تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 65 اولاول ... 747535455565758596061 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 642

نام تاپيک: The Walking Dead: A Telltale Game Series

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

نمی دونم چرا دیگه نمی تونم از این سیستمی که Telltale Games پیش گرفته راضی باشم.
    یک موتور بازی سازی خیلی ساده رو دارند و با توجه به این که تمامی کارهاشون برنامه نویسی شده دیگه برای دیزاین اپیزودهای جدید اصلا کار سختی پیش رو ندارن و فقط با یک مقدار طراحی جدید رو چاشنی کارشون می کنن و داستان رو با برنامه های از قبل امادشون ترکیب میکنن و با همون سیستم گیم پلی تحویل میدن.
    انقدر کارشون اسون شده که دارن دو بازی همزمان منتشر می کنن یکی این و یکی هم The Wolf Among us که کار ساخت هر دوشون هیچ کار سخت و دقت زیادی رو طلب نمی کنه فقط یک داستان نویسی تازه رو با چند تا شخصیت تازه همراه میکنن و تحویل میدن.
    این طوری که پیش میرن میتونن حتا 3 تا بازی در سال تولید کنن با همون استایل و همون گیم پلی همون دیزاین و همون طراحی گرافیکی

2. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

نمی دونم چرا دیگه نمی تونم از این سیستمی که Telltale Games پیش گرفته راضی باشم.
    یک موتور بازی سازی خیلی ساده رو دارند و با توجه به این که تمامی کارهاشون برنامه نویسی شده دیگه برای دیزاین اپیزودهای جدید اصلا کار سختی پیش رو ندارن و فقط با یک مقدار طراحی جدید رو چاشنی کارشون می کنن و داستان رو با برنامه های از قبل امادشون ترکیب میکنن و با همون سیستم گیم پلی تحویل میدن.
    انقدر کارشون اسون شده که دارن دو بازی همزمان منتشر می کنن یکی این و یکی هم The Wolf Among us که کار ساخت هر دوشون هیچ کار سخت و دقت زیادی رو طلب نمی کنه فقط یک داستان نویسی تازه رو با چند تا شخصیت تازه همراه میکنن و تحویل میدن.
    این طوری که پیش میرن میتونن حتا 3 تا بازی در سال تولید کنن با همون استایل و همون گیم پلی همون دیزاین و همون طراحی گرافیکی

خبر جدید رو نشنیدی مگه حامد جان؟!
    تازه قرار بازی Game Of thrones رو هم با همین سبک از روی سریالش بسازن

4. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

خبر جدید رو نشنیدی مگه حامد جان؟!
    تازه قرار بازی Game Of thrones رو هم با همین سبک از روی سریالش بسازن
    Tales from the Borderlands را هم دارن میسازن، فردا قراره اطلاعات جدید ازش منتشر بشه
    میشه 4 تا بازی

6. 2 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

تجربه به من ثابت کرده موقع بازی کردن بازی های این شرکت ، نباید آدم به دید فنی بهشون نگاه کنه و باید لذت ببره فقط . TWAU جز بهترین بازی هایی هست که بازی کردم من(حداقل اپیزود 1 ـش محشر بود) .
    کلا من از سیستم بازی سازی TTG وحشتناک لذت می برم که البته به احتمال زیاد دلیلش اینه که من خیلی گیم پلی و گرافیک برام مهم نیستن تو بازیا(به جز بازی های معدودی که نصف بیشتر لذتشون به گیم پلیشونه) و کلا اهمیت داستان برام بالای 90 درصده .
    شدیدا هم منتظر GoT هستم !

8. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

4 تا بازی توی یه سال زیاده و ممکنه همه شون موفق نشن
    ولی من حداقل مطمئنم روند TWD عالی پیش میره و هیچ وقت این بازی خراب نمی کنه
    چیزی که الان داریم می بینیم و مثلا IGN میگه این اپیزود بهترین بازی تاریخ این شرکته و بهش 9.5 هم داده
    اپیزود اول این فصل در کل برای شروع خوب بود حالا بریم سراغ اپیزود دوم ببینیم چه جوریاست...

10. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اصلا تنها هدفی که این شرکت داره ارائه یک داستان محشر همراه با چاشنی انتخابه که تا حالا هم موفق بوده . من که به شدت با هر بازی که داستان توپی داشته باشه حال میکنم . گیم پلی هم واسم مهمه اما گرافیک نه اونقدر .
    مهم داستانه که خوب از عهده اش بر اومده . چون این شرکت میدونه نیاز گیمر امروزی چیه . توی این بازار اشباع شده گیم های مختلف با گرافیک های انچنانی و گیم پلی های خوف اما بدون محتوای جذاب فعلا که عناوین این شرکت واقعا ترکوندن و فروش خوبی داشتن و نشون میده نیاز گیمر امروزه چیه . قطعا گرافیک نیاز اول نیست .
    اصلا اسم شرکت گویای همه چیزه

12. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

این اپیزود دومش خیلی اذیت میکنه... موقعیت های حساس زیاد داره. دو راهی هم خیلی داره.

چرا آدمو تو این موقعیتا قرار میدن؟ امیدوارم خوب انتخاب کرده باشم.

راستی این هم لینک های مستقیم دانلود بازی، از فصل 1 اپیزود 1 تا DLC و فصل 2 اپیزود 2... مادام العمر هستن و حذف نمیشن از روی رپیدباز:

The Walking Dead Season 1 All Episodes

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

The Walking Dead 400 Days DLC

کد:

The Walking Dead Season 2

کد:
    پسورد در صورت نیاز:
    کد:
    Last edited by soroosh_cz; 07-03-2014 at 12:37.

14. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اصلا تنها هدفی که این شرکت داره ارائه یک داستان محشر همراه با چاشنی انتخابه که تا حالا هم موفق بوده . من که به شدت با هر بازی که داستان توپی داشته باشه حال میکنم . گیم پلی هم واسم مهمه اما گرافیک نه اونقدر .
    مهم داستانه که خوب از عهده اش بر اومده . چون این شرکت میدونه نیاز گیمر امروزی چیه . توی این بازار اشباع شده گیم های مختلف با گرافیک های انچنانی و گیم پلی های خوف اما بدون محتوای جذاب فعلا که عناوین این شرکت واقعا ترکوندن و فروش خوبی داشتن و نشون میده نیاز گیمر امروزه چیه . قطعا گرافیک نیاز اول نیست .
    اصلا اسم شرکت گویای همه چیزه
    صحبتت درسته ولی رضا ببین بحث اصلی گرافیک نیست

حالا من بالا گفتم 2 تا بازی در سال بعد الان شد 4 تا بازی در سال که وضعیت وخیم شد، اصلا صحبت سر گرافیک نیست چه بسا که گرافیک هم یک عنصر مهمه.

ببینید یک سیستمی در موتور بازی سازی استدیوها هستش که وقتی یک بازی رو میسازن اونا دیگه قالب ها و متودهای بازی سازیشون اماده میشه و اون متود ها برای شماره های بعدی میتونه جواب بده این شامل حال همه بازی ها هست اما خیلی ازاستدیوها هستند که برای هر قسمت از یک بازی یک برنامه ریزی جدید و متود جدید رو تعریف می کنن و اون قبلی رو کنار میزارن و برخی ها هم فقط با پولیش و یک مقدار بهینه کردن موتور دنباله ای از بازی خودشون میسازن. (که البته هیچ کدوم کار اشتباهی نیست)
    ولی تو یکی دو عنوان TT من به واقع هیچ حرکت بزرگی نمی بینم فقط داستان رو شاخ و برگ بهش میدن و منتشرش میکنن
    با اپیزودی کردن بازی هم حرکت هوشمندانه ای کردن که هم بازار رو داشته باشن و هم از اشتباهات هر اپیزود قبلی درس بگیرن تا بتونن نظر منتقدهارو هم داشته باشن و هم مشتری یعنی بازیباز رو حفظ کنن.
    این روند یک جورایی گریبان گیر صنعت گیم هم میشه و اونم اینه که مانع انتشار بازی های AAA میشه و بازیسازها بیشتر تمایل پیدا میکنن برن سمت عناوین مستقل یا در سطح همین عناوی TT نه AAA

16. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

صحبتت درسته ولی رضا ببین بحث اصلی گرافیک نیست

حالا من بالا گفتم 2 تا بازی در سال بعد الان شد 4 تا بازی در سال که وضعیت وخیم شد، اصلا صحبت سر گرافیک نیست چه بسا که گرافیک هم یک عنصر مهمه.

ببینید یک سیستمی در موتور بازی سازی استدیوها هستش که وقتی یک بازی رو میسازن اونا دیگه قالب ها و متودهای بازی سازیشون اماده میشه و اون متود ها برای شماره های بعدی میتونه جواب بده این شامل حال همه بازی ها هست اما خیلی ازاستدیوها هستند که برای هر قسمت از یک بازی یک برنامه ریزی جدید و متود جدید رو تعریف می کنن و اون قبلی رو کنار میزارن و برخی ها هم فقط با پولیش و یک مقدار بهینه کردن موتور دنباله ای از بازی خودشون میسازن. (که البته هیچ کدوم کار اشتباهی نیست)
    ولی تو یکی دو عنوان TT من به واقع هیچ حرکت بزرگی نمی بینم فقط داستان رو شاخ و برگ بهش میدن و منتشرش میکنن
    با اپیزودی کردن بازی هم حرکت هوشمندانه ای کردن که هم بازار رو داشته باشن و هم از اشتباهات هر اپیزود قبلی درس بگیرن تا بتونن نظر منتقدهارو هم داشته باشن و هم مشتری یعنی بازیباز رو حفظ کنن.
    این روند یک جورایی گریبان گیر صنعت گیم هم میشه و اونم اینه که مانع انتشار بازی های AAA میشه و بازیسازها بیشتر تمایل پیدا میکنن برن سمت عناوین مستقل یا در سطح همین عناوی TT نه AAA
    درسته . کاملا میفهمم چی میگی . مثلا AC یا COD هر دوشون AAA هایی هستن که هر سال دارن میان و پیشرفت کمی توشون شاهدیم . منظورت از اون پیشرفت رو هم میفهمم که باید بازی توی اون زمینه پیشرفت داشته باشه .
    حالا که TT میاد توی یک سال 4 تا بازی با همون موتور و سبک و سیاق میده دیگه یعنی از AC و COD و ... که هر سال یه شماره میدن بیرون هم داغون تر میشه اوضاع . درسته و موافقم نباید این همه پروژه همزمان درست بشه . اگه فقط همین دو پروژه بود یه چیزی اما بیشترش دیگه مشکل ساز میشه .

البته یه چیزی رو هم باید در نظر گرفت . TT یک استدیو مستقل هست و سود بیشتری میخواد . در واقع خودش رو با شرکتایی مثل اوبی سافت و ... مقایسه میکنه که سالانه قطعا تعداد عناوینشون بیشتر از 4 تاست . اگه از مستقلی در بیاد به نظرم خیلی خوب میشه . مگه اینکه به همین بازی ها بسنده کنه .

من خودم موقع بازی کردن فصل دوم بازی اون حسی که فصل اول داد رو به من نداد . چون همین چند مدت پیش TWAU رو دو اپیزودش رو بازی کردم . چه بسا که حالا بخواد 4 عنوان همزمان بده بیرون . مثل این میمونه که 10 تا سریال رو همزمان نگاه کنی .

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب اپیزود دوم هم تموم کردم
    باید بگم داستان و انتخاب ها خوب بودن و یکی دو تا سورپرایز هم وجود داشت
    نمی دونم چرا کلا با کلمنتاین حتی از لی هم بیشتر حال می کنم و نسبت به فصل اول از این لحاظ برتری داره!
    من یه سیو دیگه تا نیمه های اپیزود اول داشتم که واجب شد اونو ادامه بدم و ببینم انتخاب ها متفاوت چه تاثیری توی روند بازی دارن
    به نظر من تا به اینجای کار فصل دوم هم خوب بوده و حداقلش در حد امتیاز 8 از 10 بوده...

در مورد Telltale هم آره یکمی بازی هاش برای امسال زیاده و منم خودم زیاد به این خوش بین نیستم ولی مسئله اینه که هنوز اون دو تا بازی دیگه اون منتشر نشدن و دو تا بازی دیگه اون که منتشر شدن خوب بودن
    اون چیزی که مشخصه هر شرکتی یه سبک و سیاق خاصی رو دوس داره که توی اون بازی بسازه که Telltale از اول کلا تو کار بازی های ماجرایی به صورت اپیزودی بوده و الانم همین روند رو ادامه داده
    فکر نکنم شرکت دیگه ای بتونه ماجرایی به این شکل رو در حد Telltale بسازه و هیچ وقت اینجوری نمیشه که شرکت های زیادی رو به این مدل بازی ها بیارن و به خاطر همین این سبک تکراری نمیشه
    این سبک ماجرایی که توش مثل بازی های نقش آفرینی قدرت انتخاب وجود داره میشه گفت هم برای گیمرهای جدید و هم گیمرهای قدیمی می تونه راضی کننده باشه و مثلا دیگه نباید حتما همه ماجرایی به صورت کلیک و اشاره و فوق فکری باشن که ساعت ها گیمر درگیر اونا باشه و اینجوری ماجرایی های مختصر و مفید هم مورد پسند همه می تونه قرار بگیره
    من خودم مخالف بازی هایی هستم که کلا ماهیت بازی های ویدئویی رو زیر سوال می برن مثل بازی هایی که کلا گیم پلی ندارن و همین جوری فقط باید راه بری و هیچ کار خاصی نکنی! شاید در حد یکی دو تا بازی اینجوری اشکالی نداره اونم اگه داستان محور باشن ولی اگه تعداد این بازی ها زیاد باشن کلا وضعیت جالبی پیش نمیاد. ولی در مورد TWD اصلا این بحث مطرح نیست چون این بازی هم گیم پلی داره هم داستانی فوق العاده. شاید گیم پلی اون یکمی ساده باشه ولی وجود انتخاب های مختلف و نقس گیر باعث میشه که بازی از حالت سادگی و یا تکراری شدن دربیاد...
    کلا امتیازای بازی هم گویای همه چیزه و حتی نسبت به بعضی بازی های انحصاری و پرخرج این سبک ، از این لحاظ بهتر بوده
    بازم میگم احتمال اینکه اون سه بازی دیگه این شرکت موفق نباشن هست ولی در مورد این بازی من روند رو هم چنان خوب می بینم و خیلی بعیده آخر سال بعد از انتشار کامل این فصل به عنوان بازی ناموفق ازش یاد بشه

19. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •