سلام و عرض ادب
دوست عزيز شبها که خرابه؛ هيچ، تو ساعات غير رايگان دانلود ميکنم، شبها ديگه سيستمم خاموشه، يعني سه شبه خاموش ميکنم![]()
سلام و عرض ادب
دوست عزيز شبها که خرابه؛ هيچ، تو ساعات غير رايگان دانلود ميکنم، شبها ديگه سيستمم خاموشه، يعني سه شبه خاموش ميکنم![]()
من که دیگه دانلود ندارم . نمیصرفه سیستم بخاطر هیچ تا صبح روشن باشه!
اما سرعت در طول روز خیلی خوبه. نظارت که نباشه همینه .
دارم مطمئم میشم که این مملکت حالا حالا ها درست بشو نیست....
کالا رو تحریم کردند گرونه , آیا اینترنت هم تحریمه !!!!!!!!!؟؟؟
چی بگم ولا.
من تو این چند شبی به طورِ میانگین هر شب 2.5 گیگ دانلود داشتم
حالا نمیدونم با این قیمتِ برق میصرفه 5 ساعت سیستم رو روشن بذارم برای این حجم دانلود یا نه؟
روزانه هم بخوام دانلود کنم باید برای هر گیگِ اضافه 2300 تومن هزینه کنم...
الان زنگ زدم به پشتیبانی (مرکزِ انقلابِ ساری) طرف گفت قراره تا آخرِ هفته کویت بشه!! صدای مشتری هامون هم در اومده، میدونیم..!
امیدوارم درست بشه...اگر نشد از ماهِ بعد میرم 256 میگیرم
من تو این چند شبی به طورِ میانگین هر شب 2.5 گیگ دانلود داشتم
حالا نمیدونم با این قیمتِ برق میصرفه 5 ساعت سیستم رو روشن بذارم برای این حجم دانلود یا نه؟
روزانه هم بخوام دانلود کنم باید برای هر گیگِ اضافه 2300 تومن هزینه کنم...
الان زنگ زدم به پشتیبانی (مرکزِ انقلابِ ساری) طرف گفت قراره تا آخرِ هفته کویت بشه!! صدای مشتری هامون هم در اومده، میدونیم..!
امیدوارم درست بشه...اگر نشد از ماهِ بعد میرم 256 میگیرم
اوضاع منم چند وقتیه داغونه. (ساری مرکز الغدیر)
امیدوارم یه کاری بکنن.
راستی شماره پشتیبانی فنی چنده؟
شماره پشتیبانی به اصطلاح فنی!!: 9-2273888
من امروز زنگ زدم پشتیبانی! گفتن مسولین ما با مسولین مخابرات پشت هم جلسه می ذارن که مشکلو برطرف کنن! زنه می گفت مشکل کمبود پهنای باند و قدیمی بودن تجهیزاته! این طوری که زنه صحبت می کرد اینا فقط یه بخش کمی از مشکلاتهخدا رحم کنه!
قیافت باید جالب شده باشه وقتی اینو شنیدی![]()
سلام و عرض ادب
عرضم به خدمت شما دوست عزيز، اگه واقعاً اينجوري باشه که شما ميفرماييد، حالا حالاها نبايد منتظر تغير و بهبود وضعيت باشيم
دو هفته ديگه از سرويسم مونده، اگه همينجوري ادامه پيدا کنه، عطايش را به لقايش ميبخشم![]()
الان 5 شب هستش دقیقا" ساعت 12:10 شب سرعت می شه 1kb ، با diul up که کانکت می شم،سرعتش بیشتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)