودم روی Slow می دیدم بازی انگار دور تنده یعنی دور تند در معنای حقیقی الان بازی قبل گذاشته بودم روی سرعت نرمال بازی فوق العاده آروم بود! کاملا مشخصه این آپشن ها مشکل دارن و چیزی که شما انتخاب می کنید توی بازی نمایان نمیشه! حتی باگ اینجوریه من بازی اول رو گذاشتم روی آماتور بعد اون بازی یه تیم دیگه برداشتم چک کردم دیدم دیفیکالتی همینطوری رفته روی سمی پرو اومدم یه درجه دادم عقب روی آماتور قرار گرفت فکر می کنم سمی پرو ظاهری بود و در واقع روی آماتور بود که سمی پرو نشون می داد و من که یه درجه دادم عقب از اون طرف روفته روی لجندری ولی ظاهرا نوشته آماتور...

راستی گل زذن توی این نسخه به اندازه 10 برابر سخت تر از نسخه قبل هست دفاع اصلا وا نمیده!

16. 8 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •