تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 232 اولاول ... 74753545556575859606167107157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 2315

نام تاپيک: I9300 Galaxy S III » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android , صفحه نمايش 4.8 اينچي پردازشگر ا Quad Core ا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دیجی کالا آتیش زده به مالش

میارزه به این قیمت یا نه؟ به نظرتون پایین ترم میاد؟

دوست من من احساس میکنم خیلی قیمتش بیشتر از این نمیشکنه.حداقل تا دو سه ماه اینده.توی دنیا هم اقتصاد ما خیلی خوب نیست و دچار افت میشیم مطمئن باشید که بالا نره پایین هم نمیاد.

فقط یه حس بدی دارم و اونم اینه که احساس میکنم چون گارانتی نداره به درد من نمیخوره.(از نظر ذهنی خیالم راحت تره)
    یه سوال دارم از اونایی که از دیجیکالا خرید کردن:
    ممکنه مثلا باطری رو تعویض کنند؟(متاسفانه اعتماد به کسی ندارم)

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

نه مطمئنه خیالت راحت...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

نه مطمئنه خیالت راحت...
    ممنون دوست من.
    میخواستم پیغام خصوصی بزنم ولی باید 20 تا پست داشته باشم.این سومین ای دی منه.(شیطونی کردیم بن شدیم)
    حالا شمایی که خرید میکنی میتونی موقع دریافت کالا همون موقع که جنس میاد درب منزل تستش کنید؟و بعد پول رو بدی؟
    برای تست باید حتما سیم کارت میکرو داشت؟یا با همین سیم کارتهای معمولی هم جواب میده؟

به نظر شما اگه با گارانتی همراه بود بهتر نبود؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

ممنون دوست من.
    میخواستم پیغام خصوصی بزنم ولی باید 20 تا پست داشته باشم.این سومین ای دی منه.(شیطونی کردیم بن شدیم)
    حالا شمایی که خرید میکنی میتونی موقع دریافت کالا همون موقع که جنس میاد درب منزل تستش کنید؟و بعد پول رو بدی؟
    برای تست باید حتما سیم کارت میکرو داشت؟یا با همین سیم کارتهای معمولی هم جواب میده؟

تو تهران انگار بعد تحویل پول میگیرن.
    نه باید میکرو باشه
    من شخصا به گارانتی اعتقادی ندارم

Sent from my MT15i using Tapatalk 2

آخر فروم باز mska's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    يزد>کرج<>تهران

پيش فرض

ممنون دوست من.

تو تهران انگار بعد تحویل پول میگیرن.
    نه باید میکرو باشه
    من شخصا به گارانتی اعتقادی ندارم

Sent from my MT15i using Tapatalk 2
    تو شهر های که نمایندگی داره می تونید حضوری تحویل گرفته و تست کنید و پول را همان جا بدید من خودم این کار را کردم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دی جی کالا کارش مطمئنه ، من خرید زیاد داشتم ازش . پول رو هم بعد از تحویل میگیرن و خوبیش اینه که حداقل وسایل داخل جعبه رو عوض نمیکنن . این سیستم پیشنهاد شگفت انگیزشم خیلی جالبه . الان که اس 3 رو از همه جا ارزون تر میده . چند روزه پیش هم اکسپریا اس رو 770 برای 24 ساعت برای فروش گذاشته بود .

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قیمت پایین میاد شک نکنین

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض واکنش سامسونگ به اخبار منتشره درباره آتش‌گرفتن «گلکسی‌اس ۳»

فارنت: عرضه تلفن همراه «گلکسی‌اس ۳» شرکت سامسونگ از امروز در ایالات متحده آغاز شد اما در این میان برخی گزارش‌ها نیز در اینترنت مبنی بر آتش گرفتن قسمت پائینی دستگاه که ظاهرا بر اثر حرارت زیاد به وجود آمده است به طور همزمان منتشر شده است که نمونه آن را می‌توانید در تصویر پائین مشاهده کنید.

هنوز توضیحات بیشتری در خصوص چگونگی رخ دادن این موضوع در یکی دو دستگاه مورد بحث و یا گستردگی این مشکل در دیگر دستگاه‌ها منتشر نشده است اما مطمئنا این مشکل برای سامسونگ که تازه فروش خود را در سرزمین رقیب خود یعنی اپل آغاز کرده, جدی بوده که بلافاصله بیانیه‌ای را در این خصوص منتشر کرده و اعلام کرده که به‌زودی تحقیق در این خصوص را آغاز خواهد کرد.شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که:اخیرا مطالبی به صورت آنلاین منتشر شده است که حاوی تصاویری از یک گوشی سامسونگ «گلکسی‌اس ۳» است که ظاهرا در انتهای گوشی آثاری از تخریب ناشی از گرمای زیاد دیده می‌شود. سامسونگ از این موضوع آگاه شده و به زودی تحقیقات خود را به محض دریافت مشخصات و اطلاعات بیشتر از محصول مورد نظر آغاز خواهد کرد.همزمان با اتمام تحقیقات ما خواهیم توانست اطلاعات و جزئیات بیشتری در این خصوص منتشر کنیم. ما به ارائه ایمن‌ترین محصولات ممکن به مشتریان خود متعهد هستیم و در این خصوص خود را بسیار جدی می‌دانیم.گفتنی است این عکس و گوشی ممکن است تنها برای یک گوشی رخ داده باشد و به معنای بروز این مشکل برای تمام گوشی‌های «گلکسی‌اس ۳» شرکت سامسونگ نیست. به محض دریافت اخبار بیشتر در این خصوص شما را در جریان خواهیم گذاشت.

farnet.ir

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

چه سوت و کور شده کلوپ گوشیا...

اینم عکس از بسته بسته بندی گوشی.. یه کاتولوگ ام از محصولات خود دیجی کالا همراه گوشی بود که فک کنم پولشو ازم گرفتن نامردا... چون رو بسته هزینه ی پستو زده بود 3300 ولی از من 6 تومن گرفتن واسه پست...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هنوز نمیدونم گوشی رو میخوام یا نه واسه همین پلمشو باز نکردم که بتونم بفروشمش...
    درگیر کنکورم هستم ببینیم چی میشه حالا...

10. 2 کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان قیمت دلار داره بالا میره فک کنم باید منتظر افزایش قیمت GS3 باشیم

البته از قدیم گفتن آب که از سر گذشت چه یه وجب چه صد وجب...!!!
    امثال منکه عاشق این گوشی هستیم اگر شده از نون شب میزنیم ولی میخریمش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •